- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #365.821
ben daha once 3 ayda 14 kilo vermistim. diyetisyene gitmeden, diyet listesi tutmadan...yani diyetisyenin yazdığına bisey demek haddim değil ama sonucta vucudun bır metabolızması var bu metabolızmanın calısması ıcın bazı vıtamın mıneral gb aracılara ıhtıyac var ee bıde bazal metabolizma denen sey var. az ile verilir verilmesine lakın gel gelelim bazal metabolizma fln iyice yere iner sonra rejimi bırakıncada hura hop hop kilolar neden geldi diye dovunuruz. Benim diyetisyen arkadaş bir insanı kalori kısıtlaması ile yapıp cıkolata ile zayıflatacağınıda idda ederdi ama tabi sonuc kimbilir ne ne kadar acı olur. sonucta elının altında bır dıyetısyen var sen onu dinle tabi ama burayıda gozlemle bak bakalım
olma demoralize ya. baktın olmuyor kendınce sende bır yontem uygularsın. Yani diyetteyiz kilo vercez diye ölelim mi. Kimse o kadar az kaloriyle hayatını ömür boyu devam ettiremez. ilerde kilolar geri gelmesin diye yaşam tarzımızı değiştirmeye çalışıyoruz sonucta biz. tabi bazen tartılar fırlayınca önlem alıyoruz kabak detoksu fln ama ben bır gunu daha hıc ac kapatmadım cok sukur.
evet bu cok mantıklı sonucta ogunlerın bu yukselme alcalmalara gore duzenlenmesı hele ki birde diabetin fln varsa.
Tüh kötü oldu etapların birleşmesibildirimin yapmann gerek canım ya tartı meselesini tamamen sana bırakıyorum geçen fazla çıkıyor demiştin :/
Aman izne çıkın zaten hep kaçın kaçın
ben kendim yapsam bu kadar kotu bi diyet secer miydimYaa şekerin düşer tabi neden bu kadar düşük bi kalori tercih ettin ki. Hem de daha diyetin başında. Duraklama olursa belki bi kaç gün yapılır böyle ama normal olarak bu kadar yemek bence çok çok az . Metabolizmanı hızlandıracak seçenekler yerine daha yavaşlatmayı tercih etmişsin
Anladım o zaman pzt listesinden çıkarayım sen istediğin zaman geri alırız :)Ece’cim sen beni kafana takma, ben istediğim zaman iyi kilo veriyorum.
Anladım o zaman pzt listesinden çıkarayım sen istediğin zaman geri alırız :)
İyi tatiller balım şimdiden inşallah dönüşte güzel kilolarla devamÇıkarabilirsin zaten tatilde de 2 gün tartılmam çok zor. Artık dönüşe...
Kız özlem iyi ki varsın kader ortağım. Bi pazartesine eksi çıkamadıkHAFTA SONU GÖMENLER TABLOSU
İSİM CUMA KG PZTESİ KG FARKCherry Mom 61.3 61.6 +300C Cagrihilal1 67.9 69.3 +1400balpamuk 64.4 BEKLENİYOR@Suskunhanim 55.8 55.3 -500@pacman 63.0 63.2 +200@UmutluBen 77.7 79.1 +1400@SaskinAnne 83.2 83.1 -100@0zlem 73.6 76 +2400@Calypso95 69.4 69.8 +400@fancynancy 84.4 85.6 +1200 66 BEKLENİYOR@Sibal57 83.3 BEKLENİYOR@cgdmk 65.5 BEKLENİYOR@Asya2600 61.7 60.5 -1200@mavimli 84 84.2 +200@Amor-a 55.6 55.6 Sabit @Morseveranne35 100.7 BEKLENİYOR@redsonja87 58.3 57.0 -1300ayvacicegi Bildirimsiz 59.1 YOKkirmizigitar Bildirimsiz 67.6 YOK@beyazinci Bildirimsiz 58.3 YOKEceZ 56.7 56.1 -600
Güncel listemiz pazartesi kiloları
Rvet döndüm, dönmesem daha iyiydi tabiAaa ne güzel ayvaçiçeği geri mi döndün!? Süper!❤
Gece 12 canımBen şimdi yürüyüşteyim bitince menü ile beraber yazarım hepsini diye düşündüm. Bildirimler için bir saat sınırı var mı?
Ben şimdi yürüyüşteyim bitince menü ile beraber yazarım hepsini diye düşündüm. Bildirimler için bir saat sınırı var mı?
En son Max 23 de birsevgi ye gönderilecek dedik kızlarGece 12 canım
Ayyy kim çıktıki siz çıkacaksınız
Neyse bu kadar badire sonrası bile diyeti bırakmadıysan hiç bırakmazsınben kendim yapsam bu kadar kotu bi diyet secer miydimisin uzmanina birakayim dedim o bunu uygun gordu.
Tamamdır o zaman. Şu anda en iyi kaç bin adım var?En son Max 23 de birsevgi ye gönderilecek dedik kızlar
Menü sporda yazma ayvaçiçeğim mesajdan yaz heyecan olsun ben ordan alıp spor listesine ekliyorum sonra zAten
Söylemezki kimseTamamdır o zaman. Şu anda en iyi kaç bin adım var?
Yemek menüleri de mi 11e alındı kaptinimEn son Max 23 de birsevgi ye gönderilecek dedik kızlar
Menü sporda yazma ayvaçiçeğim mesajdan yaz heyecan olsun ben ordan alıp spor listesine ekliyorum sonra zAten
İnşallah daha spordayım buçukta çıkıcam dün geçtiğim yollardan geçip ekmek aldığım fırına ayakkabı teki buldunuz mu dicem büyük rezillik
Ay çok pahalı birşey değil de sinir oldum teki kaldı elimde ben ne yapayım teki bari ikisi birden gitseydi
Hayır canım menü12Yemek menüleri de mi 11e alındı kaptinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?