Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben daha once 3 ayda 14 kilo vermistim. diyetisyene gitmeden, diyet listesi tutmadan...

mutfakta yagli pisen yiyecekleri eledim once. krema soslu tavuk yerine izgara, abur cubur yerine findik fistik, ama hic boyle halsiz dusmemistim ve evde leslie filan yapacak enerjim oluyordu bolca. cocuk yoktu tabi ozamanlar birde.. bir sabah kahvaltisi bir de aksam yemegi yiyordum.

sonra hamile kaldim, hamilelikte tatliya baglandimz yetmez gibi emzirmeye baslayinca cocugumdaki coklu gida alerjileri yuzunden yiyecek listem patates, havuc, makarna ile sinirlandi. cunku salca dahil herseye alerjisi vardi. emzirme surecinde hamilelikten cok daha fazla kilo aldim. tabiki uzerime yapistilar sonra... simdi de kendi basima cocukla beceremem ozverili olamam bari bir uzman yonlendirmesi olsun dedim de kuzeni aradim. ama yasam kalitem bastan sona degisti. kiz birde hirs yapti :) ariyo mesela acamiyorum o an, o kilolar verilecek kacamazsin benden diyo

ben kendim yapsam bu kadar kotu bi diyet secer miydim isin uzmanina birakayim dedim o bunu uygun gordu.

Kız özlem iyi ki varsın kader ortağım. Bi pazartesine eksi çıkamadık @Ozlem

Ben şimdi yürüyüşteyim bitince menü ile beraber yazarım hepsini diye düşündüm. Bildirimler için bir saat sınırı var mı?
En son Max 23 de birsevgi ye gönderilecek dedik kızlar
Menü sporda yazma ayvaçiçeğim mesajdan yaz heyecan olsun ben ordan alıp spor listesine ekliyorum sonra zAten

En son Max 23 de birsevgi ye gönderilecek dedik kızlar
Menü sporda yazma ayvaçiçeğim mesajdan yaz heyecan olsun ben ordan alıp spor listesine ekliyorum sonra zAten
Yemek menüleri de mi 11e alındı kaptinim
EceZ şimdi ne oldu o ayakkabı çıktı mı piyasaya bence evdedir
İnşallah daha spordayım buçukta çıkıcam dün geçtiğim yollardan geçip ekmek aldığım fırına ayakkabı teki buldunuz mu dicem büyük rezillik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…