Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba arkadaşlar
Sabah tek tek alıntı yapamadım motive mesajlarınız için çok ❤
Benim romatizmal ağrılarım inanılmaz arttı hava sıcakken dayanamıyorum çok ağrıyor geçen sene tatilde mahvolmuştum Allahtan bu sene gidemedik
Dedim bugün hareket edemeyeceğim ama son bir gayret 30 dk spor yapabildim 15 dk koşu bandı 15 dk step
Şimdi yine başladı ağrılarım
Allah düşmanına ne versin deseler bunu vermesin derim

ben kendim yapsam bu kadar kotu bi diyet secer miydim isin uzmanina birakayim dedim o bunu uygun gordu.
Meslektaşımı eleştirmek benim haddime değil . Ben de aynı eğitimi aldım . Ben sadece okulda öğrendiklerine bağlı kalmaya daha meyilliyim popüler olduğu için verilen diyetlere karşıyım biraz

diyetisyenlerde bu hırs var ya. bu arada kac yıldır dıyetısyen cok merak ettım :)

cok zordur gecmis olsun

Meslektaşımı eleştirmek benim haddime değil . Ben de aynı eğitimi aldım . Ben sadece okulda öğrendiklerine bağlı kalmaya daha meyilliyim popüler olduğu için verilen diyetlere karşıyım biraz
diyetisyenlerde bu hırs var ya. bu arada kac yıldır dıyetısyen cok merak ettım :)
Ben benimki ile yollarimi ayirdim şimdilik
Sabah kahvaltısında muz yemek bunu hergun yemek ve sabah muz yemek için para vermek gerçekten canımı sıktı
Kahvaltı bence en önemlisi hani o kibrit kutusu peynirli kahvaltı var ya o insani dinç tutuyor bence

Total body olsa iyi olur aslında. Ama bel fıtığım var bide şınav çekemiyorum. Ona göre ayarlarsın demi hocam
Tamam ben sana ısınma arkası bel sonra karın sonra kalça bacak en son da kol ve streching ile biten genel bir program yapayım. Ben kendim de aynılarını uyguluyorum zaten tabi günlere böle böle. Yarın sabahcıyım bizim program kartlarından alıp ona hazırlarım sabahtan sana yollarım

Tm çok sevindimteşekkür ederimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…