- 23 Mart 2016
- 31.010
- 92.270
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #365.841
Kalsın bence atma bir süre belki çıkar bir yrdenAy çok pahalı birşey değil de sinir oldum teki kaldı elimde ben ne yapayım teki bari ikisi birden gitseydi
Sen iste yapayım
Tm Valla süper olur. Ben sana ölçülerimi yazayım mıSen iste yapayımHep diyorum ya aynı yerde otursak hepinizi tığ gibi yapardım sporla
Olur balım birde total body mi istiyorsun yoksa bölgesel mi onu söyle bölgesel ise hangi bölge ona göre hazırlıyımTm Valla süper olur. Ben sana ölçülerimi yazayım mı
Doğru canım sağolBenbirsevgi ye özel mesajla adım sayarımın fotoğrafını attım umarım doğru yapmışımdır.
Onun zaten buyuk kismini oglanla babasi yedi, benim tabagima uzana uzana :)Doğru canım sağol
Menünde çok güzel sadece püre biraz fazla geldi gözüme onun dışında çok iyi afiyet olsun ✌
İyilik yapmışlarOnun zaten buyuk kismini oglanla babasi yedi, benim tabagima uzana uzana :)
Total body olsa iyi olur aslında. Ama bel fıtığım var bide şınav çekemiyorum. Ona göre ayarlarsın demi hocamOlur balım birde total body mi istiyorsun yoksa bölgesel mi onu söyle bölgesel ise hangi bölge ona göre hazırlıyım
Meslektaşımı eleştirmek benim haddime değil . Ben de aynı eğitimi aldım . Ben sadece okulda öğrendiklerine bağlı kalmaya daha meyilliyim popüler olduğu için verilen diyetlere karşıyım birazben kendim yapsam bu kadar kotu bi diyet secer miydimisin uzmanina birakayim dedim o bunu uygun gordu.
ben daha once 3 ayda 14 kilo vermistim. diyetisyene gitmeden, diyet listesi tutmadan...
mutfakta yagli pisen yiyecekleri eledim once. krema soslu tavuk yerine izgara, abur cubur yerine findik fistik, ama hic boyle halsiz dusmemistim ve evde leslie filan yapacak enerjim oluyordu bolca. cocuk yoktu tabi ozamanlar birde.. bir sabah kahvaltisi bir de aksam yemegi yiyordum.
sonra hamile kaldim, hamilelikte tatliya baglandimz yetmez gibi emzirmeye baslayinca cocugumdaki coklu gida alerjileri yuzunden yiyecek listem patates, havuc, makarna ile sinirlandi. cunku salca dahil herseye alerjisi vardi. emzirme surecinde hamilelikten cok daha fazla kilo aldim. tabiki uzerime yapistilar sonra... simdi de kendi basima cocukla beceremem ozverili olamam bari bir uzman yonlendirmesi olsun dedim de kuzeni aradim. ama yasam kalitem bastan sona degisti. kiz birde hirs yapti :) ariyo mesela acamiyorum o an, o kilolar verilecek kacamazsin benden diyo
Ben de merak ettim gerçektendiyetisyenlerde bu hırs var ya. bu arada kac yıldır dıyetısyen cok merak ettım :)
cok zordur gecmis olsunMerhaba arkadaşlar
Sabah tek tek alıntı yapamadım motive mesajlarınız için çok ❤
Benim romatizmal ağrılarım inanılmaz arttı hava sıcakken dayanamıyorum çok ağrıyor geçen sene tatilde mahvolmuştum Allahtan bu sene gidemedik
Dedim bugün hareket edemeyeceğim ama son bir gayret 30 dk spor yapabildim 15 dk koşu bandı 15 dk step
Şimdi yine başladı ağrılarım
Allah düşmanına ne versin deseler bunu vermesin derim
Inşaallah birgün ağrılarımin geçmesini diliyorum çok zor anlatamam ellerimi hissetmiyorum agrım aryincacok zordur gecmis olsun
Meslektaşımı eleştirmek benim haddime değil . Ben de aynı eğitimi aldım . Ben sadece okulda öğrendiklerine bağlı kalmaya daha meyilliyim popüler olduğu için verilen diyetlere karşıyım biraz
Ben benimki ile yollarimi ayirdim şimdilikdiyetisyenlerde bu hırs var ya. bu arada kac yıldır dıyetısyen cok merak ettım :)
Tamam ben sana ısınma arkası bel sonra karın sonra kalça bacak en son da kol ve streching ile biten genel bir program yapayım. Ben kendim de aynılarını uyguluyorum zaten tabi günlere böle böle. Yarın sabahcıyım bizim program kartlarından alıp ona hazırlarım sabahtan sana yollarımTotal body olsa iyi olur aslında. Ama bel fıtığım var bide şınav çekemiyorum. Ona göre ayarlarsın demi hocam
Tm çok sevindimTamam ben sana ısınma arkası bel sonra karın sonra kalça bacak en son da kol ve streching ile biten genel bir program yapayım. Ben kendim de aynılarını uyguluyorum zaten tabi günlere böle böle. Yarın sabahcıyım bizim program kartlarından alıp ona hazırlarım sabahtan sana yollarım
İnşallah geçer canımmInşaallah birgün ağrılarımin geçmesini diliyorum çok zor anlatamam ellerimi hissetmiyorum agrım aryinca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?