Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kuzummmm iyiyim sen nasılsın. Çok özledim❤❤❤❤❤❤
Bir türlü uğrayamadım. Yokluğumda değişiklikler olmuş gibi geldi. Yeni arkadaşlar da gelmiş.
İyiym bende canım yaz olunca oraya buraya çok git gel yaptım şimdi evimdeyim değişiklikler varda sen neden bahsettin acaba :)
 
S Suskunhanim Canım nerede yürüdün böyle ?
Canım mesire alanı var yakında, giderken 1 km, bı de gelirken 2.sabah 7km yürüdüm akşam da 5-6evin içindeki hareketlerim de malum
Son bir saattir kızıma uyku numarası yapıyordum hareketsizlik,saat de şarjda.15000adimim vardı taktigimda bugün
Cherry Mom ben gidene kadar her gün walk günü olsun
 
0zlem böyle çiçek böcek de olunca benim sürekli yuruyesim geliyortek korkum çok köpek varbugün 10 tane falan,bizden tarafa gelince givenlik görevlisi de geldi bizi kollamak için.daha önce bı kaç kişiyi korkutmuş kopekcikler
 
Bizde seniii dahaa dün profiline girip bakmıştım biliyor musun en son cuma günü girmiştin hatta kalp karşı karşıya diye buna derim ♥
Evet canım çok geç bi saatti girdiğimde kimse yoktu. Bişey yazmadım. Ama hep aklımdaydınız yalan yok. Nasıl aile gibi olabildiysek artık burada olduğunuzu bilmek, burada bulabilmek birbirimizi çok güzel bişey.
 
Noona_noona hoşgeldiniz :)
kardelelen321 sen de hoş geldin, gerçi ben de yeni döndüm zaten :)

Marttan beri eşim evde. 3 öğün yemek, sıfır hareket derken kilo aldım geri bir de fazla yemeye alışmışım herhalde dün akşam aç yattım ki dünkü menüm iyiydi doyurucuydu aslında.

Öldürülen üye için söyleyecek söz bulamıyorum çok acı. Şiddet hayatın her yerinde, televizyonda, sokakta kültür adı altında normalleştiriliyor. İnsanlar diğer canlılara, Erkekler kadınlara, öz ana babalar çocuklarına, bu ortamda yetişen çocuklar da birbirlerine uyguluyor. Toplumsal bilinçle, sivil örgütlenmeye karşısında durmak, abne adaylarını bilinçlendirmek, çocukları sevgiyle kurallarla büyütmek, okullarda bilinçlendirme ve takip yapmak, mağdurlara bu düzenin dışına kaçma şansı sunmak görevimiz. Ama hiçbir şey yapamadan seyrediyoruz, lanet olsun bu düzene.
 
Dünkü menüne baktım çok güzel hiç bozma onu. İlk birkaç gün açlıkla boğuşacaksın ama mesela hafta sonuna kadar alışmış olacaksın canım. Bol bol su soda bitki çayı yeşil çay yani sıvı ile doldur kendini ve hareket halinde ol eve kapanıp kalırsan yemeye yönelirsin mutlaka. :/

Ben 10 kilo verdim mezun oldum ama hala açlık hissi yaşıyorum yani o duygu hep var ama zamanla kontrol edilebilir hale geliyor ayılıp bayılmıyorsun enerjin yine yerinde oluyor sadece aç hissediyorsun Ve ne zaman sporu bırakıp kendimi eve kapadım o vakit kilo almaya başladım 52 ile mezun oldum herşeyi bırakıp kendimi salınca 56'yı gördüm. Şükür bu sabah 55'lere indim geri spora ve aktif yaşama başlayınca kilo zaten durmuyor gidiyor. Senin de öyle olacak yeterki kendini eve kapama bol bol hareket et yürüyüş yap su iç bu şekilde 3 gün sabır et haftasonuna mis gibi girersin. :)
 
Yeniden hoşgeldiniz 5.takım müdavimleri
 
Ben hiç bir yere gidemedim bu yaz yaa. İyi yapmışsın çok bunaldık bu sene kuzum . Bayram sonrası bi deniz yapıcaz inşallah.
Yaparsnjz canım inşallah çocukları nasıl tuttun o kadar zamann evde buradan çok kilo aldığını seziyorum sanki
 
Heyyyt ben bile motive oldum burdan
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…