- 29 Aralık 2014
- 1.396
- 2.009
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #366.021
Benim menülerin evdeyken güzeldi de burda yalan oldudengeleyebildigim kadar de geliyorum işte cuma günü yürüyüş arkadaşı buldum,cumartesiden beri fark etti,günde 2-3 saat yürüyorum o topladı canım aklında olsun
Hoş geldiniz
Bizde seniiiGeldim geldim, sizleri çook özledim
S Suskunhanim Canım nerede yürüdün böyle ?27 temmuz walk Challenge sonuçları
S Suskunhanim 28128 adımla zirveyi bırakmıyoooorr ve 1. Oluyor
ayvacicegi 21524 adımla listelere direk dereceden giriş yapıyor ve 2. Oluyorrr♥♥
C Cagrihilal1 durur muuu 14014 adim ile bari 3. Olayım diyor
@UmutluBen 11100
@Calypso95 9450
0zlem 5206
@SaskinAnne 5000
Sizi de tebrik ederim kızlar
İyiym bende canım yaz olunca oraya buraya çok git gel yaptım şimdi evimdeyimKuzummmm iyiyim sen nasılsın. Çok özledim❤❤❤❤❤❤
Bir türlü uğrayamadım. Yokluğumda değişiklikler olmuş gibi geldi. Yeni arkadaşlar da gelmiş.
Noona_noona hoşgeldin canım
1.sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini yazabilir misin rica etsem
Hemde ekibin genel işleyişini özet görmüş olursun
Canım mesire alanı var yakında, giderken 1 km, bı de gelirken 2.sabah 7km yürüdüm akşam da 5-6
Evet canım çok geç bi saatti girdiğimde kimse yoktu. Bişey yazmadım. Ama hep aklımdaydınız yalan yok. Nasıl aile gibi olabildiysek artık burada olduğunuzu bilmek, burada bulabilmek birbirimizi çok güzel bişey.Bizde seniiidahaa dün profiline girip bakmıştım biliyor musun en son cuma günü girmiştin hatta kalp karşı karşıya diye buna derim ♥
Bi farklı geldi nedense bilmiyorum kiİyiym bende canım yaz olunca oraya buraya çok git gel yaptım şimdi evimdeyimdeğişiklikler varda sen neden bahsettin acaba :)
Ala alahBi farklı geldi nedense bilmiyorum ki
Dünkü menüne baktım çok güzel hiç bozma onu. İlk birkaç gün açlıkla boğuşacaksın ama mesela hafta sonuna kadar alışmış olacaksın canım. Bol bol su soda bitki çayı yeşil çay yani sıvı ile doldur kendini ve hareket halinde ol eve kapanıp kalırsan yemeye yönelirsin mutlaka. :/Noona_noona hoşgeldiniz :)
kardelelen321 sen de hoş geldin, gerçi ben de yeni döndüm zaten :)
Marttan beri eşim evde. 3 öğün yemek, sıfır hareket derken kilo aldım geribir de fazla yemeye alışmışım herhalde dün akşam aç yattım ki dünkü menüm iyiydi doyurucuydu aslında.
Öldürülen üye için söyleyecek söz bulamıyorum çok acı. Şiddet hayatın her yerinde, televizyonda, sokakta kültür adı altında normalleştiriliyor. İnsanlar diğer canlılara, Erkekler kadınlara, öz ana babalar çocuklarına, bu ortamda yetişen çocuklar da birbirlerine uyguluyor. Toplumsal bilinçle, sivil örgütlenmeye karşısında durmak, abne adaylarını bilinçlendirmek, çocukları sevgiyle kurallarla büyütmek, okullarda bilinçlendirme ve takip yapmak, mağdurlara bu düzenin dışına kaçma şansı sunmak görevimiz. Ama hiçbir şey yapamadan seyrediyoruz, lanet olsun bu düzene.
Ben hiç bir yere gidemedim bu yaz yaa. İyi yapmışsın çok bunaldık bu sene kuzumİyiym bende canım yaz olunca oraya buraya çok git gel yaptım şimdi evimdeyimdeğişiklikler varda sen neden bahsettin acaba :)
Evet canım çok geç bi saatti girdiğimde kimse yoktu. Bişey yazmadım. Ama hep aklımdaydınız yalan yok. Nasıl aile gibi olabildiysek artık burada olduğunuzu bilmek, burada bulabilmek birbirimizi çok güzel bişey.
Yeniden hoşgeldiniz 5.takım müdavimleriNoona_noona hoşgeldiniz :)
kardelelen321 sen de hoş geldin, gerçi ben de yeni döndüm zaten :)
Marttan beri eşim evde. 3 öğün yemek, sıfır hareket derken kilo aldım geribir de fazla yemeye alışmışım herhalde dün akşam aç yattım ki dünkü menüm iyiydi doyurucuydu aslında.
Öldürülen üye için söyleyecek söz bulamıyorum çok acı. Şiddet hayatın her yerinde, televizyonda, sokakta kültür adı altında normalleştiriliyor. İnsanlar diğer canlılara, Erkekler kadınlara, öz ana babalar çocuklarına, bu ortamda yetişen çocuklar da birbirlerine uyguluyor. Toplumsal bilinçle, sivil örgütlenmeye karşısında durmak, abne adaylarını bilinçlendirmek, çocukları sevgiyle kurallarla büyütmek, okullarda bilinçlendirme ve takip yapmak, mağdurlara bu düzenin dışına kaçma şansı sunmak görevimiz. Ama hiçbir şey yapamadan seyrediyoruz, lanet olsun bu düzene.
Sanaa niye şaşırsın ben hala olamadım etiket yanlış olmuş@kardelen321 hosgeldin. Ben hala mezun olamadım.
Yaparsnjz canım inşallah çocukları nasıl tuttun o kadar zamann evdeBen hiç bir yere gidemedim bu yaz yaa. İyi yapmışsın çok bunaldık bu sene kuzum. Bayram sonrası bi deniz yapıcaz inşallah.
Heyyyt ben bile motive oldum burdanDünkü menüne baktım çok güzel hiç bozma onu. İlk birkaç gün açlıkla boğuşacaksın ama mesela hafta sonuna kadar alışmış olacaksın canım. Bol bol su soda bitki çayı yeşil çay yani sıvı ile doldur kendini ve hareket halinde ol eve kapanıp kalırsan yemeye yönelirsin mutlaka. :/
Ben 10 kilo verdim mezun oldum ama hala açlık hissi yaşıyorum yani o duygu hep var ama zamanla kontrol edilebilir hale geliyor ayılıp bayılmıyorsun enerjin yine yerinde oluyor sadece aç hissediyorsunVe ne zaman sporu bırakıp kendimi eve kapadım o vakit kilo almaya başladım 52 ile mezun oldum herşeyi bırakıp kendimi salınca 56'yı gördüm. Şükür bu sabah 55'lere indim geri spora ve aktif yaşama başlayınca kilo zaten durmuyor gidiyor. Senin de öyle olacak yeterki kendini eve kapama bol bol hareket et yürüyüş yap su iç bu şekilde 3 gün sabır et haftasonuna mis gibi girersin. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?