Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba takımcığım nasılsınız ben keyifsiz bir haftaya başladım toparlannırım inşallah pazar günü pek fazla kaçamak yapmadım sadece kahvaltıyı biraz abarttım sözde çavdar ekmeği yedim ama maşallah epey bir dilim gitti geç kahvaltı yaptığım için öğle yemeği yemedim . akşam 8 gibide buğday çorbası , lahana sarması ve salata yedim . sonra kısa bir yürüyüş yaptım laptopu format için bilgisayarcıya götürdüm 15 dk gidiş 15 dk dönüş gibi bir mesafe sadece ama iyi geldi . ve çay içip yattım nasıl geçtiğini anlamadığım bir gündü anlayacağınız .

Bu arada taydinin söylediği maydanoz kürünü 2 gündür yapıyorum 15 gün yapayım bakalım bir faydası olacakmı hiç bişey yapmasa bile maydanoz ve limon iyidir faydalı gıdalar toksinlerden arınır vücudum değilmi bakalım ne olacak hep beraber görürüz .

bu sabah yediklerim . 1domates , 1salatalık , 1 k.k. peynir , 1dilim çavdar ekmeği yedim . yanımda 1,5 lt su var

öğle yemek için 7 lahana sarması ve yoğurt var yanımda 1 dilimde çavdar ekmeği akşamda ne pişerse evde bakacağım bu hafta dikkat etmem gereken akşam yemeklerini az miktarda tüketmek çok midemi şişirmek istemiyorum biraz küçülsün değilmi artık .

öpüyorum hepinizi bir yeşil çay yapayım kendime sizede ikram edeyim

sağol canım ya
wallahi canım ya, nerelerde bilmiyorum ki
artık gelse de napıyo biz de öğrensek
inşallah diyeti de iyi gidiyodur bu arada, kilo vermiş olarak döner aramıza
inşaAllah canım bende umut ediyorum du bi mesaj atim nerelerdeymiş :)
bencede küçülsün pınarcım afiyet olsun canım maydanoz kürü çok iyi gelecektir muhakkak sen devam et canım hiç bişi olmazsa şişliğin gider

afiyet olsun efendim :)

bitmedimi hala şu lahana dolması pınarcım :))

takımcım herşey üstüste geliyor öğle yemeği için menümü yazmıştım sizlere ama patronumun eşi çok sevdiğim bir ablamdır evine gittim az önce illa bırakmam gel içeri dedi bir sürüde ikramda bulundu ben ancak 2 çorba kasesi kadar kısır 1 ince dilim kek ve 2 küçük ev poğaçası yedim daha vardı çok ısrar etti ben bu kadarını diyetim mahvoldu diye diye yedim yanımada bir sürü poğaça verdi çayla yersin diye istemem dediysemde dinletemedim onları yemeyeceğim tabiki ama öyle kötü oldum ki diyetim ilk günden bozuldu yanımdada getirdiğim yemekler duruyor offf offf offf ben nasıl yapıcam bu diyeti bu akşam eve yürüyerek gitmeyi planlıyorum bu kısır kek ve poğaçaları belki eritirim offfffffffffff

canım benim.. hiiiiiiç diyetin bozulmamış gibi aynı motivasyonla devam et.. hergün olmayacak ya.. olsun ilk gün olsun napalım.. afiyet bal şeker olsun.. yürüyüşünü yap yarında menünle tam yol devam.. bana kalırsa akşam hiçbişey yeme.. ama bunu doğru bulmayanlar var.. ben cumaa günü hiçbişey yemedim.. uyudum gitti bitti o akşam 111,5 tum şimdi 109,5 um.. işe yaradı yani uyuduğum için de açlık işkence bilmem ne krizi falan geçirmedim..

bu arada öğlen yaklaşık çeyrek ekmekle sade omlet yumurta 3dilim salam biraz da köz patlıcaan yedim.. 3 tane de yeşil zeytin.. akşama küçük bi parça köri baharatlı tavuk yicem kalanını da yarın öğlene bırakıcam.. yanında da ayran içerim..

yani bugünkü menüm:

sabah: mercimek çorbası, 1,5 dilim ekmek

ara: kivi çayı (oralet)

öğlen: sade omlet, peynir (kibrit kutusu kadar), 3 dilim salam, 3 tane zeytin, az biraz köz patlıcan, çeyrek ekmek, şekerli çay

ara: nesquik

akşam: küçük parça tavuk göğsü (körili), ayran.

ara: az biraz beyaz leblebi.

yatmadan önce: bitki çayı.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba sevgili takımım
ben de yemeğimi yedim
2 kepçe bezelye yemeği ( 6-7 yk)
1 kase pul biberli yoğurt
salata
2 dilim ekmek ( yarım dilimini balla yedim)
3 çk bal
regl olduğum için tatlı canım çekiyo
ben de bal yedim
bide yemekten bi saat sonra stick bitter çikolatalr var ya, yarısını yedim, o da 5 grdı zaten

begümcüm ilk tencere lahana dolmasının üzerine 4 büyük tencere daha sarıldı her hafta bir tencere dolma yaptırıyor anneannem biri dur demeli artık

bencede pınarcım

moral bozmak yok canım.malesef arada böle ikramlar oluyo.ama aynen devam ediyosun.bence akşam hiçbişey yememezlikl etme akşam azda olsa bişeyler ye ama hafif olsun.örneğin salata yoğurt,yada sadece tarçınlı yoğurt v.s.
Ama yememezlik etme.eşil çayda iç bide aralarda

afiyet olsun sevalcim.şimdiden akşam ne yiyeceğini planlamışsın bravo

afiyet olsun burçakcım,güzel olmuş

Bende sabah kahvaltısından sonra arada 1 fincan 5i biyerde içtim

sonra öğlen;

4 ç.k. Kabak yemeği
2 dilim t.b ekmeği

ara:6 tane mavi yeşil bisküvi

şimdide 1 tane daha 5i biyerde içicem

aşama yemeğe ıspanak yaptım bide gidince bi çorba yapıcam bakalım mönü bu gözüküyor

ara
1 bardak yeşilçay

öğle yemeğim
kibrit kutusu peynir
1 domates 1 salatalık
afiyet olsun arkadaşım :)
canım hadi 1 kaseyi yedin ikinciyi niye yiyorsun hadi 1 poaçayı yedin ikinciyi niye yiyorsun eve yürüyerek gitme fikri çok iyi olur bence ve akşamda begümün dediği gibi sadece yoğurt veya salata yiebilirsin moralini bozma bir gün olur bişey olmaz ama bundan sonrasına dikkat et canım yinede afiyet şifa olsun arkadaşım
afiyet olsun canım bu arada ekmeklerin kepek ekmeği dimi ?
afiyet olsun burçakcım :)
afiyet olsun canım güzel olmuş bence

buzluktan çıkardım da tavuğu

şimdi eve uçuyorum.. hepinize güzel bir akşam öğünü diliyorum..

iyi akşamalar sevalcim :)

bende öğlen yemeğinde
1 kase çorba
2 dilim ekmek
1 kase yoğurt yedim
akşamada
1 kase yoğur
1 porsiyondan az karnabahar
ce salata yemeyi düşünüyorum

bende öğlen yemeğinde
1 kase çorba
2 dilim ekmek
1 kase yoğurt yedim
akşamada
1 kase yoğur
1 porsiyondan az karnabahar
ce salata yemeyi düşünüyorum

afiyet olsun canım.bendede bu gece ıspanak var bol yoğurtlu yicem bende
salatada emek istiyorum ama ıspanakla gitmez

afiyet olsun canım.bendede bu gece ıspanak var bol yoğurtlu yicem bende
salatada emek istiyorum ama ıspanakla gitmez

teşekkür ederim canım sanada afiyet olsun ben haftasonu ıspanak yapmıştım 2 günde zor bitirdik :)) yoğurtlu veya yumurtalıda yiyebilirsin mesela

begümcüm gülsümcüm dediğinize uyucam merak etmeyin akşam salata yerim büyük ihtimalle kendime ceza bu çok yedim bugün malesef birde regl dönemi, olucam bugün yarın o yüzden zaten şiş hissediyorum kendimi birde iştah var hala daha bastırılmayan napıcam bilmiyorum ama direnicem tabiki bu arada saatlerin alınması ne güzel oldu hala gün ortası gibi oysa birazdan çıkıcam . bu olumsuzlukların üstüne hiç olmazsa hala mutlu olabiliyorum buda güzel tabi .

hepinize iyi akşamlar öpüyorum herkezi .

iyi akşamlar pınarcım bunlar geçici durumlar inşaAllah regl bittikten sonra toparlarsın arkadaşım :)

selamlar kızlar :92:
acaba takımınızda yer varmı ?
10 gündür diyetteyim bende zayıflamak isteyenlerin paylaşım alanına yazıyorum ama takımlardan birinede girmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…