Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ama yinede keşke akşam yemeğinde sadece salata yada en azından sadece orba yiyip o patates yemeğini yemeseydin.zten hamur işlerinden cezalıydın ama pınarcım

yine güzel canım kahvaltın,afiyet olsun.azda olsa böle masum kaçamakları sabah yapmak çok mantıklı zaten

bu arada ben akşam eve gidince 5 ç.k. kadar ıspanak+2 ç.k. kadar yoğurt+1,5 dilim ekmek yedim

ve çok başım ağrıyodu,uzanıp tv ye bakarken uyumuşum

bidaha da ara mara yapamadım.bi yandan da pek iyi oldu.kaçamak maçamak olmadı :)

şimdide öğlen yemeğimi yicem.yanımda bişey yok bugün.bi tek 2 küçük dilim ekmek getirdim.çorba içmeyi planlıyororum.inşallah doyarım bakalım.herkese afiyet olsun.öğle yemeği vaktiiii.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?

Pazartesi en zor günüm, eve gelince de işlerim vardı 9 gibi uyudum kaldım. Bugün geçmişi okuyup takip edicem. Akşama görüşmek üzere

Ohh sabah kahvaltın süper 1 değil 2 hamurişi ,vurmuşken öldüreyim dedin herhalde. Afiyet olsun...

evet biraz öyle oldu bugün iştahım tam valla ben de anlamadım.. öğlen de güzel değildi yazmıyorum şimdi.. acayip tokum ama sanki üç gün yemek yemesem yemem o derece..

yarın sabah tartılınca görecez bakalım ceremesini.. zaten standart diyet rahatsızlığı da başımda (kabız) iki gündür.. sabahları çok midem havada kalkıyorum ne peynire ne yumurtaya yaklaşamıyorum.. geçen haşladım yumurtayı o bana bakıyo ben ona resmen yutamadım yani.. ama yarın affım yok adam gibi kahvaltımı yapıcam.. planladığım gibi.. ama bu hafta pek akşam yemeği düşünmüyorum spor da yapamayacağım için..

insanın ders çalışırken daha bi artıyo sankim iştahı

.

Son düzenleyen: Moderatör:
gerçekten yardım istiyorum kızlar napıcam ben vallahi bir derdim var kısmına topik açtırır bu durum bana , patronumun eşi var çok sevdiğim dünya tatlısı bir abla dünde bahsetmiştim leziz ikramlar hazırlar , öğle arası kendisinin bebeği olduğu için anasınıfındaki kızını alıp eve bırakıyorum bir kaç gündür, içeri girmediğim zaman bana kırılıyor girdiğim zamansa benim diyetim mahvoluyor bugün yine kırmamak için girdim içeri birde ne göreyim pasta hazırlamış bana hafif bir pasta ama sonuçta kalori önüme koydu 4 dilim (küçük dilimler) 2 sini yedim diyetteyim diyediye sonrada kaçar adımlarda geldim iş yerine ben nasıl kırmadan bu ikramlardan kaçıcam haftanın hemen hemen her günü yaşayacağım bunu sanırım kızını eve götürmek için söz verdim benden başka biride yok malesef tanıdığı off offf offf ben bu diyete başlayamayacağım galiba bir çözüm istiyorum .:18:

öğle yemeğim
zeytinyağlı enginar

ara
elma + yeşilçay

akşam
ızgara tavuk + brokoli

ara
yeşilçay

afiyet olsun canım güzel mönü.akşamki mönüne salata ve yoğurt ekle bide bence.

bende öğle yemeğinde 2 küçük dilim ekmek+1 bardak çorba içtim

başlayamıycam die bişey yok pınar,zaten başladın.arada böle şeyler olsada hiç olmamış gibi devam et.ayrıca içeri girdiğinde çok tokum şimdi yedim falan desen ,ona bi güzel anlatsan kilo vermek istediği.yada en güzeli şimdi yemek yedim de bence

çok yorgunum çok. pazar akşamı ani bir kararlar yola çıktım. sabah ıspartadaydım. 2 saatte işimi bitirip tekrar yola çıktım. ani karar verince uçak ayarlaması yapamadım. mecburen otobüsle git gel, bittim valla. bu sabah da duruşmam vardı uyuyamadım, erken kalktım. gözlerimden uyku akıyor resmen.

sabah maydonoz kürümün 4. günüydü. aslında dündü de yolda olunca bugün kaldığım yerden devam ediyorum.
kahvaltı edemeden apar topar evden çıktım.

öğle yemeğinde misafirimiz vardı. kebapcıya gittik. ayran, salata, bir porsiyon adana. ekmek olarak 1/4 lavaş yedim.

ben seni gece bekçisi sandıydım aşkolsun devrem

gece gündüz farketmiyor, mümkün olduğunca buralarda olmaya çalışıyorum

ahhh canım benim ben sanki konuştuk die hatırlıyorum dün ya.nasıl oldu ki öle
yokluğun hemen farkedilirdi aslında

haftasonu siz yooken yazdıklarımı p.tesi okuyunca hissetmediniz yokluğumuu

günaydınlar hanımlar:)
ben aranıza yeni katıldım
hoşgeldin burcu..

gittim geldim, bir anda karar verdim. 2 saatte işimi halledip döndüm. gülsuyu almaya ıspartaya gitmiş gibi oldum

hoşgeldin o zaman canım.inşallah hayırlı bi iş gidip gelmişsindir.gittiğinede değmiştir. :))

afiyet olsun canım güzel mönü.akşamki mönüne salata ve yoğurt ekle bide bence.

bende öğle yemeğinde 2 küçük dilim ekmek+1 bardak çorba içtim

evet akşamları mutlaka bir küçük yoğurt yiyiyorum yazmayı unutmuşum

bide ekmek yerine şunu tavsiye ediyorum.üzerindeki herşey almanca olduundan türkiyede ne diyorlar bilmiyorum ama mesela çorba falan içerken yanında 1 - 2 dilim bundan yemek daha başarılı bence.tadınıda çok seviyorum.migrostan alıyorum ben.eskiden teyzem almanyadan getirirdi ordan biliyorum.

marka göstermek yasaksa hemen siliyim.fikir olsun diye koydum

gerçekten mi ???

çok mu hem günde 20 saat uyursam bu kadar çok da yeme ihtiyacı hissetmem..

hergün neredeyse 9 saat uyuyorum yine de uykum var.. ders çalışmaktan dolayı bence.. hani küçükken de hiç uykum yokken ders çalış dendiği anda uykum gelirdi.. o tarz bişey sanırım

.

bundan hep markette görüyordum ama ne olduğunu bilmediğim için hiç almadım şimdiye kadar,şimdi sen koyuncada merak ettim tadını

bundan hep markette görüyordum ama ne olduğunu bilmediğim için hiç almadım şimdiye kadar,şimdi sen koyuncada merak ettim tadını

herkesin ağız tadi farklı ama bence seversin.teyzem ekmek yemeyi bıraktı yıllar önce.ekmek yerine hep bundan yiyor.birsürü çeşidi varmış da türkiyede yok heralde.

canım anlatsan durumunu
evleneceğini, bu yüzden kilo vermek istediğini, kendisini de çok sevdiğini ama bu şekilde davranmasının seni zor durumda bıraktığını falan, heralde anlayış gösterir diye tahmin ediyorum

hiç anlamıyorum bu yemek konusunda bu kadar ısrarcı olan insanları
sevmiyorum da zaten
ben yiyeceksem senin ısrarına gerek yok dimi, aklım var fikrim var, önüme koymuşsun, ister hepsini yerim ister yarısını, canım istemiyosa da hiçbirini, nedir bu kadar ısrar kıyamet anlamadım gitti walla

kızlar bu arada herkese merhabalar, ben şu ara bi iştah sorunu yaşıyorum, motivasyonum bozuldu yaf (((
tekrar toparlanmam lazım en kısa zamanda

bugün hepimiz bi bozduk kendimizi ama cumaya çok var toparlanalım hadi

.

ahh begümcüm hepsini denedim daha önce kendisi iş yerine geliyordu gelirkende yapar getirirdi tokum yeni yedim diyetteyim şişim demediğim şey kalmadı bunları söyleyincede kırılıyor çok iyi birisi kırılmasınıda istemiyorum ben sabah güzel yapıyorum sağlıklı kahvaltımı akşam iştahımı bastırma sorunum var onu çözücem , bir kaç gündürde bu durum çıktı bir çare bulmalıyım canım .

kızlar bu arada herkese merhabalar, ben şu ara bi iştah sorunu yaşıyorum, motivasyonum bozuldu yaf (((
tekrar toparlanmam lazım en kısa zamanda

hımm mezun oldum diye havalara girme de....
şaka bir yana arada oluyor, şimdi verdiğin kiloları geri almama zamanı. bir gün kaçırsan öbür gün dengeleyerek yapılabilir bu da. sıkma kendini, fazla da rahatlatma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…