- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #36.681
merhabalar takımımın güzel , hoş , alımlı ve çıtır bayanları nasılsınız bugün ben fena değilim çok ağrım var ve şişim regl olmuşum bügün onun haarici iyi sayılırım güzel bir bahar havasında mutluyum .
dün akşam 30 dk yürüyerek eve gittim . çok güzeldi . akşam yemeği olarak sadece salata yiyecektim ama yemek yapılmış diye azar azar yedim yemeklerdende . 1 kepçe mercimek çorbası , 1 kepçe patates yemeği , salata yedim . canım tatlı istediği için çayın yanında bir kaç tane petibör bisküvi yedim .
sabah maydanoz kürümü yaptım . sonra acele ile 2 dilim çavdar ekmeği yanında biraz peynir yedim .
öğle için yanımda yemek getiremedim . simit alırım diye düşünüyorum akşamada yemek var yine zaten bu iştah ve şişlikle nasıl geçicek bu hafta hiç bilmiyorum ben engel olmaya çalıştıkça kötü oluyor . :44:
Selam kızlar işlettiğim butikte yanlızım o yüzden yoğun oluyorum.
Dün fazla bir kaçamağım olmadı.Ama yinede çokta formda değildim.Bugün daha iyi ve zindeyim.
Sabah kocaman bir bardakta ılık su içine damlattığım sirkeli suyumu içtim.Yarım saat sonra kahvaltımı yaptım.
kahvaltıda : 1 kk peynir , 3 yeşil zeytin, 3 siyah zeytin, çilek reçelinden sadece 1 adet çilek:26: , kekin ucundan, beyaz ekmeğin uçundan, 1 dilim light ekmek, 1 bardak az şekerli çay (Allahtan formdaymışım ammada yemişim)
Ara öğün : elma
Su burda içmem zor oluyor ama ara ara içerek 2, lt tamamlayacağım inşallah..
Ohh sabah kahvaltın süper 1 değil 2 hamurişi ,vurmuşken öldüreyim dedin herhalde.Afiyet olsun...
öğle yemeğim
zeytinyağlı enginar
ara
elma + yeşilçay
akşam
ızgara tavuk + brokoli
ara
yeşilçay
gerçekten yardım istiyorum kızlar napıcam ben vallahi bir derdim var kısmına topik açtırır bu durum bana , patronumun eşi var çok sevdiğim dünya tatlısı bir abla dünde bahsetmiştim leziz ikramlar hazırlar , öğle arası kendisinin bebeği olduğu için anasınıfındaki kızını alıp eve bırakıyorum bir kaç gündür, içeri girmediğim zaman bana kırılıyor girdiğim zamansa benim diyetim mahvoluyorbugün yine kırmamak için girdim içeri birde ne göreyim pasta hazırlamış bana hafif bir pasta ama sonuçta kalori önüme koydu 4 dilim (küçük dilimler) 2 sini yedim diyetteyim diyediye sonrada kaçar adımlarda geldim iş yerine ben nasıl kırmadan bu ikramlardan kaçıcam haftanın hemen hemen her günü yaşayacağım bunu sanırım kızını eve götürmek için söz verdim benden başka biride yok malesef tanıdığı off offf offf ben bu diyete başlayamayacağım galiba bir çözüm istiyorum .:18:
sadece günün 20 saati uyumak istiyorum çok şey mi istiyorum
ben seni gece bekçisi sandıydımaşkolsun devrem
ahhh canım benim ben sanki konuştuk die hatırlıyorum dün ya.nasıl oldu ki öle
yokluğun hemen farkedilirdi aslında
hoşgeldin burcu..günaydınlar hanımlar:)
ben aranıza yeni katıldım
canım benim ben konuştuık diye hatırlıyorum ne ara 20 saat yolculuk yaptın sen ayy burada öyle dolu geçiyorki günler günlerimi saatlerimi şaşırdım nedir :26:
bozma moralini toparlarsın sayende bende 3 gündür maydanoz kürü yapıyorum inşallah faydasını göreceğiz .
çok yorgunum çok. pazar akşamı ani bir kararlar yola çıktım. sabah ıspartadaydım. 2 saatte işimi bitirip tekrar yola çıktım. ani karar verince uçak ayarlaması yapamadım. mecburen otobüsle git gel, bittim valla. bu sabah da duruşmam vardı uyuyamadım, erken kalktım. gözlerimden uyku akıyor resmen.
sabah maydonoz kürümün 4. günüydü. aslında dündü de yolda olunca bugün kaldığım yerden devam ediyorum.
kahvaltı edemeden apar topar evden çıktım.
öğle yemeğinde misafirimiz vardı. kebapcıya gittik. ayran, salata, bir porsiyon adana. ekmek olarak 1/4 lavaş yedim.
gece gündüz farketmiyor, mümkün olduğunca buralarda olmaya çalışıyorum
haftasonu siz yooken yazdıklarımı p.tesi okuyunca hissetmediniz yokluğumuu
hoşgeldin burcu..
gittim geldim, bir anda karar verdim. 2 saatte işimi halledip döndüm. gülsuyu almaya ıspartaya gitmiş gibi oldum
afiyet olsun canım güzel mönü.akşamki mönüne salata ve yoğurt ekle bide bence.
bende öğle yemeğinde 2 küçük dilim ekmek+1 bardak çorba içtim
gerçekten mi ???
evet akşamları mutlaka bir küçük yoğurt yiyiyorum yazmayı unutmuşum
bide ekmek yerine şunu tavsiye ediyorum.üzerindeki herşey almanca olduundan türkiyede ne diyorlar bilmiyorum ama mesela çorba falan içerken yanında 1 - 2 dilim bundan yemek daha başarılı bence.tadınıda çok seviyorum.migrostan alıyorum ben.eskiden teyzem almanyadan getirirdi ordan biliyorum.
marka göstermek yasaksa hemen siliyim.fikir olsun diye koydum
bundan hep markette görüyordum ama ne olduğunu bilmediğim için hiç almadım şimdiye kadar,şimdi sen koyuncada merak ettim tadını
gerçekten yardım istiyorum kızlar napıcam ben vallahi bir derdim var kısmına topik açtırır bu durum bana , patronumun eşi var çok sevdiğim dünya tatlısı bir abla dünde bahsetmiştim leziz ikramlar hazırlar , öğle arası kendisinin bebeği olduğu için anasınıfındaki kızını alıp eve bırakıyorum bir kaç gündür, içeri girmediğim zaman bana kırılıyor girdiğim zamansa benim diyetim mahvoluyorbugün yine kırmamak için girdim içeri birde ne göreyim pasta hazırlamış bana hafif bir pasta ama sonuçta kalori önüme koydu 4 dilim (küçük dilimler) 2 sini yedim diyetteyim diyediye sonrada kaçar adımlarda geldim iş yerine ben nasıl kırmadan bu ikramlardan kaçıcam haftanın hemen hemen her günü yaşayacağım bunu sanırım kızını eve götürmek için söz verdim benden başka biride yok malesef tanıdığı off offf offf ben bu diyete başlayamayacağım galiba bir çözüm istiyorum .:18:
başlayamıycam die bişey yok pınar,zaten başladın.arada böle şeyler olsada hiç olmamış gibi devam et.ayrıca içeri girdiğinde çok tokum şimdi yedim falan desen ,ona bi güzel anlatsan kilo vermek istediği.yada en güzeli şimdi yemek yedim de bence
kızlar bu arada herkese merhabalar, ben şu ara bi iştah sorunu yaşıyorum, motivasyonum bozuldu yaf(((
tekrar toparlanmam lazım en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?