- 12 Temmuz 2006
- 3.036
- 3.085
- 698
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #36.661
afiyet olsun arkadaşım :)
afiyet olsun canım bu arada ekmeklerin kepek ekmeği dimi ?
bütün gün yazmışsınız da bu taydin nerde dememişsiniz
son 24 saatimin 20 saati yolda geçti. yeni geldim eve. pazar akşam ve pazartesi yediklerimi hiç yazmıyorum. yolda olunca benim diyet maydonoz kürü falan iptal oldu mecburen.
neyse moralimi bozmuyorum. arada mecburi aksaklıklar olabiliyor böyle. yarın aynen kaldığım yerden devam.
selamlar kızlar :92:
acaba takımınızda yer varmı ?
10 gündür diyetteyim bende zayıflamak isteyenlerin paylaşım alanına yazıyorum ama takımlardan birinede girmek istiyorum
son 24 saatimin 20 saati yolda geçti. yeni geldim eve. pazar akşam ve pazartesi yediklerimi hiç yazmıyorum. yolda olunca benim diyet maydonoz kürü falan iptal oldu mecburen.
neyse moralimi bozmuyorum. arada mecburi aksaklıklar olabiliyor böyle. yarın aynen kaldığım yerden devam.
günayyyyyyydıııın arkadaşşşşşşlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrr (saoll)
dün akşam
4 adet patlıcan dolma
1 küçük yoğurt
2 kaşık barbunya
Bu sabah
1 adet halk ekmeğin altın çöreği
1 bardak yeşil çay
kendimi sürekli aç hissediyorum.dün gece midemin bulantısından uyuyamadım.ama yemek saatlerimin ve miktarlarımın dışına çıkmıyorum.dönmeek yook
4 adet patlıcan dolması çok değilmiydi arkadaşım ???
hal ekmeğin altın çöreğide neymiş,ilk defa duydum
valla patlıcan dolması serçe parmağımın yarısı kadardı.minnacık.kuru patlıcan dolması.
altın çörek te güzel bişey.fındıklı ve üzümlü + diyet lifler
günaydınlar hanımlar:)
ben aranıza yeni katıldım
18 şubatta doğum yaptm ve şimdi kendimi toplamak,eski halime dönmek için zaman geldi die düşünerek yediklerime dikkat etmeye başladım
52 kg ile hamile kaldım 78 ile doğuma girdm,doğmdan 10 gn snra ilk kez tartıldm ve 69 kiloydm,şimdi ise 65 kiloyum ama düne kadar dikkat etmiş,ekstradan birşey yapmış değildm.
ilk defa dün yememin gerekli olmadığı şeyleri menümden çıkardm,hiç bi eksiklik de hissetmedm.
benmki sağlıklı beslenme programı gbi oldu diyetten ziyade
dün neler yediğime gelince:
sabah:
3/4 çorba kasesi kadar meyveli yoğurt(kendm yapıyorum,bir miktar yoğurdu balla çırpıp içine muz çilek vs meyveler doğruyorum,tavsiye ederim gayet doyurucu ve sağlıklı oluyor)
ara:
2 adet tuzlu diyet bisküvi ile bir kupa rezene çayı
öğlen:
bir buçuk kepçe tavuk suyuna şehriye çorbası ve 2 adet tuzlu diyet bisküvi
ara:
3/4 kase meyveli yoğurt
akşam:
bir buçuk kepçe tavuk suyuna şehriye çorbası
bol miktarda ton balıklı yeşil salata
ara:
bir kupa ıhlamur
ara:
bir bardak yarım yağlı süt
bir parmak kadar cevizli sucuk
15 bardak su(yatana kadar)
5 bardak su(gece)
merhaba canım,aramıza hoşgeldin.bana yediklerin çok az gibi geldi.hiç ekmek yok yediklerinde ,sebze yok,salata yok.böyle sağlıksız olmazmı sence?
arkadaşlarda yorum yaparlar ama sen bide emziriyosundur,bana sağlıksız ve yetersiz gibi geldi canım.
günaydınlar hanımlar:)
ben aranıza yeni katıldım
18 şubatta doğum yaptm ve şimdi kendimi toplamak,eski halime dönmek için zaman geldi die düşünerek yediklerime dikkat etmeye başladım
52 kg ile hamile kaldım 78 ile doğuma girdm,doğmdan 10 gn snra ilk kez tartıldm ve 69 kiloydm,şimdi ise 65 kiloyum ama düne kadar dikkat etmiş,ekstradan birşey yapmış değildm.
ilk defa dün yememin gerekli olmadığı şeyleri menümden çıkardm,hiç bi eksiklik de hissetmedm.
benmki sağlıklı beslenme programı gbi oldu diyetten ziyade
dün neler yediğime gelince:
sabah:
3/4 çorba kasesi kadar meyveli yoğurt(kendm yapıyorum,bir miktar yoğurdu balla çırpıp içine muz çilek vs meyveler doğruyorum,tavsiye ederim gayet doyurucu ve sağlıklı oluyor)
ara:
2 adet tuzlu diyet bisküvi ile bir kupa rezene çayı
öğlen:
bir buçuk kepçe tavuk suyuna şehriye çorbası ve 2 adet tuzlu diyet bisküvi
ara:
3/4 kase meyveli yoğurt
akşam:
bir buçuk kepçe tavuk suyuna şehriye çorbası
bol miktarda ton balıklı yeşil salata
ara:
bir kupa ıhlamur
ara:
bir bardak yarım yağlı süt
bir parmak kadar cevizli sucuk
15 bardak su(yatana kadar)
5 bardak su(gece)
Canım sen muhtemelen bebeğini emziriyorsun.Daha dikkatli diyet yapmalısın bence.Birde gece içtiğin su çok değil mi.Gündüze yaysan sanki daha iyi olacak.
tşkrler cnm,dün biraz hazırlıkszdm dediğim gbi,evde uygn ne varsa onu yedm bgn daha düzgn oluck,eşim evdyken kendm için bişeyler alıcm çıkıp.
bir de ben pek iştahlı değilimdir,yani bir tek hamileyken böyle deli gbi yedm ben..
suya gelince gece çok susuyorum ben, özel olarak gece içmiyorm yani,benm içinde biraz sıkıntı oluyo aslında hep wc kapısındayım
Geçen hafta ben bayağı kalorisiz yemiştim sanırım ondan zayıflayamadım.Dikkat et.İnsan sanki daha iyi zayıflayacakmış gibi hissediyor ama yağlar bir güzel açığa çıkıyor sporda yapmayınca aç kaldığında kalıyorsun.merhabalar takımımın güzel , hoş , alımlı ve çıtır bayanları nasılsınız bugün ben fena değilim çok ağrım var ve şişim regl olmuşum bügün onun haarici iyi sayılırım güzel bir bahar havasında mutluyum .
dün akşam 30 dk yürüyerek eve gittim . çok güzeldi . akşam yemeği olarak sadece salata yiyecektim ama yemek yapılmış diye azar azar yedim yemeklerdende . 1 kepçe mercimek çorbası , 1 kepçe patates yemeği , salata yedim . canım tatlı istediği için çayın yanında bir kaç tane petibör bisküvi yedim .
sabah maydanoz kürümü yaptım . sonra acele ile 2 dilim çavdar ekmeği yanında biraz peynir yedim .
öğle için yanımda yemek getiremedim . simit alırım diye düşünüyorum akşamada yemek var yine zaten bu iştah ve şişlikle nasıl geçicek bu hafta hiç bilmiyorum ben engel olmaya çalıştıkça kötü oluyor . :44:
dünküler değildi malesef.. çorbacı getirdi çünkü onları.. evde yediklerim yeni yeni kepekli oldular.
ben seni gece bekçisi sandıydımaşkolsun devrem
gelelim banaaaa..
dün yazdığım listeyi aynen yedim eve gidince hiç kaçamak da yapmadım sadece ayran yerine bir yudum kola içtim o kadar.. etim, göğüs etiydi 0 yağda pişirdim yaklaşık 4 köfte büyüklüğündeydi..
gelgelelim bence başarılı bir günün ardından bu sabah 110,0 kiloydum.. üzüldüm.. spor yapamıyorum bu haftada yapamayacağım çünkü haftasonu açıköğretim var çok sıkı çalışıyorum.
neyse malesef size bugün güzel bir menüden bahsedemicem çünkü sabah mesai saatimi 15 dk geçe kalktım.. 10 dk içinde evden çıktım ve 1 sade poğaça ve 1 açma + şeftali suyu ile kahvaltı yaptımve yine malesef ki öğle öğünüm de belli ve hiç de hoş değil akşam ise portakal ve sodam var.. orada toparlamaya çalışıcam.. yarın sabah bu sabah ki kilomda olsam yeter diyerek sözlerimi burada noktalamak niyetindeyim..
öğleni bilerek yazmadım canınız çekmesin diye
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?