Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evde var kayısılı çay aldım ama şimdi annelerin yanındayım evime gidicem bi yarın o zaman içerim artık

Evde var kayısılı çay aldım ama şimdi annelerin yanındayım evime gidicem bi yarın o zaman içerim artık
Bende hep forumda okurdum dikkate almazdım balım beni biliyorsun protein beslendiğim için aylar boyunca kabızlık çektim hepsine şahit oldunuz tüketmeye başlayınca günde 1 kupa en geç 3 güne çıkarsın :)

Ben dondurma yedim..

Kizlar merhaba, kusura bakmayın @reyyank Cherry Mom aklımdaydı menü ama takıma girip okuyamadım bile iki aksamdir gündür et, misafirlik,bize gelenler bir de cenaze derken( kuzenimin kp vefat etti, evi de bize çok yakın,cenaze evinden namaz kılmaya falan da gelen oluyor ) hepsi birbirine girdikalan enerjimle de okumak gözümde büyüdü açıkçası bugün oğlumu aşıya götüreceğim yine. Yavaştan çamaşır yıka valiz topla moduna da geçmek istiyorum anca bitecek gibi
Bayramda pek bı kacamagim olmadı, dün bir dilim baklava yedim sadece onda da akşam yoğurtlu kabak yaptım vicdanımı rahatlatmak için

Dengelersen ne âlâ canım bundan sonrada cuma ya kadar kaçamaksız olsun toparlarsin inşallah

k..imi kaldirip yürüme vakti

500 atladım ben

Yedim cezayı da yedim tatliyida yedim zıpladım ama ceza çok hafifti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…