- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #366.861
Evde var kayısılı çay aldım ama şimdi annelerin yanındayım evime gidicem bi yarın o zaman içerim artıkSüpersin bozmadan devam yarın sabah kontrol tartısı var güzel bir rakam bekliyoruz :)
Çare kayısılı formda valla ben tüketiyorum wc sorunum kalmadı protein kombo yapmama rağmen
Yedin mi hilal cezayı oooh sefam olsunC Cagrihilal1
Yarın Sabah elimde sopa ile hazır kıta bekleyeceğim tartı sonuçları için
Bende hep forumda okurdum dikkate almazdım balım beni biliyorsun protein beslendiğim için aylar boyunca kabızlık çektim hepsine şahit oldunuzEvde var kayısılı çay aldım ama şimdi annelerin yanındayım evime gidicem bi yarın o zaman içerim artık
Okurken kendi kendime diyorum ki ya ben günleri karıştırdım ya da tartı gününü değiştirdiler.Kızlar tartı günü pazartesi günü yarın da bu eksileri bekliyoruz sizden inşallahsabah aç karnına tartılmayı unutmayın
Ben dondurma yedim..GELSİNNN CEZALARRR
gün içinde yapıp dönüş yapmanızı bekliyorum kızlarrrrrr
1 saat tempolu yürüyüş veya 250 zıplama
250 zıplama
500 zıplama
250 zıplama
@redsonja87
Tatlı ve kurabiyeler için 500 zıplama
Kendimede 1 kalburabastı için 250 zıp yazdım
Sabah bende öyle oldum dedim ne oluyor herkes tartılıyorOkurken kendi kendime diyorum ki ya ben günleri karıştırdım ya da tartı gününü değiştirdiler.
GörmemişimBen dondurma yedim..
Cuma günüde tartılmazlarOkurken kendi kendime diyorum ki ya ben günleri karıştırdım ya da tartı gününü değiştirdiler.
Mekik mekik göbiş erisinGörmemişim
Ama sanada zıp verilmezki ceza özlemcim ne yapsak
Hiç sorma yarın da biz kovalarız tartılmayan kalmasın diye etiket atar dururuzCuma günüde tartılmazlar
Dengelersen ne âlâ canım bundan sonrada cuma ya kadar kaçamaksız olsun toparlarsin inşallahKizlar merhaba, kusura bakmayın@reyyank Cherry Mom aklımdaydı menü ama takıma girip okuyamadım bile iki aksamdir gündür et, misafirlik,bize gelenler bir de cenaze derken( kuzenimin kp vefat etti, evi de bize çok yakın,cenaze evinden namaz kılmaya falan da gelen oluyor ) hepsi birbirine girdi kalan enerjimle de okumak gözümde büyüdü açıkçası bugün oğlumu aşıya götüreceğim yine. Yavaştan çamaşır yıka valiz topla moduna da geçmek istiyorum anca bitecek gibi
Bayramda pek bı kacamagim olmadı, dün bir dilim baklava yedim sadece onda da akşam yoğurtlu kabak yaptım vicdanımı rahatlatmak için
k..imi kaldirip yürüme vaktiGELSİNNN CEZALARRR
250 zıplama
500 zıplama
250 zıplama
@redsonja87
500 atladım benGELSİNNN CEZALARRR
250 zıplama
500 zıplama
250 zıplama
@redsonja87
.icimi kaldirip yürüme vakti
Fazlası akşamki tatlının karşılığı değil umarım500 atladım ben
Yedim cezayı da yedim tatliyida yedim zıpladım amaSüpersin bozmadan devam yarın sabah kontrol tartısı var güzel bir rakam bekliyoruz :)
Çare kayısılı formda valla ben tüketiyorum wc sorunum kalmadı protein kombo yapmama rağmen
Yedin mi hilal cezayı oooh sefam olsunC Cagrihilal1
Yarın Sabah elimde sopa ile hazır kıta bekleyeceğim tartı sonuçları için
Bugün tatlı yok bugün et yiyeceğimFazlası akşamki tatlının karşılığı değil umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?