- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #367.201
50 60 doğru olan canım sağlıklı bir birey içinhayatim boyunca zayiftim, evlendigim ilk yil esim sagolsun abur cubura abaninca ona uyup 10 kilo almistim. ama sonra onu verdim.
ben asil kiloyu emzirme doneminde aldim. cocugumun coklu gida alerjisi vardi, patates ve makarnayla beslendim 1 yila yakin. o donem kilo aldim, ama asil sorun diyeti biraktiktan sonra basladi. cunku 1 yildir yiyemedigim herseyin acisini cikarttim. bunlar cogunlukla cikolata tatli oldugu icin cok yemekten ziyade sagliksi beslenme yuzunden oldu.
alerjen emzirme sureci hayatimda olmasa asla kilo diye bir sorunum olmazdi.
yukarida bahsettigim beslenme sureci beni bu hale getirdi aslinda. yoksa ben ezelinden beri az ekmek cok protein alirim, karbonhidratlarla cidden hic isim yok 3 sene borek pogaca yemesem aklima bile gelmez. karbonhidrati makarna ve pilav olarak aliyorum cogunlukla. onlarda cok buyuk porisyonlarda degildir, normal miktarda yerim. bu hafta su kalori hesabina uymaya calisicam. cumaya kadar 1400 kalori olacak sekilde bir duzen kurayim kendime. epey zorlayacak beni o kadar cok emege alisik degilim cunku. ama bu hafta da onu deneyeyim bakalim...
yalniz birsey merak ediyorum. beslenmenin %50-60 i karbonhidrat olmali diyor bazi yerlerde, bazi yerlerde ise tam tersi karbonhidrat cok az tuketilmeli diyor. acikcasi ekmege abanip kilo vermek bana mantikli gelmiyor ama kafam karisti
Kuralları okudum ve kabul ediyorummmmm❤❤❤Günaydın canım 1. sayfamızdaki kuralları okuyup okudum kabul ettim diye mesaj atar mısın. :)
Bir de şu formu doldurur musun?
katılım formu:
- Takıma yeni katılacak olan arkadaşların, aşağıdaki katılım formunu doldurması gerekir.
ADINIZ: MoongirlAndSerentiny
YAŞINIZ:20
BOYUNUZ:172
KİLONUZ:62.5
HEDEF KİLONUZ:56.3
MEDENİ DURUMUNUZ:bekar
MESLEGINIZ:öğrenci
ÇOCUK SAYISI:0
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZandemiiiii
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:vücüdümda rahat hissedemiyorum;(
Umarım ikimizde hedefimize ulaşırızzhosgeldiniz ben de kendimi köprüden atip geleyim ayni boydayiz benim kilo 84
Teşekkür ediyorum canım hoşgeldin aramızaZor görünüyo ama gaza geldim hedefimi sayende değiştirdim 56.3 diyorum
Günaydın canım sende hoşgeldinnnGünaydınnBen yeni üyeyim. Başlangıç kilom 76.3 ve hedefim 65. Umarım herkes hedefine ulaşıır.
Kaptanım geliyor yeni kurbanlar hadi iyiyizGünaydın canım sende hoşgeldinnn ✌
Kurban murbanKaptanım geliyor yeni kurbanlar hadi iyiyiz
Bu hafta mezuniyet geliyor o zaman ooooleeeyyyKızlar benim dünkü ishal devam ama onun sayesinde müthiş bir eksi gördümgünde 12 defa tuvalete çıkarsam siz düşünün Allah'ım güleyim mi ağlayayım mı sonra mezun olcam mezuniyet yazısına son hafta covid oldum onun sayesinde mezun oldum yazarım
Geliyor inşallah ölmez sağ kalırsamBu hafta mezuniyet geliyor o zaman ooooleeeyyy
Aynen balım onu çok eski zamandan beri biliyorum ve kesinlikle katılıyorum. Şimdilerde bizi çıkarıyor ama ilerde bittiğinde daha kötü kabız olacağız. Bende dediğin gibi 3-4 günde bir tüketmeye çalışıyorum alışkanlık olmasın diye. İnşallah arayı daha da açıcam haftada 1 gibi
Yaa hayır unutmadım. Yazmıştım göndere basıp uyudum. Sabah bi baktım göndermemiş öyle duruyor mesaj yazma yerinde.
Suskun 1 sen 2 dün nasıl uyku halinde yazdıysanız artıkYaa hayır unutmadım. Yazmıştım göndere basıp uyudum. Sabah bi baktım göndermemiş öyle duruyor mesaj yazma yerinde.Üzüldüm ama bozmamıştım diyeti. O yüzden içim rahat. ♥
Şu ara haplardan kafam 10 numara ama sonra lazım olacaktır aklımda olsunBu arada Herby Tea’nin çaylarını çok tavsiye ederim. İçimi de çok keyifli. Diyetisyenimin tavsiye ettiği bir çaydı sonradan bütün çeşitlerini aldım. Regl zamanı için, kilo verirken kullanmak için ve rahat uyumak için...vs gibi çeşitleri var. Uyku çayı da bana çok iyi geldi. İçeriği tamamen doğal karışım açık açık yazıyor zaten poşetlerinin üzerinde. Çoktavsiyemdir.
Günaydın canımGünaydın bu arada güzel kadınlarNasılsınız?
Ben en azından göndermede minik bir sorun yaşadım sadece.Suskun 1 sen 2 dün nasıl uyku halinde yazdıysanız artık
İyiyim ben de.Günaydın canımben aynı sen nasılsın?
O da emnis yazacakmış herhalde yazamamışBen en azından göndermede minik bir sorun yaşadım sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?