- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #367.361
Plâstik bardak olayını anlamadım..Bir sütcü de benim başımdaplastik bardakta birşeyler içeriyor güya bana tam oyun saati.modundayim su an 48 gündür regl olmadım ağrıyor gelmiyor
Canım asla asla asla onermedigim bir şey ama kar zarar hesabı yaparsak telefon ya da TV ile oyalayip kendine bir kaç saatlik dinlenme alanı mi açsan? Senin bağışıklığınin da düşmemesi lazımGünaydın
Artık bayılmak uzereyim
Dun gece 1 de yattım sabah 5ede kalkti kizim
Dayanacak mecalim kalmadı
5 günü kaldı eşimin
O biraz kızla ilgilense azıcık dinlensem normalde öğle yemekleri yiyordum şimdi yiyemiyorum sürekli halsizim
Menü paylaşamıyorum
Bisey yapamıyorum
Ağlamak istiyorum kimsem yok
Kızıyla oyun oynuyor muhtemelen bardak o bardakPlâstik bardak olayını anlamadım..
Canım bazı bitkiler varmış çay olarak içiliyor onları bir araştır faydası olabilir.Tabi gebelik ihtimali yoksa..
Annen yine iş başında7,5 km yurundu, 10000 kusur adım ve 292 kaloriama kahvaltıda börek var
Kaç dakika sürdü 10000 adım ?7,5 km yurundu, 10000 kusur adım ve 292 kaloriama kahvaltıda börek var
Sağol bitanem benim ❤ ❤ ❤
Günaydıniki saatlik yürüyüş hayal oldu halam gelecekmiş,az yürüyüp gelecegim inşallah
Günaydın kızlar.. Kahvemi içtim, sütcü gelmişti sütü ocağa koyup yürüyüşe çıktım.
günaydin kizlar
GünaydınnnnnGünaydın kızlar
Süpersin özlemcim doğru hani dedim bu hafta sakatlık falan o eski sporları ypamazsa gümledik ama dediiğin gibi + Allah'tan eskisi gibi değilSimdi yürüyüşteyim.Heryer yokuş ve tırtıklı parke taşı düşme korkusu oldu bende..Ama saha var düz zemin etrafında başım dönecek ama 45 yurucem. Merak etme canım +3,5 kiloyu verip eksi görmüş biri olarak +900 çerez gibi gider şu 2 gün önemli benim için.
Ama kendime çeki düzen vermem lazım farkındayım. Hafta içi alıp cuma veriyorum ama o fazlalıklar olmasa 70li rakamlardan kurtulmuş olabilirdim.
Arkadaşım sabah gel bisiklet sürelim dedi kondisyonum aslında yok o yüzden acı çekerek sürdüm diyebilirim :) bisikletten sonrada kahvaltıda normalden aşırı açıktığım için aslında o kadar simit yedim .Patates kızartma değildi oradan kurtarıyorum sanırım.Bisiklet normal bisiklet mi sürüyorsun kondisyon mu var canım çok iyi 2 saat tebrikler ♥ düzenli yaparsan harika iş çıkar oradan
Menüde güzel ✌ tek sorun yarım simit çeyrek olsaymış süper olurmuş köfte yanı patates ise kızartma değildir diye düşünüyorum:)
Menün çok iyi canım ekmek hiç tüketmiyor musun ? Birde gün içinde spor yapma imkanın oluyor mu
Nasıl anlamazsın her ne kadar büyüdüysede seninde kıızın varPlâstik bardak olayını anlamadım..
Canım bazı bitkiler varmış çay olarak içiliyor onları bir araştır faydası olabilir.Tabi gebelik ihtimali yoksa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?