Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bir sütcü de benim başımda plastik bardakta birşeyler içeriyor güya bana tam oyun saati.modundayim su an 48 gündür regl olmadım ağrıyor gelmiyor
Plâstik bardak olayını anlamadım..
Canım bazı bitkiler varmış çay olarak içiliyor onları bir araştır faydası olabilir.Tabi gebelik ihtimali yoksa..

Düz zemin yormadi 1 saat yürümüşüm..
Uzun zamandır böyle boş geçen gunlerim olmamıştı.1 haftadir spor yapmamışım. 1000 2000 adımı saymıyorum ki bakın telefon bile saymamış. 10 dakikanın üzerinde olursa telefon dakika olarak kaydediyor.

Canım asla asla asla onermedigim bir şey ama kar zarar hesabı yaparsak telefon ya da TV ile oyalayip kendine bir kaç saatlik dinlenme alanı mi açsan? Senin bağışıklığınin da düşmemesi lazım
Canım bazı bitkiler varmış çay olarak içiliyor onları bir araştır faydası olabilir.Tabi gebelik ihtimali yoksa..
Kızıyla oyun oynuyor muhtemelen bardak o bardak

SaskinAnne kızını oyalamak için evet el mecbur arkadaşlar söylemiş TV de olabilir ama bol bol kargodan oyuncakta sipariş edebilirsin en azından senin peşini eminim belli bir süre bırakır idare eder özellikle müzikli sesli ışıklı bir oyuncak var oğluma 1 yaşında aldığım şuan 3.5 yaş halaa bıkmadan oynuyor satışı nerde var bulamadım bir bak canım çokta eğitici eğlenceli

Süpersin özlemcim doğru hani dedim bu hafta sakatlık falan o eski sporları ypamazsa gümledik ama dediiğin gibi + Allah'tan eskisi gibi değil

Arkadaşım sabah gel bisiklet sürelim dedi kondisyonum aslında yok o yüzden acı çekerek sürdüm diyebilirim :) bisikletten sonrada kahvaltıda normalden aşırı açıktığım için aslında o kadar simit yedim .Patates kızartma değildi oradan kurtarıyorum sanırım.

Nasıl anlamazsın her ne kadar büyüdüysede seninde kıızın var biz bile oynuyoruz evcilik ama oynamıyor adam tarzanca oyunlar varken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…