Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Neyse bugünde gıybete doyduk hahah birsevgi bunlar hep senin hakkında konuşuyor ekibe gelmezsen böyle olur engel olamıyorum bir yere kadar
Yaa emniscim bayramda koptum daha da giremedim zaten listede de değilim kızlara bir etkim olmaz diye.
İzne ayrıldığım kiloya inmeye çalışıyorum :) siz neler yapıyorsunuz?
Yapsınlar canım dedikodu zaten şöyle bir üstten okudum da birazcık azarlar tarzda konuşmalar olmuş iyi ki de yokmuşum

Kaç dakika sürdü 10000 adım ?
Canım bir saat falan sürdü
Nasıl anlamazsın her ne kadar büyüdüysede seninde kıızın var biz bile oynuyoruz evcilik ama oynamıyor adam tarzanca oyunlar varken
Ya bu oğlanlar da hep mi aynı acabaher yerim morariyor oyun sonrası
Bağışıklık falan ha getire sürekli sendeliyorum tv babasının odasında tablet veriyorum 15 dk arada
15 dkda ihtiyaçlarını bile gideremezsin kaç yasindaydi? Süreyi uzatman mümkün değil mi
Hoşgeldiniz

Klasik kahvaltı hem psikolojik olarak hergün yulaf yiyemezsin bu yüzden normal kahvaltı yapıp arada yulaf yiyebilirsin. Ceviz ekmek tüketmiyorsan kahvaltıda ekmek yerine yiyebilirsin. Ya da ara öğün olarak 3 5 tane yiyebilirsin. Kayısı da günlük 3 tane iyidir. Üzüm de ara öğünlerde 1 avuç tuketmende sıkıntı olmaz sağlıklı secimler sonuçta. En fazla kayısıyı birgün üzümü birgün yersin şeker oranı yüksek olmasın diye.

Benim sonucu hala açıklamadın

Doğru söylüyorsun
Az kaldı öğlen uyuyacaktım uyuduğunda ama bi telefon test yapmaya geliyoruz dediler korkudan sadece duş aldım bekledim. O da korkulacak biseydrgilmis

15 dkda ihtiyaçlarını bile gideremezsin kaç yasindaydi? Süreyi uzatman mümkün değil mi

Hoşgeldiniz

22 aylık canim

Bugün bana da test yaptılar.
Aradıklarında tansiyonum yükseldi korkudan ama öyle anlatıldığı gibi korkulacak birşey değil bir boğaz iki burun aldılar. Hafif giciklandi o kadar sabaha çıkar sonucun bakalim

Aşkolsun biz seni listelerimize geri almıştık neyse sen tamamenn geri döndüm dediğinden alalım artık :)
Eksiye düşebildin mi yoksa bayram + katttı mı :))

klasik kahvaltinin yerini hicbiset tutmaz hicbir manada ustelik, devamlilik arz edebilmesi icin kesinlikle klasik kahvalti diyorum.

benim insulin direncim var, bildigim kadariyla kuru hicbir meyveyi yememeliymisim, onun disinda kayisi uzum dut karpuz kavun vs de tuketmemeliymisim seker orani fazla oldugu icin.

ama acikcasi sahsi dusuncem dogal sekerden zarar gelmeyecegi yonunde.

Hoşgeldiniz
Ben genelde hızlı yürürsem 1 saatte 7500 adım atıyorum diye aklımda kalmış ama yarın çıkarsam dikkat edicem. Merak ettim..

hayirlisi olsun canim insallah temiz gelir de gunlerdir ayri ayri oturdugunuzun karsiligi olur.

ben gecenlerde ilk defa gordum buruna kocaman cubuk sokuyolarmis sirf o testi yaptirmak zorunda kalmak bile cok fenadir eminim. aciyor mu cok?

Evdeyim hAva sicak. Bir suru ev isi var ama hic yapasim gelmedi. Cok yemek yemedim ama kalorili yiyeceklerde vardi. Tarti farkli yarin tekrar ayrilacagim. Degisiyor ama yine de kilo vermisim gorunuyor. Daha fazla vermem lazim. Biraz isin ucunu sıkı tutayim. Tayin isteyecegim yeni sehir yeni okul dombili halimle baslamayayim. Kilo fazla olunca kiyafette duzgun durmuyor.

Doğal olmayan tatlı çikolata abur cubur vs hiçbir şekilde ağzıma sürmüyorum ama canım tatlı çok istediğinde veya ara öğünlerde sağlıklı olur diye düşündüm bende

Kendine haksızlık etme canım o kiloyla nasıl dombili olabilirsin yeni görev yerin için hayırlısı olsun eminim güzel bir şekilde başlarsın iyi gidiyorsun

Arkadaşlar yüksek kolestrolu düşürmek için diyetimizde ne yemeliyiz/yememeliyiz bilgisi olan fikir verebilir mi
Eşimde var :/
Biliyorsundur zaten haftada 1 et dedi doktoru
Geceden konmuş cevizli su iyi geliyormuş diyet kısmıyla ilgili başkaca bildiğm birşey yok ama çok geçmiş olsun halsizlik yapar o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…