- 10 Mayıs 2018
- 1.183
- 3.096
- 83
- 41
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #367.401
Çok sağol canım hoşgeldin tekrar :)
Yaa emniscim bayramda koptum daha da giremedim zaten listede de değilim kızlara bir etkim olmaz diye.Neyse bugünde gıybete doyduk hahahbirsevgi bunlar hep senin hakkında konuşuyor ekibe gelmezsen böyle olur engel olamıyorum bir yere kadar
Canım bir saat falan sürdüKaç dakika sürdü 10000 adım ?
Ya bu oğlanlar da hep mi aynı acabaNasıl anlamazsın her ne kadar büyüdüysede seninde kıızın varbiz bile oynuyoruz evcilik ama oynamıyor adam tarzanca oyunlar varken
15 dkda ihtiyaçlarını bile gideremezsinBağışıklık falan ha getire sürekli sendeliyorum tv babasının odasında tablet veriyorum 15 dk arada
HoşgeldinizADINIZ: ( vorones )
YAŞINIZ: 34
BOYUNUZ: 163
KİLONUZ: 58.2
HEDEF KİLONUZ: 56.5
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: 7 . 10. Takım
KİLO ALMA NEDENİNİZ: pis boğazim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 38beden olmak güzel giyinmek sağlık li olmak
Klasik kahvaltı hem psikolojik olarak hergün yulaf yiyemezsin bu yüzden normal kahvaltı yapıp arada yulaf yiyebilirsin. Ceviz ekmek tüketmiyorsan kahvaltıda ekmek yerine yiyebilirsin. Ya da ara öğün olarak 3 5 tane yiyebilirsin. Kayısı da günlük 3 tane iyidir. Üzüm de ara öğünlerde 1 avuç tuketmende sıkıntı olmaz sağlıklı secimler sonuçta. En fazla kayısıyı birgün üzümü birgün yersin şeker oranı yüksek olmasın diye.Kızlar günaydınnn sağlıklı günler olsun :) size 2 sorum var: sizce yulafla kahvaltı mı klasik kahvaltı mı daha fazla zayıflatır?
2. Sorum kuru üzüm kayısı ceviz çok kilo yapar mı günlük kaç tane yemeliyiz doğal olmayan şeker nerdeyse hiç yememeye çalışıyorum
Teşekkürler şimdidenn
Benim sonucu hala açıklamadınYaa emniscim bayramda koptum daha da giremedim zaten listede de değilim kızlara bir etkim olmaz diye.
İzne ayrıldığım kiloya inmeye çalışıyorum :) siz neler yapıyorsunuz?
Yapsınlar canım dedikoduzaten şöyle bir üstten okudum da birazcık azarlar tarzda konuşmalar olmuş iyi ki de yokmuşum
Doğru söylüyorsunkuzu sik disini az kaldi. cok zor tahmin edebiliyorum, ama iyi yonunden bakmaya calis, esinin saglik durumu iyi cok sukur, ya kotu seyler olsaydi?
televizyon tablet 2 yasina kadar hic gormedi oglum ama bu pandemi surecinde cikginlar gibi izledi ne yapayim yani... gonul ister ki keyifli ve kaliteli zaman gecirelim surekli ama sartlar uygun olmuyor herzaman. ayrica annenin nefes alacak alani olmazsa cocuga da kaliteli zaman ayiramaz. acikcasi kar zarar hesabi yapinca ben (tamamen karsi olmama ragmen) teknolojiyi daha az zararli goruyorum sizin durumunuz icin.
kendinize bu kadar yuklenmeyin, siz annesiniz super kahraman degil.
Canım bir saat falan sürdü
Ya bu oğlanlar da hep mi aynı acabaher yerim morariyor oyun sonrası
15 dkda ihtiyaçlarını bile gideremezsinkaç yasindaydi? Süreyi uzatman mümkün değil mi
Hoşgeldiniz
Aşkolsun biz seni listelerimize geri almıştık neyse sen tamamenn geri döndüm dediğinden alalım artık :)Yaa emniscim bayramda koptum daha da giremedim zaten listede de değilim kızlara bir etkim olmaz diye.
İzne ayrıldığım kiloya inmeye çalışıyorum :) siz neler yapıyorsunuz?
Yapsınlar canım dedikoduzaten şöyle bir üstten okudum da birazcık azarlar tarzda konuşmalar olmuş iyi ki de yokmuşum
klasik kahvaltinin yerini hicbiset tutmaz hicbir manada ustelik, devamlilik arz edebilmesi icin kesinlikle klasik kahvalti diyorum.Kızlar günaydınnn sağlıklı günler olsun :) size 2 sorum var: sizce yulafla kahvaltı mı klasik kahvaltı mı daha fazla zayıflatır?
2. Sorum kuru üzüm kayısı ceviz çok kilo yapar mı günlük kaç tane yemeliyiz doğal olmayan şeker nerdeyse hiç yememeye çalışıyorum
Teşekkürler şimdidenn
Hadi hayırlı neticeler gelsin inşallah canımBugün bana da test yaptılar.
Aradıklarında tansiyonum yükseldi korkudan ama öyle anlatıldığı gibi korkulacak birşey değil bir boğaz iki burun aldılar. Hafif giciklandi o kadar sabaha çıkar sonucun bakalim
Ben genelde hızlı yürürsem 1 saatte 7500 adım atıyorum diye aklımda kalmış ama yarın çıkarsam dikkat edicem. Merak ettim..Canım bir saat falan sürdü
Ya bu oğlanlar da hep mi aynı acabaher yerim morariyor oyun sonrası
15 dkda ihtiyaçlarını bile gideremezsinkaç yasindaydi? Süreyi uzatman mümkün değil mi
Hoşgeldiniz
Bugün bana da test yaptılar.
Aradıklarında tansiyonum yükseldi korkudan ama öyle anlatıldığı gibi korkulacak birşey değil bir boğaz iki burun aldılar. Hafif giciklandi o kadar sabaha çıkar sonucun bakalim
Doğal olmayan tatlı çikolata abur cubur vs hiçbir şekilde ağzıma sürmüyorum ama canım tatlı çok istediğinde veya ara öğünlerde sağlıklı olur diye düşündüm bendeklasik kahvaltinin yerini hicbiset tutmaz hicbir manada ustelik, devamlilik arz edebilmesi icin kesinlikle klasik kahvalti diyorum.
benim insulin direncim var, bildigim kadariyla kuru hicbir meyveyi yememeliymisim, onun disinda kayisi uzum dut karpuz kavun vs de tuketmemeliymisim seker orani fazla oldugu icin.
ama acikcasi sahsi dusuncem dogal sekerden zarar gelmeyecegi yonunde.
Kendine haksızlık etme canım o kiloyla nasıl dombili olabilirsinEvdeyim hAva sicak. Bir suru ev isi var ama hic yapasim gelmedi. Cok yemek yemedim ama kalorili yiyeceklerde vardi. Tarti farkli yarin tekrar ayrilacagim. Degisiyor ama yine de kilo vermisim gorunuyor. Daha fazla vermem lazim. Biraz isin ucunu sıkı tutayim. Tayin isteyecegim yeni sehir yeni okul dombili halimle baslamayayim. Kilo fazla olunca kiyafette duzgun durmuyor.
Eşimde var :/Arkadaşlar yüksek kolestrolu düşürmek için diyetimizde ne yemeliyiz/yememeliyiz bilgisi olan fikir verebilir mi
Bugünnn ZıPZıpp Challenge varr
Görelim maharetlerinizi
ipli/ipsiz en çok zıplama sayısını yapan kazanır 23.00 de sayılarınızı özelden bana gönderebilirsiniz sonrasında sıralamalı açıklıyor olacağım ✌
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?