- 23 Mart 2016
- 30.931
- 92.089
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #367.341
Özgenurrrr özgenurrrr elin değmedi he özgenur benim değsin sana elim özgenurSelamm kızlar bayram boyunca menü paylaşımı yapmadım, cuma günü tartı yoktu Bayramda da açıkçası giremedim elim değmedi cidden
Çok aşırı inanılmaz acayip sevindim izne ayrılıyorumÇok sevindin demi
Aha sevinçten çıldırdıÇok aşırı inanılmaz acayip sevindim izne ayrılıyorum
Mesaj yazmasaydın uykulu uykuluİyi geceler kizlar, ben sızmak üzereyim yineiki ayrı misafir ağırladık çamaşır yıkama valiz toplama yarına kaldi, annem gitmeden börek yedirecek yine sabah özlersin diyor,özlerim valla yürüyüşü iki saate tamamlamaya çalışacağım o yüzden
Ayyy duygulandırdın beni gece gece emnisim yaa, çok mutlu oldum mezun olmana
Tam listeye bakıp onlara da selam yazmıştım senin mesajını gördüm
Şikâyet etsek banlanirdi demiMesaj yazmasaydın uykulu uykulu
İyi geceler canım ♥
EvetVallaha helal olsun sana ya. Ne çektin be suskun. O kadar misafire anne evine rağmen hem kilo verdin hem spor yaptın taktir ediyorum seni
Ölçü takibi haftası geldi,hala takip edilecekse ilgili kişiye son ölçüleri atabilirim,çok yoğun yazışmalar takip edemiyorum.
İstanbul’da kazana düştün sen Şeyma!Hahah sorma yahu ben de baya eskimişim daha dün gibi geliyor buraya katılışım şaka maka 5 yıl olacakmış. Hey gidi hey hamilelik öncesi hep buralardaydım, hoş doğum sonrası da baya takıldım da İstanbul bana yaramadı sanırım
Süpersin cumaya kesin eksidesin o zamanBenim artı geçtibugün yürüdüm ya sabite döndüm şükür
Çok teşekkürler canım benim
Ne demek nazi kampı burada sadece kırbaç vuruyoruzMerhaba teşekkür ederiz sizde hoşgeldiniz. Aşırı baskı var her güne bi liste koydular. Vallaha nazi kampı gibi girdik bi kere mezun olmak için gün sayıyoruz. Çok zorlu şartlarda zayifliyoruz ah bir bilseniz.
Hem burada hem ahirette yakandayım hilalMezundu zaten bide yardımcı oldu. Allah da bizim yardımcımız oluversin garı. Şu takımda çekmediğim dertler çile kalmadı
Ahaha kontrol ettim ben sıkıntı yok bugünü kazasız belasız atlattık çok şükürMesaj yazmasaydın uykulu uykulu
İyi geceler canım ♥
Rica ederim yine gelsem yine yaparım takımın bi parçası olmak güzelLeylim teşekkürler sen de emek verdin ölçü tablomuz için. Bu fikir benden çıkmıştı onun için ayrıcakendi adıma teşekkür etmek istedim. @emniscim yine devam edelim bence ölçü tablosu tutmaya. Çünkü kilo değişmese bile bazen yağdan kilo verince vücutta daralma oluyor. Bunu en iyi ölçü tablosu ile takip edebiliyoruz.
ben de burdayim evetAaaamavimli de bizim takıma gelmiş, mayıs annelerinden aklımda kalmış ismin :) Nasılsın nasıl gidiyor hayat? İkizlerin vardı senin değil mi yanlış hatırlamıyorumdur umarım
0zlem balpamuk ve @ayvacicegi de burdaymış
Ah ah sorma çektiklerimiVallaha helal olsun sana ya. Ne çektin be suskun. O kadar misafire anne evine rağmen hem kilo verdin hem spor yaptın taktir ediyorum seni
YaaaÇok aşırı inanılmaz acayip sevindim izne ayrılıyorum
Ay ya niye şikayet etmwdinjz, çok da güzel olurduŞikâyet etsek banlanirdi demi
Simdi yürüyüşteyim.Heryer yokuş ve tırtıklı parke taşı düşme korkusu oldu bende..Özlemcim nasılsın ?
Dizinin nasıl oldu bilmiyorum ama artılardan dolayı mümkünse biraz hareketi arttırmak lazım
Bir sütcü de benim başımdaGünaydın kızlar.. Kahvemi içtim, sütcü gelmişti sütü ocağa koyup yürüyüşe çıktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?