Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamm kızlar bayram boyunca menü paylaşımı yapmadım, cuma günü tartı yoktu Bayramda da açıkçası giremedim elim değmedi cidden
Özgenurrrr özgenurrrr elin değmedi he özgenur benim değsin sana elim özgenur
O kurallar masal olsun okunsun diye mi kondu tatlım madem uygulanmayacaksın neden söz verdin listede duralı 1 etap oldu neden böyle şeyler yapıyorsun bana sen amaaaa
Bugünden itibaren menü spor gözüm üstünde canım aksi taktirde çok üzgünüm izin hakkın yok diskalifiye olursun beni çok üzdün

Son düzenleme:
Mesaj yazmasaydın uykulu uykulu
İyi geceler canım

Ayyy duygulandırdın beni gece gece emnisim yaa, çok mutlu oldum mezun olmana

Tam listeye bakıp onlara da selam yazmıştım senin mesajını gördüm

Şeymacııımmm çok sevindim seni gördüğüme. Sen de dön hadi! Sende bir kilo kalmadı ama ara ara yaz bize, bak hepimiz ne kadar mutlu olduk bir mesajına.

Ölçü takibi haftası geldi,hala takip edilecekse ilgili kişiye son ölçüleri atabilirim,çok yoğun yazışmalar takip edemiyorum.

Leylim teşekkürler sen de emek verdin ölçü tablomuz için. Bu fikir benden çıkmıştı onun için ayrıcakendi adıma teşekkür etmek istedim. @emniscim yine devam edelim bence ölçü tablosu tutmaya. Çünkü kilo değişmese bile bazen yağdan kilo verince vücutta daralma oluyor. Bunu en iyi ölçü tablosu ile takip edebiliyoruz.

İstanbul’da kazana düştün sen Şeyma!

Benim artı geçti bugün yürüdüm ya sabite döndüm şükür
Süpersin cumaya kesin eksidesin o zaman
EceZ canım hayırlı olsun kaptan yardımciligin, vazifende başarılar
Çok teşekkürler canım benim
Merhaba teşekkür ederiz sizde hoşgeldiniz. Aşırı baskı var her güne bi liste koydular. Vallaha nazi kampı gibi girdik bi kere mezun olmak için gün sayıyoruz. Çok zorlu şartlarda zayifliyoruz ah bir bilseniz.
Ne demek nazi kampı burada sadece kırbaç vuruyoruz
Mezundu zaten bide yardımcı oldu. Allah da bizim yardımcımız oluversin garı. Şu takımda çekmediğim dertler çile kalmadı
Hem burada hem ahirette yakandayım hilal
Mesaj yazmasaydın uykulu uykulu
İyi geceler canım ♥
Ahaha kontrol ettim ben sıkıntı yok bugünü kazasız belasız atlattık çok şükür

Rica ederim yine gelsem yine yaparım takımın bi parçası olmak güzel
morordek iyiyim kaptanım ,evet bağımlılık yapıyo bırakılmıyo ,mezun oldum ilk hedefime ulaştım lakin corona da aldım biraz geri,açık hava yürüyüş leri iyiydi olmadı evde
Bende senin gibi uğruyorum arada yine gel

ben de burdayim evet ben de seni görünce hatirladim ah ah ne günlerdi. evet ikizlerim var canim ayrica 20 kilo fazlam

Vallaha helal olsun sana ya. Ne çektin be suskun. O kadar misafire anne evine rağmen hem kilo verdin hem spor yaptın taktir ediyorum seni
Ah ah sorma çektiklerimi
Çok aşırı inanılmaz acayip sevindim izne ayrılıyorum
Yaaa
Şikâyet etsek banlanirdi demi
Ay ya niye şikayet etmwdinjz, çok da güzel olurdu EceZ kız şikayet edeydin ya beni zaten yoğun giremiyorum,girince olanlar ortada
Tüh ya hala geç değil aslındabu kız terbiyemizi bozuyi desenize ama bayan adminlerden biri olsun, kazeni karıştırmayın

Günaydın
Artık bayılmak uzereyim
Dun gece 1 de yattım sabah 5ede kalkti kizim
Dayanacak mecalim kalmadı
5 günü kaldı eşimin
O biraz kızla ilgilense azıcık dinlensem normalde öğle yemekleri yiyordum şimdi yiyemiyorum sürekli halsizim
Menü paylaşamıyorum
Bisey yapamıyorum
Ağlamak istiyorum kimsem yok

Özlemcim nasılsın ?
Dizinin nasıl oldu bilmiyorum ama artılardan dolayı mümkünse biraz hareketi arttırmak lazım
Simdi yürüyüşteyim.Heryer yokuş ve tırtıklı parke taşı düşme korkusu oldu bende..Ama saha var düz zemin etrafında başım dönecek ama 45 yurucem. Merak etme canım +3,5 kiloyu verip eksi görmüş biri olarak +900 çerez gibi gider şu 2 gün önemli benim için.
Ama kendime çeki düzen vermem lazım farkındayım. Hafta içi alıp cuma veriyorum ama o fazlalıklar olmasa 70li rakamlardan kurtulmuş olabilirdim.

Günaydın kızlar.. Kahvemi içtim, sütcü gelmişti sütü ocağa koyup yürüyüşe çıktım.
Bir sütcü de benim başımda plastik bardakta birşeyler içeriyor güya bana tam oyun saati.modundayim su an 48 gündür regl olmadım ağrıyor gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…