Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gece biraz daha erken yatma ihtimalin yok mu? Çok üzücü. Çok geçmişler olsun hepinize. Allah güç versin sana da...

Bağışıklık falan ha getire sürekli sendeliyorum tv babasının odasında tablet veriyorum 15 dk arada

Gece biraz daha erken yatma ihtimalin yok mu? Çok üzücü. Çok geçmişler olsun hepinize. Allah güç versin sana da...
Dun vardı isim de yoktu bir gün önce yapmıştım temizlik falan ama yan apartmanda saygısız düşüncesiz insan grubu balkonda bağıra çağıra konuşuyorlardı defalarca seslendim konuşmayı arttırdılar polis arasam dedim ama özel mülk olunca bisey çıkmaz diye aramadım en son cama vurdum sustular saat 1i gecmisti

Plâstik bardak olayını anlamadım..
Canım bazı bitkiler varmış çay olarak içiliyor onları bir araştır faydası olabilir.Tabi gebelik ihtimali yoksa..
Hamile değilim eminim
Ne içebilirim evde olan birşeyse içeyim yoksa online sipariş vereyim

Bugünnn ZıPZıpp Challenge varr
Görelim maharetlerinizi
ipli/ipsiz en çok zıplama sayısını yapan kazanır 23.00 de sayılarınızı özelden bana gönderebilirsiniz sonrasında sıralamalı açıklıyor olacağım

ADINIZ: ( vorones )
YAŞINIZ: 34
BOYUNUZ: 163
KİLONUZ: 58.2
HEDEF KİLONUZ: 56.5
MEDENİ DURUMUNUZ: evli

MESLEGINIZ: öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 2

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: 7 . 10. Takım
KİLO ALMA NEDENİNİZ: pis boğazim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 38beden olmak güzel giyinmek sağlık li olmak

Ya ben atlarım da. Hamlaniyor vücudum açıyor baldirlarim ertesi gün halim kalmıyor bisey yapmaya

Hoşgeldin :))) maşallah 7,10 birde 5 . takımı gör bakalım 1,7 kg fazlan var ecez söylemiş liste için yeterli değil ama alt listede bizle kalabilirsin tabi
Zıplama zaruri değil alışkın değilsin evet fenaa hamlık yapıyor biz bu programı Nisan ayından beri devam ettiriyoruz güzel sayılarda zıplar hale geldik artık direnç kazandık şükür :))
Üst sayfada menü spor sayfamızın etiketi var hergün ordan düzenli bildirimlerini bekliyoruz canım bugün çok yediyssn yarında başlayabilirsinn :)

Yaa pandemi herkesi çok fena etkiledi, çocuklarla evde kapalı kalmak zor gerçekten. Hakkında hayırlısı olsun kaptaniçemin
Merhaba teşekkür ederiz sizde hoşgeldiniz. Aşırı baskı var her güne bi liste koydular. Vallaha nazi kampı gibi girdik bi kere mezun olmak için gün sayıyoruz. Çok zorlu şartlarda zayifliyoruz ah bir bilseniz.
Hahaha süper öyleyse bu baskılarla mezun olunuyor buradan başka türlü çok zor :)
Şeymacııımmm çok sevindim seni gördüğüme. Sen de dön hadi! Sende bir kilo kalmadı ama ara ara yaz bize, bak hepimiz ne kadar mutlu olduk bir mesajına.
Esracım ben de karantina sürecinde almışım 2-3 kg ama veririm herhalde. 62-63 civarıyım arada geleyim motive olayım diyorum sonra başka şeyler karışıyor araya, uzun bir süre bakamıyorum :)
İstanbul’da kazana düştün sen Şeyma!
Hahahah sorma ya zaten çoğu zamanım karantina ile geçti, dayanamadım kaçtım yazlığa
ben de burdayim evet ben de seni görünce hatirladim ah ah ne günlerdi. evet ikizlerim var canim ayrica 20 kilo fazlam
Yaa kıyamam verilir kilolar sen yeter ki iste :)

Kızlar günaydınnn sağlıklı günler olsun :) size 2 sorum var: sizce yulafla kahvaltı mı klasik kahvaltı mı daha fazla zayıflatır?
2. Sorum kuru üzüm kayısı ceviz çok kilo yapar mı günlük kaç tane yemeliyiz doğal olmayan şeker nerdeyse hiç yememeye çalışıyorum
Teşekkürler şimdidenn

Klasik kahvaltı protein ağırlık olursa daha iyi yulafa göre ama yulaf da sağlıklıdır. Kuru üzüm özellikle çok şeker kayısı bağırsak için tüketilebilir ceviz ise her gün tavsiye ederim günde ortalama 3 5 ceviz iyidir

kuzu sik disini az kaldi. cok zor tahmin edebiliyorum, ama iyi yonunden bakmaya calis, esinin saglik durumu iyi cok sukur, ya kotu seyler olsaydi?
televizyon tablet 2 yasina kadar hic gormedi oglum ama bu pandemi surecinde cikginlar gibi izledi ne yapayim yani... gonul ister ki keyifli ve kaliteli zaman gecirelim surekli ama sartlar uygun olmuyor herzaman. ayrica annenin nefes alacak alani olmazsa cocuga da kaliteli zaman ayiramaz. acikcasi kar zarar hesabi yapinca ben (tamamen karsi olmama ragmen) teknolojiyi daha az zararli goruyorum sizin durumunuz icin.

kendinize bu kadar yuklenmeyin, siz annesiniz super kahraman degil.

Teşekkürler. Bugünden aksam dikkat edeyim. Bu 2 Kilo 1 senedir veremiyorum. Her gün koşu bandında 40 dk spor yapsam da yemek olayı ni cozmedikce gitmedi. Yarından sonra köye gidecz orada ip Atlama olarak sporuma devam ederim .

hayirli olsun ,tesekurler emekleriniz icin Mehfam EceZ Cherry Mom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…