- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #367.381
Günaydın
Artık bayılmak uzereyim
Dun gece 1 de yattım sabah 5ede kalkti kizim
Dayanacak mecalim kalmadı
5 günü kaldı eşimin
O biraz kızla ilgilense azıcık dinlensem normalde öğle yemekleri yiyordum şimdi yiyemiyorum sürekli halsizim
Menü paylaşamıyorum
Bisey yapamıyorum
Ağlamak istiyorum kimsem yok
Plâstik cay setiPlâstik bardak olayını anlamadım..
Canım bazı bitkiler varmış çay olarak içiliyor onları bir araştır faydası olabilir.Tabi gebelik ihtimali yoksa..
Bağışıklık falan ha getire sürekli sendeliyorum tv babasının odasında tablet veriyorum 15 dk aradaCanım asla asla asla onermedigim bir şey ama kar zarar hesabı yaparsak telefon ya da TV ile oyalayip kendine bir kaç saatlik dinlenme alanı mi açsan? Senin bağışıklığınin da düşmemesi lazım
Kızıyla oyun oynuyor muhtemelen bardak o bardak
Dun vardı isim de yoktu bir gün önce yapmıştım temizlik falan ama yan apartmanda saygısız düşüncesiz insan grubu balkonda bağıra çağıra konuşuyorlardı defalarca seslendim konuşmayı arttırdılar polis arasam dedim ama özel mülk olunca bisey çıkmaz diye aramadım en son cama vurdum sustular saat 1i gecmistiGece biraz daha erken yatma ihtimalin yok mu? Çok üzücü.Çok geçmişler olsun hepinize. Allah güç versin sana da...
Hamile değilim eminimPlâstik bardak olayını anlamadım..
Canım bazı bitkiler varmış çay olarak içiliyor onları bir araştır faydası olabilir.Tabi gebelik ihtimali yoksa..
Sağol bal peteğim pacom benim ❤ ❤ ❤
Hoşgeldin 1 . sayfadaki katılım formunu doldurabilir misin canımMerhaba sevgili 5. Takım. Ben de araniza geldim . Menü bildirim yapacagimi bilsem kahvaltı yi abartmazdim
Ya ben atlarım da. Hamlaniyor vücudum açıyor baldirlarim ertesi gün halim kalmıyor bisey yapmayaBugünnn ZıPZıpp Challenge varr
Görelim maharetlerinizi
ipli/ipsiz en çok zıplama sayısını yapan kazanır 23.00 de sayılarınızı özelden bana gönderebilirsiniz sonrasında sıralamalı açıklıyor olacağım ✌
Hoşgeldin :))) maşallah 7,10 birde 5 . takımı gör bakalımADINIZ: ( vorones )
YAŞINIZ: 34
BOYUNUZ: 163
KİLONUZ: 58.2
HEDEF KİLONUZ: 56.5
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: 7 . 10. Takım
KİLO ALMA NEDENİNİZ: pis boğazim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 38beden olmak güzel giyinmek sağlık li olmak
Yaa pandemi herkesi çok fena etkiledi, çocuklarla evde kapalı kalmak zor gerçekten. Hakkında hayırlısı olsun kaptaniçeminBildiğim kadarıyla yok kaptanım pandemi biraz fazla yıprattı Şahnur kaptanımı burayıda ondan sonra bıraktı zatennannesi sanıyorum orada yaşıyordu eşide malum yurt dışı görevi flann olunca yanında bir destek istedi sanırım iki çocuk Ankara zor umarım orası iyi gelir ona ♥
Hahaha süper öyleyse bu baskılarla mezun olunuyor buradan başka türlü çok zor :)Merhaba teşekkür ederiz sizde hoşgeldiniz. Aşırı baskı var her güne bi liste koydular. Vallaha nazi kampı gibi girdik bi kere mezun olmak için gün sayıyoruz. Çok zorlu şartlarda zayifliyoruz ah bir bilseniz.
Esracım ben de karantina sürecinde almışım 2-3 kg ama veririm herhalde. 62-63 civarıyım arada geleyim motive olayım diyorum sonra başka şeyler karışıyor araya, uzun bir süre bakamıyorum :)Şeymacııımmm çok sevindim seni gördüğüme. Sen de dön hadi! Sende bir kilo kalmadı ama ara ara yaz bize, bak hepimiz ne kadar mutlu olduk bir mesajına.
Hahahah sorma ya zaten çoğu zamanım karantina ile geçti, dayanamadım kaçtım yazlığaİstanbul’da kazana düştün sen Şeyma!
Yaa kıyamam verilir kilolar sen yeter ki iste :)ben de burdayim evetben de seni görünce hatirladim ah ah ne günlerdi. evet ikizlerim var canim ayrica 20 kilo fazlam
Klasik kahvaltı protein ağırlık olursa daha iyi yulafa göre ama yulaf da sağlıklıdır. Kuru üzüm özellikle çok şeker kayısı bağırsak için tüketilebilir ceviz ise her gün tavsiye ederimKızlar günaydınnn sağlıklı günler olsun :) size 2 sorum var: sizce yulafla kahvaltı mı klasik kahvaltı mı daha fazla zayıflatır?
2. Sorum kuru üzüm kayısı ceviz çok kilo yapar mı günlük kaç tane yemeliyiz doğal olmayan şeker nerdeyse hiç yememeye çalışıyorum
Teşekkürler şimdidenn
Teşekkür ederimKlasik kahvaltı protein ağırlık olursa daha iyi yulafa göre ama yulaf da sağlıklıdır. Kuru üzüm özellikle çok şeker kayısı bağırsak için tüketilebilir ceviz ise her gün tavsiye ederimgünde ortalama 3 5 ceviz iyidir
kuzu sik disini az kaldi. cok zor tahmin edebiliyorum, ama iyi yonunden bakmaya calis, esinin saglik durumu iyi cok sukur, ya kotu seyler olsaydi?Günaydın
Artık bayılmak uzereyim
Dun gece 1 de yattım sabah 5ede kalkti kizim
Dayanacak mecalim kalmadı
5 günü kaldı eşimin
O biraz kızla ilgilense azıcık dinlensem normalde öğle yemekleri yiyordum şimdi yiyemiyorum sürekli halsizim
Menü paylaşamıyorum
Bisey yapamıyorum
Ağlamak istiyorum kimsem yok
Teşekkürler. Bugünden aksam dikkat edeyim. Bu 2 Kilo 1 senedir veremiyorum. Her gün koşu bandında 40 dk spor yapsam da yemek olayı ni cozmedikce gitmedi. Yarından sonra köye gidecz orada ip Atlama olarak sporuma devam ederim .Hoşgeldin :))) maşallah 7,10 birde 5 . takımı gör bakalım1,7 kg fazlan var ecez söylemiş liste için yeterli değil ama alt listede bizle kalabilirsin tabi ✌
Zıplama zaruri değil alışkın değilsin evet fenaa hamlık yapıyor biz bu programı Nisan ayından beri devam ettiriyoruz güzel sayılarda zıplar hale geldikartık direnç kazandık şükür :))
Üst sayfada menü spor sayfamızın etiketi var hergün ordan düzenli bildirimlerini bekliyoruz canım bugün çok yediyssn yarında başlayabilirsinn :)
hayirli olsun ,tesekurler emekleriniz icinGelelim iş paylaşımlarımıza:
5.takım genel duyuru
Arkadaşlar takım kadromuzda ufak bir güncellemeye gittik sizleride bilgilendirmek istedim
takım kaptanıCherry Mom
takım kaptan yardımcılarımız :Mehfam EceZ olarak devam edeceğiz
reyyan zaten hali hazırda yardımcımızdı ♥
ecezde sağolsun ekip için gerek liste sorumlulukları gerekse sağladığı motivasyon ile bu görev için biçilmiş kaftan diye düşündük♥
emnis➡ spor listeleri ➡ etap karneleri ➡ yarışma sonuçları ➡ body tablosu
reyyan➡ menü raporlama
ecez ➡ pazartesi kontrol tartısı ➡ cuma hedef tablosu
@Cagrihilal1
balpamuk
@Suskunhanim
@pacman
@0zlem
@Calypso95
@UmutluBen
@Ozgenurrrr
@ayvacicegi
@fancynancy
Sibal57
SaskinAnne
@Asya2600
@cgdmk
@mavimli
@turab571
@redsonja87
kirmizigitar
@Amor-a
P peri3032
@MoongirlAndSerenity
@YGMdaisy06
Liste kalabalık umarım atladığım yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?