- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #367.321
Muhteşemsin emnisim 21 kg çok iyi vermişsin tekrardan tebrik ederimKaptanım 21 kg gittiyarışma başlangıcından bu yana 11 ama ben izin dönüşü 13 kilo alıp geldiğim için totalde 21 verdim son 1 yıldır listedeyim aralıksız forumun gücünü kendimize çevirirsek büyük katkısı var :) ama herşeyin başı önemli senle başladım sonuçta sağol
Hiç haberim yoktu valla, şaşırdım bak şimdi. Neden oraya taşınıyor ki kötü bir durum yoktur inşallah?Kaptanım da Konya'ya taşınıyor bilmem haberin var mı tayin istemişti en son bekliyordu
Çok teşekkür ederim kaptanım iyi ki varsınız iyi ki sizlerleyimGelelim iş paylaşımlarımıza:
5.takım genel duyuru
Arkadaşlar takım kadromuzda ufak bir güncellemeye gittik sizleride bilgilendirmek istedim
takım kaptanıCherry Mom
takım kaptan yardımcılarımız : @reyyanKEceZ olarak devam edeceğiz
reyyan zaten hali hazırda yardımcımızdı ♥
ecezde sağolsun ekip için gerek liste sorumlulukları gerekse sağladığı motivasyon ile bu görev için biçilmiş kaftan diye düşündük♥
emnis➡ spor listeleri ➡ etap karneleri ➡ yarışma sonuçları ➡ body tablosu
reyyan➡ menü raporlama
ecez ➡ pazartesi kontrol tartısı ➡ cuma hedef tablosu
C Cagrihilal1
@balpamuk
S Suskunhanim
@pacman
@0zlem
@Calypso95
@UmutluBen
O Ozgenurrrr
@ayvacicegi
@fancynancy
@Sibal57
@SaskinAnne
@Asya2600
@cgdmk
@mavimli
@turab571
@redsonja87
@kirmizigitar
@Amor-a
P peri3032
@MoongirlAndSerenity
@YGMdaisy06
Liste kalabalık umarım atladığım yoktur
Ben sana kısaca bayan e falan diyeyim en iyisiAmaan nickim anmada bacım naparsan yapbanlancak sayfa hahahahah 5.takımın sonunu getirme daha kilo vereceğiz :)))
Geçmiş olsun canımÖğle dışarıdaydım gün boyu dürüm yedim o yüzden ama zehirlendim mi nedir çıkardım. Zaten üstüne baş ağrısından hiç bişey yiyememiştim. Evde yağlı katmer vardı azıcık ondan yedim yoksa bugünü sıfır kalori bitirecektim. Sabah bir yesil çay içip çıkmıştım dışarı.
Benim artı geçtiKızlaaar tartıya son 2 gün yarın ve perşembe günü iplerimizi sıkı tutalım son etap haftası boncuğumuz düşmeden şu işi bitirelim ya lütfen herkes dikkat etsin yüzdük kuyruğuna geldik
Bildiğim kadarıyla yok kaptanım pandemi biraz fazla yıprattı Şahnur kaptanımı burayıda ondan sonra bıraktı zatennHiç haberim yoktu valla, şaşırdım bak şimdi. Neden oraya taşınıyor ki kötü bir durum yoktur inşallah?
Geçen Cumaki -800 gitti miBenim artı geçtibugün yürüdüm ya sabite döndüm şükür
AhahaahBen sana kısaca bayan e falan diyeyim en iyisisaat de 12yi geçmişken
Evet evet cumaya göre -800 .Perşembe yolculuk ödemim olmazsa güzel bir eksi olacak inşallahGeçen Cumaki -800 gitti miöyleydi değil mi
Merhaba teşekkür ederiz sizde hoşgeldiniz. Aşırı baskı var her güne bi liste koydular. Vallaha nazi kampı gibi girdik bi kere mezun olmak için gün sayıyoruz. Çok zorlu şartlarda zayifliyoruz ah bir bilseniz.@Leyl-i-fer canım sen de burdaymışsın, sen nasılsın? Mezun oldun sanki sen di mi hafızama artık hiç güvenemiyorum.
takımdakiler beni hoş görün, herkesi tek tek selamladım gibi oldu. Henüz tanışamadıklarıma da merhaba diyeyim ayıp olmasın onlara da. Hepiniz hoşgelmişsiniz 5.takıma aşırı doğru bir yerdesiniz
Bak 1.sayfada var yürüme yarışları ve zıplama yarışları yapıyoruz onlara katıl bari olur mu yarın zıplama günüüüüüüEkmek tüketmiyorum tüketirsem sadece sabah kahvaltıda bir dilim kepek ekmeği tüketiyorum spor yapmıyorum maalesef(
Mezundu zaten bide yardımcı oldu. Allah da bizim yardımcımız oluversin garı. Şu takımda çekmediğim dertler çile kalmadı
Buda ekibinMerhaba teşekkür ederiz sizde hoşgeldiniz. Aşırı baskı var her güne bi liste koydular. Vallaha nazi kampı gibi girdik bi kere mezun olmak için gün sayıyoruz. Çok zorlu şartlarda zayifliyoruz ah bir bilseniz.
Çok sevindin demiMezundu zaten bide yardımcı oldu. Allah da bizim yardımcımız oluversin garı. Şu takımda çekmediğim dertler çile kalmadı
Olur tamamdırr :)Bak 1.sayfada var yürüme yarışları ve zıplama yarışları yapıyoruz onlara katıl bari olur mu yarın zıplama günüüüüüükaç olursa ipliii ipsizzzzz kanguru gibi yerinde zıp zıppp zıppp :)
Hilalim diye başlamaya korkuyorumMezundu zaten bide yardımcı oldu. Allah da bizim yardımcımız oluversin garı. Şu takımda çekmediğim dertler çile kalmadı
Vallaha helal olsun sana ya. Ne çektin be suskun. O kadar misafire anne evine rağmen hem kilo verdin hem spor yaptın taktir ediyorum seniİyi geceler kizlar, ben sızmak üzereyim yineiki ayrı misafir ağırladık çamaşır yıkama valiz toplama yarına kaldi, annem gitmeden börek yedirecek yine sabah özlersin diyor,özlerim valla yürüyüşü iki saate tamamlamaya çalışacağım o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?