Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Muhteşemsin emnisim 21 kg çok iyi vermişsin tekrardan tebrik ederim
Kaptanım da Konya'ya taşınıyor bilmem haberin var mı tayin istemişti en son bekliyordu
Hiç haberim yoktu valla, şaşırdım bak şimdi. Neden oraya taşınıyor ki kötü bir durum yoktur inşallah?

Çok teşekkür ederim kaptanım iyi ki varsınız iyi ki sizlerleyim

Menün çok iyi canım ekmek hiç tüketmiyor musun ? Birde gün içinde spor yapma imkanın oluyor mu
[/QUOTE]
Ekmek tüketmiyorum tüketirsem sadece sabah kahvaltıda bir dilim kepek ekmeği tüketiyorum spor yapmıyorum maalesef (

Amaan nickim anmada bacım naparsan yap banlancak sayfa hahahahah 5.takımın sonunu getirme daha kilo vereceğiz :)))
Ben sana kısaca bayan e falan diyeyim en iyisisaat de 12yi geçmişken
Geçmiş olsun canım
Kızlaaar tartıya son 2 gün yarın ve perşembe günü iplerimizi sıkı tutalım son etap haftası boncuğumuz düşmeden şu işi bitirelim ya lütfen herkes dikkat etsin yüzdük kuyruğuna geldik
Benim artı geçti bugün yürüdüm ya sabite döndüm şükür

Hiç haberim yoktu valla, şaşırdım bak şimdi. Neden oraya taşınıyor ki kötü bir durum yoktur inşallah?
Bildiğim kadarıyla yok kaptanım pandemi biraz fazla yıprattı Şahnur kaptanımı burayıda ondan sonra bıraktı zatenn annesi sanıyorum orada yaşıyordu eşide malum yurt dışı görevi flann olunca yanında bir destek istedi sanırım iki çocuk Ankara zor umarım orası iyi gelir ona

Merhaba teşekkür ederiz sizde hoşgeldiniz. Aşırı baskı var her güne bi liste koydular. Vallaha nazi kampı gibi girdik bi kere mezun olmak için gün sayıyoruz. Çok zorlu şartlarda zayifliyoruz ah bir bilseniz.

Ekmek tüketmiyorum tüketirsem sadece sabah kahvaltıda bir dilim kepek ekmeği tüketiyorum spor yapmıyorum maalesef (
Bak 1.sayfada var yürüme yarışları ve zıplama yarışları yapıyoruz onlara katıl bari olur mu yarın zıplama günüüüüüü kaç olursa ipliii ipsizzzzz kanguru gibi yerinde zıp zıppp zıppp :)

İyi geceler kizlar, ben sızmak üzereyim yine iki ayrı misafir ağırladıkçamaşır yıkama valiz toplama yarına kaldi, annem gitmeden börek yedirecek yine sabahözlersin diyor,özlerim vallayürüyüşü iki saate tamamlamaya çalışacağım o yüzden

Vallaha helal olsun sana ya. Ne çektin be suskun. O kadar misafire anne evine rağmen hem kilo verdin hem spor yaptın taktir ediyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…