Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eşimde var :/
Biliyorsundur zaten haftada 1 et dedi doktoru
Geceden konmuş cevizli su iyi geliyormuş diyet kısmıyla ilgili başkaca bildiğm birşey yok ama çok geçmiş olsun halsizlik yapar o
Evet sürekli halsizim yarı vejeteryan sayılırım etten nefret ediyorum ama yine de kolestrol var

Kendine haksızlık etme canım o kiloyla nasıl dombili olabilirsin yeni görev yerin için hayırlısı olsun eminim güzel bir şekilde başlarsın iyi gidiyorsun
Insallah boyle devam eder de 50 lilere duserim. Aslinda yuruyus yapsam devami da gelecek ama sicak bas agrimi tetikliyor. Cok evden cikamiyorum. Haftaya tayin cikarsa ev arama bulma vs maceramda napacagim bilmiyorum bakalim

Benim sonucu hala açıklamadın
Zaman aşımına kurban gitti o unut
Aşkolsun biz seni listelerimize geri almıştık neyse sen tamamenn geri döndüm dediğinden alalım artık :)
Eksiye düşebildin mi yoksa bayram + katttı mı :))
Yok bayram artı katmadı da izne ayrıldığım kiloya da gelemedim henüz. Menü ve spor listesine girdim, sonra Mardin'e gittik sonra bayramda Diyarbakır'a gittik 2 gün vs derken ben yine kkya giremedim kaldı öyle. Bir kaç gün girmeyince ipin ucu hepten kaçıyor zaten ben şimdi yeniden aktif olacağım ama menü listesine falan almayın beni. Listeye girdiğimde girerim onlara da. Nolur ne olmaz yine böyle olmasın :)

Evet sürekli halsizim yarı vejeteryan sayılırım etten nefret ediyorum ama yine de kolestrol var
boyle seyleri gordukce diyet ve spora olan inancim azaliyor bence hersey tamamen genetik.

esim bakkala bile arabayla gider hareket sifir isi bilgisayar basinda yemegi bile odasina soyler, yagli hamurlu ne varsa yer salatayi sebze yenegini 10 sene yapmasam aklina gelmez deli gibi de yemek yer , ama adam filinta gibi gr yag yok vucudunda....

ben kus kadar yerim atom karinca gibi surekli hareket halindeyim ama kilo sorunu kolestrol karaciger yaglanmasi hepsi var

takdiriilahidiyorum artik

Tmm canım

hayirlisi olsun canim insallah temiz gelir de gunlerdir ayri ayri oturdugunuzun karsiligi olur.

ben gecenlerde ilk defa gordum buruna kocaman cubuk sokuyolarmis sirf o testi yaptirmak zorunda kalmak bile cok fenadir eminim. aciyor mu cok?
Bende çok korktum hatta geliyoruz dediklerinde tansiyonum yükseldi canım da tatlıdır
Buruna o kocaman çubuk girmez emin ol. Bana sadece sakin ol hemen bitecek dedi. Ilk boğazdan aliyor bademciklerden sonra burnunun içinden ama burnun ucuna kadar sokuyor çubuğu acımıyor ama giciklaniyir sanki karabiber kaçmış gibi bi yanma ama çıkarınca geçiyor bana zor olMadi hiç Allah muhtaç etmesin ama yaptırmak gerekirse korkacak birsy yok

Benim oğlumdan almışlardı daha önce kreş zmanı ciddi hastalanmıştı domuz gribimi diye aynı herhalde anlattığına göre dediiğin gibi korkulacak birşey değil sonuçta iyi çıksın inşallah

Doymuş yağlar et ve süt kötü kolesterolü yükseltiyor ama bunlar ayarında yenirse sorun yok.
Trans yağlar hem kötü kolesterolü yükseltiyor hem de iyisini düşürüyor. Paketli gıda özellikle abur cubur dediğimiz bisküvi, çikolata, gofret vb. fırında pişenler hamur işleri kurabiye,kek, kızartmalar, patates kızartması, poğaçalar filan hiç yenmemesi gerekenler.

domuz gribindeki kucuk bisey ama:) kulak cubugu gibi benim ogluma da yapmislardi hic oyle korkulacak bisey degildi videolardan gordugum kadariyla bu epey buyuk bisi

Şunu bile “görelim mazeretlerinizi“ diye okudum mazaret çok (ev,çocuk,iş) maharet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…