- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #367.421
Evet sürekli halsizimEşimde var :/
Biliyorsundur zaten haftada 1 et dedi doktoru
Geceden konmuş cevizli su iyi geliyormuş diyet kısmıyla ilgili başkaca bildiğm birşey yok ama çok geçmiş olsun halsizlik yapar o
Insallah boyle devam eder de 50 lilere duserim. Aslinda yuruyus yapsam devami da gelecek ama sicak bas agrimi tetikliyor. Cok evden cikamiyorum. Haftaya tayin cikarsa ev arama bulma vs maceramda napacagim bilmiyorum bakalimKendine haksızlık etme canım o kiloyla nasıl dombili olabilirsinyeni görev yerin için hayırlısı olsun eminim güzel bir şekilde başlarsın iyi gidiyorsun
Zaman aşımına kurban gitti o unutBenim sonucu hala açıklamadın
Yok bayram artı katmadı da izne ayrıldığım kiloya da gelemedim henüz. Menü ve spor listesine girdim, sonra Mardin'e gittik sonra bayramda Diyarbakır'a gittik 2 gün vs derken ben yine kkya giremedim kaldı öyle. Bir kaç gün girmeyince ipin ucu hepten kaçıyor zatenAşkolsun biz seni listelerimize geri almıştık neyse sen tamamenn geri döndüm dediğinden alalım artık :)
Eksiye düşebildin mi yoksa bayram + katttı mı :))
boyle seyleri gordukce diyet ve spora olan inancim azaliyor bence hersey tamamen genetik.Evet sürekli halsizimyarı vejeteryan sayılırım etten nefret ediyorum ama yine de kolestrol var
Tmm canımZaman aşımına kurban gitti o unut
Yok bayram artı katmadı da izne ayrıldığım kiloya da gelemedim henüz. Menü ve spor listesine girdim, sonra Mardin'e gittik sonra bayramda Diyarbakır'a gittik 2 gün vs derken ben yine kkya giremedim kaldı öyle. Bir kaç gün girmeyince ipin ucu hepten kaçıyor zatenben şimdi yeniden aktif olacağım ama menü listesine falan almayın beni. Listeye girdiğimde girerim onlara da. Nolur ne olmaz yine böyle olmasın :)
Hiç belirtim yok ama korktum birden sonuç pozitif gelirse diyeHadi hayırlı neticeler gelsin inşallah canım ♥
Bende çok korktum hatta geliyoruz dediklerinde tansiyonum yükseldi canım da tatlıdırhayirlisi olsun canim insallah temiz gelir de gunlerdir ayri ayri oturdugunuzun karsiligi olur.
ben gecenlerde ilk defa gordum buruna kocaman cubuk sokuyolarmissirf o testi yaptirmak zorunda kalmak bile cok fenadir eminim. aciyor mu cok?
Ailede varsa genle alakalıdır oEvet sürekli halsizimyarı vejeteryan sayılırım etten nefret ediyorum ama yine de kolestrol var
Benim oğlumdan almışlardı daha önce kreş zmanı ciddi hastalanmıştı domuz gribimi diye aynı herhalde anlattığına göre dediiğin gibi korkulacak birşey değil sonuçta iyi çıksın inşallahBende çok korktum hatta geliyoruz dediklerinde tansiyonum yükseldi canım da tatlıdır
Buruna o kocaman çubuk girmez emin ol. Bana sadece sakin ol hemen bitecek dedi. Ilk boğazdan aliyor bademciklerden sonra burnunun içinden ama burnun ucuna kadar sokuyor çubuğu acımıyor ama giciklaniyir sanki karabiber kaçmış gibi bi yanma ama çıkarınca geçiyor bana zor olMadi hiç Allah muhtaç etmesin ama yaptırmak gerekirse korkacak birsy yok
Doymuş yağlar et ve süt kötü kolesterolü yükseltiyor ama bunlar ayarında yenirse sorun yok.Evet sürekli halsizimyarı vejeteryan sayılırım etten nefret ediyorum ama yine de kolestrol var
domuz gribindeki kucuk bisey ama:) kulak cubugu gibi benim ogluma da yapmislardi hic oyle korkulacak bisey degildiBenim oğlumdan almışlardı daha önce kreş zmanı ciddi hastalanmıştı domuz gribimi diye aynı herhalde anlattığına göre dediiğin gibi korkulacak birşey değil sonuçta iyi çıksın inşallah
Allah'ım hiç bakmayayım o zaman gereksiz gözümüz korkmasın baksana yaşayan korkmadım diyor sonuçta diyordomuz gribindeki kucuk bisey ama:) kulak cubugu gibi benim ogluma da yapmislardi hic oyle korkulacak bisey degildivideolardan gordugum kadariyla bu epey buyuk bisi
Şunu bile “görelim mazeretlerinizi“ diye okudumBugünnn ZıPZıpp Challenge varr
Görelim maharetlerinizi
ipli/ipsiz en çok zıplama sayısını yapan kazanır 23.00 de sayılarınızı özelden bana gönderebilirsiniz sonrasında sıralamalı açıklıyor olacağım ✌
Ahh nerde sabah 6 da uyanıp Leslie yapan calipsooommmSpor 5000 adim
Hahahaha :)) Ayyy o mazeretler bende de varŞunu bile “görelim mazeretlerinizi“ diye okudummazaret çok (ev,çocuk,iş) maharet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?