Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hahahaha :)) Ayyy o mazeretler bende de var cidden mazeretler
Ah ah Sorma Sıra bana bir gelse ilk iş spor yapacağım ama yorgunluktan hal kalmıyor. Bugün 2 kızım için tüm gün hastahanedeydik. Büyükte idrar yolları enfeksiyonu vardı tekrarlayan, küçükte açlık hissi yok ama aç kalınca da titreme çarpıntı vs oluyordu. Tüm gün tahlil tetkik hastahanede ayaktaydım. Eve geldik yemek ve ev işleri derken bende pil bitti ama işler bitti mi hayır

Canım bu adımlar içinde eliptik sırasında olanlarda var herhalde değil mi toplam dediğine göre ? Ayırmak lazım yoksa iki kere aynı adıma puan vermiş olacağım
Eliptik içinde canım. Fazladan puana hayır demem tabiii
Eliptikte kaç adım olduğunu yazmıyor ya da ben çözemedim. Dur bir bakayım tekrar seni uğraştırmayayım canım.

Çok geçmiş olsun canım hastalık başka tabi ben rutin ev çocuk halinden bahsettim hastalık işin içine girdimi bende dağılıyorum

Eliptik içinde canım. Fazladan puana hayır demem tabiii
Eliptikte kaç adım olduğunu yazmıyor ya da ben çözemedim. Dur bir bakayım tekrar seni uğraştırmayayım canım.
Yoksa da olsun canım uğraşma ben puanı biraz kırparım :)) olmadı bir dahakine eliptik yaparken saati unutmazsan çıkartırsın :))

Yoksa da olsun canım uğraşma ben puanı biraz kırparım :)) olmadı bir dahakine eliptik yaparken saati unutmazsan çıkartırsın :))

Çok saçma geldi şimdi. Adımları toptan sayıyor. Eliptikte şu kadar adım oldu demiyor. Bir de sadece yaptığım sporun km sini tutuyor. Diğer adımları km’ye çevirmiyor. Telde yüklü başka bir adım sayar var, onu cebime koyup deneyeyim yarın. Belki ayırabilirim. Aslında en basiti senin de dediğin gibi saati spor yaparken takmamak ama oradan haftalık takip, kalp atışı takibi vs yapabiliyorum ya iyi oluyor.

Herkesé iyi geceler
Menü bildirim yapayım.
Sabah peynir patatesli yumurta ve reçel mini poğaça yemis olabilirim.
Arada kahve yanına leblebi bitteer ve bisküvi falan abarttim. Madem abarttım yeşil fasulye yaptım aksam à
Aksam 1 kase yesil fasulye
2 kaşık makarna
Çay saati 21.00 misafirlik te
1 dilim güllaç yedim 1 bisküvi dut kurusu
1 Magnum faciası da oldu

Öğretmen misin . Ben de. Branş ne . Benim felsefe

Şunu bile “görelim mazeretlerinizi“ diye okudum mazaret çok (ev,çocuk,iş) maharet
evim dubleks ve evden calisiyorum, gece 12 de yatip sabah 5,5 ta ayaga kalkan cocugum var, anneme yakin oturuyorum ama annem yilin 6 ayini memleketteki evinde geciriyor ne bir komsum ne bir akrabam var, esim gunde 15-16 saat calisiyor
valaha mazeret deegil ayakta zor duruyorum. bir de spor yaparsam beni parkelerin uzerinden kazimalari lazim spatulayla.

Al bendende o kadar, bizim hayatımız spor anacım
Bende çok yoğun olmasada marttan itibaren evden çalışmaya devam ettim, online ders verdim ama o dersler iş gibi gelmiyor bana; bir kaçış, bir nefes alış... Labirentten, sarmaldan bir çıkış Ingilizce ders verirken kıymete değer bir şey yaptığımı, faydalı olduğumu hissediyorum. Ev işi en zoru ama kimse takdir etmiyor . Çalışmaya alışmış bir insan için evde durmakta ayrı bir zorluk. Tüm düzenimiz alt üst oldu şu pandemiden bir kurtulsaydık hayırlısı ile.

Öğretmen misin . Ben de. Branş ne . Benim felsefe

Bu arada burası öğretmenler odasına dönmeye başladı
Benim bildiğim seninle birlikte 4 öğretmen olduk. bende Ingilizce öğretmeniyim, bir Ingilizce öğretmenimiz daha var.
Sizce okullar açılacak mı? Amerika'da bir çok eyalet ve birçok farklı birçok ülke online eğitime devam edeceğini açıklamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…