- 23 Mart 2016
- 30.931
- 92.089
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #367.441
İyi yolculuklar canımKizlar sabah erken yola çıkacağız, yazılanları yarın gece yorgun olmazsam okurum insallah,menü paylaşmadan uyumamak için direniyorum
Ah ah Sorma Sıra bana bir gelse ilk iş spor yapacağım ama yorgunluktan hal kalmıyor. Bugün 2 kızım için tüm gün hastahanedeydik. Büyükte idrar yolları enfeksiyonu vardı tekrarlayan, küçükte açlık hissi yok ama aç kalınca da titreme çarpıntı vs oluyordu. Tüm gün tahlil tetkik hastahanede ayaktaydım. Eve geldik yemek ve ev işleri derken bende pil bitti ama işler bitti mi hayırHahahaha :)) Ayyy o mazeretler bende de varcidden mazeretler
Allah sizi bildiği gibi yapsın emiii tek kaldım
05.08.20 zıpzıp Challenge sonuçları
1. 2300 zıp ileCherry Mom
+100 puanımıda alır çeker giderim
Canım bu adımlar içinde eliptik sırasında olanlarda var herhalde değil mi toplam dediğine göre ? Ayırmak lazım yoksa iki kere aynı adıma puan vermiş olacağımSpor: 30 dk eliptik
Gün içindeki toplam adımım: 12.850
Eliptik içinde canım. Fazladan puana hayır demem tabiiiCanım bu adımlar içinde eliptik sırasında olanlarda var herhalde değil mi toplam dediğine göre ? Ayırmak lazım yoksa iki kere aynı adıma puan vermiş olacağım
Çok geçmiş olsun canım hastalık başka tabi ben rutin ev çocuk halinden bahsettim hastalık işin içine girdimi bende dağılıyorumAh ah Sorma Sıra bana bir gelse ilk iş spor yapacağım ama yorgunluktan hal kalmıyor. Bugün 2 kızım için tüm gün hastahanedeydik. Büyükte idrar yolları enfeksiyonu vardı tekrarlayan, küçükte açlık hissi yok ama aç kalınca da titreme çarpıntı vs oluyordu. Tüm gün tahlil tetkik hastahanede ayaktaydım. Eve geldik yemek ve ev işleri derken bende pil bitti ama işler bitti mi hayır
Yoksa da olsun canım uğraşma ben puanı biraz kırparım :)) olmadı bir dahakine eliptik yaparken saati unutmazsan çıkartırsın :))Eliptik içinde canım. Fazladan puana hayır demem tabiii
Eliptikte kaç adım olduğunu yazmıyor ya da ben çözemedim. Dur bir bakayım tekrar seni uğraştırmayayım canım.
Yoksa da olsun canım uğraşma ben puanı biraz kırparım :)) olmadı bir dahakine eliptik yaparken saati unutmazsan çıkartırsın :))
Öğretmen misin . Ben de. Branş ne . Benim felsefeEvdeyim hAva sicak. Bir suru ev isi var ama hic yapasim gelmedi. Cok yemek yemedim ama kalorili yiyeceklerde vardi. Tarti farkli yarin tekrar ayrilacagim. Degisiyor ama yine de kilo vermisim gorunuyor. Daha fazla vermem lazim. Biraz isin ucunu sıkı tutayim. Tayin isteyecegim yeni sehir yeni okul dombili halimle baslamayayim. Kilo fazla olunca kiyafette duzgun durmuyor.
Ben yürüyüş kurbanı oldum. Komşuyla bi yürüyüş yapalım dedik eve dönemedikZıp yapan yok mu kızlar
evim dubleks ve evden calisiyorum, gece 12 de yatip sabah 5,5 ta ayaga kalkan cocugum var, anneme yakin oturuyorum ama annem yilin 6 ayini memleketteki evinde geciriyorŞunu bile “görelim mazeretlerinizi“ diye okudummazaret çok (ev,çocuk,iş) maharet
Al bendende o kadar, bizim hayatımız spor anacımevim dubleks ve evden calisiyorum, gece 12 de yatip sabah 5,5 ta ayaga kalkan cocugum var, anneme yakin oturuyorum ama annem yilin 6 ayini memleketteki evinde geciriyorne bir komsum ne bir akrabam var, esim gunde 15-16 saat calisiyor
valaha mazeret deegil ayakta zor duruyorum. bir de spor yaparsam beni parkelerin uzerinden kazimalari lazim spatulayla.
Yürüyüş sonrası dondurma mı?Ben yürüyüş kurbanı oldum. Komşuyla bi yürüyüş yapalım dedik eve dönemedik
Öğretmen misin . Ben de. Branş ne . Benim felsefe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?