- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #367.561
Haftalık hedefini aldım canımbende degisiklik yok gibi kilom 83,9
haftaya 83 hedefi koyuyorum biraz daha azimli olmaliyim.
Cherry Mom
EceZ
bu listede güncel 85 görünüyorum ama 84 olmaliydi verdim bir kilo buraya basladigimdan beri.
hatta bugün 83,9
Pacom benim bildiğim şuan izne çıkamıyorsun dahil olduğun süre yetmiyor diye biliyorum kalsan olmuyor mu :/Günaydın herkese. :) Çok çok özür dilerim birkaç gündür uğrayamıyorum doğru düzgün. Kilomu sabite zar zor çektim bugün için. AmaCherry Mom kaptanım müsadenizle ben bir süre izne ayrılabilir miyim? Size özelden daha önce yazdığım şeyler üzerine bir şeyler daha eklendi. O yüzden buraya girecek vakit de bulamıyorum, enerji de. Yine de yediklerime dikkat edeceğim ve en kısa zamanda döneceğim inşallah. Bu bildirimsiz izin olayını nasıl yapıyorduk?
Canım sen nedenn ona bakıyorsun devamlıbu listede güncel 85 görünüyorum ama 84 olmaliydi verdim bir kilo buraya basladigimdan beri.
hatta bugün 83,9
2 ayı geçtim baya ama... Yine dePacom benim bildiğim şuan izne çıkamıyorsun dahil olduğun süre yetmiyor diye biliyorum kalsan olmuyor mu :/
Kuzum çıkabilirsin 2 ayı geçtin evet2 ayı geçtim baya ama... Yine deCherry Mom cim söyler en doğruyu herhalde. Yani burada pek belli etmekten hoşlanmıyorum ama inan çok yoğun şeyler yaşıyorum şu an. Eğer süre yetmiyorsa ona göre bi bakalım.
2 ayı geçtiyse oluyordur canım kaptanımız söyler2 ayı geçtim baya ama... Yine deCherry Mom cim söyler en doğruyu herhalde. Yani burada pek belli etmekten hoşlanmıyorum ama inan çok yoğun şeyler yaşıyorum şu an. Eğer süre yetmiyorsa ona göre bi bakalım.
Çok geç dönmeyeceğim merak etmeyin.Kuzum çıkabilirsin 2 ayı geçtin evettamamdır izin yazalım
Bir yaprak daha düştü sayfamızdan kaptanım paco hilal balpamukKuzum çıkabilirsin 2 ayı geçtin evettamamdır izin yazalım
Güncel 62 hedef 61 geçen cuma da 62 idiKızlar artık haftalık hedefleri ben alıyorum kaptanımızCherry Mom öyle uygun gördü. O nedenle şimdi kiloları paylaşırken önümüzdeki CUMA için hedeflediğiniz kiloyu da bildirin lütfen olur mu
Güncel: X kilo
Haftalık CUMA hedefi: Y kilo şeklinde
Cherry Mom
@Suskunhanim
pacman
0zlem
@Calypso95
@UmutluBen
@Ozgenurrrr
ayvacicegi
@fancynancy
@Sibal57
@SaskinAnne
A Asya2600
@cgdmk
@mavimli
@Amor-a
@redsonja87
@kirmizigitar
@turab571
@peri3032
@moongirlandserenty
@vorones
Haydi bakalım gelsin haftaya CUMA hedefleri bekliyorum
Ay yook herkes öyle diyor giden giidiyorÇok geç dönmeyeceğim merak etmeyin.Ara ara girip bakarım zaten dayanamam. Beni unutmayın vallahi darılırım.
Bugünün şampiyonu belliiii olduuuuuu yine kendimi tek ilan etmeyeceğim neyseki :)))SabAh erken 30 dk walk yapılmıştı. Sonra 28 dk jillian 30 dk da ekliptik ile hit cardio yaptım şimdi tekrar walk walk walk
Ay yok benim her halükarda geri gelmem şart zaten. Çünkü daha zayıflamam lazım, okul açılacak.Ay yook herkes öyle diyor giden giidiyorama bizim için iyi olman dha iyi tabi kuzum sen sıkma tatlı canını ♥seni seviyoruz minik kuşumuzzz
Başlangıç kg kilosunu forma istinaden almıştım o yüzdn böyle kalsın derimAma 1 dakika şimdi 2 haftalık etap oldu ya sanırım 2 hafta öncesini baz almamız lazım. 58 olarak yazmış emnis onun üzerinden hesapladık sen ilk bildirimini 58 olarak mı yaptın 58.3 mü?
Cherry Mom kaptanım nasıl yapıyoruz 2 hafta önceki kilosu baz alınıyor değil mi? Yalnız sonya 58.3tüm diyor 58 demişiz biz nasıl edelim
ADINIZ: Redsonja
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 1.66
KİLONUZ: 58
HEDEF KİLONUZ: 52
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar
MESLEGINIZ: Avukat
ÇOCUK SAYISI: -
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: pandemi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: pandemi öncesi 52 olan kilom pandemi sonrası 58 di. Hem daha fazla kilo almamak hem de kendimi iyi ve sağlıklı hissettiğim ideal kiloma dönmek için zayıflamak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?