- 23 Mart 2016
- 30.878
- 92.014
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #367.721
Vallahi bende şaşırmadım değil sonuçlar fena 2 haftada 5.5 kg alan varVayy süperr nota fln derken dereceye bile gürmişizzz
Kesinlikle bende korkmuyor değilim ama tek güvendiğim konu buradan kopmayacağım birde spor ve bol hareket sanki artık rutinim oldu gibi.Teşekkürler bu azimle ulaşıcam ama ben ulaşsam da kendine güvenmiyorum, geri alırım diye. Tabi bu şekildeki olumsuz iç konuşmayı görmezden gelmek gerek.
Başınız sağolsun canimÇok teşekkür ederim canlarım inşallah .Cherry Mom Kaptanım sana da çok teşekkürler yazamadım sana da
Gözümden kaçmış tatlım çok sağolBurda kutlamıştım kaptanım. Tekrar hayırlı olsunCherry Mom
Brn memlekete gidiyorum dönüşte buradayim yineAy ben de üzüldüm şimdi. Ben zaten çok katkıda bulunamıyordum son zamanlarda ama Hilal be Pac takımın neşesiydi yahu! Nereye gidiyorsunuz, gitmeyin dönünnnn
C Cagrihilal1 sana ne oldu? Neden izne ayrılıyorsun?
@pacman ne zaman geri dönmeyi öngörüyorsun?
Ben mezun sayilmam daha hedefime cok varKızlar listeyi paylaştım herkesin emeğine sağlık
C Cagrihilal1 şimdiden hayırlı uğurlu olsun mezuniyetinn bu hafta parti yaparızzzz ♥♥♥
@Ozgenurrrr hiç bir etiketime birebir karşılık alamadım rahatsızlığın varsada söyle canım saat 4 oluyor ancak bildirim yapıyorsun bir daha bu kadar bekleyemeyiz bilgin olsun bildirim saatimiz öğlen 1
Cok şükür burayi daha cok sevdim sanki
Bende sasirdim bosuna yorulmusum arti gelsemde nota almazmisiz o pirinci bosuna yedimVallahi bende şaşırmadım değil sonuçlar fena 2 haftada 5.5 kg alan varartık biizm başarımız mı onların çok yemesi mi bilemedim
Teşekkür ederiz canım
+ Gelsen mezuniyet mi olurdu öyle rezaletBende sasirdim bosuna yorulmusum arti gelsemde nota almazmisiz o pirinci bosuna yedim
Aaaaaa bende menü yazayım dün unuttum diyordum
Benim kutlama 2. Mezuniyete+ Gelsen mezuniyet mi olurdu öyle rezalet:))
Bende biraz kacirdim nasil yazacagim diye dusunuyordumAaaaaa bende menü yazayım dün unuttum diyordumtmm
Teşekkür ederim canım hakikaten o 68 neydi öyle ya 2 3 ay mı ne takıldımArkadaşlar hepinizi tebrik ederim. 3. Olmuşuz.
Mezuniyet mesajlariniz icinde hepinize ayri ayri tesekkur ederim. 8. Ayda 15 kilo falan verdim. Ama ben mezun sayilmam çünkü biraz daha verip kendimi iyi hissettigim kiloda 2. Defa mezun olunca kutlamayi buyuk yapacagizmemleket dönüşü yine buralardayim. Az veriyorum veremiyorum demeyin sakin benim kadar zor kilo veren gormedi bu takim
Cherry Mom sana ozel bir parantez acayim sen gercekten mezun oldun tebrik ederim. Bir zamanlar ben bile umitsizlige kapilmistim bu kiz 68 de kalacak galiba dedim ama yilmadin zorladin basardin. Tebrik ederim daim olur insallah. Darisi hepimizin basina
Senin kendi gayretin kuzumGözümden kaçmış tatlım çok sağolseninde emeğin var tüm takımın emeği var herkes sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?