Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkürler bu azimle ulaşıcam ama ben ulaşsam da kendine güvenmiyorum, geri alırım diye. Tabi bu şekildeki olumsuz iç konuşmayı görmezden gelmek gerek.
Kesinlikle bende korkmuyor değilim ama tek güvendiğim konu buradan kopmayacağım birde spor ve bol hareket sanki artık rutinim oldu gibi.
Akıllı saat bu konuda çok faydalı oldu devamlı bakıyorum akşam adım sayısı az oldu ise hemen ayaklanıyorum günlük hiç olmazsa 8 bin oluyor

Brn memlekete gidiyorum dönüşte buradayim yine

Ben mezun sayilmam daha hedefime cok var

Arkadaşlar hepinizi tebrik ederim. 3. Olmuşuz.
Mezuniyet mesajlariniz icinde hepinize ayri ayri tesekkur ederim. 8. Ayda 15 kilo falan verdim. Ama ben mezun sayilmam çünkü biraz daha verip kendimi iyi hissettigim kiloda 2. Defa mezun olunca kutlamayi buyuk yapacagiz memleket dönüşü yine buralardayim. Az veriyorum veremiyorum demeyin sakin benim kadar zor kilo veren gormedi bu takim
Cherry Mom sana ozel bir parantez acayim sen gercekten mezun oldun tebrik ederim. Bir zamanlar ben bile umitsizlige kapilmistim bu kiz 68 de kalacak galiba dedim ama yilmadin zorladin basardin. Tebrik ederim daim olur insallah. Darisi hepimizin basina

Teşekkür ederim canım hakikaten o 68 neydi öyle ya 2 3 ay mı ne takıldım başkası olsa onca spor diyete bırakırdı herhalde tam sıyırmalık birşeydi ama geçti
15 kilo hiç azımsanacak bir kilo değil heleki o güzel incelmen daha da iyisi olacak inşallah yolun devamı için liste seni bekliyor

Sibal57 seni son anda listeye alacaktım sıralamada değişmiyordu ama deli oğlum durmadı zaptedemedim hır gür hesaplamanda karışık olması velhasıl bu hafta alacağım aklımdasın

mavimli sibalı aldıktan sonra ortalama sıkıntısı olmaz ise senide alacağım ama tek bir şartla menülerin daha dengeli olması lazım arada çok gidiyor alkollü günller mezeler fiyuuu onlar kalori bombası olur diyeti çok etkiler bunları dengelerim dersen süper olur bizim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…