- 23 Mart 2016
- 30.837
- 91.922
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #367.841
kuzu ya oyle bisey degii topuk dikeni gibi bisey ama o da degil. ayak tabanim butun derisini soymussun da o yara haliyle yere basiyormussun gibi aciyor. ayak tabaniyla alakali bisey.Çok ilginç ödem flan mı oluyor acaba ? Tahlil yaptırsna canım Allah korusun ciddi bir durum olabilir böbrek şeker vs ..
Bölgesel bel kol birşeyler bekliyorum vallaaa ben boş olmazbuda diyetin bir disiplini aksi taktirde anca aç kalır kasları eritirsin
Yapmaaa fancymmm nanncyymm yaCherry Mom Mehfam
Kahvaltı
2 yumurtadan omlet
2 dilim ekmek
Çay
öğle
Hiç yazmayayım
akşam
Izgara Tavuk Sandviç.
kızlar 2 gündür feci halsizim herhalde bu sıcak havalar yüzünden. Yerimden bile kalkmak istemiyorum.
Bol karbonhidratlı menüm için cezama razıyım. Bütün gün uyuklamaktan başka bir şey yapmıyorum.
spor yok.
Su da 1,5 lt kadar
Ay çok zor çocukla falan hiç düşünemiyorum çekilir dert değil üstüne düş derim tatlımkuzu ya oyle bisey degii topuk dikeni gibi bisey ama o da degil. ayak tabanim butun derisini soymussun da o yara haliyle yere basiyormussun gibi aciyor. ayak tabaniyla alakali bisey.
gun icinde zaten surekli ayakta cocuk pesinde kosturma halindeyim, ayaklarimin acisindan duramiyorum zaten. spor olayi benim icin gunluk yasam hareketinden ibaret.
bu aksam biraz yuruyus yapalim dedik, demez olaydik, geldigimden beri tuvalete bile gitmek istemiyorum acidan
Olmz öyle canım sen yemedikçe vücut kendini iyice kitleyecek sonra su içsem yarıyor moduna döneceksin.. asla önermem kilo vermek istiyorsan enerjiyi yiyeceğinden kısma spor yaparak harca canım illaki kendine göre yapabileceğin kademede birşey vardırBugün böyle biraz geçiştirmeli oldu kilo veremeyince gaza geldim
Öneriniz için çok teşekkür ederim dikkate alacağımOlmz öyle canım sen yemedikçe vücut kendini iyice kitleyecek sonra su içsem yarıyor moduna döneceksin.. asla önermem kilo vermek istiyorsan enerjiyi yiyeceğinden kısma spor yaparak harca canım illaki kendine göre yapabileceğin kademede birşey vardır
Yok kaptan yürüyüş çok inceltmiyor bence gerçi şu stepperdan kaynaklı popom toplanmıi bacaklarım şekilli ama yeterince değil. Bir ara dambılla çok çalışıyordum kollarım harikaydı ama bırakınca hopppp eski hale geliyorlar. Yani 3 ayda yaptığın 3 haftada bozuluyor sanki hep düzen lazım. Ama şimdi 30 gün sonunca vericem size hesap imcelme fln o zaman belli oşcak inşHarikasın canımmsende incelme durumları nasıl merak ettim iyi spor yapıyorsun ya ?
Ayyyy inanmıyorum bu kadarcık adımla birinci mi oldumm. Ayyy nasıl sevindimm anlatamam.08.08.20 walk Challenge Sonuçları
1. 16.100 adım ile U UmutluBen
2. 10.220 adım ile C Cagrihilal1
3. 9540 adım ileCherry Mom
4. 8000 adım ile0zlem
5. 6483 adım ile @ayvacicegi
Yarışmaya katılan herkese teşekkürler yağlarınız erisinn inşallah
CokkkYapmaaa fancymmm nanncyymm yao kadar cebelleşiyoruz hamurların gözü çıksın bizi de kendilerine benzettiler yumak yumak olduk
100 jumpink Jack verelim o halde cumaya kadar kaçamaksız güzel menüler gelsinn cuma tartı sonrası kendine limitli bir ödül verirsin olur mu ? Kontrol bizde olursa yediğimiz şeydende pişmanlık duymayız hemde hedefimiz haline gelir ♥
gecmiş olaun canımmm yaaa üzüldüm hakket. Doktorlar bişi demiyor mu?kuzu ya oyle bisey degii topuk dikeni gibi bisey ama o da degil. ayak tabanim butun derisini soymussun da o yara haliyle yere basiyormussun gibi aciyor. ayak tabaniyla alakali bisey.
gun icinde zaten surekli ayakta cocuk pesinde kosturma halindeyim, ayaklarimin acisindan duramiyorum zaten. spor olayi benim icin gunluk yasam hareketinden ibaret.
bu aksam biraz yuruyus yapalim dedik, demez olaydik, geldigimden beri tuvalete bile gitmek istemiyorum acidan
Yaa akşam yazayım diye girmiştim uyuyakalmisim7-14 Ağustos Menü Paylaşım Listesi
S Suskunhanim
0zlem
fancynancy
Calypso95
O Ozgenurrrr
Sibal57
SaskinAnne
A Asya2600
cgdmk
U UmutluBen
Amor-a
mavimli
redsonja87
kirmizigitar
ayvacicegi
turab571
M MoongirlAndSerenity
P peri3032
Çok haklısınYapmaaa fancymmm nanncyymm yao kadar cebelleşiyoruz hamurların gözü çıksın bizi de kendilerine benzettiler yumak yumak olduk
100 jumpink Jack verelim o halde cumaya kadar kaçamaksız güzel menüler gelsinn cuma tartı sonrası kendine limitli bir ödül verirsin olur mu ? Kontrol bizde olursa yediğimiz şeydende pişmanlık duymayız hemde hedefimiz haline gelir ♥
devlet hastaneleri bu tur basit konulari gecistirmeyi cok seviyor malum:) ayak altina masaj yap filan dediler ama ise yaramadi cok. ozele de gitmedim. tabanlik kullaniyorum disari cikacagim zaman ama uzun yuruyusler icin cok etki etmiyor, market bakkal vs is goruyor:)Cokkk
gecmiş olaun canımmm yaaa üzüldüm hakket. Doktorlar bişi demiyor mu?
Al benden de o kadar alttan alttan vuruyor ne zaman başlayacak bakalım sinir etti başlasa da kurtulsakgünaydin kizlar reglili bir haftaya hosgeldim
Ah canım benimYaaa nolur cabuk gel pacc cok özleriz seni biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?