Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kuzu ya oyle bisey degii topuk dikeni gibi bisey ama o da degil. ayak tabanim butun derisini soymussun da o yara haliyle yere basiyormussun gibi aciyor. ayak tabaniyla alakali bisey.

gun icinde zaten surekli ayakta cocuk pesinde kosturma halindeyim, ayaklarimin acisindan duramiyorum zaten. spor olayi benim icin gunluk yasam hareketinden ibaret.

bu aksam biraz yuruyus yapalim dedik, demez olaydik, geldigimden beri tuvalete bile gitmek istemiyorum acidan

Yapmaaa fancymmm nanncyymm ya o kadar cebelleşiyoruz hamurların gözü çıksın bizi de kendilerine benzettiler yumak yumak olduk
100 jumpink Jack verelim o halde cumaya kadar kaçamaksız güzel menüler gelsinn cuma tartı sonrası kendine limitli bir ödül verirsin olur mu ? Kontrol bizde olursa yediğimiz şeydende pişmanlık duymayız hemde hedefimiz haline gelir

Ay çok zor çocukla falan hiç düşünemiyorum çekilir dert değil üstüne düş derim tatlım
Çok geçmiş olsun

Bugün böyle biraz geçiştirmeli oldu kilo veremeyince gaza geldim
Olmz öyle canım sen yemedikçe vücut kendini iyice kitleyecek sonra su içsem yarıyor moduna döneceksin.. asla önermem kilo vermek istiyorsan enerjiyi yiyeceğinden kısma spor yaparak harca canım illaki kendine göre yapabileceğin kademede birşey vardır

Öneriniz için çok teşekkür ederim dikkate alacağım

Harikasın canımm sende incelme durumları nasıl merak ettim iyi spor yapıyorsun ya ?
Yok kaptan yürüyüş çok inceltmiyor bence gerçi şu stepperdan kaynaklı popom toplanmıi bacaklarım şekilli ama yeterince değil. Bir ara dambılla çok çalışıyordum kollarım harikaydı ama bırakınca hopppp eski hale geliyorlar. Yani 3 ayda yaptığın 3 haftada bozuluyor sanki hep düzen lazım. Ama şimdi 30 gün sonunca vericem size hesap imcelme fln o zaman belli oşcak inş 1 adım gerisindeyim sadece su dvdleri çalıştırcak yeri haletmem lazım o kadar. Efsane gelicem yakındır. Bu zefer cok azimliyim ve size hesap vericem yaa çok daha istikrarlı olcam inanıyorum.

Ayyyy inanmıyorum bu kadarcık adımla birinci mi oldumm. Ayyy nasıl sevindimm anlatamam. +100 puan almanın mutluluğunu yasıyorum suan.

Cokkk
gecmiş olaun canımmm yaaa üzüldüm hakket. Doktorlar bişi demiyor mu?

Günaydın kızlar.. Erkenden yürüyüşe çıkmayı sonra da Jillian yapmayı hayal etmiştim ama baş ağrısıyla uyandım.Evde ağrı kesici de kalmamış..
Daha yapılması gereken konserve domates ve oyulması gereken patlıcanlarım var.

Çok haklısın
toparlayacağım Esracım.

Cokkk

gecmiş olaun canımmm yaaa üzüldüm hakket. Doktorlar bişi demiyor mu?
devlet hastaneleri bu tur basit konulari gecistirmeyi cok seviyor malum:) ayak altina masaj yap filan dediler ama ise yaramadi cok. ozele de gitmedim. tabanlik kullaniyorum disari cikacagim zaman ama uzun yuruyusler icin cok etki etmiyor, market bakkal vs is goruyor:)

bazen evde bile corabin icine tabanlik koydugum oluyor cocugun pesinde kosmaktan acimasin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…