- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #368.061
Anladım canım, Allah'ım korktuğundan emin eylesin, hayırlı haberlerini alalım inşallahSağolun kızlar. 1 haftadır hastayım. Şüphelendik de sabah test verip geldik covid için. Dua edin inşallah
Halsizlik de yaparMetformin ikiye çıkardı
Hem o hem regl bittim
Bilerek ilaç dozunu yavaş yükselttim şimdi karantina zamanı covid oldum zannederim diye
Ama ikisi birden bitirdi beni mahvoldum
Geldimmmm ayy ben köydeyim kaptanım telefon çekmiyor mağdur oldumKoşun koşunCherry Mom 'in karnesi yayınlanmış
Cuma Zayıflama Yarışması Mezunları
:nazar: @Melegiimm22 'nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar: Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi: Mart / 8 Nisan / 4,3 Mayıs / 1,5 2018 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 13,8 KİLO Bu verilere göre oranlar şöyle: Başlangıç Kilosu (561. Etap) ( 85,2 ) Bitiş Kilosu (568. Etap)...www.kadinlarkulubu.com
Teşekkürler canımCherry Mom canım hayırlı olsun ❤
Gördüm de o kadar az olamaz diye düşündüm :)
Bilmiyorum ki o hastanede öyle imiş. Çıkar mı varsa kesin dedim. Çıkar dedi görevli.Kesin belli oluyormuymus onda
Neden pcr yapmadılar
Amin cnm inşallahAnladım canım, Allah'ım korktuğundan emin eylesin, hayırlı haberlerini alalım inşallah
Bilemiyorum bnde inşallah oluruz:)Cherry Mom mezuniyet resmiyete bindi artik, tekrar hayrili olsun :) Oncesi/sonrasi olacak mi yine? C Cagrihilal1 ya sen?
Merhaba, body/orti olmusuz. Bu hafta hedef nedir, beraber en cok kilo veren olacak miyiz?
Ay bende öyle metabolizma hızlı çalışıyor ya ondan herhaldeİshal olurum ben
Cherry Mom Cherry Mom mezuniyet resmiyete bindi artik, tekrar hayrili olsun :) Oncesi/sonrasi olacak mi yine? C Cagrihilal1 C Cagrihilal1 ya sen?
Yaa hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim kızlar
gecmis olsun canim heryerden bulasabilir kaptanimin dedigi gibi korkuluk falan,insallah kolayca atlatirYarın ben gidiyorum teste inşallah. Sonra da annemi götürcez. Annem 65 yaşında. Annemle aynı belirtileri yaşadık. 4 gün eklem ağrıları ve öksürük sonra tat ve koku kaybı.
İlginç olan şu ki eğer var ise nerden bulaştı hiç anlamadık ☹
Süper görseller de çok motive ediyorÇok teşekkür ederim kızlar ❤ 2018 den beri hayaldi gerçek oldu :)))
ayvacicegi evime gidince boydan güncel bir fotoğraf çeker paylaşırım inşallah :)
Iyide nasıl bir risk 2 gün bekletmek ya varsa o 2 gün ne kadar önemli. Bu hastaneleri de anlamıyorum iNsaallah teniz cikarBilmiyorum ki o hastanede öyle imiş. Çıkar mı varsa kesin dedim. Çıkar dedi görevli.
Amin cnm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?