Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sağolun kızlar. 1 haftadır hastayım. Şüphelendik de sabah test verip geldik covid için. Dua edin inşallah
Anladım canım, Allah'ım korktuğundan emin eylesin, hayırlı haberlerini alalım inşallah
Metformin ikiye çıkardı
Hem o hem regl bittim
Bilerek ilaç dozunu yavaş yükselttim şimdi karantina zamanı covid oldum zannederim diye
Ama ikisi birden bitirdi beni mahvoldum
Halsizlik de yaparoyy Allah'ım kolaylık versin

Geldimmmm ayy ben köydeyim kaptanım telefon çekmiyor mağdur oldum geziyoruz devamlı evde çekiyor Allah'tan :)))

Cherry Mom Cherry Mom mezuniyet resmiyete bindi artik, tekrar hayrili olsun :) Oncesi/sonrasi olacak mi yine? C Cagrihilal1 C Cagrihilal1 ya sen?
Yaa hayırlı olsun
Cherry Mom kaptanım hayırlı olsun mezuniyetiniz ve karnenizzz
Çok teşekkür ederim kızlar 2018 den beri hayaldi gerçek oldu :)))
ayvacicegi evime gidince boydan güncel bir fotoğraf çeker paylaşırım inşallah :)

P peri3032 hindistan cevizi yagi aslinda ketojenik yada low carb diyetlerde cok oneriliyo yani mumkun oldugunda karbonhidrati kesince yag yagma moduna gecmek icin vucudu hizlandiriyo,ben yararli oldugu icin ve beni tok tuttugu icin kahveme karistirip iciyorum

gecmis olsun canim heryerden bulasabilir kaptanimin dedigi gibi korkuluk falan,insallah kolayca atlatir

Bilmiyorum ki o hastanede öyle imiş. Çıkar mı varsa kesin dedim. Çıkar dedi görevli.

Amin cnm inşallah
Iyide nasıl bir risk 2 gün bekletmek ya varsa o 2 gün ne kadar önemli. Bu hastaneleri de anlamıyorum iNsaallah teniz cikar

Seeeelam Nasılsınız? Allahım her girişimde tanıdıklarım azalıyor, ben yabancı kaldım iyi mi.

Size iyi ve kötü haberlerim var. İlk önce iyi. Cumadan sonra döneceğim inşallah. Bir aksilik olmazsa diyeyim yine de... Ama listeye giremeyeceğim. Kötü haber buydu. Duygusal olarak biraz çalkantılı bir dönem geçiriyordum. Hala geçiriyorum aslında ama çok daha iyiyim. Biraz kilo aldım tekrar. Ama şimdi çok daha iyiyim. Bu izne ihtiyacım vardı sanırım. Cumaya kadar belki biraz daha bozarım diyeti. Tekrar izne ayrıldığım zamanki halime dönene kadar mecbur alt listede olurum...

Derseniz ki direkt listeye gel, o zaman iznimi uzatıp kendi başıma tekrar 63’e inmeyi de kabul ederim. Ama bi tık başıma buyruk hareket ederim gibi.

Ne diyorsunuz? Paconun şüşko dönüşüne hazır mıyız Takım 5 olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…