Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tabiki gel ve bizle verrr bizimle olursan 1 haftada aldıgını 1 haftada halederiz ya

tabiki gel ve bizle verrr bizimle olursan 1 haftada aldıgını 1 haftada halederiz ya
Yaa inşallah. Çünkü pis boğaz gibi midem bulandığı halde yedim. Öyle zor bi zamandı. Şu an dikkat etmiyorum ama o kendine hakim olamamayı atlattım. Kim bilir ne kadar aldım... Eski halime dönene kadar alt listede kalıp kilomu söylemesem olur muu?

Gel gel alt liste hemen toparlar seni,kısa sürede aldigun için kısa sürede de verirsin balım

benim öyle dönemlerim cok oldu son 3 senedir. zaten bu sahane kiloya da bu sebepten geldim bence yeni almisken hemen vermeye bak kilolari. uzaklasma burdan benden söylemesi

redsonja87 orti nasil gidiyor ben bu hafta spor yapamadim agrilar bitirdi beni. sen ne durumdasin?
Ben de bu hafta işyerinde çok yoğun olduğum için spor yapamadım. Hatta bazen öğünlere bile yetişemedim, doğru dürüst bir şey yiyemedim sabah kahvaltısı ile durduğum bile oldu. Ama inanılmaz bir şişkinlik ve ödem var vucudumda, onu hissediyorum. Bugün ve yarın şu form çaylarından içip biraz olsun atarım umarım ödemimi. Bakalım cuma günü tartıda ne göreceğim, pek umudum yok ama

Sen gel biz hazırız iyi olmana sevindim tatlımm madem 1 hafta yeterli olcaktı niye hmeen iizin diyorsunuz 1 2 hafta idare edilir sonuçta artı gelsenizde edilirdi aşkolsun hepimiz insanız olacak böyle şeyler paso diyet olmuyor ki

Olmazzzz önce kendinle sonra bizlerle yüzleş ki daha hızlı gitsin. Bu dönemlerde kendini spora versen hem kilo alkmını engellersin hem de stresini yemekten değil spordan çıkarırsın olmaz mı. Ben genelde böyle zamanlarda kosarım. O bacaklarımdaki acı ile sinirim stresim geçiyor gb geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…