- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #368.081
tabiki gel ve bizle verrr bizimle olursan 1 haftada aldıgını 1 haftada halederiz yaSeeeelamNasılsınız? Allahım her girişimde tanıdıklarım azalıyor, ben yabancı kaldım iyi mi.
Size iyi ve kötü haberlerim var. İlk önce iyi.Cumadan sonra döneceğim inşallah. Bir aksilik olmazsa diyeyim yine de... Ama listeye giremeyeceğim. Kötü haber buydu. Duygusal olarak biraz çalkantılı bir dönem geçiriyordum. Hala geçiriyorum aslında ama çok daha iyiyim. Biraz kilo aldım tekrar. Ama şimdi çok daha iyiyim. Bu izne ihtiyacım vardı sanırım. Cumaya kadar belki biraz daha bozarım diyeti. Tekrar izne ayrıldığım zamanki halime dönene kadar mecbur alt listede olurum...
Derseniz ki direkt listeye gel, o zaman iznimi uzatıp kendi başıma tekrar 63’e inmeyi de kabul ederim. Ama bi tık başıma buyruk hareket ederim gibi.
Ne diyorsunuz? Paconun şüşko dönüşüne hazır mıyız Takım 5 olarak?
Yaa inşallah. Çünkü pis boğaz gibi midem bulandığı halde yedim. Öyle zor bi zamandı. Şu an dikkat etmiyorum ama o kendine hakim olamamayı atlattım. Kim bilir ne kadar aldım... Eski halime dönene kadar alt listede kalıp kilomu söylemesem olur muu?tabiki gel ve bizle verrr bizimle olursan 1 haftada aldıgını 1 haftada halederiz ya
Gel gel alt liste hemen toparlar seni,kısa sürede aldigun için kısa sürede de verirsin balımSeeeelamNasılsınız? Allahım her girişimde tanıdıklarım azalıyor, ben yabancı kaldım iyi mi.
Size iyi ve kötü haberlerim var. İlk önce iyi.Cumadan sonra döneceğim inşallah. Bir aksilik olmazsa diyeyim yine de... Ama listeye giremeyeceğim. Kötü haber buydu. Duygusal olarak biraz çalkantılı bir dönem geçiriyordum. Hala geçiriyorum aslında ama çok daha iyiyim. Biraz kilo aldım tekrar. Ama şimdi çok daha iyiyim. Bu izne ihtiyacım vardı sanırım. Cumaya kadar belki biraz daha bozarım diyeti. Tekrar izne ayrıldığım zamanki halime dönene kadar mecbur alt listede olurum...
Derseniz ki direkt listeye gel, o zaman iznimi uzatıp kendi başıma tekrar 63’e inmeyi de kabul ederim. Ama bi tık başıma buyruk hareket ederim gibi.
İnşallah inşallah.Gel gel alt liste hemen toparlar seni,kısa sürede aldigun için kısa sürede de verirsin balım
Herkesin yaz telaşı sanırımİnşallah inşallah.Ama buralar neden bu kadar sessizleşmiş ki...
benim öyle dönemlerim cok oldu son 3 senedir. zaten bu sahane kiloya da bu sebepten geldimYaa inşallah. Çünkü pis boğaz gibi midem bulandığı halde yedim. Öyle zor bi zamandı. Şu an dikkat etmiyorum ama o kendine hakim olamamayı atlattım. Kim bilir ne kadar aldım... Eski halime dönene kadar alt listede kalıp kilomu söylemesem olur muu?
Ben de bu hafta işyerinde çok yoğun olduğum için spor yapamadım. Hatta bazen öğünlere bile yetişemedim, doğru dürüst bir şey yiyemedim sabah kahvaltısı ile durduğum bile oldu. Ama inanılmaz bir şişkinlik ve ödem var vucudumda, onu hissediyorum. Bugün ve yarın şu form çaylarından içip biraz olsun atarım umarım ödemimi. Bakalım cuma günü tartıda ne göreceğim, pek umudum yok ama
Tmm canım olmaz inşallahCherry Mom kaptan ben yarın yine gezmelere gıdıyorum ınternet problemım olabılır bu sefer soylıyeyıp ayrılarım. olmazsa gece gırerım yıne
Kpatnım karneniz hayırlı olsun
Sendede kist mi vardı niye o kadar ağrı canım ?kizlar reglim, dunden beri agridan bayilmak uzereyim hic giremedim buralara da, herkes iyimi
Sen gel biz hazırızSeeeelamNasılsınız? Allahım her girişimde tanıdıklarım azalıyor, ben yabancı kaldım iyi mi.
kistlerim var kuzu, zaten kistler yuzunden benim adetim bir kac ayda bir oluyor. cok uzun aralikla adet olunca da agrili sancili geciyor cok. en son mayista adet olmusum dusunun,3 ayin acisi cikiyorSendede kist mi vardı niye o kadar ağrı canım ?
Bitmiyor kadınların çilesi yakistlerim var kuzu, zaten kistler yuzunden benim adetim bir kac ayda bir oluyor. cok uzun aralikla adet olunca da agrili sancili geciyor cok. en son mayista adet olmusum dusunun,3 ayin acisi cikiyor
Olmazzzz önce kendinle sonra bizlerle yüzleş ki daha hızlı gitsin. Bu dönemlerde kendini spora versen hem kilo alkmını engellersin hem de stresini yemekten değil spordan çıkarırsın olmaz mı. Ben genelde böyle zamanlarda kosarım. O bacaklarımdaki acı ile sinirim stresim geçiyor gb geliyor.Yaa inşallah. Çünkü pis boğaz gibi midem bulandığı halde yedim. Öyle zor bi zamandı. Şu an dikkat etmiyorum ama o kendine hakim olamamayı atlattım. Kim bilir ne kadar aldım... Eski halime dönene kadar alt listede kalıp kilomu söylemesem olur muu?
Evet biraz sesizleşti canım ya. Herkes ya izinli ya tatilde ya mezun ya işi var. Bu yaz dönemi ev iş güç zor oluyor biraz. Hııı bide ya interneti cekmiyorİnşallah inşallah.Ama buralar neden bu kadar sessizleşmiş ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?