- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #368.101
Ayy kaptannn inşş♥♥ Sağolun kızlarrr sizlerin karneleride görürüzz inşallah
İyi yolculuklar kaptan.Kızlarrr ben evime geçiyorm yoldayız nasılsınız ?
@reyyanK nasılsın canım
Benden bgn katılım cıkmaz kaptan misafirlikte zıplayamam
BUGÜNN ZIPP ZIPP CHALLENGE GÜNÜ HANIMLARRR TER ATALIM BİRLİKTE İNŞALLAH
katılım bekliyorum ✌
İnşallah canım iyi olur tabi nedenn olmasın biz elimizden geleni yapıp her haftamızı iyi değerlendirelim yeter sonra bir bakıyorsun haftalar geçmiş kaç kg gitmişAma bgn sabah çıkmadan eliptiğimi yaptım kaptan. Malüm +1.5 kilom bardı nerdeyse. Bgn sabah baktım az kalmış 76.9 daydı. Yarına eşitlesem. Perşembede bize nota aldırmıcak kadar gider diye düşünüyorjm tabi inş fazlası olsunda ☺
Oh ne iyi yapmışsınız canım çok sevindim canımBiz de iki günlüğüne deniz kıyısına geldik azcık hava değişimi yapıyoruz kızlaryüzdüm 1 saat falan su çok iyi geldi
SenindeKolay gelsin kızlar herkesin günü güzel geçsin inşallahh
Yaa ben bu mesajı yeni gördüm
BUGÜNN ZIPP ZIPP CHALLENGE GÜNÜ HANIMLARRR TER ATALIM BİRLİKTE İNŞALLAH
katılım bekliyorum ✌
Evet canım 11 bende yol yorgunuyum ama katılım amaçlı biraz zıplayacağımYaa ben bu mesajı yeni gördümsabahtandir giremedim çünkü bı arkadaşım bı kova kayısı yollamış, suyunu yeni yapmıştım pestil yapayım dedim, temizlik Vs iki çocuklar anca bu vakit oluyo bı de dışarı çıkardım yavruları pestilim çıktı
Bildirim 11de miydi katılmak için az da olsa atlamaya çalışayım
İyiyim kaptanım spor salonunda devam ediyoruz shift bir sabah oluyor bir akşam çok vakit bulamadım bu ara pc başına oturmaya karman çorman bir hafta oldu ama tabi ki dikkat etmeye devammm :)Senindenasılsın tatlım konuşamadık hiç♥
ayy ne güzelBiz de iki günlüğüne deniz kıyısına geldik azcık hava değişimi yapıyoruz kızlaryüzdüm 1 saat falan su çok iyi geldi
Kolay gelsin tatlım zor olur öyle vardiyalar ya özellikle uyku düzeni içinİyiyim kaptanım spor salonunda devam ediyoruz shift bir sabah oluyor bir akşam çok vakit bulamadım bu ara pc başına oturmaya karman çorman bir hafta oldu ama tabi ki dikkat etmeye devammm :)
Ay bende 1 gün oldum kesildi sonra saçma sapan bakalım ne zaman gelecek bir daha.iyi aksamlar kizlar
bu hafta cok sicak burasi aksi gibi regliyim yüzmeye gidemedim. bunaldim resmen.
Buralarda sıcak ama benim evim soğuk Allah'tan :) üşüyoruz geneldeiyi aksamlar kizlar
bu hafta cok sicak burasi aksi gibi regliyim yüzmeye gidemedim. bunaldim resmen.
Al benden de o kadar geçen hafta cumartesi oldum 1 2 gün sürdü bitti şimdi tekrar başlıyor gibi ne bu böyleAy bende 1 gün oldum kesildi sonra saçma sapan bakalım ne zaman gelecek bir daha.
Ya aynen yık şu ön yargılarını böyle gitmez o kilo biraz daha kilo verde belki verdikçe veresin gelirAyy kaptannn inşşNedense 70 gelirimde 65 görebilir miyim endişem var ama unuttum 65 li günleri çok garip geliyor. İnş şu beyin bariyerimi yıkarım 70 e gelene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?