Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

♥♥ Sağolun kızlarrr sizlerin karneleride görürüzz inşallah
Ayy kaptannn inşş Nedense 70 gelirimde 65 görebilir miyim endişem var ama unuttum 65 li günleri çok garip geliyor. İnş şu beyin bariyerimi yıkarım 70 e gelene kadar
Kızlarrr ben evime geçiyorm yoldayız nasılsınız ?
@reyyanK nasılsın canım
İyi yolculuklar kaptan.

BUGÜNN ZIPP ZIPP CHALLENGE GÜNÜ HANIMLARRR TER ATALIM BİRLİKTE İNŞALLAH

katılım bekliyorum ✌
Benden bgn katılım cıkmaz kaptan misafirlikte zıplayamam yürüyüş olaydı herkesi yürüyüşe çıkarırdım.

Ama bgn sabah çıkmadan eliptiğimi yaptım kaptan. Malüm +1.5 kilom bardı nerdeyse. Bgn sabah baktım az kalmış 76.9 daydı. Yarına eşitlesem. Perşembede bize nota aldırmıcak kadar gider diye düşünüyorjm tabi inş fazlası olsunda

İnşallah canım iyi olur tabi nedenn olmasın biz elimizden geleni yapıp her haftamızı iyi değerlendirelim yeter sonra bir bakıyorsun haftalar geçmiş kaç kg gitmiş

BUGÜNN ZIPP ZIPP CHALLENGE GÜNÜ HANIMLARRR TER ATALIM BİRLİKTE İNŞALLAH

katılım bekliyorum ✌
Yaa ben bu mesajı yeni gördümsabahtandir giremedim çünkü bı arkadaşım bı kova kayısı yollamış, suyunu yeni yapmıştım pestil yapayım dedim, temizlik Vs iki çocuklar anca bu vakit oluyobı de dışarı çıkardım yavruları pestilim çıktı
Bildirim 11de miydi katılmak için az da olsa atlamaya çalışayım

Evet canım 11 bende yol yorgunuyum ama katılım amaçlı biraz zıplayacağım yarın güzel spor yapacağım inşallah

Son düzenleme:
Ayy kaptannn inşş Nedense 70 gelirimde 65 görebilir miyim endişem var ama unuttum 65 li günleri çok garip geliyor. İnş şu beyin bariyerimi yıkarım 70 e gelene kadar
Ya aynen yık şu ön yargılarını böyle gitmez o kilo biraz daha kilo verde belki verdikçe veresin gelir

Normalde bizde dönüşü cumartesi yapacaktık ama oğlum köyü birbirine kattı desem yemin ederim adımız çıktı herkes benim oğlanı konuşur oldu o ne yaramz o nasıl bebe öylee sen buna hiç kızmıyor musun zayıflama sebebim bile o oldu. Hayır yaa ben spor yaptım 1 sene sıkı diyet yaptım dediysemde ıııh yok yok bu bebe adamda iştah mı bırakıra bağlandı mevzu halbuki emre yüzünden daha çok iştahım açılıyor benim bilmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…