- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #368.161
Tat almaya başladım hafif ama koku hâlâ yok cnmGözün aydın canım
Tat koku kaybı düzeldi mj
Oo regliyken bile iyiyse ne mutlu bizeeeseni sasirticiiiiiiiim:) tartiyla aram cok iyi bu gunlerde...
Hoş geldin cnmMerhaba diyete yeni başladım ve motivasyonumun devamlılığı için aranıza katılmak istedim =) Kendimi tanıtayım:
34 yaşındayım . Boyum 170 ve 106 kiloyum. 65 kiloya erişene kadar durmayı düşünmüyorum.
Evliyim. Bebeğimiz henüz yok. Zayıflayıp ideal bedenime ulaşınca anne olmak istiyorum.
Kilo alma nedenim dengesiz ve düzensiz beslenmem ve hareketsiz yaşamım. Bunu tamamiyle değiştireceğim inş. hipotiroidim ve reaktif hipoglisemim var. Tiroid ilacı kullanıyorum ama inatla şeker ilacı kullanmadım. Sağlıklı beslenmeyle ve sporla ilaca gerek kalmayacağından eminim.
Ve kilo verme isteğim sağlıklı,enerjisi yüksek bir anne olabilmek. Tabi kilo vermenin artıları olarak bedenini bulduğum kıyafetleri değil zevkimin seçtiği kıyafetleri giymek
İşte böyle.
Hepimizin azmi,iradesi bol olsun.
5e tamam dedin mi ki :)Ne oldu bizim cardiolar :)
aa bunu mu bekliyordun tmm bütün cardiolar 5 :)5e tamam dedin mi ki :)
kovid negatif ama bu tat koku kaybi neden oluyor acaba?Tat almaya başladım hafif ama koku hâlâ yok cnm
Cnm tanıdık Dr var ona sordum da covid yaşamışsın ama negatife dönmüş, iyileşme sürecindesin. Zamanla koku da alacaksın dedi.kovid negatif ama bu tat koku kaybi neden oluyor acaba?
Evet yarın tartı günü cnm. Takımlar arası yarış ve puanlama günü. Yüzdeler hesaplanacak.Kızlar yarın sabah tartılma günü değil mi
Kaptan valla ne yicem bilemedim. Yarın tartıdan korkmuyorum desem yalan olur. Sporu mu artırsam napsam bilemedim.Allahtan porsiyonlar az ama bu ne böyle yavrum yadikkat et karbonhidratla sınamışlar seni belli ki
Arttırma canım bugün hafif geçirdiysen iyi yarında imkanın olursa geç tartıl hatta spor sonrası tartıl var mı imkanın yarın için ?Kaptan valla ne yicem bilemedim. Yarın tartıdan korkmuyorum desem yalan olur. Sporu mu artırsam napsam bilemedim.
Bencede yaşadın yani bu kadar belirti tesadüf olamaz bu kadarla geçsin gitsin inşallahCnm tanıdık Dr var ona sordum da covid yaşamışsın ama negatife dönmüş, iyileşme sürecindesin. Zamanla koku da alacaksın dedi.
Annen nasilTat almaya başladım hafif ama koku hâlâ yok cnm
bende oyle dusundum acikcasi. nerden kaptin acaba?Cnm tanıdık Dr var ona sordum da covid yaşamışsın ama negatife dönmüş, iyileşme sürecindesin. Zamanla koku da alacaksın dedi.
Hoşgeldiniz, sağlıklı kilo vermeler :)Merhaba diyete yeni başladım ve motivasyonumun devamlılığı için aranıza katılmak istedim =) Kendimi tanıtayım:
34 yaşındayım . Boyum 170 ve 106 kiloyum. 65 kiloya erişene kadar durmayı düşünmüyorum.
Evliyim. Bebeğimiz henüz yok. Zayıflayıp ideal bedenime ulaşınca anne olmak istiyorum.
Kilo alma nedenim dengesiz ve düzensiz beslenmem ve hareketsiz yaşamım. Bunu tamamiyle değiştireceğim inş. hipotiroidim ve reaktif hipoglisemim var. Tiroid ilacı kullanıyorum ama inatla şeker ilacı kullanmadım. Sağlıklı beslenmeyle ve sporla ilaca gerek kalmayacağından eminim.
Ve kilo verme isteğim sağlıklı,enerjisi yüksek bir anne olabilmek. Tabi kilo vermenin artıları olarak bedenini bulduğum kıyafetleri değil zevkimin seçtiği kıyafetleri giymek
İşte böyle.
Hepimizin azmi,iradesi bol olsun.
Pcr yapılsa büyük ihtimalle pozitif çıkacakCnm tanıdık Dr var ona sordum da covid yaşamışsın ama negatife dönmüş, iyileşme sürecindesin. Zamanla koku da alacaksın dedi.
iyi aksamlar kizlar
kahvalti 8 de yogurtlu müsli, kahve
öglen 2de ev yapimi hamburger ve coleslaw,
soda
saat 4te soguk kahve
60dakika yürüyüs
Cherry Mom
Mehfam
Amann Allah'ım affet +1.5 da kaldımGece usutmusumsol kaşığın ağrıdı tüm gün karnım davul gibiydi akşamdan sabaha +1,5 olmuşum bu üşütme böyle yapar mı tartıda?
sıcak su torbası koydum ikindin şimdi daha iyiyim.Sabah kalktığımda çok bı şeyim yoktu halbuki
Kaptan benim cumartesi walktan gelen +100 puanım vardı sanki buraya eklenmemiş galiba kaptan.
spor puan tablomuz
bu hafta çok tembel vardı çok bakalım yarın bu tembel arkadaşlar tartıda nasıl çıkacak karşımıza
Eki Görüntüle 2674842
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?