- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #368.341
kendinden kücük istemiyormus ha o da iyiymisaslında konuya göre değişiyor bu durum tabi :) ama artık hiç kandırılmıyor ya o sıkıntı :// birde iyice yetememe durumu başlıyor belki benim oğlum tek çocuk olduğu için bu sıkıntıyı daha çok hissediyor olabilirim :) eskiden oturup oynardık şimdi abi ablalarla oynamak istiyor kardeş istiyormuş ama kendinden küçük istemiyormuş:))
bencede çok güzeldi ilk zmanlar tam mantığında uyguladık herkes ortisinin menülerini didikledi birbirini etiketledi menülerde tavsiyeler verdi .. spor ödevleri verildi karşılıklı... öbür ikililerle komik sataşmalar oldu tam istediğimiz şeyler bunlardı ama devamı gelmedi :/ şimdi öylesine de işlemeyen birşey için kafa patlatmak istemiyorum moralim bozuluyorbence cok iyi bisey ortilik. hem herkesin birbirini daha iyi tanimasina firsat. her hafta degisiyor ve o kisiyi yakindan takip ediyorsun, önemsiyorsun. bence devam edelim. takim ruhu icin iyidir.
iyiyim canım sağol
acaba gruba yeni cok arkadas geldi ondan mi? zamanla birbirimizi tanidikca daha iyi olabilir. takim arkadaslarim ne diyorsunuz ortilik devam etsin mi kaptanin moralini bozmayalim lütfen bize gerek kendisibencede çok güzeldi ilk zmanlar tam mantığında uyguladık herkes ortisinin menülerini didikledi birbirini etiketledi menülerde tavsiyeler verdi .. spor ödevleri verildi karşılıklı... öbür ikililerle komik sataşmalar oldu tam istediğimiz şeyler bunlardı ama devamı gelmedi :/ şimdi öylesine de işlemeyen birşey için kafa patlatmak istemiyorum moralim bozuluyor
yok canım yeni arkadaşla ilgisi yok yenilerin çoğu piyasada yok :// o da ayrı mehvzu :)))) o da ayrı bir yaram :))acaba gruba yeni cok arkadas geldi ondan mi? zamanla birbirimizi tanidikca daha iyi olabilir. takim arkadaslarim ne diyorsunuz ortilik devam etsin mi kaptanin moralini bozmayalim lütfen bize gerek kendisi
Haklısın kaptanım zengin kalkışı yaptı bizim kızlar bir anda herkes mezun oldu izne çıktı kaçtı gitti ama eylülde toparlanırız herkes kilo alıp geri dönünceyok canım yeni arkadaşla ilgisi yok yenilerin çoğu piyasada yok :// o da ayrı mehvzu :)))) o da ayrı bir yaram :))
kısa zamanda mezunlar izinler derken eski üyeler gitti ondan sanırım .. yeni kalıcı ve ekibi ayakta tutacak üyelere ihtiyaç var :)) amma velakin selam kilo vermek istiyorm diyen yarın yok oluyor:)
olmadı ortilik sistmini sadece aktif olanlar için yapacağım sonuçta o sistemide hak etmek lazım :))
62 kg@UmutluBen
O Ozgenurrrr
@cgdmk
@Amor-a
@kirmizigitar
@Meryminty
@peri3032
Cuma günü için hedef kilonuzu bildirir misiniz kızlar
Demek kiİnşallah eşin gibi reyyanda toparlar biran önce benim anlamadığım ona annesinden geçti annesi bile gece yarısı böyle rahatsızlanmadı ona film flan çekilmedi diye biliyorum nasıl oluyor Reyyan annesinden çok etkileniyor hem daha genç bünyesi mi daha zayıf acaba
hiç hacamat deneyen oldu mu kızlar migreni olup ?Cherry Mom
Nasılsın canım
Şu migrenin tedavisi olsa keşke. Benimde tuttu sabaha karşı kız bi uyandı uyumadı sabah boynum ensem basım organize şekilde ağrıyordu. C..ile başlayan bir agrikesici var adını yazamıyorum ama bütün migren hastalari bilir cok basinda yakalamissam onunla geciyor ama gecene kadar beni de kendimden geciriyor
Ben migrenden kurtulmak için her yolu denedimhiç hacamat deneyen oldu mu kızlar migreni olup ?
Nasılda biliyor kendini :)))) affettirmek demeyelimde anlam verememiştimm ama geri dönüşüne sevindim diyeti bırakmış olsaydın üzülürdümayy biz 2. olmuşuz katkım olmasına çok sevindim çünküCherry Mom in sinirlerini çok zorladım bir dönem inşallah affettirebildim kendimi
1.olda gör
Müşteri bekliyoruz sankiHaklısın kaptanım zengin kalkışı yaptı bizim kızlar bir anda herkes mezun oldu izne çıktı kaçtı gitti ama eylülde toparlanırız herkes kilo alıp geri dönünce
Şimdi iyiyim canım sağolCherry Mom
Nasılsın canım
Şu migrenin tedavisi olsa keşke. Benimde tuttu sabaha karşı kız bi uyandı uyumadı sabah boynum ensem basım organize şekilde ağrıyordu. C..ile başlayan bir agrikesici var adını yazamıyorum ama bütün migren hastalari bilir cok basinda yakalamissam onunla geciyor ama gecene kadar beni de kendimden geciriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?