Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım cook tesekkur ederım ben basaracagım dıyorum artık kendı kendıme yapacagım emınım sadece golge etme baska ıhsan ıstemem demısya bende oyle dıyordum ama sımdı onemlı degıl demekkıdıyorum herkes kendı hayatını yasıyor bende kendım ıçın bısıler yapacagım ve zayıflayacagım

çok güzel ya belden 20 cm. harikaa....
arkadaşının hastalığı ne bilmiyorum ama 4 yıl önce ben de oldum. çok riskli bir durumu yoksa en fazla 3 4 ayda işine gücüne devam eder. en önemlisi moral. kendini dağıtırsan toparlanman da zaman alıyor. bak gündüz ne diyordun şimdi ne diyorsun. 20 cm

canım silkelenip kendime gelme vakti geçiyo bile nerdeyse 3 ay uyumakla geçti diyet ve şekle girme anlamında.

bu arada o sebzeleri rendeledin mi doğradın mı nasıl ettin? ben de denesem iyi olcak. yarın için köfte planım vardı

Arkadaşına Allah acil şifalar versin. 89 cm çok iyi bir miktar. Tebrik ediyorum seni. bu sana süper motivasyon olmuştur canım harika.

evet bence de kendilerince ne düşünüyolar kim bilir?

Hamurcu analara karşı marifetli kızlar lazım ki golları sıvayıp osmanlı hatunu gibi mutfaa girsin sebzeler salatalar az yağlı yimekler yapsın da herkeşe yidirsin örnek olsun. hem zayıflasın hem zayıflatsın hem de doysun vesselam. . .

Arkadaşlar ben büyük bahar silkinmesi hareektini başlatıyorum. bu akşam 45 dk lık hızlı yürüyüş ve sonrasında basen hareketleri yaptım ve 1 litre su içtim üstüne sırf gece.

Artık hergünkü hedefim yürümek heryanımı çalıştırmak. havalar da ısındı yihhuuuu

bu arada o sebzeleri rendeledin mi doğradın mı nasıl ettin? ben de denesem iyi olcak. yarın için köfte planım vardı

soğanları yarım halka şeklinde, ıspanakları normal, diğerlerini küp küp doğradım. karnıbahar olsaydı evde ondan da koycaktım. ama yoktu.

aklıma geldi süperfreshin kış sebzeleri mi ne karışık sebzesi var, buharda pişirmelik 2 çeşit. bi de iglo nun galiba. ofiste yemek yaptığımda dondurulmuş kullandığım için. aklınızda olsun. sebze konusunda sıkışırsanız bi koşu markete gidinn.. benden sölemesi

İyi geceler kızlar...
Maydanoz kürünü nasıl yapıyorsunuz bende pazartesi başlayayım ona..
Kahvaltım klasik ek olarak 1 pohaça Baş belası pohaçalar
Ara: Diyetlik pirinç patlakları
Öğlen: 1 kase Çorba (ekmek yemedim bu sefer akıllı davrandım pohaçayı ekmeğe saydım)
Ara: Yine pirinç patlağı tadını çok seviyorum
Akşam: Yarım kase çorba, mantar sote , 1 küçük köfte
ARa yemedim az önce yeşil çayımı içip günü bitirdim.

TAKYONcum yazdığın hiçbirşeye alınmıyorum şaka yaptığını biliyorum , zaten yazdıklarında da haklıydın.
Pohaçayı maalesef bir kere ısırdın mı devamı geliyor. Bir daha yapmıycam.
Cuma akşam kayınvalidem,kayınpederim vee eşimin dayısı bize geliyor.Konyada oturuyorlar.İşlerimde yoğun onlar gelince de evdede bayağı bir yoğun olucam. O kadar yogunum ki.Yorgunken hiç uyku tutmaz beni
Cumaya fazla kendimi hazırlamıyorum.Geçen haftadan çok ümitliydim.Bu hafta ortada durayımda en azından psikolojim bozulmasın.
Bu arada lahana hapı alıp almama arasındayım.Bir arkadaşım onunla iyi zayıflamıştı.Ben haplara karşıyım ama metabolizmamın hızlanmaya ihtiyacı var.

canım senin adına çok sevindim
89 cm süper bi rakam, çok iyi moral olmuştur sanaaa
ve annenlerin gitmesine de sevindim açıkçası, moralin bozuluyodu çünkü, en azından şimdi daha iyi beslenirsin :))

bu arada herkese günaydınlaaarrrrrr
ben dün gece mato hızlandırıcı içeceğimi yaptım
yatmadan 1 portakalla onu içtim

sabah da aç karna önce onu içtim, sonra 1 kuru kayısı yedim yine 1 bardak su ile
kahvaltı olarak da 1 elma doğranmış k-flakes yedim, tarçınlı

başak begüm nar diri mi canım ekledim :))

tamam tatlım ama hiç resmini göremiyoz ki

allah kolaylık versin sana canım,bu aralar epey yoğunsun anlaşıldı.ama bide iyi tarafından bak,hayatın ot gibi geçmiyor hep bi aksiyon var :))

ben bu akşam benim kara kaplı deftere bakıyım (kocam öle diyo benim tarif defterime :)) ) ordan doğru ölçüleri veriyim ben sana tatlım.bi dahakine yanlış olmasın bari.ok

tebrikler canım,süper bir motivasyon olmuştur senin için.bravo.arkadaşınada acil şifalar diliyorum

süper bi mönü olmuş canım sabahtan akşama kadar.tebrikler

bence hiç deneme canım.ne kadar bitkisel olursa olsun hap sonuçta.en güzel yöntem bizim yaptıklarımız sen aynen devam et böle bence

tamam canım bi bak bakalım
benimki hakkaten kara kaplı ama :)))

mato hızlandırıcı içecek de neymiş kızzzzzz?

kahvaltı güzel olmuş ama hafif

tamam canım bi bak bakalım
benimki hakkaten kara kaplı ama :)))

benimkide :))

yaptığım mamalar güzel oluyo ve arkadaşlarlarda tarifini istiyolar ya kocacım onun için diye kara kaplı defterde yazılı tarifi veremeyiz die :))

ya ben bi ara yapıyodum ya
elma, karanfil, karabiber, limon, kabuk tarçın beşlisinden, dün akşam yine ondan yaptım da,onu diyorum

heee metabolizma hızlandırıcı çayı diyosun.
hee onu biliyorum bende yaparım arada ok.
ben başka bişey sandım

bende dün akşam eve gittim,yemek yaptım önce
çorba ve zerdeçellı pilav yaptım yemeğe ilave

sonra ütülerim vardı onları yapmaya durdum.kocam ha geldi ha gelicek derken baktım saat 8 30 olmuş
bu saatten sonra ben yemem artık dedim.kocacım sana hazırlıyım dedim
yok dedi sen yemessen bende yemem aaaa bi türlü ikna edemedim
ama en sonunda onu kandırdım ve sofraya beraber oturduk ama ben sadece salata yedim
güzel karışık bir salata yapmıştım roka maydonoz dereotu marul kırmızı marul mor soğan .ben bi güzel onu yedim kocam da bi güzel yemeğini yedi.süper oldu tabii

afiyet olsun canım
ellerine sağlık :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…