- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #36.781
arkadaslar su sıralar cok cevap yazamıyorum bılıyorum ama canım acayıp sıkkın kusura bakmayın annemle aramız cok bozuk ona cok kırgınım anlatmısımdır devamlı mısafırımız gelıyor haftada 2-3 gun gıbı ve annemde devamlı pasta borek yapıyor ve bızde kavga edıyoruz cunku kendımı durduramayıp yıyorum ama yedıgım 2 hafta topu topu 700 gr cık vermısım ama dıyetısyenıme mılyarlarca lıra odedım yapamazsam bosuna gıder onca param daha gecen gun yıne kavga ettık ve en cok zayıfla dıyen sensın ama en cok onume tas koyanda sensın dedım benı hıc desteklemıyorsun dedım ve oda bugune kadar destekledımde noldu dedı cok ıcerledım cok agladım ben zaten nefsımle savastayım bırde onunla savasma zor o gunden berı dogru durust bısı yemedım gunde 3 elmayla duruyorum bılıyorum saglıksız ama coook canım sıkıldı.belkı bugune kadar hep bozdum ama busefer ne kadar kararlı oldugumu gordugu halde benı desteklemeyı bırak kosteklıyorama ben ona mısafırlerın ıçın hazır bısıler alayım hemen yıyın bıtsın ben gormeyeyım dedıgım halde boyle onerılerı reddedıp devamlı pısırıyor bende kokusuna dayanamıyorum gz gormeyınce canım ıstemıyor o bana sen yeme dıyor ama kolaymı zaten bunu yapabılseydım bu kıloda olmazdım
-arkadaslar su sıralar cok cevap yazamıyorum bılıyorum ama canım acayıp sıkkın kusura bakmayın annemle aramız cok bozuk ona cok kırgınım anlatmısımdır devamlı mısafırımız gelıyor haftada 2-3 gun gıbı ve annemde devamlı pasta borek yapıyor ve bızde kavga edıyoruz cunku kendımı durduramayıp yıyorum ama yedıgım 2 hafta topu topu 700 gr cık vermısım ama dıyetısyenıme mılyarlarca lıra odedım yapamazsam bosuna gıder onca param daha gecen gun yıne kavga ettık ve en cok zayıfla dıyen sensın ama en cok onume tas koyanda sensın dedım benı hıc desteklemıyorsun dedım ve oda bugune kadar destekledımde noldu dedı cok ıcerledım cok agladım ben zaten nefsımle savastayım bırde onunla savasma zor o gunden berı dogru durust bısı yemedım gunde 3 elmayla duruyorum bılıyorum saglıksız ama coook canım sıkıldı.belkı bugune kadar hep bozdum ama busefer ne kadar kararlı oldugumu gordugu halde benı desteklemeyı bırak kosteklıyorama ben ona mısafırlerın ıçın hazır bısıler alayım hemen yıyın bıtsın ben gormeyeyım dedıgım halde boyle onerılerı reddedıp devamlı pısırıyor bende kokusuna dayanamıyorum gz gormeyınce canım ıstemıyor o bana sen yeme dıyor ama kolaymı zaten bunu yapabılseydım bu kıloda olmazdım
Ara öğün olarak 1 tane portakal yedim
şimdide 1 fincan 5i biryerde içiyorum
yanında da 2 sunta biskivi yiyebilirim
Pınarcım face ta pınar uzun yazdım ama bisürü çıkıyo :)) hangisisin ?
yemeğimi yidim de geldim :)))))
1 dilim denge ekmek
3-4 yk bulgur pilavı
4 tane inegöl köfte ( yağsız pişirdim )
salata
2 kuru kayısı ( canım tatlı çekti de )
arkadaslar su sıralar cok cevap yazamıyorum bılıyorum ama canım acayıp sıkkın kusura bakmayın annemle aramız cok bozuk ona cok kırgınım anlatmısımdır devamlı mısafırımız gelıyor haftada 2-3 gun gıbı ve annemde devamlı pasta borek yapıyor ve bızde kavga edıyoruz cunku kendımı durduramayıp yıyorum ama yedıgım 2 hafta topu topu 700 gr cık vermısım ama dıyetısyenıme mılyarlarca lıra odedım yapamazsam bosuna gıder onca param daha gecen gun yıne kavga ettık ve en cok zayıfla dıyen sensın ama en cok onume tas koyanda sensın dedım benı hıc desteklemıyorsun dedım ve oda bugune kadar destekledımde noldu dedı cok ıcerledım cok agladım ben zaten nefsımle savastayım bırde onunla savasma zor o gunden berı dogru durust bısı yemedım gunde 3 elmayla duruyorum bılıyorum saglıksız ama coook canım sıkıldı.belkı bugune kadar hep bozdum ama busefer ne kadar kararlı oldugumu gordugu halde benı desteklemeyı bırak kosteklıyorama ben ona mısafırlerın ıçın hazır bısıler alayım hemen yıyın bıtsın ben gormeyeyım dedıgım halde boyle onerılerı reddedıp devamlı pısırıyor bende kokusuna dayanamıyorum gz gormeyınce canım ıstemıyor o bana sen yeme dıyor ama kolaymı zaten bunu yapabılseydım bu kıloda olmazdım
afiyet olsun canım senden epey diyet yemek öğreneceğiz .
kahvaltın güzelmiş afiyet olsun bu maydanoz kürü güzelmiş yalnız yazdıkları gibi var vücudumda bir kaç sivilcelenme görüyorum bu temizlendiğine işaret ediyor sanırım barsaklarım düzenlendi birde 4 günde böyle işe yarayacağını düşünmemiştim .
caım bu senin ikinci haftan bu hafta seb ve taydin listeye gireceksiniz :) haftasonları zaten benimde okulum var giremiyorum buraya diğer kızlarda temizlikti gezmeydi derken biz bi karar aldık haftasonu muafız yani haftasonu gelmeyene niye gelmedin demiyoruz
valla süpersin ben saa ni diyimmöğle
1 adet enginar.üstünde bezelye havuç falan var.enginar dolmasımi deniyor
1 bardak yeşil çay
ara
1 adet elma
akşam
brokoli salatası
güünaydın hatunlar :) kahvaltımı yaptım temizlik yaptım duşl aldım geldim
sabah
2 bardak şekersiz çay
2 dilim ekmek
1 k k peynir
3 lokma kadar yumurta
selamlar güzel hanımlar
nasılsz? inşallah herkesin diyetleri kaçamaksz,bol harketli geçiyodr
dün akşam yemeğimi yazayım ben
birbuçuk kepçe tavuk suyuna şehriye çorbası
bol miktarda peynirli yeşil salata
3 y.k bulgur pilavı
akşam :bir çay bardağı tarçınlı salep
ay şu msj bir saattir açık neredeyse oğlum bir türlü fırsat vermedi yazayım,önce acıktı emzirdim,o arada altını kirletti bitirmesini bekledm snra onu değiştrdm,snrada kustu,onu temizledim
şimdi umarım uyur die dua ediyorum
yemeğimi yidim de geldim :)))))
1 dilim denge ekmek
3-4 yk bulgur pilavı
4 tane inegöl köfte ( yağsız pişirdim )
salata
2 kuru kayısı ( canım tatlı çekti de )
:
evet canım bendede o tarif var.ama ben hiç denemedim yapmayı ama yapılanı yedim.ekmek kadayıfına benziyor öle yapılıncada tadı
canım sen nişanlınla aynı iş yerindemi çalışıyosun ?
burçakcım onun tadıda ekmek kadayıfına benziyo.şekeri biraz yakıp karamelize ediyo ondan sonra su koyup kaynatıyo.etimekleri öle ıslatıyo .ama taydın yine versin sana tam tarifi
sebzeli ekmek de neafiyet olsun canım.bende yemeğimi yedim hemen yazıyım;
5 ç.k. Kadar ıspanak+3 ç.k. Kadar yoğurt
2 küçük dilim sebzeli ekmek
veeeee tam 50 dk yürüyüşşşşş
süperim ya süper süperrr
nasıl anlatayım bilmiyorum ki. kendimi çok iyi hissediyorum maydonoz sayesinde sanırım. onu içince karnım doyuyor sanki. dün kahvaltısız çıktım evden ama hiç hissetmedim. çok sevdim ben bu kürü çok
oleyyy bu hafta stacerliğim bitiyoooo... en büyük başkan bizim başkan
valla süpersin ben saa ni diyimm
hüpper kaffaltı
slm slm... menü güzel amma oğluş yaramaz anlaşılan
afiyet olsunnn. hem ekmek hem bulgur. bilemedim ki. :44:
evet begümcüm. 7 yıldır birlikte çalışıyoruz. evlerimizin arasında da iki sokak var. birlikte gidip birlikte geliyoruz. evlenince akşamları da birlikte olucaz anlayacağın
tarifi vereyim hemen. benim mutfakta sağım solum belli olmaz her seferinde değişik bir şey çıkar elimden. bi gün çikolatalısı, bi gün meyvelisi, bi gün muhallebiyi irmikli yaparım vs. ana hatlarıyla ben vereyim siz dilediğiniz gibi yapın.
1.5 su bardağı şekeri eritiyorum önce, eriyene kadar tutun, çok yanmasın. ardından 3 su bardağı su atıyorum şekerin üstüne. önce şeker sertleşiyor. panik yapmayın. şekerin tamamı eriyene kadar karıştırarak kaynatıyorsunuz. kahverengi bir şerbet oluyor. bu şerbet sıcakken bir paket tuzsuz etimeği ıslatıyorum. tepsiyi bir köşeye alıyorum.
1 litre süte 2 çorba kaşığı un, 2 çorba kaşığı nişasta, isteğe göre şeker ( hiç atılmayabilir. normali 4-5 çorba kaşığı en az) katıp muhallebiyi pişiriyorum. bazen un nişasta yerine 5-6 çorba kaşığı irmik katıyorum. bu muhallebiyi etimeklerin üstüne döküyorum. isterseniz bu haliyle kalabilir. üzerine krem şanti ya da çikolata sosu dökülebilir. benim tavsiyem muhallebi şekersizse çikolata ya da şanti şart. ama şekerli yapılıyorsa meyveyle süslemek yeterlidir. NOT: yapacaksanız da cumadan önce yapıp yemeyin.
sebzeli ekmek de ne
öğlen yediklerim;
çorba
tavuklu patates yemeği
3 çorba kaşığı pilav
salata
hem patates hem pilav fazla oldu aslında ama seçme şansım yoktu misafirdim yemekte. karnım da doymıycak sandım yedimm maalesef
canım benim nişanlımla resmim var iki tombiş yanyanayız canım benim üzerimde siyah bir bluz var ayy anlatamadım galibaEn iyisi sen yaz bana adını dur bulayım seni yazda
nasıl anlatayım bilmiyorum ki. Kendimi çok iyi hissediyorum maydonoz sayesinde sanırım. Onu içince karnım doyuyor sanki. Dün kahvaltısız çıktım evden ama hiç hissetmedim. çok sevdim ben bu kürü çok
oleyyy bu hafta stacerliğim bitiyoooo... En büyük başkan bizim başkan
valla süpersin ben saa ni diyimm
hüpper kaffaltı
slm slm... Menü güzel amma oğluş yaramaz anlaşılan
afiyet olsunnn. Hem ekmek hem bulgur. Bilemedim ki. :44:
evet begümcüm. 7 yıldır birlikte çalışıyoruz. Evlerimizin arasında da iki sokak var. Birlikte gidip birlikte geliyoruz. Evlenince akşamları da birlikte olucaz anlayacağın
tarifi vereyim hemen. Benim mutfakta sağım solum belli olmaz her seferinde değişik bir şey çıkar elimden. Bi gün çikolatalısı, bi gün meyvelisi, bi gün muhallebiyi irmikli yaparım vs. Ana hatlarıyla ben vereyim siz dilediğiniz gibi yapın.
1.5 su bardağı şekeri eritiyorum önce, eriyene kadar tutun, çok yanmasın. Ardından 3 su bardağı su atıyorum şekerin üstüne. önce şeker sertleşiyor. Panik yapmayın. şekerin tamamı eriyene kadar karıştırarak kaynatıyorsunuz. Kahverengi bir şerbet oluyor. Bu şerbet sıcakken bir paket tuzsuz etimeği ıslatıyorum. Tepsiyi bir köşeye alıyorum.
1 litre süte 2 çorba kaşığı un, 2 çorba kaşığı nişasta, isteğe göre şeker ( hiç atılmayabilir. Normali 4-5 çorba kaşığı en az) katıp muhallebiyi pişiriyorum. Bazen un nişasta yerine 5-6 çorba kaşığı irmik katıyorum. Bu muhallebiyi etimeklerin üstüne döküyorum. Isterseniz bu haliyle kalabilir. üzerine krem şanti ya da çikolata sosu dökülebilir. Benim tavsiyem muhallebi şekersizse çikolata ya da şanti şart. Ama şekerli yapılıyorsa meyveyle süslemek yeterlidir. Not: Yapacaksanız da cumadan önce yapıp yemeyin.
sebzeli ekmek de ne
kızlar ben çıkıyorum, yarın görüşmek üzere
hepinizi öpüyorum fıstıklaaar :))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?