Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arkadaslar su sıralar cok cevap yazamıyorum bılıyorum ama canım acayıp sıkkın kusura bakmayın annemle aramız cok bozuk ona cok kırgınım anlatmısımdır devamlı mısafırımız gelıyor haftada 2-3 gun gıbı ve annemde devamlı pasta borek yapıyor ve bızde kavga edıyoruz cunku kendımı durduramayıp yıyorum ama yedıgım 2 hafta topu topu 700 gr cık vermısım ama dıyetısyenıme mılyarlarca lıra odedım yapamazsam bosuna gıder onca param daha gecen gun yıne kavga ettık ve en cok zayıfla dıyen sensın ama en cok onume tas koyanda sensın dedım benı hıc desteklemıyorsun dedım ve oda bugune kadar destekledımde noldu dedı cok ıcerledım cok agladım ben zaten nefsımle savastayım bırde onunla savasma zor o gunden berı dogru durust bısı yemedım gunde 3 elmayla duruyorum bılıyorum saglıksız ama coook canım sıkıldı.belkı bugune kadar hep bozdum ama busefer ne kadar kararlı oldugumu gordugu halde benı desteklemeyı bırak kosteklıyor ama ben ona mısafırlerın ıçın hazır bısıler alayım hemen yıyın bıtsın ben gormeyeyım dedıgım halde boyle onerılerı reddedıp devamlı pısırıyor bende kokusuna dayanamıyorum gz gormeyınce canım ıstemıyor o bana sen yeme dıyor ama kolaymı zaten bunu yapabılseydım bu kıloda olmazdım

canım hakikatten zor bir durum.ne desem ki sana (
misafir geldiği günler evden çıksan.bi arkadaşına gitsen yada dışarlarda olsan en azından etkisi olmazmı ki

Ara öğün olarak 1 tane portakal yedim
şimdide 1 fincan 5i biryerde içiyorum
yanında da 2 sunta biskivi yiyebilirim

-
canm gerçekten zor bi durum
insan annesine de bişi diyemiyo ama anneninki de dıoğru değil, seni tanıması lazım, zayıflamayı da ne kadar istediğini eminim biliyodur, niye böyle davranıyo peki, bunu sordun mu hiç?

Ara öğün olarak 1 tane portakal yedim
şimdide 1 fincan 5i biryerde içiyorum
yanında da 2 sunta biskivi yiyebilirim

afiyet olsun canikom

canım benim öncelikle bozmayacaksın moralini sil bakim gözyaşlarını anneciğine bişey deme oda misafirlerine güzel ikram yapmayı düşünüyordur seni düşünmesi lazım tabi ama bazen olmuyor işte hepimiz aynısını yaşıyoruz canım üzülme lütfen sen misaifir gelince git evden azcık hava al ama rica et annenden yok etsin sen glene kadar yaptıklarını ,birkaç kez ne kadar kararlı olduğunu görünce oda ortadan kaldırır yaptığı yemekleri görmezsin . yürüyüş yap gez toz arkadaşına git kafanı dağıtırsın

keşke en azından hiç arta kalmaacak miktarda yapsa ya da kalanları paketleyip paketleyip misafirleriyle gönderse eşine çocuğuna.. bilemedim ki şimdi.. böyle şeyler önerebilirsin.. ya da ortada bırakmasın (gerçi ben nerde olsa bulurdum ya onları)

ben de elimin altında olan bişeye hiç dayanamam.. olmazsa aramam ama.. zor valla

aslında diyet yaparken en güzeli 5 kuruşsuz sokakta dolaşmak.. ne minibüse binebiliyorsun ne bir yudum bişey yiyebiliyorsun.. hem yürüyüş yapıyorsun hem hava alıyorsun.. oh mis

nasıl anlatayım bilmiyorum ki. kendimi çok iyi hissediyorum maydonoz sayesinde sanırım. onu içince karnım doyuyor sanki. dün kahvaltısız çıktım evden ama hiç hissetmedim. çok sevdim ben bu kürü çok

oleyyy bu hafta stacerliğim bitiyoooo... en büyük başkan bizim başkan

öğle
1 adet enginar.üstünde bezelye havuç falan var.enginar dolmasımi deniyor

1 bardak yeşil çay

ara
1 adet elma

akşam
brokoli salatası

valla süpersin ben saa ni diyimm

güünaydın hatunlar :) kahvaltımı yaptım temizlik yaptım duşl aldım geldim
sabah
2 bardak şekersiz çay
2 dilim ekmek
1 k k peynir
3 lokma kadar yumurta

hüpper kaffaltı

slm slm... menü güzel amma oğluş yaramaz anlaşılan

yemeğimi yidim de geldim :)))))

1 dilim denge ekmek
3-4 yk bulgur pilavı
4 tane inegöl köfte ( yağsız pişirdim )
salata
2 kuru kayısı ( canım tatlı çekti de )

afiyet olsunnn. hem ekmek hem bulgur. bilemedim ki. :44:

evet begümcüm. 7 yıldır birlikte çalışıyoruz. evlerimizin arasında da iki sokak var. birlikte gidip birlikte geliyoruz. evlenince akşamları da birlikte olucaz anlayacağın

tarifi vereyim hemen. benim mutfakta sağım solum belli olmaz her seferinde değişik bir şey çıkar elimden. bi gün çikolatalısı, bi gün meyvelisi, bi gün muhallebiyi irmikli yaparım vs. ana hatlarıyla ben vereyim siz dilediğiniz gibi yapın.

1.5 su bardağı şekeri eritiyorum önce, eriyene kadar tutun, çok yanmasın. ardından 3 su bardağı su atıyorum şekerin üstüne. önce şeker sertleşiyor. panik yapmayın. şekerin tamamı eriyene kadar karıştırarak kaynatıyorsunuz. kahverengi bir şerbet oluyor. bu şerbet sıcakken bir paket tuzsuz etimeği ıslatıyorum. tepsiyi bir köşeye alıyorum.

1 litre süte 2 çorba kaşığı un, 2 çorba kaşığı nişasta, isteğe göre şeker ( hiç atılmayabilir. normali 4-5 çorba kaşığı en az) katıp muhallebiyi pişiriyorum. bazen un nişasta yerine 5-6 çorba kaşığı irmik katıyorum. bu muhallebiyi etimeklerin üstüne döküyorum. isterseniz bu haliyle kalabilir. üzerine krem şanti ya da çikolata sosu dökülebilir. benim tavsiyem muhallebi şekersizse çikolata ya da şanti şart. ama şekerli yapılıyorsa meyveyle süslemek yeterlidir. NOT: yapacaksanız da cumadan önce yapıp yemeyin.

sebzeli ekmek de ne

öğlen yediklerim;

çorba
tavuklu patates yemeği
3 çorba kaşığı pilav
salata

hem patates hem pilav fazla oldu aslında ama seçme şansım yoktu misafirdim yemekte. karnım da doymıycak sandım yedimm maalesef

canım tarif için teşekkür ederim
ya şimdi yediğim ekmek paketlerin sonundaki ince dilimler var ya, ondandı, o yüzden yedim, asılnad 1 dilim bile kabul edilebilir yani :))))))))))

kızlar ben çıkıyorum, yarın görüşmek üzere
hepinizi öpüyorum fıstıklaaar :))))))))))))))))

afiyet olsun çok güzel mönün sen bu gidişle çabucak kilo verip mezun olacaksın dur bakim önce listeye gir hemen kurtulup kilolardan kaçmak yok takımdan ona göre bu takıma giren kolay kolay gidemiyor

takımcığım az önce öğrendim patronumdan yarın fuara gidiyorum çok istiyordum gitmeyi yapı fuarı benim içinde çok faydalı olacak ve bir sürü firmayla tanışıcam bu harika benim için bir sürü tasarım göreceğim yalnız sizden haftasonuna kadar ayrı kalıcam belki cuma günü kilo bildirimi yapamam ya mesajla ulaşmaya çalışırım yada çok erken evden çıkmadan yazarım takıma çok heyecanlıyım bakalım neler olacak dualarınızı eksik etmeyin öpüyorum hepinizi .

canım benim nişanlımla resmim var iki tombiş yanyanayız canım benim üzerimde siyah bir bluz var ayy anlatamadım galiba En iyisi sen yaz bana adını dur bulayım seni yazda

başak begüm diri bul beni ekle :))

ohh ne güzel canım,hayatınızda pek değişiklik olmucak o zaman :))düğün ne zaman kısmetse

kızlar ben çıkıyorum, yarın görüşmek üzere
hepinizi öpüyorum fıstıklaaar :))))))))))))))))

görüşürüz tatlım

Kızlar banada 2 gündür ne oluyo bilemedim 2 gündür 3 litre suyu tüketiyorum işten çıkana kadar süper valla
valla bende böyle giderse bu cumaya güzel şeyler bekliyorum hadi hayırlısı bakalım

tüh ya herkes gidiyor yetişemedim ( iyi akşamlar kızlar :) pınarcım hiç resmin yokmuş ya şöyle boydan yandan bi bakamadım sana içimde kaldı bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…