Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Daha iyi değilim cnm. İlaçlar sarsıyor baya. Midem iyi değil. Bide dün akşam çok daraldım. Uyumaya korktum. 2 kez nefessiz gibi uyandım
bu arada kuzu bu durum paikolojik te olabilir mi acaba? kovid basladiginda ben psikolojik kovit olmjstum. burnum akiyordu bogazim aciyordu. ve inanilmaz nefes darligi cekiyordum. uykumdan ayni dedigin gibi nefes alamayarak kalktim kac defa. baya bir uyaniyorum nefes alamiyorum filan....burun akintim ve oksuruk alerji sebebiyle surekli oldugundan hastaydim o donem diyemem... ben sonra antidepresana basladim ve gecti sorun bir sure sonra.

Çok dikkat etmek gerekiyor. Ben ettiğim halde buldu beni. Heleki saklamak ne demek ya. Kendi keyfi için kaç kişiyi tehlikeye atıyor. Kul hakkıdır bu ya

Yok cnm psikolojik değil. Normalde evhamlı biri değilim. Bide böyle hastalığa hemen yenilen biri değilim. İnşallah geçsin bitsin bu günler.

Kızlar cumaya 3 gün kaldı. Sanırım ayvacicegi arkadaşımız da yazmıştı bu hafta ekipçe detoks yapalım mı diye. Ne dersiniz? Ben çok detoks menüsü bilmiyorum ama paylaşan arkadaş olursa menüye uyarım. Hem hastalıkla uğraşırken her gün gelip menü listesi paylaşan Reyyan arkadaşımıza ekipçe moral olsun. Gitsin kaloriler gitsin koronalar. Hadi cuma zayıflama yarışmasında derece yapalım

teşekkür ediyorum. ilk defa hasta olan biri ile görüşüyorum. kronik rahatsızlığınız var mı acaba. bizede iş yerinde 2 defa test yapıldı ama her hangi birşey çıkmadı.
Evet alerjik astımım var cnm.
Yoktur inşallah. Şikayetlerin yoksa sıkıntı yapma. Olsa illaki çıkardı hem.

Neredeyse bayramdan beri uğraşıyorsun değil mi canım? O aralar bir annen rahatsızlandı sen de acaba hasta mıyım değil miyim diye bir belirsizlik içerisindeydin. Ama nerden baksan 2 hafta oldu sanki? Geldi mi gitmiyo kolay kolay demek ki.

12.gün benim cnm.
Yok malesef hemen gitmiyor. Cuma günü pozitif dendi işte. Biz geç kaldık malesef gitmekte.

Çok dikkat etmek gerekiyor. Ben ettiğim halde buldu beni. Heleki saklamak ne demek ya. Kendi keyfi için kaç kişiyi tehlikeye atıyor. Kul hakkıdır bu ya
aynen ondan soz ediyorum nasil bir cehalet... kovit olan kuzen 13 gundur inip cikan atesi varmis, kayinvalidesi ameliyat olacakmis onlarda kaliyormus, simdi doktora gidersem kadini ameliyat etmezler siye 13 gundur hastaneye gitmemis

instagram da sedaaltiin var onu takip ediyorum. o detoks menüleri paylaşıyor sayfasında. kendisi sporcu aslında ama diyetisyeni var tuğçe hanım. ben onların 21 günlük diyet proglamlarına katılmıştım. ama instagram sayfasını takip ederek fikir almakta yeterli. selilüt savar videoları felan var tavsiye ederim

ben 12 nisan 2020 da diyete başladım. 93 kilo idim. biraz kendi çabamla biraz da instagramda ki katıldığım haftalık diyet programları ile 78 kiloya düştüm. yalnız birbuçuk aydır diyet miyet yok. 81 kiloyu tartıda görünce hemen daha önce katıldığım cuma zayıflama yarışması aklıma geldi. zaten aynı şeyleri yapmaktan da insan sıkılıyor. zayıflama watsap gruplarından sıkılmıştım. ama o listeleri tekrar kullanarak biraz daha vermek istiyorum. geçici hedefim şimdilik bir 15 kilo daha asıl hedefim 55 kilo tabiki hayırlısı bakalım. uyguladığım listeleri diğer gruba akşamları atarım

sucuklu kahvalti candir

ben de takip ediyorum onu

cok ayip ya böyle düsüncesiz insanlara uyuz oluyorum.

Bende de 3-4 yıldan beri alerjik astım var. Kış aylarında özellikle de çok soğuklarda çok tıkanıyorum..Konusamıyorum bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…