- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #368.601
bu arada kuzu bu durum paikolojik te olabilir mi acaba? kovid basladiginda ben psikolojik kovit olmjstum. burnum akiyordu bogazim aciyordu. ve inanilmaz nefes darligi cekiyordum. uykumdan ayni dedigin gibi nefes alamayarak kalktim kac defa. baya bir uyaniyorum nefes alamiyorum filan....burun akintim ve oksuruk alerji sebebiyle surekli oldugundan hastaydim o donem diyemem... ben sonra antidepresana basladim ve gecti sorun bir sure sonra.Daha iyi değilim cnm. İlaçlar sarsıyor baya. Midem iyi değil. Bide dün akşam çok daraldım. Uyumaya korktum. 2 kez nefessiz gibi uyandım
Çok dikkat etmek gerekiyor. Ben ettiğim halde buldu beni. Heleki saklamak ne demek ya. Kendi keyfi için kaç kişiyi tehlikeye atıyor. Kul hakkıdır bu yao ilac cok iyi geliyormus diye duydum gecen hafta annemin kuzeni kapti, hatta test negatif cikti ama tomografi pozitifti ona verdiler 60 yasinda kadin ama o ilacla cok iyi toparladi.
dun de baska bir kuzenimin tomografisi bozuk cikti bugun test yaptilar, sonuc cikinca goruruz ama muhtemelen o da pozitiftir...
yalniz cok canimi sikan seyler oldu benim bu surecte. annemler yazliktalar bir kac gunlugune dedemi ziyaret icin memlekete gideceklerdi bugun, dedemle birlikte yasayan kuzenim bugun teste gitti, ve arayip annemlere gelmeyin bizde durumlar karisik demedigi gibi, annemler olayi duydugunda ve gitmekten vazgectiginde "henuz hicbisey yok gelin siz" deyip anneme haberi veren kisiyle tartismalar vs yasanmis... bu haftasonu oglu hasta oldugu halde saklayip baska sehirdeki oglunu cagirmis torunlarimi ozledim diye, bu kadar cahil insanlarin hayatimda olmasina cok ofkeleniyorum... kimbilir kac kisiye daha yayildi 15 gune cikar kokusu...
Yok cnm psikolojik değil. Normalde evhamlı biri değilim. Bide böyle hastalığa hemen yenilen biri değilim. İnşallah geçsin bitsin bu günler.bu arada kuzu bu durum paikolojik te olabilir mi acaba? kovid basladiginda ben psikolojik kovit olmjstum. burnum akiyordu bogazim aciyordu. ve inanilmaz nefes darligi cekiyordum. uykumdan ayni dedigin gibi nefes alamayarak kalktim kac defa. baya bir uyaniyorum nefes alamiyorum filan....burun akintim ve oksuruk alerji sebebiyle surekli oldugundan hastaydim o donem diyemem... ben sonra antidepresana basladim ve gecti sorun bir sure sonra.
geçmiş olsunEvet cnm ondan verdiler Bi tane de daha Bi ilaç var onu da tek içiyorum.
Teşekkür ederim, hoşgeldin sende takımageçmiş olsun
İnşallah kuzum. Rabbim arkadaşına da şifa versin. Çocuklarla daha zordur şimdiKuzum iyi olacaksın inşallah♥♥
Bir arkadaşım daha virüsü kaptı 2 tanede küçük çocuğu var rabbim herkesin yardımcısı olsun bu illet gitsinn inşallah ülkemizden
Canım benim çok geçmiş olsun tez zamanda iyilesirsin inşallah..Teşekkür ederim, hoşgeldin sende takıma
teşekkür ediyorum. ilk defa hasta olan biri ile görüşüyorum. kronik rahatsızlığınız var mı acaba. bizede iş yerinde 2 defa test yapıldı ama her hangi birşey çıkmadı.Teşekkür ederim, hoşgeldin sende takıma
Teşekkür ederim cnm. İnşallahCanım benim çok geçmiş olsun tez zamanda iyilesirsin inşallah..
Evet alerjik astımım var cnm.teşekkür ediyorum. ilk defa hasta olan biri ile görüşüyorum. kronik rahatsızlığınız var mı acaba. bizede iş yerinde 2 defa test yapıldı ama her hangi birşey çıkmadı.
Neredeyse bayramdan beri uğraşıyorsun değil mi canım? O aralar bir annen rahatsızlandı sen de acaba hasta mıyım değil miyim diye bir belirsizlik içerisindeydin. Ama nerden baksan 2 hafta oldu sanki? Geldi mi gitmiyo kolay kolay demek ki.Evet alerjik astımım var cnm.
Yoktur inşallah. Şikayetlerin yoksa sıkıntı yapma. Olsa illaki çıkardı hem.
12.gün benim cnm.Neredeyse bayramdan beri uğraşıyorsun değil mi canım? O aralar bir annen rahatsızlandı sen de acaba hasta mıyım değil miyim diye bir belirsizlik içerisindeydin. Ama nerden baksan 2 hafta oldu sanki? Geldi mi gitmiyo kolay kolay demek ki.
aynen ondan soz ediyorum nasil bir cehalet... kovit olan kuzen 13 gundur inip cikan atesi varmis, kayinvalidesi ameliyat olacakmis onlarda kaliyormus, simdi doktora gidersem kadini ameliyat etmezler siye 13 gundur hastaneye gitmemisÇok dikkat etmek gerekiyor. Ben ettiğim halde buldu beni. Heleki saklamak ne demek ya. Kendi keyfi için kaç kişiyi tehlikeye atıyor. Kul hakkıdır bu ya
instagram da sedaaltiin var onu takip ediyorum. o detoks menüleri paylaşıyor sayfasında. kendisi sporcu aslında ama diyetisyeni var tuğçe hanım. ben onların 21 günlük diyet proglamlarına katılmıştım. ama instagram sayfasını takip ederek fikir almakta yeterli. selilüt savar videoları felan var tavsiye ederimKızlar cumaya 3 gün kaldı. Sanırımayvacicegi arkadaşımız da yazmıştı bu hafta ekipçe detoks yapalım mı diye. Ne dersiniz? Ben çok detoks menüsü bilmiyorum ama paylaşan arkadaş olursa menüye uyarım. Hem hastalıkla uğraşırken her gün gelip menü listesi paylaşan Reyyan arkadaşımıza ekipçe moral olsun. Gitsin kaloriler gitsin koronalar. Hadi cuma zayıflama yarışmasında derece yapalım
sucuklu kahvalti candirBunun aldığım 1 kiloyu verdim
Doğadan büyülü bohça rooibos cayi aldım inanılmaz rahatlattı o. Akşamları içiyorum öyle yatıyorum şişkinliğim var halen
Dondurma arada süt ara öğün yerine geçebilir olur yani ama sade ya da meyveli olursa
Afiyet olsun
Cuma sabahı tartılıp bende mi yesem sucuklu kahvaltı
ben de takip ediyorum onuinstagram da sedaaltiin var onu takip ediyorum. o detoks menüleri paylaşıyor sayfasında. kendisi sporcu aslında ama diyetisyeni var tuğçe hanım. ben onların 21 günlük diyet proglamlarına katılmıştım. ama instagram sayfasını takip ederek fikir almakta yeterli. selilüt savar videoları felan var tavsiye ederim
cok ayip ya böyle düsüncesiz insanlara uyuz oluyorum.o ilac cok iyi geliyormus diye duydum gecen hafta annemin kuzeni kapti, hatta test negatif cikti ama tomografi pozitifti ona verdiler 60 yasinda kadin ama o ilacla cok iyi toparladi.
dun de baska bir kuzenimin tomografisi bozuk cikti bugun test yaptilar, sonuc cikinca goruruz ama muhtemelen o da pozitiftir...
yalniz cok canimi sikan seyler oldu benim bu surecte. annemler yazliktalar bir kac gunlugune dedemi ziyaret icin memlekete gideceklerdi bugun, dedemle birlikte yasayan kuzenim bugun teste gitti, ve arayip annemlere gelmeyin bizde durumlar karisik demedigi gibi, annemler olayi duydugunda ve gitmekten vazgectiginde "henuz hicbisey yok gelin siz" deyip anneme haberi veren kisiyle tartismalar vs yasanmis... bu haftasonu oglu hasta oldugu halde saklayip baska sehirdeki oglunu cagirmis torunlarimi ozledim diye, bu kadar cahil insanlarin hayatimda olmasina cok ofkeleniyorum... kimbilir kac kisiye daha yayildi 15 gune cikar kokusu...
Bende de 3-4 yıldan beri alerjik astım var. Kış aylarında özellikle de çok soğuklarda çok tıkanıyorum..Konusamıyorum bile..Evet alerjik astımım var cnm.
Yoktur inşallah. Şikayetlerin yoksa sıkıntı yapma. Olsa illaki çıkardı hem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?