- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #368.581
Yavaş yavaş spora adapte olayım benKarantinanın bittiği belli oluyor değil mi :)
Sabah
1 dilim börek
1 yumurta
Domates
Çay
Ara2 top dondurma
Akşam 1yk ciğer (5-6 tane)
Günaydın.Çok güzel menü, merak ettiğim sabah ve öğle öğünlerinin saati ne? 16-8 aralıklı oruç şeklinde mi?
Hala ozlemde görünüyor amaS Suskunhanim senin adımları özleme yazmışım :)) gözüm kaymış hahaah düzelttim ne güzel yürüyorsun sen 2 gündür maşallah
Canım nasılsın,nasıl oldun?14-21 Ağustos Menü Paylaşım Listesi
S Suskunhanim☑ ☑ ☑
0zlem ☑ ☑ ☑
fancynancy ☑
Calypso95 ☑☑ ☑☑
O Ozgenurrrr☑ ☑
Sibal57 ☑ ☑ ☑
SaskinAnne ☑ ☑
A Asya2600☑ ☑ ☑
cgdmk
U UmutluBen☑
Amor-a ☑ ☑ ☑
mavimli ☑ ☑ ☑ ☑
redsonja87 ☑ ☑ ☑ ☑
kirmizigitar ☑ ☑ ☑ ☑
ayvacicegi ☑ ☑ ☑ ☑
P peri3032 ☑
groenline ☑
Canım bugün burası da sıcak,8000 adımla döndümSıcak rahatsız ettiği için 45 dk yürüyebildim.
selam kizlar
kahvalti 8 de sucuklu yumurta, bir dilim krem peynirli ekmek, kahve
öglen 2 de bir muz, yogurtlu müsli
aksam misafirim vardi ben de yedim maalesef. saat 6da 3 köfte, iki kasik yesil fasulye
30 dakika yürüyüs
Cherry Mom Mehfam
Bunun aldığım 1 kiloyu verdimorti azicik yemissin süpersin yalniz dondurmayi görünce aklima geldi ben de bir top yedim yazmayi unuttum
Daha iyi değilim cnm. İlaçlar sarsıyor baya. Midem iyi değil. Bide dün akşam çok daraldım. Uyumaya korktum. 2 kez nefessiz gibi uyandımCanım nasılsın,nasıl oldun?
insallah tez zamanda gecer canim ya, su sabah 8 aksam 8 tane icilen ilactan mi verdiler sana da?Daha iyi değilim cnm. İlaçlar sarsıyor baya. Midem iyi değil. Bide dün akşam çok daraldım. Uyumaya korktum. 2 kez nefessiz gibi uyandım
Evet cnm ondan verdiler Bi tane de daha Bi ilaç var onu da tek içiyorum.insallah tez zamanda gecer canim ya, su sabah 8 aksam 8 tane icilen ilactan mi verdiler sana da?
Yok kendi excellimde düzelttim :)Hala ozlemde görünüyor amaben de yeni uyandım pazar kaç yürüdüm ki diye düşünüyordum
Dün yorulmusumuyanmakta zorlandım,gitsem mi gitmesem mi diyordum ki mesajını görünce gideyim dedim 10000atip da eve öyle dönmeye çalışıyorum
Kuzum iyi olacaksın inşallahDaha iyi değilim cnm. İlaçlar sarsıyor baya. Midem iyi değil. Bide dün akşam çok daraldım. Uyumaya korktum. 2 kez nefessiz gibi uyandım
GünaydınnnnGünaydın kızlar
o ilac cok iyi geliyormus diye duydum gecen hafta annemin kuzeni kapti, hatta test negatif cikti ama tomografi pozitifti ona verdiler 60 yasinda kadin ama o ilacla cok iyi toparladi.Evet cnm ondan verdiler Bi tane de daha Bi ilaç var onu da tek içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?