Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok güzel menü, merak ettiğim sabah ve öğle öğünlerinin saati ne? 16-8 aralıklı oruç şeklinde mi?
Günaydın.
Kahvaltımı ofiste yapıyorum. Adli tatilde olduğumuz için bu ara ofiste kahvaltı yapma alışkanlığı edindik ekipçe. Saat 9.30-10.00 gibi sabah kahvaltımı yapmış oluyorum. Öğleni 2.30-3.00 gibi yiyorum. Son ara öğününü de saat 5 ya da 6 gibi çay ya da türk kahvesi olarak yapıyorum yanında 4-5 fındık ya da kayısı yiyorum. İşleri toparladım eve geldim derken saat 9 oluyor zaten. Oyalanacak bir şeyler olunca insan açlığını hatırlamıyor.

S Suskunhanim senin adımları özleme yazmışım :)) gözüm kaymış hahaah düzelttim ne güzel yürüyorsun sen 2 gündür maşallah
Hala ozlemde görünüyor ama ben de yeni uyandım pazar kaç yürüdüm ki diye düşünüyordum
Dün yorulmusumuyanmakta zorlandım,gitsem mi gitmesem mi diyordum ki mesajını görünce gideyim dedim10000atip da eve öyle dönmeye çalışıyorum

Günaydın kızlar. Dün yazanlar olmuştu ama başağrım tuttuğu için okudum ama dönüş yapamadım.
Cherry Mom Canım pes etmek istediğimden değil de burayı olumsuz etkilemek istemedigim için ayrılmayı düşündüm. Kaç haftadır +2-3 kilodan son gün eksiye iniyorum.
Biri kabak falan mi yapsak demişti dün ayvacicegi sen miydin cnm? Bugün kabak alıp çarşamba ve cuma kabak yemeyi düşünüyorum.

orti azicik yemissin süpersin yalniz dondurmayi görünce aklima geldi ben de bir top yedim yazmayi unuttum
Bunun aldığım 1 kiloyu verdim
Doğadan büyülü bohça rooibos cayi aldım inanılmaz rahatlattı o. Akşamları içiyorum öyle yatıyorum şişkinliğim var halen
Dondurma arada süt ara öğün yerine geçebilir olur yani ama sade ya da meyveli olursa
Afiyet olsun
Cuma sabahı tartılıp bende mi yesem sucuklu kahvaltı

Daha iyi değilim cnm. İlaçlar sarsıyor baya. Midem iyi değil. Bide dün akşam çok daraldım. Uyumaya korktum. 2 kez nefessiz gibi uyandım
Kuzum iyi olacaksın inşallah
Bir arkadaşım daha virüsü kaptı 2 tanede küçük çocuğu var rabbim herkesin yardımcısı olsun bu illet gitsinn inşallah ülkemizden

Evet cnm ondan verdiler Bi tane de daha Bi ilaç var onu da tek içiyorum.
o ilac cok iyi geliyormus diye duydum gecen hafta annemin kuzeni kapti, hatta test negatif cikti ama tomografi pozitifti ona verdiler 60 yasinda kadin ama o ilacla cok iyi toparladi.

dun de baska bir kuzenimin tomografisi bozuk cikti bugun test yaptilar, sonuc cikinca goruruz ama muhtemelen o da pozitiftir...

yalniz cok canimi sikan seyler oldu benim bu surecte. annemler yazliktalar bir kac gunlugune dedemi ziyaret icin memlekete gideceklerdi bugun, dedemle birlikte yasayan kuzenim bugun teste gitti, ve arayip annemlere gelmeyin bizde durumlar karisik demedigi gibi, annemler olayi duydugunda ve gitmekten vazgectiginde "henuz hicbisey yok gelin siz" deyip anneme haberi veren kisiyle tartismalar vs yasanmis... bu haftasonu oglu hasta oldugu halde saklayip baska sehirdeki oglunu cagirmis torunlarimi ozledim diye, bu kadar cahil insanlarin hayatimda olmasina cok ofkeleniyorum... kimbilir kac kisiye daha yayildi 15 gune cikar kokusu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…