Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi güzel de sucuklu yumurtanin nesi var diyet listesinde var valla.

Kesinlikle haklısın kaptan. Ama cabalarımızın karsılığını görmek istiyorum artık. Bu donem meyve yemicektim ama sımdı sıvı detoksu yaparsam sebzelerin ıcıne yarım elma atarım sanırım. Evi yoklıyayım ne sebzemiz var.
Habire artı değilsiniz canım ikinixde ilk defa sabit geldiniz bu cuma aradaki artı eksilerle takılmayın hepimizde iniş çıkış oluyor modunuzu düşürmeyin
Modu sürekli yüksek tutmak çok zor. P90X e başladım dün mesela ben sınav cekemiyorum ilk programda şınav habire şınav yapıyosun bende diz sınavı çektim ama arkadaşın aaa olmaz o zaman yapma dedi. Bgn 2. Kısmı yapıcam hiç canım istemedi.insan işte tek bir şeyden bile etkileniyor kaptan. Ama akşam yapıcam yinede zorlada olsa.

Bende varım şeker ilacı kullandığım için yapamıyordum detoks ama denerim yapamazsam devam etmem

Bende varım şeker ilacı kullandığım için yapamıyordum detoks ama denerim yapamazsam devam etmem
Çok sevindimmm. Zaten sadece detoks değil. Eğer size detoks uygun değilse sakın yapmayın. Sadece bir iki gün dişimizi sıkıp, yediklerimizin miktarını azaltırsak eksileri görür ve sıralamaya girebiliriz. Benim annem de şeker hastası olduğu için az çok biliyorum. Lütfen çok aç kalmayın olur mu? Küçük küçük porsiyonlarla üstesinden gelirsiniz zaten

Şeker değilde insulin direnci ile hipoglisemi var. Kabak detoksu yapalim bence ac kalmayiz
Ben hiç detoks yapmadım hayatimda bilenler bizi bir aydınlatsa yoksa sabah sucuk yiyecegim Cherry Mom mavimli redsonja87

Kabak detoksunu ben yapıyordum zararıda olmadı bana hiç diğer detokslar gibi geri gelmedi kilo yani
** Sabah 2 yumurtalı peynir domates salatalık normal kahvaltımı yaptım
**Öğlen 1 kabak 3 YK yoğurt 3 ceviz içi bol baharatlı karışım
** Ara 1 elma veya armut yerdim
** Akşam 1 kabak 3 YK yoğurt 3 ceviz içi bol baharatlı karışım
Benim yaptığım böyleydi kızlar

Ben geçmişi okumadım ama detoks yapamam ben ya da yapabilirmiyim ki yapsam mi kafamda deli sorular
Kabak zor bir detoks değil aslında olmadı sadece perşembe günü deneyebilirsin baktın zor gidiyor öğle akşama + çorba ilave edersin yine çok kötü etiketlemez seni

kabak detoksu kaç gün yapılıyor. memleketten gelirken ablam doldurmuş kabakları hiç olmazsa bir işe yarasın. severim de kabağın kendisini

kabak detoksu kaç gün yapılıyor. memleketten gelirken ablam doldurmuş kabakları hiç olmazsa bir işe yarasın. severim de kabağın kendisini
Orijinali 3 gün diye biliyorum ama ben hiç 3 gün yapmadım açlık faln değilde insan sıkılıyor işte

Anladım planlı/ saatli if değil ama akşam yemiyorsunuz sadece, ama işin özü de o akşam yemeyip sabah aç uyanmak :)

Yalnız bende şöyle birşey oluyor akşam yemeği de yememe rağmen (hafif yiyorum ya da erken) yatağa aç giriyorum :) yarın sağlıklı diyetw uygun ama güzel ne yiyebilirim onu düşünerek bi de gece uykumu etkiliyor aç yatınca ama bir yandan da çok hoş bir duygu açlık. Umarım buradan yeme bozukluklarına kaymaz bu iş
Sıcak rahatsız ettiği için 45 dk yürüyebildim.

çok iyi ikisi de, gerçi ben methini duyuyorum ama etkisini bilmiyorum kabaj ne kadar işe yarıyor.
Ekmek üstü kaşar sucuk Kanıma giriyorsunuz, neyseki sucuk yok bulamam ben.
Daha iyi değilim cnm. İlaçlar sarsıyor baya. Midem iyi değil. Bide dün akşam çok daraldım. Uyumaya korktum. 2 kez nefessiz gibi uyandım

Çok geçmiş olsun tekrar.

Trabzon ekmeği üstüne birde supper olur
Benim dondurucuda var ama kendisini biraz orada misafir edeegim

Çorbasını da yapıyorlarmış

cok iyiymis kesin denemek lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…