- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #368.561
:))) Tabi olabilir sütlü tatlı sporumu yaparım yakarım ben onu diyorsan niye olmasın kendimizi baktırmamalıyız diyet yaparken zatenn
Ben hep spordan yana oldum yediysemde yaktım sonra yaptığım spora acıdım yiyemedim o ayrıkan ter içinde kalıyoruz kolay olmuyor bu işler değil mi
Adım sayar bir program yükleyeyim diyorumda öneriniz var mı. Play store de
Teşekkürler.Cnm "Pedometre" yi kullanıyorum ben yandan ayak resmi olan uygulama
Evet her şey kendi elimizde anlık bir iradesizlik tüm emekleri yakabiliyor yada diyelim yaktık geri dönmeyi bilmek gerek 1 gün kaçırdıysak diğer 2 3 gün dengelemek.. aklın yolu bir biliyoruz çoğu zaman uygulayamıyoruz burası bu kapsamda da bizi durduruyor :) hem takım sorumluğu geliyor yani sadece kendini değil ekibi düşünmeye başlıyorsun hemde bir iki motivasyon düşüklüğünde arkadaşların seni yeniden kaldırabiliyor öyle öyle bir bakıyorsun kilolar gitmişAynen 2 ileri 1 geri gitmek çok moral bozuyor hem de elimizdeki bir sebepten
Oh çok sevindim adınıza canımKızlar merhaba
Bugün eşim beyle dışarı çıktık o haftalardır evdeydi
Burayada giremedim kizi da anneme bıraktım dolaştık biraz ikimize de iyi geldi
Sabahki +1 kiloyu unuttum en azindan
Tşkhaftada 1 kg mu hedefledin nasıl bi diyet yapıyosun
17.08.walk Challenge sonuçları
1.ayvacicegi 22.240 adımm
2. S Suskunhanim 15.777 adım 🏵🏵
3.SaskinAnne 7000 adım
4.0zlem 6290 adım
5.Cherry Mom 5207 adım
Katılan herkese teşekkürler ♥♥
Dahil aslında canım dışarıda yürüyemeyenler varBunlar nasıl adımlar evde ki yürüyüş hariç demiii
Ben dışarı çıkıp yürüdüğümü sayıyorum çünkü ev küçük ama evde olacaksa leslie çok mantıklı.Bunlar nasıl adımlar evde ki yürüyüş hariç demiii
Dahil aslında canım dışarıda yürüyemeyenler var
Evde yapılan Leslie bile kabul bu yarış :)
Ben dışarı çıkıp yürüdüğümü sayıyorum çünkü ev küçük ama evde olacaksa leslie çok mantıklı.
Yarışma günleri pazartesi çarşamba cumartesi ama sen yinede yap tabi spor tablomuzda var birazdan paylaşacağım oradada yarışıyoruzÖyle ise süper kızımla açarız bi leslie :) Arada bir de sabah yürüyüşlerim var o halde yarın bi 7.000 de ben getireyim.
Yarışma günleri pazartesi çarşamba cumartesi ama sen yinede yap tabi spor tablomuzda var birazdan paylaşacağım oradada yarışıyoruzyarışa yarışa zayıflıyoruz
Sabah
1 yumurtadan domatesli omlet
3 zeytin
1 salatalık
Ara
Light sütle soğuk kahve (şekersiz)
Öğle
Fırında kabak sandal (2 tane) (çok lezzetli oldu kabakların içini oyup beyaz peynir koydum, üzerine de kekik ve kırmızı biber döktüm, hem çok lezzetli hem minimum kalorili oldu deneyin derim)
Ara
Kiraz sapı çayı- yanında 4 tane fındık
Akşam
Yok
spor
Yok
Su
2 lt
Cherry Mom @reyyanK
Ilk defa ilk 3 içine girdim
17.08.walk Challenge sonuçları
1.ayvacicegi 22.240 adımm
2. S Suskunhanim 15.777 adım 🏵🏵
3.SaskinAnne 7000 adım
4.0zlem 6290 adım
5.Cherry Mom 5207 adım
Katılan herkese teşekkürler ♥♥
Karantinanın bittiği belli oluyor değil mi :)Ilk defa ilk 3 içine girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?