Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen 2 ileri 1 geri gitmek çok moral bozuyor hem de elimizdeki bir sebepten

Aynen 2 ileri 1 geri gitmek çok moral bozuyor hem de elimizdeki bir sebepten
Evet her şey kendi elimizde anlık bir iradesizlik tüm emekleri yakabiliyor yada diyelim yaktık geri dönmeyi bilmek gerek 1 gün kaçırdıysak diğer 2 3 gün dengelemek.. aklın yolu bir biliyoruz çoğu zaman uygulayamıyoruz burası bu kapsamda da bizi durduruyor :) hem takım sorumluğu geliyor yani sadece kendini değil ekibi düşünmeye başlıyorsun hemde bir iki motivasyon düşüklüğünde arkadaşların seni yeniden kaldırabiliyor öyle öyle bir bakıyorsun kilolar gitmiş
Ben burada 1 yılda 21 kg verdim burası hariç hiç bir destek almadım isteyince oluyor

Tşk haftada 1 kg mu hedefledin nasıl bi diyet yapıyosun

Hafta da 1 hedefliyorum ama bu eskiden değişiyordu bazen fazla oluyordu bakalım şimdi ne olacak. 2016 da burada takım olmayan baska arkadaş grubuyla yaptım 1,5 ayda 6 kilo vermiştim daha geçen ay da 2 haftaya yakın süre de 3 kilo verdim bazı ailevi sebeplerle bozmak zorunda kaldım. Artık doğum günüme kadar durmak istemiyorum. Ağır diyet yapmıyorum ben çok fazla yasağım olmaz sadece prinç pilavı yemem. Öğle et çeşitleri akşam ise sebze yemekleri sindirimime uygun geliyor. Bakalım ne olacak :)

Ben dışarı çıkıp yürüdüğümü sayıyorum çünkü ev küçük ama evde olacaksa leslie çok mantıklı.

Bende evde olunce leslie seviyorum dans da zumba harika oluyor. ama en favori sporum 2 miniğin 'yavrum şunu ye kuzum ver onu' derken koşturmacalarım oluyor sanırım. Hayır hala nasıl bu kilo da kalıyorum herkes şaşkın zaten

Öyle ise süper kızımla açarız bi leslie :) Arada bir de sabah yürüyüşlerim var o halde yarın bi 7.000 de ben getireyim.
Yarışma günleri pazartesi çarşamba cumartesi ama sen yinede yap tabi spor tablomuzda var birazdan paylaşacağım oradada yarışıyoruz yarışa yarışa zayıflıyoruz

Çok güzel menü, merak ettiğim sabah ve öğle öğünlerinin saati ne? 16-8 aralıklı oruç şeklinde mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…