Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cok ayip ya böyle düsüncesiz insanlara uyuz oluyorum.
bak virusu kaparsin, otobusten, isyerinden, gittigin market posetinden kapina gelen kargocudan, asansor dugmesinden merdiven korkulugundan... bu sekilde kaptiginda kismet kader dersin acil sifalar dilersin.

ama hasta oldugun halde 30 kisilik akraba toplantisina katilmak, kahveye gitmek, sen hastamisin diyenlere yok yahu dondurma yedim ondan oksuruyorum demek, gelecek misafirden hasta oldugunu saklamak... bunun akil yetmezliginden baska izahi olamaz

Hep aynı şeyi konuşmayalım diye anlatayım dedim
Benim saçlarım çok yıpranmıştı dökülüyordu da
Nette bepanthen bemiks evigen ampul ile badem yagi karışımı yazıyordu
Yaptım dün diplerine sürdüm yattım sabah kalanı bütün saçıma sürdüm 2 saat sonra yıkadım yumuşacık oldu
Birde kesinlikle reklam değil davines diye bir marka duydum sampuan ondan aldım çok beğendim umarım toparlar saçlarım birkac ay boya da yapmayacagim

icerigini bilmiyorum ama cok meshur bir sac bakim yagi var, krem seklinde dax supergro biliyormusun bilmiyorum. ben de bu yagi kullanmaya basladim, ama cok kisa bir sure sonra avuc avuc sacim sokulmeye basladi, biraktim kullanmayi ama hala dokulme bitmedi sadece azaldi.

Karantina süreci boyunca evinden çıkan evine misafir kabul edeni çok duyduk
Eşim hatta ben bile asla asla çıkmadık vebal dedik
Asansörden kargocudan neden kapıyorsun işte tam bahsettigin düşüncesiz insanların bulastirmasi yüzünden
insanlar bunu idrak edemiyor bizim ilk önce zeka testi yapmamız lazım seninde akraban çok özür diliyorum sizin için söylemiyorum ama genel düşüncem bu

buraya afilli bir kufur yazardim da simdi bosyere ban yemeyeyim. kesinlikle haklisin, herseyi diyebilirsin bende sovuyorum dunden beri ona zaten. hayir bir de itu mezunu adam bunu yapan, kafa neyin kafasi anlamak mumkun degil

Benimde bahsettiğim arkadaşım komşusundan kapmış ve kız şüphelendim de diyor hastaymış çünkü evine geldiğinde cam açık yattık flan demiş bu zmanda normal gripken bile girmemek lazım ki kimse kimseyi huzursuz etmemeli sonuçta allah sonumuzu hayır etsin bu da geçecek elbet ama herşey bir sınav umarım kimsenin hakkına girmeden geçeriz bende bazen dalıyorum maskemi unutuyorum çene altında delici bakışları görünce farkediyorum :)))))

U UmutluBen hakkını doldurdun ona göre bugünden sonra ciddi bir durumun olmadıkça menü spor bekliyorum canım alışma menü yazmamaya aman aman

P peri3032 sende canım limitleri doldurmuşsun sayfayada gelmiyorsun devamı olmayacak ise takip etmeyelim dönmen yeterli ? Ama Önemli bir işin var ise bekleriz ✌

cgdmk nerdesin canım

Reyyan hasta hasta biizm için liste yapsın biz yediğimiz yemeği şuraya yazmayalım başta ona ayıp değil mi kızlar haydi amaa

Vebalden de korkmuyolar ya, insanlar ne kadar cahil, umursamaz ve kötü. Nefret ediyorum, nefret..

Bitanesiniz siz böyle olunca o kadar mutlu oluyorum ki
Normalde detoks olaylarını ben pek sevmem aslında kim yaptı ise o hafta eksi 2 gelip öbür hafta +2 geldi o yüzden hep az gitsin ama öz gitsin peşinde oldum.
Amaaa dediğinde doğru Reyyancım bizim için o kadar uğraşıyor bizde ona bir 1.cilik armağan etsek ne güzel olur.. şuan listede olmayı çok istedim :))

Hem de şahane olur ben bu sabah tartıldım, beklediğim gibi eksilerdeyim ama sürpriz olsun Cumaya, söylemiyim. Hadi kızlar siz de inat edin. Hiçbir çikolata, sucuklu yumurta, börek ya da dondurma bizim irademizden daha güçlü değil. Birbirimizi motive edersek başarabiliriz
mavimli
S Suskunhanim
Amor-a
SaskinAnne
0zlem
ayvacicegi
U UmutluBen
fancynancy
O Ozgenurrrr
kirmizigitar ve unuttuğum diğer ekip üyeleri.

Sloganımız;

Reyyan için

sanki kovid olmak namus davasi gerkes bir yok sayma derdinde... ben hasta olmadigim halde haftasonu esimi beklerken 3 saat disardaydim diye markete bile gitmiyorum.

Bende varım. yarından itibaren sıvı detoksu yapabilirim. Sebzeleri fln mix and go var orda püre yapıp içebilirim.

Kesin katılırım ben muhteşem olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…