Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gayet iyi güzel bi eksi gelir senden sanırım bakalım ben ne yapacağım :) Hedef60kgolmak

ben yine tek ogune dustum. midem en rahat boyle oluyor kahvalti ettigimde tum gun mide bulantisi cekiyorum.

aksam yemegi:
4 yk tavuk fajita
3 yk bulgur pilavi

2 litre su

gerçekten yetiyor mu o kadar ben on kere dolabı açmış krizlere girmiştim.

sabah 0900 yulaf lapasi (chia+yarim muz)
aksam 1730 sebze corbasi, 1 dilim ekmek, 2 yk humus, yarim armut

su 1.5 litre
spor 4500 adim
[/QUOTE]

Çok iyi gerçekten hepiniz açlığa alışmışsınız darısı başıma :)

3.75 'di herhalde

Bence o kadar da olsa yapabilirsin 2,76 dan 1,60 a düştüm bana iyi gelenler: Tarçın, sık yemek yememek, ve paketli gıda ile vedalaşmaktı suan ne alemde bilmiyorum. Çok tatlı krizlerim yok. Bir tek dondurma. Onu ne zaman yiyebiliriz acep

Gayet iyi güzel bi eksi gelir senden sanırım bakalım ben ne yapacağım :) Hedef60kgolmak

gerçekten yetiyor mu o kadar ben on kere dolabı açmış krizlere girmiştim.

[/QUOTE]
fazla geldi pilavin birazini esime verdim ardindan da soda ictim ben yemek yedigim icin almadim kiloyu diyet yapmazken de bu kadar yerdim zaten. insulin direnci ve alerjik diyetler mahvetti beni

mama olayi butceyi mahveder. ben 9 ay sadece anne sutu verdim ama alerji sebebiyle yiyebildikleri cok kisitli olsugundan, kalan azicik alternatifi de secici oldugundan yemedigi icin 9 aydan sonra mama destegine basladim. 25 aya kadar hem anne sutu 30 aya kadar mama icti, her ay binlira civari mama masrafimiz vardi ocagima incir agaci dikti
tabi bunlarin ilerleyen donemdeki masraflari da var, egitim masrafi, sosyal hayat vs... her acidan dusunmek lazim.

maddiyattan daha da onemlisi tabiki isin sosyal boyutu. iki cocuga sabir ilgi ve alaka olarak yetebilmek...

ve acikcasi pespese iki cocuk her ne kadar anneyi cok zorlasa da, kesinlikle rahatlik... soyle ki 5 yas arayla iki cocugu olan yakinlarima bakiyorum, birine beslenme hazirliyor birine pure, birine ders calistiriyor birine oyun, birini parka goturuyor birini okula... anne ya yetemiyor ki cok normal o da insan nihayetinde, o cocuklar oyle boyle buyuyor, ya da anne epey yasina gelene kadar baya baya kendini cocuklara adiyor ve kendini unutuyor... ben her iki duruma da cok uzuluyorum. birinde cocuk birinde anne cok yipraniyor cunku.

ha bir de, cocuk buyudukce anne rahata eriyor, uykusuz geceler bitiyor, aglama krizleri yerini derdini konusarak anlatmaya birakiyor, gaz sancilari dis agrilari bitiyor, o hallere geldiginde tekrar silbastan uykusuz gecelere, dis agrilarina, derdini anlamadigin ve sabaha kdar aglayan bebege tekrar donmek cok korkutuyor... hazir ortalik cumbusken aradan ciakrttin cikarttin cikartmadin daha zorlasiyor emin ol:)

hakkinizda hayirlisi olsun insallah

fazla geldi pilavin birazini esime verdim ardindan da soda ictim ben yemek yedigim icin almadim kiloyu diyet yapmazken de bu kadar yerdim zaten. insulin direnci ve alerjik diyetler mahvetti beni
[/QUOTE]

O kadar aç kalsam benimki yetmez eşimden alırdım ben İnsülin bende de vardı bitti şükür ama az yemek de kilo aldırır derdi diyetisyenim bende bunu hayatımın sloganı yaptım bahaneyle sana yetiyorsa iyi hissediyorsan harika

Gaz sancısı dedin caN evimden vurdun
Tam 5 ay kolikti
Hep ağladı hemde morarana kadar
Birinde doktorumuzdaydik orada dedim ki eğer birgün ikinci çocuğu istersem bana bu kolik günleri hepiniz hatırlatın
Canım gitti ruhum daralıyordu çünkü elinden birşey gelmiyor ağlıyor ama çaresi yok
Sabah 10 gece 12 saatli ağlardı uyku yok beslenme yok sadece ağlama
Şimdi kendisi oyun kuruyor oynuyor o yüzden sadece ona arkadaş olsun diye istiyorum ama cesaretin yok aslinda
Birde bende venöz yetmezlik var 9 ay iğne yaotim kızımda kanım pıhtılaşmasın diye

Ben dondurma yiyorum ara öğün olarak
Ama sık değil tabi
Bende gece gelen tatlı isteğini su ile hallettim

off ben de yaptim doguma kadar igne.

Maşalahhh Bendede anne hazırlıyor yoksa bende yapardım kesin. Baya baya güzel olmuş bu.

cocuklar hic kolay buyumuyor gercekten de... ben bir de oglum 3 aylikken ise donmek zorunda kaldim ve benim oglum da kolikti. cogu gece yataga hic girmeden alarmin caldigini ve ise gitigimi biliyorum

bu arada bendede kan pihtilasmasi var, 9 ay bende igne kullandim.

of, dusundum de cocuk delilikmis yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…