- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 29
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #368.841
Ben de çok çocuk istiyorum bunları duyunca gözüm korkuyor .cocuklar hic kolay buyumuyor gercekten de... ben bir de oglum 3 aylikken ise donmek zorunda kaldim ve benim oglum da kolikti. cogu gece yataga hic girmeden alarmin caldigini ve ise gitigimi biliyorum
bu arada bendede kan pihtilasmasi var, 9 ay bende igne kullandim.
of, dusundum de cocuk delilikmis yaw
fazla geldi pilavin birazini esime verdim ardindan da soda ictimben yemek yedigim icin almadim kiloyu diyet yapmazken de bu kadar yerdim zaten. insulin direnci ve alerjik diyetler mahvetti beni
yani yap tabi bi taneBen de çok çocuk istiyorum bunları duyunca gözüm korkuyor .Cherry Mom Kaptanım da ikinci çok fazla istemiyordu sanırım SaskinAnne de birincisinde baya zorluk yaşamış sizleri görünce etkileniyorum
Şaka maka çocuk büyütmek dünyaya yeni bir insan yetiştirmek çok zor rabbim bütün annelere kolaylık versin
her bunye farkli. ben gercekten sunu fark ettim. hani hep "sik sik az ye" derler ya, ben sik sik ve az yedigimde sanirim aclik sekerim surekli oynadigi icin elim ayagim titriyor, midem bulaniyor, surekli bisey yeme ihtiyaci duyuyorum. ama uzun saatler yemedigimde kan sekeri stabil kaliyor, ne aclik ne mide bulantisi hissetmiyorum. kendimi dahaa iyi hissediyorum. o yuzden olabildigince uzatiyorum saatleriO kadar aç kalsam benimki yetmez eşimden alırdım benİnsülin bende de vardı bitti şükür ama az yemek de kilo aldırır derdi diyetisyenim bende bunu hayatımın sloganı yaptım bahaneyle sana yetiyorsa iyi hissediyorsan harika
GunaaydinnGünaydın kızlar..
Günaydın herkese
Günaydın kızlarr
Günaydın kızlar..
Gunaaydinn
Günaydın gençler
Günaydın kızlarGÜNAYDIN
benim hikayemi duysan direk vazgecersinBen de çok çocuk istiyorum bunları duyunca gözüm korkuyor .Cherry Mom Kaptanım da ikinci çok fazla istemiyordu sanırım SaskinAnne de birincisinde baya zorluk yaşamış sizleri görünce etkileniyorum
Şaka maka çocuk büyütmek dünyaya yeni bir insan yetiştirmek çok zor rabbim bütün annelere kolaylık versin
Günaydın canım kolay gelsinGünaydın çıtır kizlar
Bu aralar çok yoğunum,giremiyorumiki çocukla eşya toplamaya çalışıyorum,akşam kitap tahlilim vardı, onun sonuna da kalamadim çocuklar iki kere kavga etti vs ddrken,onları uyuturken uyuyakalmisim
Menü paylaşım noktasında ve katılım noktasında sorun yaşıyorumCherry Mom benim taşınma işlerim bitene,bı düzen Kur'an'a kadar izne ayrılsam olur mu
Eğer insülin varsa tam tersi sık yemek yememek gerekiyor zaten kan şekerinin dengesi içinse tarçın harika oluyor tavsiye ederim. Bende direnç olunca yemek sonrası baygın oluyordum geçti gitti şükürher bunye farkli. ben gercekten sunu fark ettim. hani hep "sik sik az ye" derler ya, ben sik sik ve az yedigimde sanirim aclik sekerim surekli oynadigi icin elim ayagim titriyor, midem bulaniyor, surekli bisey yeme ihtiyaci duyuyorum. ama uzun saatler yemedigimde kan sekeri stabil kaliyor, ne aclik ne mide bulantisi hissetmiyorum. kendimi dahaa iyi hissediyorum. o yuzden olabildigince uzatiyorum saatleri
Ayniyizcocuklar hic kolay buyumuyor gercekten de... ben bir de oglum 3 aylikken ise donmek zorunda kaldim ve benim oglum da kolikti. cogu gece yataga hic girmeden alarmin caldigini ve ise gitigimi biliyorum
bu arada bendede kan pihtilasmasi var, 9 ay bende igne kullandim.
of, dusundum de cocuk delilikmis yaw
nobetci inekAyniyiz
4 aylıkken bitti iznim dönmek istedim çok bunaldim evde birde süt sağma makinasi götürüyordum yanimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?