Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de çok çocuk istiyorum bunları duyunca gözüm korkuyor . Cherry Mom Kaptanım da ikinci çok fazla istemiyordu sanırım SaskinAnne de birincisinde baya zorluk yaşamış sizleri görünce etkileniyorum
Şaka maka çocuk büyütmek dünyaya yeni bir insan yetiştirmek çok zor rabbim bütün annelere kolaylık versin

fazla geldi pilavin birazini esime verdim ardindan da soda ictim ben yemek yedigim icin almadim kiloyu diyet yapmazken de bu kadar yerdim zaten. insulin direnci ve alerjik diyetler mahvetti beni

O kadar aç kalsam benimki yetmez eşimden alırdım ben İnsülin bende de vardı bitti şükür ama az yemek de kilo aldırır derdi diyetisyenim bende bunu hayatımın sloganı yaptım bahaneyle sana yetiyorsa iyi hissediyorsan harika
[/QUOTE]
her bunye farkli. ben gercekten sunu fark ettim. hani hep "sik sik az ye" derler ya, ben sik sik ve az yedigimde sanirim aclik sekerim surekli oynadigi icin elim ayagim titriyor, midem bulaniyor, surekli bisey yeme ihtiyaci duyuyorum. ama uzun saatler yemedigimde kan sekeri stabil kaliyor, ne aclik ne mide bulantisi hissetmiyorum. kendimi dahaa iyi hissediyorum. o yuzden olabildigince uzatiyorum saatleri

yani yap tabi bi tane cocuk guzel sey, bi de her zorlugunu yasayinca insan cidden olgunlasiyor.

ama karsidan gorunmeyen, sadece anneninbildigi bir zorluk var ki inan uykusuz geceleri filan sollar.... 24 saat onu dusunme, acikti mi usudu mu hasta mi dustu mu bisey mi oldu.... uykunda dahi kafanin icinde bu sorular, surekli bir kaygi hali. kendini unutmak filan... her anne boyle mi bilmiyorum ama genelde boyle oluyor. annelikte beni en yoran kisim bu oldu inan. fiziksel yorgunluk geciyor da zihin yorgunlugu hic gecmiyor...

her bunye farkli. ben gercekten sunu fark ettim. hani hep "sik sik az ye" derler ya, ben sik sik ve az yedigimde sanirim aclik sekerim surekli oynadigi icin elim ayagim titriyor, midem bulaniyor, surekli bisey yeme ihtiyaci duyuyorum. ama uzun saatler yemedigimde kan sekeri stabil kaliyor, ne aclik ne mide bulantisi hissetmiyorum. kendimi dahaa iyi hissediyorum. o yuzden olabildigince uzatiyorum saatleri
[/QUOTE]Eğer insülin varsa tam tersi sık yemek yememek gerekiyor zaten kan şekerinin dengesi içinse tarçın harika oluyor tavsiye ederim. Bende direnç olunca yemek sonrası baygın oluyordum geçti gitti şükür

Günaydın çıtır kizlar
Bu aralar çok yoğunum,giremiyorumiki çocukla eşya toplamaya çalışıyorum,akşam kitap tahlilim vardı, onun sonuna da kalamadim çocuklar iki kere kavga etti vs ddrken,onları uyuturken uyuyakalmisim
Menü paylaşım noktasında ve katılım noktasında sorun yaşıyorum Cherry Mom benim taşınma işlerim bitene,bı düzen Kur'an'a kadar izne ayrılsam olur mu

benim hikayemi duysan direk vazgecersin sen en iyisimi kendini dinle, cok istiyorsan yap, cok istemiyorsan iyice bir düsün cocuk demek yeni bir hayat demek.

Günaydın canım kolay gelsin zordur bu işler çokk mu uzun sürer ki toparlanmak biraz idare ederdik tatlım hemen izin düşünmesen gidenn gelmiyor baksana

Eğer insülin varsa tam tersi sık yemek yememek gerekiyor zaten kan şekerinin dengesi içinse tarçın harika oluyor tavsiye ederim. Bende direnç olunca yemek sonrası baygın oluyordum geçti gitti şükür
[/QUOTE]
iste bana diyetisyen de soylemedi bunu hep sik sik ye az az ye dedi. ben sik sik ve az yedigimde tum gun elim ayagim titriyor... onyuzden artik diyetisyeni filan biraktim vucudumu dinliyorum.

insan vucudu gercekten herseyi soyluyor aslinda sadece onu dinlememiz lazim. mesela ben normalde evde tuz bitse bir ay farkina bile varmam, hic isim yoktur tuzla, ama donem donem elime tuz dokup yalama ihtiyaci duyuyorum.

su icmek te oyle aslinda kendimizi zorluyoruz ya su icelim bol bol diye bazen. vucur ihtiyaci oldugunda sen komut vermeden istiyor. ben bir keresinde su zehirlenmesi yasadi mesela. gunde 3.5 litre su iceyim diye zorlarken hastanelik oldum...

o yuzden vucudun verdigi sinyalleri dinlemek gerekiyor saglikli beslenmek icin bence.

Ayniyiz
4 aylıkken bitti iznim dönmek istedim çok bunaldim evde birde süt sağma makinasi götürüyordum yanimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…