Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yo biz baya yiyoz diyim sinir edeyim seni :))diyetimin ilk 6 ayı bende öyleydim son 4 5 ay biraz daha esnettim geçen yaz mesela çok istememe rağmen sade dondurma bile yemedim bir kaşıkcık bu yaz yedim oğlumdan aşırdığım şeyler oluyordu ki zaten ben onlarla kilo aldım sende olmuyor mu ? Çünkü onların ölçüsüde yok insan tabağı getir götür yaparken bile bir bakıyor yemiş bıçak gibi onları kesince verdim kilo valla

Son düzenleme:
0zlem bugünü şekersiz geçirdim :) meyve olarak 2 hurma yedim sadece .Senin nasıldı cnm
Süpersin canım..
Ben de aynı şekilde şekersiz geçirdim. Eşim dondurma alacaktı istemedim. Şimdi de puding yaptım. Şekersize başlamasaydım dondurmayı da yerdim 2 kase puding bile yiyebilirdim. Beynimi sartlandırmam gerek.

0zlem bugünü şekersiz geçirdim :) meyve olarak 2 hurma yedim sadece .Senin nasıldı cnm
ben de şekersiz geçirdim bir kare bitter çikolata yedim çok da zorlanmadim açıkçası. umarım sen de zorlanmamissindir canım bundan sonra şekersiz devam ederiz :)
İnşallah cnm çok güzel olur benm de kolaydı bugün evet :)
Oooo harikasınız kızlarrr

cart dor un meyve soleninde seker yok:) bende arastirip onu bulunca sekersiz cok sevindim. muhtemelen tatlandirici kullanilmjs

Ayy nerde yookk

İÇİNDEKİLER
İçindekiler: Su, yoğurt (süt ürünü) (%16), şeker, glikoz-fruktoz şurubu, süt kreması, yağsız süt tozu, peyniraltı suyu tozu (süt ürünü), karadut püre (%3), böğürtlen püre (%3), çilek parça (%1,2), şeker şurubu, süt proteini, ahududu parça (%1), vişne parça (%1), kıvam arttırıcılar (guar gam, keçiboynuzu gamı, selüloz gam, karragenan, ksantan gam), renklendirici (antosiyaninler), emülgatör (yağ asitlerinin mono ve digliseridleri), asitlik düzenleyiciler (sitrik asit, malik asit), modifiye nişasta, siyah havuç suyu konsantresi, nem verici (gliserol), aroma vericiler.

Pazarda güzel ve uygun fiyatli domates görünce konserve için 12 kilo aldım. Sen çal kapımı izlerken doğrayayım en iyisi. Saat 11 gibi adım sayımı paylaşırım. Hadi bana kolay gelsin..
.

asla yemiyorum yememek lazim bizim midemiz cöp mü yahu?

ama kalori takip uygulamalarinda ozellikle bakmistim seker 0 yaziyoduuuuuu

asla yemiyorum yememek lazim bizim midemiz cöp mü yahu?
Aynen bende öyle isyan ettim bıraktım
Pis bir alışkanlıktı benimki 3 çatal makarna kaldı ye 1 lokma börek kaldı ye çikolatanın ucu kaldı at ağıza böyle böyle insan birde anlamıyor bunları ne öğündenn sayılıyor nede tok tutuyor o yüzden çok kilo almıştım

sekerden tek farki lifi ve vitaminidir herhalde. karatay benı görse olurdu ama bende karatayı memleketımde 1 hafta agıtlamaya davet edıyorum yıllarında getırmıs oldugu alıskanlık mıdır bılınmez dalından koparmayınca doymuyorum. Alkolik gb meyvekolik yapımvar meyve bıraktırma hattı olsa vallahı arıcam. agacın basında kendımı kaybedıyorum. bgn yıne yaptım verdıgım sozun arkasında duramadım 1 tanede durcam dedım duramadım kara ıncır kurbanı oldum. o yuzden bu gun 2. tur kardıyoya gırıcem :) barı yatmadan yakayım yedıklerımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…