- 23 Mart 2016
- 30.767
- 91.817
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #368.781
Yo biz baya yiyozben diet oncesi de zaten ara sira yedigim tatli disinda seker kullanmiyordum. 1 aydir da rafine seker girmedi agzima:) meyve dahi yemiyorum dogru durust. beyaz un zaten 1 aydir hic kullanmadim. corbalara bile koyacagim bir kasik unu tam bugday kullaniyorum. ama diyet yaparken hepimiz boyle yapiyoruz saniyordum:)
Süpersin canım..0zlem bugünü şekersiz geçirdim :) meyve olarak 2 hurma yedim sadece .Senin nasıldı cnm
Ne yaptın ? :)kizlar aksam icin tavuk fajita yaptim yanina ne onerirsiniz:)
0zlem bugünü şekersiz geçirdim :) meyve olarak 2 hurma yedim sadece .Senin nasıldı cnm
ben de şekersiz geçirdim bir kare bitter çikolata yedim çok da zorlanmadim açıkçası. umarım sen de zorlanmamissindir canım bundan sonra şekersiz devam ederiz :)
İnşallah cnm çok güzel olurbenm de kolaydı bugün evet :)
Aslında basit karbonhidratı azaltmak olarak bakıyorum olaya :) beyaz ekmek yerine en azından kepekli ekmek ya da sütlü çikolata yerine bitter yemek gibi
Siz nasıl besleniyosunuz :) ilave sofra şekerini çıkartabildiniz mi
Oooo harikasınız kızlarrrSüpersin canım..
Ben de aynı şekilde şekersiz geçirdim. Eşim dondurma alacaktı istemedim. Şimdi de puding yaptım. Şekersize başlamasaydım dondurmayı da yerdim 2 kase puding bile yiyebilirdim. Beynimi sartlandırmam gerek.
Çocuklarla yapılan spor X2 bencegünaydınnn kızlarrr yürüyüşten geldikk oğlumla olabildiği kadar yürüdümm iştebugün wallkk günü
Kahvaltı yapıp geliyormmm hemen
Çayı kahveyi sekersiz içiyorum amaanormalde seker tuketiyomusunuz peki? diyet yaparken zaten seker tuketmiyoduk diye biliyodum
cart dor un meyve soleninde seker yok:) bende arastirip onu bulunca sekersiz cok sevindim. muhtemelen tatlandirici kullanilmjsÇayı kahveyi sekersiz içiyorum amaa
dondurma yiyordum. Ara ara başka cislardan da yiyordum.
evet pirincten uzak duruyoruz malum:) tam bugday makarna mi yapsam dedim sonra bulgur geldi aklima ufaklik ta yer hem diye ondan yaptim:)
cart dor un meyve soleninde seker yok:) bende arastirip onu bulunca sekersiz cok sevindim. muhtemelen tatlandirici kullanilmjs
İyi yapmışsın oğlunda yiyorsa ne güzel benimki yemez beyaz pilavcıevet pirincten uzak duruyoruz malum:) tam bugday makarna mi yapsam dedim sonra bulgur geldi aklima ufaklik ta yer hem diye ondan yaptim:)
asla yemiyorum yememek lazim bizim midemiz cöp mü yahu?Yo biz baya yiyozdiyim sinir edeyim seni :))diyetimin ilk 6 ayı bende öyleydim son 4 5 ay biraz daha esnettim geçen yaz mesela çok istememe rağmen sade dondurma bile yemedim bir kaşıkcık bu yaz yedim oğlumdan aşırdığım şeyler oluyordu ki zaten ben onlarla kilo aldım sende olmuyor mu ? Çünkü onların ölçüsüde yok insan tabağı getir götür yaparken bile bir bakıyor yemiş bıçak gibi onları kesince verdim kilo valla
ama kalori takip uygulamalarinda ozellikle bakmistim seker 0 yaziyoduuuuuuAyy nerde yookk
İÇİNDEKİLER
İçindekiler: Su, yoğurt (süt ürünü) (%16), şeker, glikoz-fruktoz şurubu, süt kreması, yağsız süt tozu, peyniraltı suyu tozu (süt ürünü), karadut püre (%3), böğürtlen püre (%3), çilek parça (%1,2), şeker şurubu, süt proteini, ahududu parça (%1), vişne parça (%1), kıvam arttırıcılar (guar gam, keçiboynuzu gamı, selüloz gam, karragenan, ksantan gam), renklendirici (antosiyaninler), emülgatör (yağ asitlerinin mono ve digliseridleri), asitlik düzenleyiciler (sitrik asit, malik asit), modifiye nişasta, siyah havuç suyu konsantresi, nem verici (gliserol), aroma vericiler.
Aynen bende öyle isyan ettim bıraktımasla yemiyorum yememek lazim bizim midemiz cöp mü yahu?
Yok anam yok içerik hiç öyle demiyor sitesinden baktımama kalori takip uygulamalarinda ozellikle bakmistim seker 0 yaziyoduuuuuu
İyi bişey olsa gerekkizlar burda Berlinde beyaz un yok gibi bisey, baska bir sürü cesit un var o baska
Kolay gelsin canımmm ben hazırcıyım annem yapıp veriyorPazarda güzel ve uygun fiyatli domates görünce konserve için 12 kilo aldım. Sen çal kapımı izlerken doğrayayım en iyisi. Saat 11 gibi adım sayımı paylaşırım. Hadi bana kolay gelsin..
.
sekerden tek farki lifi ve vitaminidir herhalde. karatay benı görse olurdu ama bende karatayı memleketımde 1 hafta agıtlamaya davet edıyorumCanım sağol ama harikalık bir durum yok sadece empati yapıyorum:) sonuçta bende o yollardan geçtim geçmeye devam ediyorum kilo vermenin ne zor şey oldugunu çok çok iyi biliyorum.
Burada gelip haydi hurma diyeti o bu diyip sizleri mezun edip sonra 1 hafta sonra geri görmek istemiyorum kilo verememek üzücü verdiğin kiloyu geri almak çok daha üzücü birşey biliyorum.. bir de sağlıklı değil artık bunuda kavradım kaslarımız değerli hepimiz yaşlanacağız çoğumuz orta yaşız şurada güçlü bacaklara kollara ihtiyacımız var sağlıksız diyetlerle birde niye onları eritelim değil mi
Ek olarak sizlere baskı yapıp diyet yaparken mutsuz olmanızı hiç ama hiç istemiyorum hedeflerinizde küçük olabilir 200 200 300 300 ilerleyebilirsiniz gözünüzde yüksek rakamlar olur ve onlara ulaşamazsınız kendinizi başarısız hissedersiniz.
Yeterki alışkanlıkları değiştirelim yeterki kafa yapımız şurada bir değişsin.. diyet değilde sağlıklı yaşam modunu seçelim diyet dediğimiz zaamn kendimizi baskılıyoruz diyet bitti haydiiii yemeklere dönüş ve 0 sporlu hayatbunları burada kapatırız inşallah
Senin meyve konusunda ise Karatay duysa çatlardı herhaldeben o kadının dediklerine baya güveniyorum kitaplarınıda okudum meyveye çok karşı o karşı ise bak var bir bildiği dikkat et :) eğer yenecekse bile günde 1 gündüz yenilmeli diyor meyvede şeker sonuçta porsiyon kontrolü yapmazsan diyetine çok zarar verir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?