- 23 Mart 2016
- 30.767
- 91.817
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #368.801
Evet ayrı düştük ya :)) net sorununun çözülmesine sevindim vallaAma o degıldeeeee nasılda ozlemısım cay ve bılgısayar bası kk keyfi yapmayı
herkes bu kadar ıradelı olamıyor canım malesef yaaa bak banaben diet oncesi de zaten ara sira yedigim tatli disinda seker kullanmiyordum. 1 aydir da rafine seker girmedi agzima:) meyve dahi yemiyorum dogru durust. beyaz un zaten 1 aydir hic kullanmadim. corbalara bile koyacagim bir kasik unu tam bugday kullaniyorum. ama diyet yaparken hepimiz boyle yapiyoruz saniyordum:)
ahhhhh bıde bana sor kaptan. herseye kavusmus gb hısedıyorum bgn bır kk ya gır bır arastırma yap nereye saldırcagıma sasırdım. cok mutluyum sukurEvet ayrı düştük ya :)) net sorununun çözülmesine sevindim valla
kuzu ne bileyim ben herkes oyle sanmistim:) iradeninde disinda bazi aliskanliklar var nihayetinde normaldirherkes bu kadar ıradelı olamıyor canım malesef yaaa bak bana
o kalori uygulamalari kafadan gitti o zaman... diyet dondurma vardir illaki yahu yemedim hicYok anam yok içerik hiç öyle demiyor sitesinden baktım
Canım ben çok yavaş veriyorum ama -100 var anca şimdilik zaten 300 400 anca oluyor benim
Ben de artı diyince 1 2 kg falan sandım 300 gr bişey değil ortim halledersin sen onubi 300 gr kadar ama sanki hergun artiyorne yapacagimi sasirdim vallahi
neyse buna da sukur:) ya ben azicik yedigim halde bile veremiyorum kilo, bir kac gundur metformin kotu yapti cok diye birakmistim. bugun yine basladim cumaya kadar toparlar insallah...Canım ben çok yavaş veriyorum ama -100 var anca şimdilik zaten 300 400 anca oluyor benim
ayyy bayıldımm buzluğunada bayıldımm ne kadar tertipli maşallahhh :))) ben baya alıştım tembelliğe ya annem yapa yapa köreldimkizlar bu arada:) konserve filan yapiyormussunuz ellerine saglik yapanlarin. benden de size tembel isi kislik malzeme fikri:) gecen hafta 10 kilo domates alip attim difrize. kabuklarini soyup dogradiktan sonra buzdolabi posetine dolduruyorum sonra poseti baglamadan fazlasini etrafinda dolayarak duz ince bi paket haline getiriyoeum. donduktan sonra da cekmeceye dikey halde diziyorum. kirip parca parca koyuyorum yemeklere kesinlikle taze dogranmis gibi oluyor tadi ve inanin cok pratik.
ben soganlarimi bile boyle yapiyorum:) bazen alisverise cikamiyoruz esimin isinden dolayi yanda cocuk cok darliyo sogan soyup dogramak bile kulfet oluyo. ya da acil isim oluyo vs. bunlar benim kurtaricim oluyolar aadece tencereye atip pisirmek kaliyor geriye.
annesi konserve yapmayanlar, kendisi ugrasamayanlar, bilmeyenler ya da benim gibi tembel takilanlarbunu deneyin bir de cok seviceksiniz
kuzucum tertipten segil bunlar hep tembellikten:) bil gates eleman ararken en tembel olani secermis hep:) kesin kendini yormamak icin cok pratik cozumler uretir bu diyeayyy bayıldımm buzluğunada bayıldımm ne kadar tertipli maşallahhh :))) ben baya alıştım tembelliğe ya annem yapa yapa köreldim
Buzluğumda hiç yer yok ya eşime dondurma bile aldırmıyorumkizlar bu arada:) konserve filan yapiyormussunuz ellerine saglik yapanlarin. benden de size tembel isi kislik malzeme fikri:) gecen hafta 10 kilo domates alip attim difrize. kabuklarini soyup dogradiktan sonra buzdolabi posetine dolduruyorum sonra poseti baglamadan fazlasini etrafinda dolayarak duz ince bi paket haline getiriyoeum. donduktan sonra da cekmeceye dikey halde diziyorum. kirip parca parca koyuyorum yemeklere kesinlikle taze dogranmis gibi oluyor tadi ve inanin cok pratik.
ben soganlarimi bile boyle yapiyorum:) bazen alisverise cikamiyoruz esimin isinden dolayi yanda cocuk cok darliyo sogan soyup dogramak bile kulfet oluyo. ya da acil isim oluyo vs. bunlar benim kurtaricim oluyolar aadece tencereye atip pisirmek kaliyor geriye.
annesi konserve yapmayanlar, kendisi ugrasamayanlar, bilmeyenler ya da benim gibi tembel takilanlarbunu deneyin bir de cok seviceksiniz
Çok güzel hazırlamışsın dolabını düzgünce döşemişsinkizlar bu arada:) konserve filan yapiyormussunuz ellerine saglik yapanlarin. benden de size tembel isi kislik malzeme fikri:) gecen hafta 10 kilo domates alip attim difrize. kabuklarini soyup dogradiktan sonra buzdolabi posetine dolduruyorum sonra poseti baglamadan fazlasini etrafinda dolayarak duz ince bi paket haline getiriyoeum. donduktan sonra da cekmeceye dikey halde diziyorum. kirip parca parca koyuyorum yemeklere kesinlikle taze dogranmis gibi oluyor tadi ve inanin cok pratik.
buzlugun ne kadar düzenli benimkini görsenkizlar bu arada:) konserve filan yapiyormussunuz ellerine saglik yapanlarin. benden de size tembel isi kislik malzeme fikri:) gecen hafta 10 kilo domates alip attim difrize. kabuklarini soyup dogradiktan sonra buzdolabi posetine dolduruyorum sonra poseti baglamadan fazlasini etrafinda dolayarak duz ince bi paket haline getiriyoeum. donduktan sonra da cekmeceye dikey halde diziyorum. kirip parca parca koyuyorum yemeklere kesinlikle taze dogranmis gibi oluyor tadi ve inanin cok pratik.
Ohh mis gibi Allah sağlık versin annelerimizeKolay gelsin canımmm ben hazırcıyım annem yapıp veriyor
22 aylık ekimde yaşına girecek inşaallahkac yasinda kuzu?
ben 15 yasimdan beri diyorum ki:) ya pespese iki cocuk yaparim ya da tek cocukla kalirimilkini dogurdum daha 1 yasina gelmeden ikinciyi istedim ama doktor o donem izin vermemisti. sonra o izin verdi 2 yasina kdar en azindan hamilenkalayim istedim ama kismet olmadi. simdi 3 yasina girmek uzere oglum, %90 tek cocuk olarak kalicak mesela. kucukken yapmis olsaydim simdi aradan ciksaydi aahane olacakti. ama simdiden sonra yani 10 yasina filn gelince rahat batip bi tane daha yapasim gelirse bilmem ama hiiiiicccc niyetim yok...
ben iki kardesim benden 15 ay buyuk abim var, esim tek cocuk. yani kardes iyi guzel tabi de bakiyorum esime olmasa da olurhele gunumuz sartlarinda maddi manevi cocuga yetebilme kismi var...
Nerde akademisyensin canım sen?selam kizlar bugün cok mesguldüm hep disardaydim is sözlesmem gelmisti falan onlari hallettim. herkesler iyidir insallah
SaskinAnne ortim sen ne alemdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?