Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkes bu kadar ıradelı olamıyor canım malesef yaaa bak bana

Canım ben çok yavaş veriyorum ama -100 var anca şimdilik zaten 300 400 anca oluyor benim
neyse buna da sukur:) ya ben azicik yedigim halde bile veremiyorum kilo, bir kac gundur metformin kotu yapti cok diye birakmistim. bugun yine basladim cumaya kadar toparlar insallah...

ne ara bu kiloya geldim anlamadim simdi didin didin gitmiyo

kizlar bu arada:) konserve filan yapiyormussunuz ellerine saglik yapanlarin. benden de size tembel isi kislik malzeme fikri:) gecen hafta 10 kilo domates alip attim difrize. kabuklarini soyup dogradiktan sonra buzdolabi posetine dolduruyorum sonra poseti baglamadan fazlasini etrafinda dolayarak duz ince bi paket haline getiriyoeum. donduktan sonra da cekmeceye dikey halde diziyorum. kirip parca parca koyuyorum yemeklere kesinlikle taze dogranmis gibi oluyor tadi ve inanin cok pratik.

ben soganlarimi bile boyle yapiyorum:) bazen alisverise cikamiyoruz esimin isinden dolayi yanda cocuk cok darliyo sogan soyup dogramak bile kulfet oluyo. ya da acil isim oluyo vs. bunlar benim kurtaricim oluyolar aadece tencereye atip pisirmek kaliyor geriye.

annesi konserve yapmayanlar, kendisi ugrasamayanlar, bilmeyenler ya da benim gibi tembel takilanlar bunu deneyin bir de cok seviceksiniz

Eklentiler

• 64414FB7-DFFD-4E4F-B7E2-0CDCF2BE64E0.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 38
  • 0DC7B1AE-36F3-4B6C-87E5-7665B47FE249.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 35
ayyy bayıldımm buzluğunada bayıldımm ne kadar tertipli maşallahhh :))) ben baya alıştım tembelliğe ya annem yapa yapa köreldim

ayyy bayıldımm buzluğunada bayıldımm ne kadar tertipli maşallahhh :))) ben baya alıştım tembelliğe ya annem yapa yapa köreldim
kuzucum tertipten segil bunlar hep tembellikten:) bil gates eleman ararken en tembel olani secermis hep:) kesin kendini yormamak icin cok pratik cozumler uretir bu diye benimki de o hesap tembelliklten daha az ugrasma arzusundan filan boyle bi taktik gelistirdim uyguluyorum tavsiye ederim:)

Buzluğumda hiç yer yok ya eşime dondurma bile aldırmıyorum normalde dayanamam dondurmasızlığa

Çok güzel hazırlamışsın dolabını düzgünce döşemişsin

buzlugun ne kadar düzenli benimkini görsen

22 aylık ekimde yaşına girecek inşaallah
Maddi tarafı kızımın anne sütü yanında mama alması oldu sanırım mamaya çok para gitti hem mama hem anne sütü onarağmen zayıf. Şimdi emmiyor ama yine zayıf
Çok ilgi istiyor iki çocuğa birden enerji harcayabilirmiyim bilmiyorum kızım 7 yılın üstüne oldu çok şükür ❤ ben böyle diyorum ama Rabbim verecekse de hayırlısını versin

selam kizlar bugün cok mesguldüm hep disardaydim is sözlesmem gelmisti falan onlari hallettim. herkesler iyidir insallah
SaskinAnne ortim sen ne alemdesin?
Nerde akademisyensin canım sen?
Valla benim bugün kabak detoksu ile normal menü karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…