- 23 Mart 2016
- 30.767
- 91.816
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #368.861
Sende mi öğretmensin canım :) ne çok öğretmen oldu yahu :)nobetci inekbende dersten cikar sut sagardim of ne fena zamanlardi ya simdi ne kaaaa rahat
Hahaha bende bende süt sağacağım diye kaçmak en güzel bahanemdiAyniyiz
4 aylıkken bitti iznim dönmek istedim çok bunaldim evde birde süt sağma makinasi götürüyordum yanimda
Tam ineknobetci inekbende dersten cikar sut sagardim of ne fena zamanlardi ya simdi ne kaaaa rahat
Benimde ögle tatilim hep süt ile geçiyordu ne günlerdiHahaha bende bende süt sağacağım diye kaçmak en güzel bahanemdi
Yap canim sendeBen de çok çocuk istiyorum bunları duyunca gözüm korkuyor .Cherry Mom Kaptanım da ikinci çok fazla istemiyordu sanırım SaskinAnne de birincisinde baya zorluk yaşamış sizleri görünce etkileniyorum
Şaka maka çocuk büyütmek dünyaya yeni bir insan yetiştirmek çok zor rabbim bütün annelere kolaylık versin
ben de ögretmenimSende mi öğretmensin canım :) ne çok öğretmen oldu yahu :)
ben cakma ogretmendim:) usta ogreticiydim ben buyuksehir belediyesinde, 11 yil calistiktan sonra belediye degisince bizi geldikleri gibi kapiya koydular 2500 kisi. simdi evdeyim. ogretmenlikten kalan zamanlarimda yaptigim bir butik tasarim isim vardi evden yurutuyordum suan sadece siparis oldukca ona bakiuorumSende mi öğretmensin canım :) ne çok öğretmen oldu yahu :)
KIZLAR 23.00 DE ADIM SAYILARINI VEYA DAKİKALARINIZI ÖZEL MESAJDAN BANA GÖNDEREBİLİRSİNİZ MENÜDE ÖZELLİKLE YAZMAYIN
Sağ olasın canımGünaydın canım kolay gelsinzordur bu işler çokk mu uzun sürer ki toparlanmak biraz idare ederdik tatlım hemen izin düşünmesen gidenn gelmiyor baksana
Anladım kuzum tamam yarın son bildirimini yaparsın o haldeSağ olasın canımay sonunda boşalacak ev, bir gün temizleyip bir günde eşyalar tasinsa yerlesmem falan bir ayı bulacak toplamda haftaya seminerler başlıyor,seminer sonrası da okulda olacakmisiz, hani nasıl olur zaman dağılımı bilemiyorum
Sadece walk günlerinde ( pazartesi çarşamba cumrtesi günleri adım sayılarını menüde yazmamanızı istiyorum canım kişi yarışma heyecanı kaçmasın diye :) onun dışında yaptıklarını zı yazabilirsiniz ben zaten genel spor tablosunda hem walk adımlarını hem diğer yaptığınız sporları toplayıp tabloya ekliyorumDiğer sporları mı yazalım gruptan kaptanım
Allah kolaylık versin cnm. Neden taşınıyosunuz? İnşallah zorlanmadan hallolur işlerSağ olasın canımay sonunda boşalacak ev, bir gün temizleyip bir günde eşyalar tasinsa yerlesmem falan bir ayı bulacak toplamda haftaya seminerler başlıyor,seminer sonrası da okulda olacakmisiz, hani nasıl olur zaman dağılımı bilemiyorum
Hee senin sipariş vardı bugün yogundum dediğin oooo tmmben cakma ogretmendim:) usta ogreticiydim ben buyuksehir belediyesinde, 11 yil calistiktan sonra belediye degisince bizi geldikleri gibi kapiya koydular 2500 kisi. simdi evdeyim. ogretmenlikten kalan zamanlarimda yaptigim bir butik tasarim isim vardi evden yurutuyordum suan sadece siparis oldukca ona bakiuorum
Teşekkür ederim canım benim, inşallah öyle olur,ya nasip bakalimAnladım kuzum tamam yarın son bildirimini yaparsın o haldeherşey yolunda gider inşallah senin için ♥♥ herşeyin en güzelini hakediyorsun ama seni özleyeceğiz ya
Canım evleri ayırıyorum,eşimle 2,5yildir halledemedigimiz problemler var.O çıkmayınca,ev taşıma işi bana kaldı.Su hastalıklar biter de bir araya gelebilirsek konuşuruz insallah,Allah kolaylık versin cnm. Neden taşınıyosunuz? İnşallah zorlanmadan hallolur işler
Kolay gelsin suskunum ıns hayırlısı olurTeşekkür ederim canım benim, inşallah öyle olur,ya nasip bakalim
Canım evleri ayırıyorum,eşimle 2,5yildir halledemedigimiz problemler var.O çıkmayınca,ev taşıma işi bana kaldı.Su hastalıklar biter de bir araya gelebilirsek konuşuruz insallah,duanı eksik etmeyesin
Çok üzüldüm ama hakkında hayırlısı inşallah. Tm bi ara gelirim oralara inşallah. Dua edicemTeşekkür ederim canım benim, inşallah öyle olur,ya nasip bakalim
Canım evleri ayırıyorum,eşimle 2,5yildir halledemedigimiz problemler var.O çıkmayınca,ev taşıma işi bana kaldı.Su hastalıklar biter de bir araya gelebilirsek konuşuruz insallah,duanı eksik etmeyesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?