Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yap canim sende
Bu hayatta ki iyikim en büyük sÜkrüm kızım
O yokken nasıl geçiyordu vaktim diyorum
Hele anne demesi bütün yorgunluğumu alıyor
Bir insan yetiştirmek kolay değil ama hayattaki en güzel yorgunluk bence

Sende mi öğretmensin canım :) ne çok öğretmen oldu yahu :)
ben cakma ogretmendim:) usta ogreticiydim ben buyuksehir belediyesinde, 11 yil calistiktan sonra belediye degisince bizi geldikleri gibi kapiya koydular 2500 kisi. simdi evdeyim. ogretmenlikten kalan zamanlarimda yaptigim bir butik tasarim isim vardi evden yurutuyordum suan sadece siparis oldukca ona bakiuorum

Günaydın canım kolay gelsin zordur bu işler çokk mu uzun sürer ki toparlanmak biraz idare ederdik tatlım hemen izin düşünmesen gidenn gelmiyor baksana
Sağ olasın canım ay sonunda boşalacak ev, bir gün temizleyip bir günde eşyalar tasinsa yerlesmem falan bir ayı bulacak toplamda haftaya seminerler başlıyor,seminer sonrası da okulda olacakmisiz, hani nasıl olur zaman dağılımı bilemiyorum

Anladım kuzum tamam yarın son bildirimini yaparsın o halde herşey yolunda gider inşallah senin için herşeyin en güzelini hakediyorsun ama seni özleyeceğiz ya

Diğer sporları mı yazalım gruptan kaptanım
Sadece walk günlerinde ( pazartesi çarşamba cumrtesi günleri adım sayılarını menüde yazmamanızı istiyorum canım kişi yarışma heyecanı kaçmasın diye :) onun dışında yaptıklarını zı yazabilirsiniz ben zaten genel spor tablosunda hem walk adımlarını hem diğer yaptığınız sporları toplayıp tabloya ekliyorum

Allah kolaylık versin cnm. Neden taşınıyosunuz? İnşallah zorlanmadan hallolur işler

Hee senin sipariş vardı bugün yogundum dediğin oooo tmm
Vay be kötü olmuş iş durumu canım belediyelerde seçimlere göre insanların hayatlarıyla oynuyor kısmet neyse sende benim giibi işte evde oğlunu büyütüyorsun buda birşey ben çok zorlanmıştım çalışırken onu bırakmaya hiç alışamamıştım ki bıraktığım anam babamdı

O Ozgenurrrr yarın mı bildirm yapamayacaksın bugün geç saate tartılma imkanın olursa onuda kabul edebilirim ?? Yada bir eczane vs imkan olur mu ? Bildirimsiz olduğunda sadece bu haftayı etikilemiyor öbür haftada yüzde 2 ye bölünüyor

Anladım kuzum tamam yarın son bildirimini yaparsın o halde herşey yolunda gider inşallah senin için ♥♥ herşeyin en güzelini hakediyorsun ama seni özleyeceğiz ya
Teşekkür ederim canım benim, inşallah öyle olur,ya nasip bakalim
Allah kolaylık versin cnm. Neden taşınıyosunuz? İnşallah zorlanmadan hallolur işler
Canım evleri ayırıyorum,eşimle 2,5yildir halledemedigimiz problemler var.O çıkmayınca,ev taşıma işi bana kaldı.Su hastalıklar biter de bir araya gelebilirsek konuşuruz insallah, duanı eksik etmeyesin

Spor yapildi bgn baya baya yoruldum spor yaparken elipt'k fln yapiyorum aslinda alistigim icin hic zorlamiyormus bgn insanty'de başladım cok sukur resmen testını bıle yaparken cok yoruldum ama kendımı harıka hısettım bu hısse o yorgunluk deger. 0zlem sen jillana devam ediyor musun canım?

Kolay gelsin suskunum ıns hayırlısı olur

Çok üzüldüm ama hakkında hayırlısı inşallah. Tm bi ara gelirim oralara inşallah. Dua edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…