- 23 Mart 2016
- 30.767
- 91.816
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #368.881
Harikasın canım yaSpor yapildi bgn baya baya yoruldum spor yaparken elipt'k fln yapiyorum aslinda alistigim icin hic zorlamiyormus bgn insanty'de başladım cok sukur resmen testını bıle yaparken cok yoruldum ama kendımı harıka hısettım bu hısse o yorgunluk deger.0zlem sen jillana devam ediyor musun canım?
Amin ortimKolay gelsin suskunum ıns hayırlısı olur
Allah razı olsun balımÇok üzüldüm ama hakkında hayırlısı inşallah. Tm bi ara gelirim oralara inşallah. Dua edicem
Canım hakkında hayırlısı olsunTeşekkür ederim canım benim, inşallah öyle olur,ya nasip bakalim
Canım evleri ayırıyorum,eşimle 2,5yildir halledemedigimiz problemler var.O çıkmayınca,ev taşıma işi bana kaldı.Su hastalıklar biter de bir araya gelebilirsek konuşuruz insallah,duanı eksik etmeyesin
Sağ olasın canım, ailesi bugün var yarın yok mantığıyla sabredebilirsin inşallah ne diyeyimCanım hakkında hayırlısı olsun
Kimse yuvasını bozmak istemez ama gitmiyorsa dur diyeceksin bir yerde.
Bende yazmıştım eşimle problemlerim olduğunu ama biz o noktaya getirmedik daha sevgim de var ama bir gün sanki bizde de herşey bitecek gibi yalan değil çünkü ailesine tahammülüm yok
Çocuklara kim bakıyor sen ise gittiğinde annen mj
o acı insana emeklerıı gosterıyor kaptan. bende senın gb bır an pnce koruymaya gecebılsem keske kaptanım korumada sporun keyfıde ayrı bır guzel oluyordurHarikasın canım yanasıl güzel bir huzur demi benimde şu iki gündür yaptığım yarım saatlik biisiklet bile benim o kötü - kilo alacaksın - iç sesimi durdurdu şükür
Düşme olayından sonra ara vermek zorunda kaldım . Sonrasında 1 defa yapabildim ama tekrar baslamak istiyorum.Spor yapildi bgn baya baya yoruldum spor yaparken elipt'k fln yapiyorum aslinda alistigim icin hic zorlamiyormus bgn insanty'de başladım cok sukur resmen testını bıle yaparken cok yoruldum ama kendımı harıka hısettım bu hısse o yorgunluk deger.0zlem sen jillana devam ediyor musun canım?
Kolay gelsin canım hayırlısı olsun..Sağ olasın canım, ailesi bugün var yarın yok mantığıyla sabredebilirsin inşallah ne diyeyim
Yok canım bakıcı bakacak,bbakiciya yakın tasiniyorum,annemler farklı bı sehirde.babalarindan uzak kalmasınlar şimdilik diye tayin istemesim.6 ve 2,5 yasindalar
toparlandın mı canım tam olarak peki? ins ortım bır kendını ıyı hısedıyorsan ve yapabılıyorsan acı olmadan sen cok azımlısın tekrar baslayıp bu sefer sonunu getırebılırsınDüşme olayından sonra ara vermek zorunda kaldım . Sonrasında 1 defa yapabildim ama tekrar baslamak istiyorum.
ben calismayi cok seviyorum ev hanimlifi asla bana gore degil 24 saat disarda calisabilirim ama evHee senin sipariş vardı bugün yogundum dediğin oooo tmm🖐
Vay be kötü olmuş iş durumu canım belediyelerde seçimlere göre insanların hayatlarıyla oynuyorkısmet neyse sende benim giibi işte evde oğlunu büyütüyorsun buda birşey ♥♥ ben çok zorlanmıştım çalışırken onu bırakmaya hiç alışamamıştım ki bıraktığım anam babamdı
hakjinizda hayirlisi olsun canim. kendin icin en iyi olani sen bilirsin nasil huzurlu olacaksan oyle yasa.Teşekkür ederim canım benim, inşallah öyle olur,ya nasip bakalim
Canım evleri ayırıyorum,eşimle 2,5yildir halledemedigimiz problemler var.O çıkmayınca,ev taşıma işi bana kaldı.Su hastalıklar biter de bir araya gelebilirsek konuşuruz insallah,duanı eksik etmeyesin
bu hayatta her evlilik birseyle sinaniyor, kimi para kimi koca, kimi saglik kimi cocuk, kimi kayinvalide kimi kardes... herkes basindakini en kotusu saniyor ama emin ol hayatlar cok baska.... benim en buyuk tahammul sebebimCanım hakkında hayırlısı olsun
Kimse yuvasını bozmak istemez ama gitmiyorsa dur diyeceksin bir yerde.
Bende yazmıştım eşimle problemlerim olduğunu ama biz o noktaya getirmedik daha sevgim de var ama bir gün sanki bizde de herşey bitecek gibi yalan değil çünkü ailesine tahammülüm yok
Çocuklara kim bakıyor sen ise gittiğinde annen mj
Evet toparladım.ilk günden tekrar başlıcam. Insalah..toparlandın mı canım tam olarak peki? ins ortım bır kendını ıyı hısedıyorsan ve yapabılıyorsan acı olmadan sen cok azımlısın tekrar baslayıp bu sefer sonunu getırebılırsın
Allah yardımcın olsun canimSağ olasın canım, ailesi bugün var yarın yok mantığıyla sabredebilirsin inşallah ne diyeyim
Yok canım bakıcı bakacak,bbakiciya yakın tasiniyorum,annemler farklı bı sehirde.babalarindan uzak kalmasınlar şimdilik diye tayin istemesim.6 ve 2,5 yasindalar
kaptanim ne güzel demissin ben güzelce bir yürüyeyimKIZLAR YARIN TARTI GÜNÜ BUGÜN TUZDAN ÖDEM ŞİŞKİNLİK YAPACAK ŞEYLERDEN UZAK DURALIM LÜTFEN ..
GÜNÜDE ERKEN KAPATMAYA ÇALIŞALIM YARIN EN GEÇ 13.00 DE KİLO BİLDİRİMLERİNİZİ BEKLİYORUM
Gayet iyi güzel bi eksi gelir senden sanırım bakalım ben ne yapacağım :) @amatordiyetci
gerçekten yetiyor mu o kadar ben on kere dolabı açmış krizlere girmiştim.
En kısa zamanda kolayca yeni düzen kurmanızı diliyorum.Sağ olasın canım, ailesi bugün var yarın yok mantığıyla sabredebilirsin inşallah ne diyeyim
Donut dimislm kizlar ben günü kapadim.
kahvalti 8 de yarim sosis, yarim dilim krem peynirli ekmek, yarim domates, kahve
öglen 13 de bir donut, kahve
öglen 14:30 süzme karnabahar corbasi, bir dilim tahilli ekmek.
60 dakika yürüyüs
Cherry Mom
@reyyanK
Ayyy Perşembe Perşembe amaa yaaaaaaDonut dimi
Hayırlı olsun ayvaciceğimBiz de bugün kreşle anlaştık, ekimde başlayacak.Cherry Mom siz devam etmediniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?