Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Harikasın canım ya nasıl güzel bir huzur demi benimde şu iki gündür yaptığım yarım saatlik biisiklet bile benim o kötü - kilo alacaksın - iç sesimi durdurdu şükür

Canım hakkında hayırlısı olsun
Kimse yuvasını bozmak istemez ama gitmiyorsa dur diyeceksin bir yerde.
Bende yazmıştım eşimle problemlerim olduğunu ama biz o noktaya getirmedik daha sevgim de var ama bir gün sanki bizde de herşey bitecek gibi yalan değil çünkü ailesine tahammülüm yok
Çocuklara kim bakıyor sen ise gittiğinde annen mj

Sağ olasın canım, ailesi bugün var yarın yok mantığıyla sabredebilirsin inşallah ne diyeyim
Yok canım bakıcı bakacak,bbakiciya yakın tasiniyorum,annemler farklı bı sehirde.babalarindan uzak kalmasınlar şimdilik diye tayin istemesim.6 ve 2,5 yasindalar

Harikasın canım ya nasıl güzel bir huzur demi benimde şu iki gündür yaptığım yarım saatlik biisiklet bile benim o kötü - kilo alacaksın - iç sesimi durdurdu şükür
o acı insana emeklerıı gosterıyor kaptan. bende senın gb bır an pnce koruymaya gecebılsem keske kaptanım korumada sporun keyfıde ayrı bır guzel oluyordur

Düşme olayından sonra ara vermek zorunda kaldım . Sonrasında 1 defa yapabildim ama tekrar baslamak istiyorum.

Kolay gelsin canım hayırlısı olsun..

Düşme olayından sonra ara vermek zorunda kaldım . Sonrasında 1 defa yapabildim ama tekrar baslamak istiyorum.
toparlandın mı canım tam olarak peki? ins ortım bır kendını ıyı hısedıyorsan ve yapabılıyorsan acı olmadan sen cok azımlısın tekrar baslayıp bu sefer sonunu getırebılırsın

ben calismayi cok seviyorum ev hanimlifi asla bana gore degil 24 saat disarda calisabilirim ama ev cocugu birakma kismi cidden zor geliyordu hele 3 aylikken birakinca... ama alismistim.

isten cikartmalarina takilmadim da bari 11 yillik tazminatimi verseydiler maddi olarak cok ciddi sikintiya dustum. suan mahkeme filan onlarla bogusuyorum.

hakjinizda hayirlisi olsun canim. kendin icin en iyi olani sen bilirsin nasil huzurlu olacaksan oyle yasa.
bu hayatta her evlilik birseyle sinaniyor, kimi para kimi koca, kimi saglik kimi cocuk, kimi kayinvalide kimi kardes... herkes basindakini en kotusu saniyor ama emin ol hayatlar cok baska.... benim en buyuk tahammul sebebim ve en guzeli yok saymak.... ne dedi ne yapti ne gordu ne anlatti umrumda bile degil, ne sinirleniyorum ne mutlu oluyorum. sadece olduklari gibi kabullendim duymuyorum gormuyorum elestirmiyorum davranislarini. tavsiye ederim.

toparlandın mı canım tam olarak peki? ins ortım bır kendını ıyı hısedıyorsan ve yapabılıyorsan acı olmadan sen cok azımlısın tekrar baslayıp bu sefer sonunu getırebılırsın
Evet toparladım.ilk günden tekrar başlıcam. Insalah.. Sen de deneyebilirsin canım.

Allah yardımcın olsun canim

Gayet iyi güzel bi eksi gelir senden sanırım bakalım ben ne yapacağım :) @amatordiyetci

gerçekten yetiyor mu o kadar ben on kere dolabı açmış krizlere girmiştim.

Çok iyi gerçekten hepiniz açlığa alışmışsınız darısı başıma :)
[/QUOTE]

Yok ya açlığa alışılır mı, gün içinde aç kalarak da kilo vermeyi tavsiye etmiyorum. Ben öğle saatinde dışarıdaydım diyete uygun birşey bulamadım. Akşam yememeyi deneyeceğim ama onda da akşam öğününü sabah ve öğleye ekleyerek.
En kısa zamanda kolayca yeni düzen kurmanızı diliyorum.

Biz de bugün kreşle anlaştık, ekimde başlayacak. Cherry Mom siz devam etmediniz mi ?
Hayırlı olsun ayvaciceğim
Bizim kreş maceracı ağır hasta olunca bitmiişti sonrada zaten virüs patlak verdi devam edemedik bu senede kayıt vs düşünmüyorum yine burası karışık vakalar artıyor hergün olmadı direk 5 yaş anaokuluna gider diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…