Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyy Perşembe Perşembe amaa yaaaaaa
Bende detoks yapamadım basım çok dönüyor bugün kız gece yine uyumadı migrenin tuttu kahvaltıyı da öğlen yaptık öyle olunca yapamadım aslinda kahvaltıyı kabak detoksuna uygun yaptim 2 yumurta peynir yesillik şimdi de probiyotikli yogurt yiyorum anneme uğrayacağım dünden baya yemek kaldı akşam da protein alsam kapatsam diyorum herhalde fazla birşey yemedim gibi bisey

Hadi bakalım :)) hayır olsun inşallah

Ya çörekotu iyi geliyormuş diyorlar birde propolis falan öyle bir takviye kullanıyor musun yoksa sadece ilaçlar mı kuzum ?
Rabbim rahatlık versin inşallah
Propolis aldı kardeşim ama hiç kullanmadım. Sirkeli ve karbonatlı su içmeyi denicem iyi geliyormuş. Çörek otunu da öylece yiyeyim cnm bakayım.

Propolis aldı kardeşim ama hiç kullanmadım. Sirkeli ve karbonatlı su içmeyi denicem iyi geliyormuş. Çörek otunu da öylece yiyeyim cnm bakayım.
Ye canım zararı olacak birşey değil çörekotu genel olarak şifa zaten
Propolisde başla bence bünyen güçlenir ilaçlar vs sana bıkkınlık gelmiştir biliyorum ama zorla kendini

Bi garip hüzün var kuzum. Dolu dolu ağlayasım var....
Kolay değil çünkü endişelisin ama geçeceğine kendine ikna et kuzum içini ferahlatacakta karartacak olanda sensin yapma
Şuan işler çok çok daha kötü olabilirdi annende babanda iyiler çok şükür,hepiniz evdesiniz. 2 3 güne rahatlatacaktır o ilaçlar inşallah seni daha yeni kullanma başladın sayılır. Birde dozlarıda tabi çok normale göre o bile dengeni bozmuştur senin

Sanırım o endişe yaptı beni böyle. Şükür annemin babamın yanında olmak bile çok güzel. İkisi de bebekleri gibi ilgileniyorlar. Rabbim onları korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…