- 23 Mart 2016
- 30.766
- 91.814
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #368.901
Evet donutla önderlik ettin sağolkaptanim ne güzel demissin ben güzelce bir yürüyeyim
Oluyor valla stres yok yanıma beklerim hepinizio acı insana emeklerıı gosterıyor kaptan. bende senın gb bır an pnce koruymaya gecebılsem keske kaptanım korumada sporun keyfıde ayrı bır guzel oluyordur
Bende detoks yapamadım basım çok dönüyor bugün kız gece yine uyumadı migrenin tuttu kahvaltıyı da öğlen yaptık öyle olunca yapamadım aslinda kahvaltıyı kabak detoksuna uygun yaptim 2 yumurta peynir yesillik şimdi de probiyotikli yogurt yiyorum anneme uğrayacağım dünden baya yemek kaldı akşam da protein alsam kapatsam diyorum herhalde fazla birşey yemedim gibi biseyAyyy Perşembe Perşembe amaa yaaaaaa
ya bosuna demiyorum persembe tarti günü olsa diyeAyyy Perşembe Perşembe amaa yaaaaaa
ama bir saat temiz yürüdüm kaptanimEvet donutla önderlik ettin sağol
Artık yarın görcez bugünkü eksi umarım yarın duruyor olurama bir saat temiz yürüdüm kaptanim
Hadi bakalım :)) hayır olsun inşallahBende detoks yapamadım basım çok dönüyor bugün kız gece yine uyumadı migrenin tuttu kahvaltıyı da öğlen yaptık öyle olunca yapamadım aslinda kahvaltıyı kabak detoksuna uygun yaptim 2 yumurta peynir yesillik şimdi de probiyotikli yogurt yiyorum anneme uğrayacağım dünden baya yemek kaldı akşam da protein alsam kapatsam diyorum herhalde fazla birşey yemedim gibi bisey
Yaaa hay Allah niye öyle oldu kuzumKızlar dua edin öğleden beri iyi hissetmiyorum. Şu 14 gün bitse de tekrar Bi tomografi çekinsem ve Dr.dan artık tertemiz ciğerin yanıtını alsam
Bilmiyorum daralıyorum ve boğazımda bişey var takılıp kaldı. Başım da ağrıyorYaaa hay Allah niye öyle oldu kuzumdua ederiz tabi içini ferah tut sen geçecek elbet dayan
bugünkü imkansizArtık yarın görcez bugünkü eksi umarım yarın duruyor olurbirde cumaya suç atıyor sen ye donutları suçlu cuma olsun
offf acil sifalar diliyorum canim ya biran önce kurtulursun insallah su illetten.Kızlar dua edin öğleden beri iyi hissetmiyorum. Şu 14 gün bitse de tekrar Bi tomografi çekinsem ve Dr.dan artık tertemiz ciğerin yanıtını alsam
İnşallah cnm inşallah.offf acil sifalar diliyorum canim ya biran önce kurtulursun insallah su illetten.
Ya çörekotu iyi geliyormuş diyorlar birde propolis falan öyle bir takviye kullanıyor musun yoksa sadece ilaçlar mı kuzum ?Bilmiyorum daralıyorum ve boğazımda bişey var takılıp kaldı. Başım da ağrıyor
Propolis aldı kardeşim ama hiç kullanmadım. Sirkeli ve karbonatlı su içmeyi denicem iyi geliyormuş. Çörek otunu da öylece yiyeyim cnm bakayım.Ya çörekotu iyi geliyormuş diyorlar birde propolis falan öyle bir takviye kullanıyor musun yoksa sadece ilaçlar mı kuzum ?
Rabbim rahatlık versin inşallah
Ye canım zararı olacak birşey değil çörekotu genel olarak şifa zatenPropolis aldı kardeşim ama hiç kullanmadım. Sirkeli ve karbonatlı su içmeyi denicem iyi geliyormuş. Çörek otunu da öylece yiyeyim cnm bakayım.
Bi garip hüzün var kuzum. Dolu dolu ağlayasım var....Ye canım zararı olacak birşey değil çörekotu genel olarak şifa zaten
Propolisde başla bence bünyen güçlenir ilaçlar vs sana bıkkınlık gelmiştir biliyorum ama zorla kendini
Kolay değil çünkü endişelisin ama geçeceğine kendine ikna et kuzum içini ferahlatacakta karartacak olanda sensin yapmaBi garip hüzün var kuzum. Dolu dolu ağlayasım var....
Sanırım o endişe yaptı beni böyle. Şükür annemin babamın yanında olmak bile çok güzel. İkisi de bebekleri gibi ilgileniyorlar. Rabbim onları korusunKolay değil çünkü endişelisin ama geçeceğine kendine ikna et kuzum içini ferahlatacakta karartacak olanda sensin yapma
Şuan işler çok çok daha kötü olabilirdi annende babanda iyiler çok şükür,hepiniz evdesiniz. 2 3 güne rahatlatacaktır o ilaçlar inşallah seni daha yeni kullanma başladın sayılır. Birde dozlarıda tabi çok normale göre o bile dengeni bozmuştur senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?