- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #368.921
canim zencefilli balli limonlu miks yapip icmeni tavsiye ederim. zencefili, limonu tümden miksere at sonra bal ekle ilik suya karistir ic canim koronaya karsi burda tavsiye ediliyor.Propolis aldı kardeşim ama hiç kullanmadım. Sirkeli ve karbonatlı su içmeyi denicem iyi geliyormuş. Çörek otunu da öylece yiyeyim cnm bakayım.
Annemden Bi rica edeyim cnm inşallahcanim zencefilli balli limonlu miks yapip icmeni tavsiye ederim. zencefili, limonu tümden miksere at sonra bal ekle ilik suya karistir ic canim koronaya karsi burda tavsiye ediliyor.
sifa olsun insallahAnnemden Bi rica edeyim cnm inşallah
İnşallah cnm teşekkür ederimsifa olsun insallah
Amin canımSanırım o endişe yaptı beni böyle. Şükür annemin babamın yanında olmak bile çok güzel. İkisi de bebekleri gibi ilgileniyorlar. Rabbim onları korusun
İnşallah kuzum dualarınızlaAmin canım ♥ güzel olacak herşey çok yakında inş
Adım menü şahane20.08.2020
Sabah 0830 1 dilim tereyağlı çavdar ekmeği üzerine 3 dilim tavuk eti
Öğle 1230 sebze çorbası, 1 yk çökelek peyniri, 6 suşi
Akşam 1800 yoğurt, yarım şeftali
Su 2 litre
Spor 25084 adım
Eki Görüntüle 2678055
Evet neden öyle :// tatilde bitti artıkmeraba kizlar yazamiyorum hic
10:30 2 yumurta,salata
16:30 5 kofte
aradada 1 salkim uzum,15 findik yedim
2 litre suCherry Mom Mehfam
Adımlar biraz az olmuş ama menü gayet iyi canım tebriklerMerhaba bugünkü menüm
12 kahvaltı mor erikli matchalı yulaf lapası ,türk kahvesi
2 ara leblebi ve nane limon çayı
4 ara beyaz peynir ve 1 dilim karpuz
5 ara türk kahvesi,ceviz ve badem
7 akşam sadece haşlanmış tavuk yedim :)
Bol yeşil çay ve 3.5 litre su oldu
5 bin adım yürüyüş sadece spor :)
Burayada alıntılayalımda takım spor görsün
Adımlar biraz az olmuş ama menü gayet iyi canım tebrikler
Çok mantıklı diyette kaloriyi de bir anda kısmamak lazım sporuda bir anda arttırmamak lazım sonra kilo duraklamaya girince insan daha ben ne yapayım moduna giriyor girdim biliyorumSporu yavaş yavaş artırmayı planlıyorum kaptanım çünkü çok zorlayınca bıkıyorum diyeti de bırakıyorum o yüzden
Aynen hedefim 6 ay içinde six pack yapmakÇok mantıklı diyette kaloriyi de bir anda kısmamak lazım sporuda bir anda arttırmamak lazım sonra kilo duraklamaya girince insan daha ben ne yapayım moduna giriyor girdim biliyorum
Yaa senin hikayen o kadar mi kötü canım. Ben çok istiyorum bi yandan korkuyorum tabibenim hikayemi duysan direk vazgecersinsen en iyisimi kendini dinle, cok istiyorsan yap, cok istemiyorsan iyice bir düsün cocuk demek yeni bir hayat demek.
Yap canim sende
Bu hayatta ki iyikim en büyük sÜkrüm kızım
O yokken nasıl geçiyordu vaktim diyorum
Hele anne demesi bütün yorgunluğumu alıyor
Bir insan yetiştirmek kolay değil ama hayattaki en güzel yorgunluk bence
❤
Canımm inşallah geçecek bu günler deKızlar dua edin öğleden beri iyi hissetmiyorum. Şu 14 gün bitse de tekrar Bi tomografi çekinsem ve Dr.dan artık tertemiz ciğerin yanıtını alsam
Ben insantye başladım canım 60 gün devam edicem inşEvet toparladım.ilk günden tekrar başlıcam. Insalah..Sen de deneyebilirsin canım.
İnş kaptan inşOluyor valla stres yok yanıma beklerim hepinizi
Ederiz tabi canım benim. Rabbim acil şifalar versin inşKızlar dua edin öğleden beri iyi hissetmiyorum. Şu 14 gün bitse de tekrar Bi tomografi çekinsem ve Dr.dan artık tertemiz ciğerin yanıtını alsam
Tek rakibim ecezBurayada alıntılayalımda takım spor görsün:))) helal sanaa
Evet bende girdim toplayıp toplayıp duruyorum kendimi. İnşÇok mantıklı diyette kaloriyi de bir anda kısmamak lazım sporuda bir anda arttırmamak lazım sonra kilo duraklamaya girince insan daha ben ne yapayım moduna giriyor girdim biliyorum
Hadi inş canım benim.Aynen hedefim 6 ay içinde six pack yapmakama bi anda zorlayınca ödem oluyor kilom artıyor hay böyle işe istediğimi yerim daha iyi diyorum o yüzden seviye seviye yapıcam kaptanım burda paylaşmayı da çok istiyorum her küçük başarıyla beraber o hayalimi gerçekleştirdiğimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?