Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Propolis aldı kardeşim ama hiç kullanmadım. Sirkeli ve karbonatlı su içmeyi denicem iyi geliyormuş. Çörek otunu da öylece yiyeyim cnm bakayım.
canim zencefilli balli limonlu miks yapip icmeni tavsiye ederim. zencefili, limonu tümden miksere at sonra bal ekle ilik suya karistir ic canim koronaya karsi burda tavsiye ediliyor.

Adımlar biraz az olmuş ama menü gayet iyi canım tebrikler

Sporu yavaş yavaş artırmayı planlıyorum kaptanım çünkü çok zorlayınca bıkıyorum diyeti de bırakıyorum o yüzden
Çok mantıklı diyette kaloriyi de bir anda kısmamak lazım sporuda bir anda arttırmamak lazım sonra kilo duraklamaya girince insan daha ben ne yapayım moduna giriyor girdim biliyorum

Çok mantıklı diyette kaloriyi de bir anda kısmamak lazım sporuda bir anda arttırmamak lazım sonra kilo duraklamaya girince insan daha ben ne yapayım moduna giriyor girdim biliyorum
Aynen hedefim 6 ay içinde six pack yapmak ama bi anda zorlayınca ödem oluyor kilom artıyor hay böyle işe istediğimi yerim daha iyi diyorum o yüzden seviye seviye yapıcam kaptanımburda paylaşmayı da çok istiyorum her küçük başarıyla beraber o hayalimi gerçekleştirdiğimde

benim hikayemi duysan direk vazgecersin sen en iyisimi kendini dinle, cok istiyorsan yap, cok istemiyorsan iyice bir düsün cocuk demek yeni bir hayat demek.
Yaa senin hikayen o kadar mi kötü canım. Ben çok istiyorum bi yandan korkuyorum tabi
çok güzel bişey ya
Kızlar dua edin öğleden beri iyi hissetmiyorum. Şu 14 gün bitse de tekrar Bi tomografi çekinsem ve Dr.dan artık tertemiz ciğerin yanıtını alsam
Canımm inşallah geçecek bu günler de

Burayada alıntılayalımda takım spor görsün :))) helal sanaa
Tek rakibim ecez bu hafta onunla mı kapıssam spor konusunda kıtır kıtır yer beni ama olsun bende yürek yedim

Kaptan valla bu kadar spor ödem mı yapılan ı diye bgn yarım demet maydonoz detoks cayı valla herseyi hüplettim kaptan

Evet bende girdim toplayıp toplayıp duruyorum kendimi. İnş
Hadi inş canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…