- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #369.021
Dükkanda 5 dk bile durmadım araba kötü yerde diye. Dikkat ettim ama evim çok sıcak benim gece uyandığımda yatağın bile ıslanmış okadarda susadım soğuk su içtim baya. Muhtemelen ondan oldu ama ihtimalleri atlamamak lazım tabi
Muhtemelen soğuk su ağrıttı boğazını. Ama tabi yine de teyakkuzda olmak lazım.Mehfam sen nasılsın canim
Canım Özgenur galiba bildirim yapamayacak bekleyeceğiz listelerde kalacak tabiCherry Mom kaptanım Asya2600 ayrılmak istemiş onu çıkardım listemden. Ozgenurr cgdmk fancyden bilginiz var mı onlar da girmemiş menü de paylaşmamışlar ben arada kaçırdım mı listedeler mi
İmkanı olan atıyor canım mecburi değilCherry Mom kaptanım tartı atmak mecburi mi , öyleyse pazartesi başlayabilirim atmaya bugün çekmedim :)
Canım koku duyusu en son yerine geliyormus 1 ay falan koku almayan oluyormuş. Eşimin testten 1 gün sonra koku alması yerine geldi. 6 gün koku almadi oMuhtemelen soğuk su ağrıttı boğazını. Ama tabi yine de teyakkuzda olmak lazım.
Dünden daha iyiyim inşallah. Ara ara Bi daralma geliyor. Bide hâlâ koku alamıyorum ve tat ayrımı yapamıyorum.
Ben 10 gündür alamıyorum koku yaCanım koku duyusu en son yerine geliyormus 1 ay falan koku almayan oluyormuş. Eşimin testten 1 gün sonra koku alması yerine geldi. 6 gün koku almadi o
İnşallah haftaya düzelteyim kaptanımTebrikler canım ah biraz daha olsaydı iyiydi 0,29 nota sınırı ya haftaya hedefini zorla bakalım
rabbim daha da iyi etsin inşallah canım benimDaha iyi gibiyim inşallah cnm.
Soğuk sudan olabilir ama sen tedbirli kadınsın, nasıl içtin soğuk suyuDükkanda 5 dk bile durmadım araba kötü yerde diye. Dikkat ettim ama evim çok sıcak benim gece uyandığımda yatağın bile ıslanmış okadarda susadım soğuk su içtim baya. Muhtemelen ondan oldu ama ihtimalleri atlamamak lazım tabi
Helal olsun tabi Aslıcım bizde sana teşekkür ederizCherry Mom sayın kaptaniçem bugüne kadar verdiğiniz emekleriniz için çok teşekkür ederim ama seninde dediğin gibi benm dengem yok Bi anda kilo alıyorum sonra versem de size zararım dokunacak alt grupta menü bildirimi dışında bir şey yapamıyorum üst grupta olmam sakıncalı dönem başlıyor benim yoğunluk var telaşlarım artıyor ben izninizle ayrılmak istiyorum. Hepinize çook çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin Mehfam Cherry Mom @Cagrihilal1 @EceZ ve diğerleri
Ay sorma benimkilere deBu cumaları benim cocuğa birşey oluyormaç yapıyoruzda o arada yazıyorum birde azar işitiyorum telefona baktığım için
Hahahaha olsa olsa ben bakarımAy sorma benimkilere degece yatmadan su tasarruf topiklerine falan bakıyordum,sabah kalktım elime aldım açtım,üstüme atladı bı sure giremedim. İçimden diyorum ki biri son gorulmemw baksa bu ne diyecek tartı günü olunca
gecmis olsun
Geçmiş olsun cnm dikkat et kendine. Kontrol et sürekli. Benim hiç ateşim çıkmamıştı. Ama başkaca şeyler belirti vermişti. İhmal etme. Covid bölümü ayrı hastanelerde. Pandemi bölümünde bekledik biz. Sen maskeni güzelce tak hatta 2 tane takabilirsin. Bi yerlere değmemeye çalış. Dikkatli gidersen bişey olmaz inşallah. Bak babamla gittim ben ve adam 11 saat bence birlikte pandemi bölümünde covidli hastaların içinde durdu ama şükür bişeyi yok.
Eğer rahatsızsan beklemek çözüm değil. İlerlerse sıkıntı. Ama normal Bi grip de olabilir tabi. Umarım ki öyle olsun. Ama ihmal etme geçer diye bekleme.
Dikkatli davranıyorlar hastanede
Iki maske tak varsa siperlik eline dezenfektan tamamdır
Dükkanda 5 dk bile durmadım araba kötü yerde diye. Dikkat ettim ama evim çok sıcak benim gece uyandığımda yatağın bile ıslanmış okadarda susadım soğuk su içtim baya. Muhtemelen ondan oldu ama ihtimalleri atlamamak lazım tabi
Bu cumaları benim cocuğa birşey oluyormaç yapıyoruzda o arada yazıyorum birde azar işitiyorum telefona baktığım için
A çok şaşırdım dünkü spordan mı acaba canımCOK özür dileyerek kilomu paylaşıyorum. Birazdan tekrar giricem
Eski 76.6
Yeni 77.1
Fark 0.5
Yüzde +0.65
Naptıysam olmuyorgercekten çok ama çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?