- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #369.041
Çok güzel oldu buz gibirabbim daha da iyi etsin inşallah canım benim
Soğuk sudan olabilir ama sen tedbirli kadınsın, nasıl içtin soğuk suyurabbim bununla gelmiş geçmiş etsin,bu aralar sağlık yönünden sinaniyorsun hep Allah'ım tez zamanda şifa versin
Bende hep gece terlemesi var ama daha 25 gün önce yapıldı tahlillerim 3 ayda bir gidiyorum ama neden olur acabaGece terlemelerin devam ederse doktora git genel kan tahlili alırlar önemsiz görünse de çok önemli
Yani çocuk haklı,üçgen gibi top atamiyorsan bilemiyorum yaniHahahaha olsa olsa ben bakarım
Topu üçgen gibi at diye krize girdi şimdi benimkiya sabır çıldırdı :))))
Bu senede var bir şey zatenÇok güzel oldu buz gibidikkatsizligime denk geldi. Ben 1 senedir böyleyim canım bütün hastalıklarım 1 senede hortladı. Emzirmeyi bıraktı kızım herşey birden başladı valla
Evet birde o var neyseki pandemi diye misafiri falan unuttum :) yoksa o da tamm bir sinir harbiiii :))Şaşırdım mı şaşırmadım hepsiii aynı bizimkilere de misafir hazırlığı yapınca başına istekleri bitmiyor :)
Ayy sormaYani çocuk haklı,üçgen gibi top atamiyorsan bilemiyorum yani
(Üçgen nasıl atiliyo yaa)
eksi 1 kilo 100 gram cikmistim dün cok bisey degil 100 gram fark bugune göre
Ya zaten evet onu herkes kabul ediyor sanırım ama yapabilene can vallaeksi 1 kilo 100 gram cikmistim dün cok bisey degil 100 gram fark bugune göredemek ki neymis aksam yememek canmis
benim zayifken yeme tarzim bu sekilde idi zaten. aslinda ben rejim yapmiyorum eski yeme bicimime döndüm. kilom 55 ti tabi 173 boya gayet iyiydi.Ya zaten evet onu herkes kabul ediyor sanırım ama yapabilene can vallatebrik ederim çok iyi
Ayy manken fiziğibenim zayifken yeme tarzim bu sekilde idi zaten. aslinda ben rejim yapmiyorum eski yeme bicimime döndüm. kilom 55 ti tabi 173 boya gayet iyiydi.
o yüzden benim menüler zaman zaman sasirtiyor milleti.
Arkadaş lazım gibi duruyor, anne ne bilsin üçgen atmayıHahahaha olsa olsa ben bakarım
Topu üçgen gibi at diye krize girdi şimdi benimkiya sabır çıldırdı :))))
Öyle umuyorum. Ailemin yanında belki bir gün kaçamak yapabilirim ama hem yüzme hem yürüyüş yaparsam, son 3 günde hafif beslenirsem bence oldu bu iş
Olsun sen hedeflediğin kiloya düş ara ara uğrarsın ekibeÖyle umuyorum. Ailemin yanında belki bir gün kaçamak yapabilirim ama hem yüzme hem yürüyüş yaparsam, son 3 günde hafif beslenirsem bence oldu bu işOysa ki çoook alışmıştım size ama bana yol gözüktü gibi sanki kızlar
İnşallah öylede devam ediyor belli olmuyor çocuklarArkadaş lazım gibi duruyor, anne ne bilsin üçgen atmayıama pandemi planları bozdu galiba.
Biz de pandemi olunca acaba vermesek mi dedik ama burada durum iyi ve alışma sürecinde başlarda zaten hasta olacak bir hafta giderse bir hafta evde olacak gibi. Yılbaşına kadar yarım gün alışma turları olur, yılbaşında da ben işe dönerim diye umuyoruz. Heyecanlı bayağı, yarım gün gideceksin diyorum, çok gidiyim anne çook diyor :) Bakalım başlayınca da öyle diyecek mi..
Bir kere çocuk sahibi olunca eski hayata dönmek diye birşey yok bence. Ama anlıyorum işe dönmek anlamında diyorsun, garip bir durum son 6 ayda çok değişti, bağımsızlaştı, konuşma gelişince merak arttı. Bir de ikinci dil konusu var, 2 yaş grubunda dil öğrenmesi kolay olacak çünkü yerli çocuklar da anlasalar bile tam konuşmadıkları için öğretmenler vücut dili ve resimlerle destekleyerek konuşmayı geliştirmeye odaklanıyorlar.İnşallah öylede devam ediyor belli olmuyor çocuklarama önceden olaya ısınmasını sağlamak çok önemli tabi umarım herşey yolunda gider sende eski hayatına dönersin
Bende hep gece terlemesi var ama daha 25 gün önce yapıldı tahlillerim 3 ayda bir gidiyorum ama neden olur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?