Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

U UmutluBen listeyi paylaşayım mı? Tekrar tartılacak mısın ?
yok kaptan valla her hafta ayni oluyor her sabah deli gb spor yapiyorum. Derdi ne bu kiloların anlamıyorum. neden gıtmıyorlar anlamıyorum gercekten cok uzgunum. sanırım haftayada kılo vermezsem atılıcam belkıde grup ıcın ıyı olanı benım atılmamdır.

sukur cok korktum benden dolayı nota alıcazz diye.

Arkadaslar oncelıkle artı kilom için tüm takım üyelerinden gercekten cok özür dilerim.Nota alıcaz diye cok korktum. Kilo veren arkadasları tebrik ederim ama benim +'yı kurtardıgınız için tesekkur ederım. Her hafta bası toplanıp yenıden baslıyorum ama her cuma bır ckus halındeyım. sanırım durma donemındeyım. gecmıs kılo cizelgeme baktım ramazan boyunca 87 kiloda takılı kalmısım kı ramazanda her gun ıftar oncesı 1 saat spor yapardım. ve kilo verme asamasında bunyeden bunyeye degıssede 5 veya 10 kiloda bır duraksama yasanıyormus ( diyetisyenin soylemesı) bu sureclerı sok diyetle atlatabılırmışim yanı 1-2 gün ya sağlam kalori kısması ya da sağlam yeme olarak yapabilirmisim zaten diyette olan bir insana gt ye dediğindede yiyemiyormuş. Neyse ben yemeyi psikolojik olarak kaldıramıcağımı ilettim sağlam kalori kısmasınıda yaptıpım spor programından dolayı tavsiye etmiyor belki off gününde yapabilirsin dedi. meyve olayını konustugumdada cok taktıgım için psikolojik olarak etkiliyor seni dedi be taktığın içinde gdip hep meyve yemeye sartlanıyorsun dedi. (bu da mantıklı geldı bana kendimi hiçbir zaman diyet moduna sokmadım o yuzden sureklı tatlıya borege corege aclık ıstek duymadım ama burda en korktugum sey meyveydı ve abartılı bır sekılde taktıgım ıcın sureklı solugu meyvede alıyorum. bu hafta meyve ıle aramdaki ilişkii duzeltıcem ya da yememeye yemin fln edicem galiba.
buraya artı /sabit/ %0.4 den az gelmek beni gercekten cok uzuyor. sanırım bunuda stres yapıyorum. Zaten son noktaya girdim galiba bu son haftam kilo vermezsem veya sabit kalırsam atılıyorum. Bakalım 77-76 zincirini kırabilcekmiyim. Bu hafta arada aksamları yesillik suyu yapabilirim. Birde gidip form kayısı alayım. Meyveylede cebeleşmicem canım isterse yicem.

Bende olmayan yok zaten canım
Hasimato var belki ondandir

ya olur mu öyle sey? acaba cok mu spor yapiyorsun kas mi oluyor
bir de aksam yemeklerini erken saate cek bakalim nolcak.

Regl zamanı ne kadar oncesınden odem toplamaya baslarsın canım benım 2-3 once baslar yavar yavas artmaya regl oldugumda +2 yı gorurum genelde tabı guzel yuryus fln yaparsam o kadar olmuyor. senınkıde belkı regl etkısıdır. butun hafta 54 gorup sımdı 55.1 cıkman mantıklı degıl tabı. Ayrıca Wc bile olabilir.

Bu arada beni mezuniyet heyecanı sardı. Acaba önümüzdeki hafta mezun olur muyum dersiniz? 52 ye şurda 600 gramcık kalmış zaten Bu kadar kısa sürede bu kiloya inebileceğimi asla tahmin etmiyordum
Olursun canım sen bence sendeki u irade ve azimle. Hadi bir mezuniyet daha kutlayalım
Günaydınlar
19 Ağustos kilom: 73.5
21 Ağustos kilom: 73.3
28 Ağustos cuma için hedef kilom 72.0

Cherry Mom Mehfam
Canım senın boy kactı? birde hedef neydi ben senin gelis anını kacırmısım tatil dolayısıyla.

Daha gitmedim gitmeye de korkuyorum korona yoksa bu sefer kapıp gelmek var bilemedim ateşim bir kere çıktı o da 37/2 oldu indi. Evdeyim şimdilik duruma göre akşam giderim bir de riskli grubundayim zaten
canım yaaa umarım grıptır ve gecer hersey hemen. Cok zor bir durum. bende 3-4 gun once panıkledım aynı senın gb hapsur hapsur gozumu acamadım sonra alerjı ılacını aldım ertesı gune dındı rahatladım. ıns su su sıkıntılar gecer. ben hastane gıtıp gıtmemen konusunda hıc yorum yapamıyorum 3-4 gun onceki paniğimi hatırlayınca cok zor bır karar ve surec. Rabbim korusun hepimizi ve acil sifalar versin

gecmıs olsun canım. nasıl bır haldeyız herseyde covıd mı dıye korkuyoruz

kesınlıkleeeee bıtmeden suan lazım aslında bıtınce bı rahalıcaz psıkolojımız duzelıcek dıye umuyorum. Havadan nem kapar olduk. Herkesi evde tutmaya calısıyorum. bana bısey olmaz dıyenlere sınır oluyorum. bu hafta ıcınde kuzenımın nısanı oldu herkes ıc ıce gobek atıyor. ben gıtmedım babayla anneyı nası tutucan akraba gıtmek zorundayız dedıler gıttıler. insanların bu rahatlıgı bu ara cok batıyor bana

A çok şaşırdım dünkü spordan mı acaba canım
kaptan spor bu kadar mı etki eder ki? spor yapmasam bir dert yapsam bir dert. kirazli yeşil cayımı içiyorum.dun odem yapar korkusuna cırkın bır sy olsada maydonaz puresı ıctım sırf odem varsa atsın dıye ama gunde 3 lt su ıcıyorum cok az wc ye cıkıyorum. ben sıcak fln dusuyodum ama bılmedım sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…