- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #369.061
Rica ederim cnm. Heyecanlı işler seviyorum ben
Evet birde o var neyseki pandemi diye misafiri falan unuttum :) yoksa o da tamm bir sinir harbiiii :))
yok kaptan valla her hafta ayni oluyor her sabah deli gb spor yapiyorum. Derdi ne bu kiloların anlamıyorum. neden gıtmıyorlar anlamıyorum gercekten cok uzgunum. sanırım haftayada kılo vermezsem atılıcam belkıde grup ıcın ıyı olanı benım atılmamdır.
bende napıcagımı sasırdım.A çok şaşırdım dünkü spordan mı acaba canım
sukur cok korktum benden dolayı nota alıcazz diye.***5.Takım 688. Etap ***
Suskunhanim(54,9/ 54.6/0.3/%0,55) izne ayrılmak istiyor 2020 yılı 1.izin hakkı )
0zlem (73,3/) sabit
Calypso95 (68,6/68.4/0.2/%0.29)
UmutluBen(76.6/77,1/-0,5/%-0,65)
Ozgenurrrr (63,8/) bildirimde bulunmadı
redsonja87 (54,4/53,5/0,9/1,65)
SaskinAnne (82/81,7/0,3/%0,37)
kirmizigitar (66,4/65,5/0,9/%1,36)
mavimli (83,3/82,3/1/%1,20)
ayvacicegi(55,9/55,3/0,6/%1,07)
5.takim ortalaması: %0,466
Alt liste:
EceZ ( 53.1/) mezun üye hedef kg 52
Fancynancy (85,9/) 606.etapta 84 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye
Sibal57(81,8/81,3/0.5/%0.61)597.etapta 71,2 ile izne ayrılan üye
Asya2600 (62,0/) yeni üye başlangıç tarihi: 04.07.2020, başlangıç kilo 63 hedef kilo 56
cgdmk (66/) 582.etapta 57,3 kg ile izne ayrılan üye
03.02.20 izin tar. hedef 65
Amor-a (55.1/) mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
ereeves (70/68,5/1,5/%2,14 ) yeni üye başlangıç tarihi 17.08.20 başlangıç kg 70 hedef kg 60
AKREPcg (81/ 79,7/1,3/%1,60) 567.etapta 75.5 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı eski adı Cavidancg
seyrekyagmur ( 78,8/ 77,7/1,1/%1,40)yeni üye başlangıç tarihi 17.08.20 başlangıç kg 78,8 hedef kg 63
amatordiyetci ( 73,5/ 73,2/0,2/%0,27) yeni üye başlangıç tarihi 17.08.20 başlangıç kilo 73,5 hedef kg 54
Bende olmayan yok zaten canımSanırım bazı tehlikeli hastalıklarla ilgisi varmış. Benim boğazımın eteğinde küçük bi şişik var yakında emara giricem onun için usg de yağ gibi dediler ama doktor her gittiğimde kilo kaybı ve gece terlemesi sorardı ama illa kötü bişeyle alakası olacak değil eşim mesela küçükken menenjit başlangıcı geçirmiş terleme hasar olarak kalmış gece daha fazla terliyor
zayiflayinca bir foto atarimAyy manken fiziği
ya olur mu öyle sey? acaba cok mu spor yapiyorsun kas mi oluyoryok kaptan valla her hafta ayni oluyor her sabah deli gb spor yapiyorum. Derdi ne bu kiloların anlamıyorum. neden gıtmıyorlar anlamıyorum gercekten cok uzgunum. sanırım haftayada kılo vermezsem atılıcam belkıde grup ıcın ıyı olanı benım atılmamdır.
Regl zamanı ne kadar oncesınden odem toplamaya baslarsın canım benım 2-3 once baslar yavar yavas artmaya regl oldugumda +2 yı gorurum genelde tabı guzel yuryus fln yaparsam o kadar olmuyor. senınkıde belkı regl etkısıdır. butun hafta 54 gorup sımdı 55.1 cıkman mantıklı degıl tabı. Ayrıca Wc bile olabilir.Ya inanamiyotum inanamadim ve moralim cok bozuldu. Normalde hafta boyu 54 lu kilolardayim ama bu sabah tartiya ciktim 55.1. Adetime 5 gun kaldi ondan midir nolursunuz ondan deyin. Gecen cuma bildirim yapmadim ama pazartesi 54.2 tartildim gecen Carsamba 54. 4 dum. Hayir hafta boyu tum yediklerimi tartiya koysam 900 gr etmes. Off ya off mehter takimi gibi 2 gidip 3 donuyorum.
Gecen hafta: 54.5
Bu hafta :55.1
Aradaki fark : +600 gr
Cherry Mom @EceZ
Olursun canım sen bence sendeki u irade ve azimle. Hadi bir mezuniyet daha kutlayalımBu arada beni mezuniyet heyecanı sardı. Acaba önümüzdeki hafta mezun olur muyum dersiniz? 52 ye şurda 600 gramcık kalmış zatenBu kadar kısa sürede bu kiloya inebileceğimi asla tahmin etmiyordum
Canım senın boy kactı? birde hedef neydi ben senin gelis anını kacırmısım tatil dolayısıyla.Günaydınlar
19 Ağustos kilom: 73.5
21 Ağustos kilom: 73.3
28 Ağustos cuma için hedef kilom 72.0
Cherry Mom Mehfam
O Ozgenurrrr dan haber yok mu noldu bildirim yapamadi mi?
canım yaaa umarım grıptır ve gecer hersey hemen. Cok zor bir durum. bende 3-4 gun once panıkledım aynı senın gb hapsur hapsur gozumu acamadım sonra alerjı ılacını aldım ertesı gune dındı rahatladım. ıns su su sıkıntılar gecer. ben hastane gıtıp gıtmemen konusunda hıc yorum yapamıyorum 3-4 gun onceki paniğimi hatırlayınca cok zor bır karar ve surec. Rabbim korusun hepimizi ve acil sifalar versinDaha gitmedim gitmeye de korkuyorum korona yoksa bu sefer kapıp gelmek var bilemedim ateşim bir kere çıktı o da 37/2 oldu indi. Evdeyim şimdilik duruma göre akşam giderim bir de riskli grubundayim zaten
gecmıs olsun canım. nasıl bır haldeyızBoğazım ağrıyor kızlar benimde
Pzt düğme almaya gitmiştim bir kadin vardı içerde içerisi de küçük herkeste maske vardı bende çift maske vardı ama tabi herşeyi değerlendirmek lazım gece terledim uyandım su içtim ya ondan oldu tabi covid mi diye aklıma da geldi. Yarına kadar kontrol edeyim olmazsa gidip tomografi cektiririm
ben hedef vermesem ecez tek hedefım su takıldıgım yerı kırabılmek. off gunumde belkı ac dolasırımGünaydın kızlaaaar
@0zlem
U UmutluBen
O Ozgenurrrr
@kirmizigitar
@fancynancy
@cgdmk
@Amor-a
Haftaya cuma için hedeflerinizi alalım unutmayın lütfen.
Canım senın boy kactı? birde hedef neydi ben senin gelis anını kacırmısım tatil dolayısıyla.
Şüpheleniyorumgecmıs olsun canım. nasıl bır haldeyızherseyde covıd mı dıye korkuyoruz
bu cuma nasıl bısey yahu. herkese bır sey oluyor. hadı bız neysekte cocuk bıle etkılenıyorr yaaBu cumaları benim cocuğa birşey oluyormaç yapıyoruzda o arada yazıyorum birde azar işitiyorum telefona baktığım için
kesınlıkleeeee bıtmeden suan lazım aslında bıtınce bı rahalıcaz psıkolojımız duzelıcek dıye umuyorum. Havadan nem kapar olduk. Herkesi evde tutmaya calısıyorum. bana bısey olmaz dıyenlere sınır oluyorum. bu hafta ıcınde kuzenımın nısanı oldu herkes ıc ıce gobek atıyor. ben gıtmedım babayla anneyı nası tutucan akraba gıtmek zorundayız dedıler gıttıler. insanların bu rahatlıgı bu ara cok batıyor banaTeşekkür ederim.
Muhtemelen öyle yapacağım vebalden korkuyorum o yüzden evden çıkmamaya çalışıyorum sımdı haber aldım erkek kuzenimde benim gibiymiş yoksa salgın bu sefer böyle mi gidiyor anlamadım.Şimdi esim işe gitti akşam durumuma göre hareket edicem artık o değil de kaptıysam nasıl kaptım bir tek uzak olarak babamın yanına araştırma hastanesine gidiyorum 1 aydır yatıyor asansöre bassam kolonyalanıyorum çift maske dediğin gibi. Çok da durmadan dönüyorum başka sadece parka gidiyoruz evimizin yakınındaki. Bu virüs bitince ciddi psikolojik destek lazım milletçek
kaptan spor bu kadar mı etki eder ki? spor yapmasam bir dert yapsam bir dert. kirazli yeşil cayımı içiyorum.dun odem yapar korkusuna cırkın bır sy olsada maydonaz puresı ıctım sırf odem varsa atsın dıye ama gunde 3 lt su ıcıyorum cok az wc ye cıkıyorum. ben sıcak fln dusuyodum ama bılmedım sımdıA çok şaşırdım dünkü spordan mı acaba canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?