- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #369.081
-900 u gorunce kendime iki haslanmis yumurtali kahvalti hazirladimCanım ben sen kadar iyi değilim ya 200g gitti anca benden. Sen artırken çok iyi eksi gelmişsin tebrik ederim
Geçen Cuma 68.6
Bugün 68.4
Hedef de 68 olsun
EceZ Cherry Mom
kas olabılır belkı alt karnımın en genıs yerı 98 cıkıyordu sımdı 94. alt gobegım gıtmıs gb. gogus atının kaburgaları baya cıkmıs bırde gobek yan cızgılerım var anneme gore karnım baya sekıllenmıs bacaklarımda ınceldı gb gelıyor ama tartıda kıpırasa bıraz fena olmaz 2 kılo fln ıstemıyorum ki 500 gr da olurya olur mu öyle sey? acaba cok mu spor yapiyorsun kas mi oluyor
bir de aksam yemeklerini erken saate cek bakalim nolcak.
heyecandan unutmusum:) 65 diyelim hedefi. cok ucmayalim fazlasi olursa sevinirizGünaydın kızlaaaar
@0zlem
U UmutluBen
@Ozgenurrrr
kirmizigitar
@fancynancy
@cgdmk
@Amor-a
Haftaya cuma için hedeflerinizi alalım unutmayın lütfen.
baklavalar ıcın sımdıden bırseyler yapmaya basladın mı canım yoksa biraz verdıkten sonra mı? hadi insa tez zamanda saglıklı bır sekılde ulasırsın hedefıne inşMerhaba :) boy 1.64 haftaya cuma hedefim 72
Son hedefim 54
canım yaaa umarım grıptır ve gecer hersey hemen. Cok zor bir durum. bende 3-4 gun once panıkledım aynı senın gb hapsur hapsur gozumu acamadım sonra alerjı ılacını aldım ertesı gune dındı rahatladım. ıns su su sıkıntılar gecer. ben hastane gıtıp gıtmemen konusunda hıc yorum yapamıyorum 3-4 gun onceki paniğimi hatırlayınca cok zor bır karar ve surec. Rabbim korusun hepimizi ve acil sifalar versin
kesınlıkleeeee bıtmeden suan lazım aslında bıtınce bı rahalıcaz psıkolojımız duzelıcek dıye umuyorum. Havadan nem kapar olduk. Herkesi evde tutmaya calısıyorum. bana bısey olmaz dıyenlere sınır oluyorum. bu hafta ıcınde kuzenımın nısanı oldu herkes ıc ıce gobek atıyor. ben gıtmedım babayla anneyı nası tutucan akraba gıtmek zorundayız dedıler gıttıler. insanların bu rahatlıgı bu ara cok batıyor bana
Allah korusun öyle deme ya o çok farklı bir hastalık. Evet haşimato var Allah'tan henüz tiroitlerim çalışıyor ama ailemizde lenfoma var bir emara girimde en azından içim rahat etsin diyorumBende olmayan yok zaten canım
Hasimato var belki ondandir
Benim ölçülere çok yakın senin boy kaç cnm bi de şu siteden vücut yağ yüzdesi hesaplayabilirsinBel 83
Göğüs 100
Kol 31
üst bacak 62
Alt bacak 40
basenim 111
eskiyi buldum. Yeniyide yazarım yarın sabah baklım
Body Fat (BMI method) | 35.2% |
Bende var hasimato yanlış anladın sanirimAllah korusun öyle deme ya o çok farklı bir hastalık. Evet haşimato var Allah'tan henüz tiroitlerim çalışıyor ama ailemizde lenfoma var bir emara girimde en azından içim rahat etsin diyorum
baklavalar ıcın sımdıden bırseyler yapmaya basladın mı canım yoksa biraz verdıkten sonra mı? hadi insa tez zamanda saglıklı bır sekılde ulasırsın hedefıne inş
Şöyle :)
Ben sorayım ona cnm. Gönderir duruyorsa.Benim eski ölçüleri not etmemişimLeyl-i-fer e yazmıştım onda varmıdır acaba nerden bulsam
Buldum ben canım şimdi sagolasinBen sorayım ona cnm. Gönderir duruyorsa.
Attım özeldenBenim eski ölçüleri not etmemişimLeyl-i-fer e yazmıştım onda varmıdır acaba nerden bulsam
Inan benimkilerde oyle bendede baba inat. Artık bır sonu gelsede rahat etsek.ki benim babam böbrek yetmezliğinden 1 aydır hastanede yatıyor ve şeker hastası doktor diyor kesinlikle virüs almaması lazım annem evdeyken eve misafir kabul ediyor sonra da hastaneye gidiyor kavga ediyoruz hep dikkat ediyorum diyor ne dikkati.özellikle bu eski ins
Kaptanım atmıs canım ama benım alt karnım kocaman benım eskı olucelerın kendıme aldıklarım arasında o da var onada bakıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?