Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya olur mu öyle sey? acaba cok mu spor yapiyorsun kas mi oluyor
bir de aksam yemeklerini erken saate cek bakalim nolcak.
kas olabılır belkı alt karnımın en genıs yerı 98 cıkıyordu sımdı 94. alt gobegım gıtmıs gb. gogus atının kaburgaları baya cıkmıs bırde gobek yan cızgılerım var anneme gore karnım baya sekıllenmıs bacaklarımda ınceldı gb gelıyor ama tartıda kıpırasa bıraz fena olmaz 2 kılo fln ıstemıyorum ki 500 gr da olur ben aksam yemeklerını cok gec yememeye dıkkat edıyorum canım bazen kacıyor ama genelde 17.00 da hadı olmadı 18.00 da kapatmaya calısıyorum Ama bu hafta bıraz daha dıkkar edeyım kacta kapatıcam. saatli paylasım yapayım.

Evet öyle bı atmosfer bile insanı zorluyor belki de normal bı grip salgını var bı yandan da ilkkez yaşıyorum yazın. Gitmemekse eğer varsa bir yandan eşim ise gidiyor asla istemem birisine sebep olmak. Bakalım muhtemelen yarın gideceğim.

kimse umursamıyor ki benim babam böbrek yetmezliğinden 1 aydır hastanede yatıyor ve şeker hastası doktor diyor kesinlikle virüs almaması lazım annem evdeyken eve misafir kabul ediyor sonra da hastaneye gidiyor kavga ediyoruz hep dikkat ediyorum diyor ne dikkati.özellikle bu eski insanlara anlatamıyoruz birçok şeyi

Bel 83
Göğüs 100
Kol 31
üst bacak 62
Alt bacak 40
basenim 111

eskiyi buldum. Yeniyide yazarım yarın sabah baklım
Benim ölçülere çok yakın senin boy kaç cnm bi de şu siteden vücut yağ yüzdesi hesaplayabilirsin
cnm
Body Fat (BMI method)35.2%
bu doğru olan.En üstte navy yazıyor askeri ölçü sanırım o değil de.
diyetisyenlerde olan tanitaya çok yakın çıkıyor. Kilon aynı kalırken inceliyorsan yağ azalıyordur

Allah korusun öyle deme ya o çok farklı bir hastalık. Evet haşimato var Allah'tan henüz tiroitlerim çalışıyor ama ailemizde lenfoma var bir emara girimde en azından içim rahat etsin diyorum
Bende var hasimato yanlış anladın sanirim

baklavalar ıcın sımdıden bırseyler yapmaya basladın mı canım yoksa biraz verdıkten sonra mı? hadi insa tez zamanda saglıklı bır sekılde ulasırsın hedefıne inş

Cnm aşama aşama düşündüm bu ay çok spor yapmıcam dışarıda yürüyüş bazen leslie ,kasmadan,sonra 3 gün 15 dk pilates sonra 30 dk pilates şeklinde artırmayı planlıyorum.Senin gibi bir anda yüklenince ya kilo alıyorum ya duruyor moralim bozuluyor o yüzden cnm çünkü yağ azalıp kas artıyor evet güzel bişey ama tartı daha çok etkiliyor beni

Inan benimkilerde oyle bendede baba inat. Artık bır sonu gelsede rahat etsek.

Tam olarak nerelerinden ölçtün U UmutluBen ben de olceyim bi
Kaptanım atmıs canım ama benım alt karnım kocaman benım eskı olucelerın kendıme aldıklarım arasında o da var onada bakıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…