- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #36.881
15 dal maydonoz saplarıyla birlikte yıkıyorum. salataya doğrar gibi belki biraz büyük gelişigüzl doğruyorum. kolay parçalansın diye. blendırın ölçekli haznesinin içine atıyorum. yarım limon suyu ve yarım bardak suyla birlikte blendırdan geçiriyorum. sonra da içiyorum. bugün yüzümde iki tane sivilce çıktı. maydonoz kürümün 6. günüydü. sivilceler de işe yaradığının işareti olsa gerek.
takyonu taydin olarak düzeltiyorum.
at şu poğaçaları artık. bak avm ye gittik, nişanlım kadayıf yedi, ben de karşısında şekersiz çay içtim.
metabolizmanla uğraşma. bir şey yapacaksan metabolizma hızını ölçtür. yani hiç hareket etmediğin zamanlarda bünyen kaç kalori yakıyor. sen günlük kaç kalori alıyorsun. hareketsizken yaktığın kalori den fazlaysa aldığın kaloriler gün içinde ne kadarını yakacak hareket yapıyorsun, bunu gözlemle. ama illa hap alacaksan doktor bir arkadaşımın dediğini söyleyeyim; lahana hapı piyasadaki en sağlıklı zayıflama hapıymış. aslında lahanayı yemek lazımmış ama bir kapsülde 1 lahana var gibi düşünmeliymişiz. günde bir lahana yiyemeyeceğimizden hap kullanılabilirmiş.
eve gitmm lazım. evden devam edicem...
benim fikrim nar ekşisi hiç sevmem
o cevizli sucuk benim bildiğim cevizli sucuk mu acep? lokumlu olan mı o :26:
.
oyy gidiyom markete almaya :))) kızlar kalorili değil demi alimmi 1 tane
Ooooooo herkesler burda
Öğle arasında bir tost yedim. İçinde peynir ve domates vardı, yanında 3 zeytin ve çayla.
Şimdi eve geldim ve bu kup kuru öğünümü yeşillik yiyerek şenlendirmeyi düşünüyorum.
Kendime güzel bir salata yapayım öğlen yiyemedim şimdi yiyeyim hem daha öğlen bitmedi ki
valla canım ben zayıflarken çok güzel (109,5 a kadar düşmüştüm) bi gün yememem gereken ne varsa yedim ve ertesi gün bu detoksu yaptım gün boyunca hiç bozmamama rağmen sabah başlamadan önce tartıldığım kilodan akşam 1,5 kilo fazla çıktım.. moralim bozuldu bıraktım detoksu.. hiçbişey yemedim hiç bişey.. belki önceki günden kaynaklanmıştır büyük ihtimal öyledir ama akşam moralim çok bozuldu.. eşim bile farketti çok kötü oldum.. saat 10 da yattım uyudum zaten.. bu sabah 111,0 la uyandım
şimdi buraya en başta yazdığım listemle devam ediyorum. inşallah yarın sabah en azından 110,0 olsam geçen cuma 110,6 ıydım çünkü..
bu hafta moralim çok bozuldu ya
neyse sabah 1,5 dilim kepek ekmeği ile beyaz peynir yedim yanında nesquikli süt içtim.. öğlen de mercimekli bulgur yicem iki üç kaşık.. yanında yoğurt yerim.. akşam sadece yoğurt yiyebilirim 1 dilim ekmekle.. ya da cacık yapar yerim..
bakalım yarın güzel bişeyler görsem
Günaydın kızlar nasılsınız?
Dünkü yürüyüşten sonra sabah zor uyandım okula da geç kaldım.
Sabah: 1,5 dilim çavdar ekmeği, 1 yumurta, 3 zeytin, 1 kk peynir, 2 çk bal
ara: 1 küçük elma yedim şimdi.
Yürüyüşe ara vermek yok bugün de yapılacaköğle arasında görüşürüz kızlar
canım senin adına çok sevindim
89 cm süper bi rakam, çok iyi moral olmuştur sanaaa
ve annenlerin gitmesine de sevindim açıkçası, moralin bozuluyodu çünkü, en azından şimdi daha iyi beslenirsin :))
bu arada herkese günaydınlaaarrrrrr
ben dün gece mato hızlandırıcı içeceğimi yaptım
yatmadan 1 portakalla onu içtim
sabah da aç karna önce onu içtim, sonra 1 kuru kayısı yedim yine 1 bardak su ile
kahvaltı olarak da 1 elma doğranmış k-flakes yedim, tarçınlı
bende dün akşam eve gittim,yemek yaptım önce
çorba ve zerdeçellı pilav yaptım yemeğe ilave
sonra ütülerim vardı onları yapmaya durdum.kocam ha geldi ha gelicek derken baktım saat 8 30 olmuş
bu saatten sonra ben yemem artık dedim.kocacım sana hazırlıyım dedim
yok dedi sen yemessen bende yemem aaaa bi türlü ikna edemedim
ama en sonunda onu kandırdım ve sofraya beraber oturduk ama ben sadece salata yedim
güzel karışık bir salata yapmıştım roka maydonoz dereotu marul kırmızı marul mor soğan .ben bi güzel onu yedim kocam da bi güzel yemeğini yedi.süper oldu tabii
çok güzel ya belden 20 cm. harikaa....
arkadaşının hastalığı ne bilmiyorum ama 4 yıl önce ben de oldum. çok riskli bir durumu yoksa en fazla 3 4 ayda işine gücüne devam eder. en önemlisi moral. kendini dağıtırsan toparlanman da zaman alıyor. bak gündüz ne diyordun şimdi ne diyorsun. 20 cm
Arkadaşlar ben büyük bahar silkinmesi hareektini başlatıyorum. bu akşam 45 dk lık hızlı yürüyüş ve sonrasında basen hareketleri yaptım ve 1 litre su içtim üstüne sırf gece.
Artık hergünkü hedefim yürümek heryanımı çalıştırmak. havalar da ısındı yihhuuuu
Bende ekledim seniÖzgür Kılıç D***** diye bir istek gelecek o benim:)))
TAKYONcum yazdığın hiçbirşeye alınmıyorum şaka yaptığını biliyorum , zaten yazdıklarında da haklıydın.
Pohaçayı maalesef bir kere ısırdın mı devamı geliyor.Bir daha yapmıycam.
Cuma akşam kayınvalidem,kayınpederim vee eşimin dayısı bize geliyor.Konyada oturuyorlar.İşlerimde yoğun onlar gelince de evdede bayağı bir yoğun olucam.O kadar yogunum ki.Yorgunken hiç uyku tutmaz beni
Cumaya fazla kendimi hazırlamıyorum.Geçen haftadan çok ümitliydim.Bu hafta ortada durayımda en azından psikolojim bozulmasın.
Bu arada lahana hapı alıp almama arasındayım.Bir arkadaşım onunla iyi zayıflamıştı.Ben haplara karşıyım ama metabolizmamın hızlanmaya ihtiyacı var.
valla canım ben zayıflarken çok güzel (109,5 a kadar düşmüştüm) bi gün yememem gereken ne varsa yedim ve ertesi gün bu detoksu yaptım gün boyunca hiç bozmamama rağmen sabah başlamadan önce tartıldığım kilodan akşam 1,5 kilo fazla çıktım.. moralim bozuldu bıraktım detoksu.. hiçbişey yemedim hiç bişey.. belki önceki günden kaynaklanmıştır büyük ihtimal öyledir ama akşam moralim çok bozuldu.. eşim bile farketti çok kötü oldum.. saat 10 da yattım uyudum zaten.. bu sabah 111,0 la uyandım
şimdi buraya en başta yazdığım listemle devam ediyorum. inşallah yarın sabah en azından 110,0 olsam geçen cuma 110,6 ıydım çünkü..
bu hafta moralim çok bozuldu ya
neyse sabah 1,5 dilim kepek ekmeği ile beyaz peynir yedim yanında nesquikli süt içtim.. öğlen de mercimekli bulgur yicem iki üç kaşık.. yanında yoğurt yerim.. akşam sadece yoğurt yiyebilirim 1 dilim ekmekle.. ya da cacık yapar yerim..
bakalım yarın güzel bişeyler görsem
Selam kızlar bu sabah uyandığım gibi ılık sirkeli suyumu içtim.klasik kahvaltımı abartmadan yaptım.Light ekmek yoktu bu sefer küçük bir pohaça yedim.Şu pohaçalar bitsede kurtulsam
Ara olarak çubuk kraker yedim.
Öğlen dükkandayım ne yerim bilmiyorum ama tek seçeneğim tavuk döner yada çorba ben oyumu çorbadan yana kullanacağım.
Kızlarrr yüreğim sızlarr;
45 dk yürüyüşün ardından
4 ç.k. Kreviz ve 2 dilim sebzeli ekmkeğimden yedim
ve tekrar işimin başına döndümmmm
herkese kolay gelsinnnn
cevızlı sucuk coooook kalorılı bence yemeyın arkadaslar tabı sız bılırsınız ama nacızane fıkrım onu yerıne 3 kuru kayısı yıyın
kalorı deposu takyoncum
gunaydın hanımlarrrrr
kılo bıldırımımı yapayım
gecen hafta:109.9
bu hafta:107.9
gıden:2 kılo
spora gelınce:310 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?