- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #36.921
Kızlar ben bugün çok yoğundum malum ay başı
yediklerimi yazıp çıkayım;
sabah;2 dilim ekmek+az lor az beyaz peynir
1 haşlanmış kayısı kıvamında kırmızı biner serpilmiş yumurta
2 fincan çay
ara:1 elma
öğlen:zeytinyağlı kereviz+2 dilim ekmek
ara:1 avuç leblebi+1 fincan 5i bir yerde çay+3 tane light biskivi
birazdan eve gidicem akşama misafirim var yemekte.ama dietin dışına çıkmam öle çok ağır yemekler yapmadım çünkü
yarın görüşmek üzere herkese iyi akşmalar.öpüldünüzzz
günaydın kızlaaarr
maşallah kilolar verilmiş
veremeyenler de üzülmesin, onlar da haftaya verirler inşalllaaaaahhhhhhh
sabah önce aç karna 1 bardak MHÇ içtim, arkasından da 1 kuru kayısı ve 1 bardak su içtim kahvaltı olarak da
2 dilim denge ekmekten iki dilim incecik kaşarla yağsız tost yaptım, onu yedim
1 salatalık
2 çk bal ve
1 kupa yeşil çay içtim
saat 11 gibi de elma yicem ara olarak
gülhancım bu MHÇyi de şöyle yapıyorum
1 elma
1 limon
10ar tana karanfil ve tane karabiber
1 çubuk tarçın
hepsini 1 lt suda 35-40 dk ya yakın kaynatıyorum, kısık ateşte
daha sonra tarçını ve biberlerin bi kısmını çıkartıp, blenderdan geçiriyorum, posasıyla içiyorum
7 gün içiliyo ama sadece
fazlası zararlı sanırım
sabah-öğle- akşam içiliyo tabi
Günaydın kızlar benim moralim yine bozuldu.kilom aynı.Neden gram bile veremedim anlamadım.2 haftadır yerimde sayıyorum.59,5 :26:
Sanırım az su içmeye başladım oyüzden.Çok su içincede burda (dükkanda yanlız olduğum için) sık sık wcye gitmek sorun oluyor.Offf....
hem misafirin var hem diyetin dışına çıkmıyosun negüzel maşallah canım. moralini bozma bak ben aylardır nerdeyse hep aynıyım napalım vazçekmek yok. senin yemeklerin çok güzel hep kereviz falan bence moral bozmadan devam
canım çok sağolasın şimdi bu bir litreyi bir günde mi bitiricem yoksa içebildiğim kadar 2 günde de içilir mi?
2 haftadır mıben yılbaşından beri yerimde sayıyorum benim çoktaan vazgeçip gitmem lazımdı ama amacıma ulaşıcam biliyorum olacak olacak
Hepimiz Balıkesirliyiz
kızlar takım olarak komple çöküşteyiz resmen dokuzuncu olmuşuz bende dahil hepimizin biraz daha gayret etmemiz lazım haftaya güzel bir liste çıkaralım
kızlar takım olarak komple çöküşteyiz resmen dokuzuncu olmuşuz bende dahil hepimizin biraz daha gayret etmemiz lazım haftaya güzel bir liste çıkaralım
hepimiz balıkesirliyiz
canım zaten 2 den fazla vermek sağlıksızolur sen gayet iyi gidiyorsunkutluyorum canım dıren sakın bırakma devam et boyle
ben bayıldım buna ya
takyoncum ben haftada 2 den fazla veremıyorum kı genelde:44:
niye öle diyosun gülsüm birinci olmuşuz ama sondan.farkedermi ???? :))
günaydn hepinize hanımlaaaar:)
ay dünkü yediklerimi yazim de bi ceza kesin siz bana:26:
kalkınca:
1 bar süt. 1 muz
kahvaltı:
1 haş. yum
1 kk. pey.
3 siyah 1 yeşil zey.
yarım haşlanmış patates
1 çay k. tahin-pek. 1 çay k. bal 1 çay k. nutella:26:
1 dilim kep. ek
2 bardak şekersiz çay
ikindi:
1 kuşbaşılı kaşarlı pide
2 çatal künefe:26:
bu kadar
başka bişi yemedm ama
dün kırk kontrolum vardı,ona gittik,eşim de dermatoloğa görndü,oğlumuzu da sünnet için çock cerrahna göstericktk ama izinliymiş,bi de lazer için estetisyenin kliniğine gttik,snra bebek arabası baktm fln çok koştrdm yani,yakmışımdır heralde
walla 8inde tatile çıkıcz en azından göbiki yok etmeli gidene kadar,ben daha pide yiyorm yaaaa
grubumuz da cortlamış bu hafta sıralamada,noliy kızlar yaw,silkenelip kendimize gelelim yahu
günaydn hepinize hanımlaaaar:)
ay dünkü yediklerimi yazim de bi ceza kesin siz bana:26:
kalkınca:
1 bar süt. 1 muz
kahvaltı:
1 haş. yum
1 kk. pey.
3 siyah 1 yeşil zey.
yarım haşlanmış patates
1 çay k. tahin-pek. 1 çay k. bal 1 çay k. nutella:26:
1 dilim kep. ek
2 bardak şekersiz çay
ikindi:
1 kuşbaşılı kaşarlı pide
2 çatal künefe:26:
bu kadar
başka bişi yemedm ama
dün kırk kontrolum vardı,ona gittik,eşim de dermatoloğa görndü,oğlumuzu da sünnet için çock cerrahna göstericktk ama izinliymiş,bi de lazer için estetisyenin kliniğine gttik,snra bebek arabası baktm fln çok koştrdm yani,yakmışımdır heralde
walla 8inde tatile çıkıcz en azından göbiki yok etmeli gidene kadar,ben daha pide yiyorm yaaaa
grubumuz da cortlamış bu hafta sıralamada,noliy kızlar yaw,silkenelip kendimize gelelim yahu
günaydın kızlar,
dün akşam ben de biraz cozuttum.
akşamüstü bir kaşarlı tost yedim küçük sandviç ekmeğine
akşam da bir çorba kaşığı pilav, bir çorba kaşığı kuru fasulye, kibrit kutusu kadar da tavuk göğüs.
ama bir dilim pasta yedim saat 10 gibi. bu sefer dayanamadım. cuma mutluluğundan sarhoş oldum sanırım.
bugün maydonoz kürümün 8. günü
kahvaltıda
1 dilim ekşi mayalı doğal ekmek
peynir
1 zeytin
1 yumurta
domates salata dereotu
yedim. dün akşam için balık almıştım. kahvaltıdan yeni kalktım. bundan sonraki öğünümde ızgara balık yemeyi planlıyorum.
yine haftasonu geldi. beni çok yalnız bırakmayın noolluuurr.
Eki Görüntüle 171388
Arkadaşlar dün gece bi eski fotografıma rastladım. Değişiklik gördüm kendimde ve sizinle paylaşayım dedim. Alttaki fotografta 76 kilodan az değilim bu son fotografımda (üstteki) ise 68,6 yım. Umarım tam 60 olunca daha güzel bir fark görürürm.
baya fark var canım ama cıdden coook zayıf gorunuyorsun boyun kac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?