- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #369.341
doğum kontrol hapı migreni tetikliyor birde uzun süre kullanımı zararlı diye Spiral taktırmıştım geçen hafta o da daha ilk haftada kaymışAllah'tan hemen kontrole gitmiştim az bir kayma dedi doktor takip edelim flann regliye kadar bekleyecektim olmadı bunu çıkartır yenisini takarız dedi amaa bugün müthiş bir ağrı ve ara kanama yaptı yarına randevu aldım bakalım yarına kadar çekeceğim ağrıyı belliki.
Geçmek bilmedi canım içmek zorunda kaldim çok şükür geçti şimdi. Bir zamanlar apRa nax plus içiyordum artık onu almıyorum.Ah canım çok geçmiş olsun snadaa aynı günde 3 ilaç ne yapıyoruz o böbreklere Allah bilir(
Teşekkürler cnm..Gecmis olsun, bol bol su icmek ise yarayabilir.
Hakkaten öyle olmuş
Ben hala kullanıyorum maalesef :/Geçmek bilmedi canım içmek zorunda kaldim çok şükür geçti şimdi. Bir zamanlar apRa nax plus içiyordum artık onu almıyorum.
yaa evi bitlenmis de kendisi de banlanmis haberin var mi ? gitti benim ortimTempus hoşgeldin
Bugün seni andım burda geldin ha pekte iyi anmadım amaarkadaşın evi kumrulardan bitlenmiş seni hatırladım
Oooooo hoşgeldiinHellooooooooo ben geldim ne yapıyorsunuz bakalımm
Mesajlarında birşey yok gibikirmizigitar noldu da ban yedin ortim?
İlaç ismi yazıyor sanırım ondan gibi ama emin değilimMesajlarında birşey yok gibi
Bariz reklam amacı gütmedikçe ki sıkıntısı çok belli ban yemez biraz bakayımda yönetime yazarımİlaç ismi yazıyor sanırım ondan gibi ama emin değilim ☹
Ama aynı konuda başka biri de yazmış o ismi. Ondan değil demekkiBariz reklam amacı gütmedikçe ki sıkıntısı çok belli ban yemez biraz bakayımda yönetime yazarım
Sordum canım üyelik sorunu olabilir diye düşünüyorum yazışmalarda pek birşey yok gibiAma aynı konuda başka biri de yazmış o ismi. Ondan değil demekki
Tm o zmnSordum canım üyelik sorunu olabilir diye düşünüyorum yazışmalarda pek birşey yok gibi
Dönerim sizede 🖐
evet baktim ben de hic polemik yok noldu anlamadimMesajlarında birşey yok gibi
Hoş buldum canımTempus hoşgeldin ❤❤
Bugün seni andım burda geldin ha pekte iyi anmadım amaarkadaşın evi kumrulardan bitlenmiş seni hatırladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?