Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok geçmiş olsun canım ya kadınların işi gerçekten zor.. Ama onu takanlarda genelde fazla kanama oluyormuş. Takanlardan öyle duydum.
Ah canım çok geçmiş olsun snadaa aynı günde 3 ilaç ne yapıyoruz o böbreklere Allah bilir (
Geçmek bilmedi canım içmek zorunda kaldim çok şükür geçti şimdi. Bir zamanlar apRa nax plus içiyordum artık onu almıyorum.
Gecmis olsun, bol bol su icmek ise yarayabilir.
Teşekkürler cnm..

Geçmek bilmedi canım içmek zorunda kaldim çok şükür geçti şimdi. Bir zamanlar apRa nax plus içiyordum artık onu almıyorum.
Ben hala kullanıyorum maalesef :/
Bugünde onunla anca geçti bir ara kıvrandım korktumda pazar pazar ne yaparım diye yarın ilk iş doktor

Selamm hatunlar,

anam neler olmuş bitler bitler,banlar
Bende bugün menemenlerimi yaptım 10 kilo domates ile yarın nasipse 15 kilo daha alasım var. Çok da yoruldum bakalım nolcek.
Yarın bir de tartı günü ve sanırım ben aybaşım geldi suan tam bi yarım dünyayım dehşet şişim yarın 5 kilo fazla gelirim artık

Cuma ile ayni 55.1 maalesef. Kesin adet oncesi siskinlik bu. Benim 10 gun onceden baslar su an 2 gun kaldi odem sanirim. Ozellikle dikkat edip tatli sey yeme istegine engel olursam adetten sonra kilo kaybi birden oluyor. Insallah oyledir.
EceZ Cherry Mom

Selamlar

Cuma 55.3
Pztesi 55.4

Dünkü psikolojiden sonra iyi yine :S ama genel olarak haftasonları verimsiz geçiyor. Haftaya bunu değiştireceğim.

Günaydın kızlar.. Cuma:73,3 Güncel:74,5
Gereksiz bir şişkinlik var karnımda. 2 gündür de spor yapamadım. Yoksa hafta sonu gömmedim tam tersi dikkat ettim.
EceZ Cherry Mom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…