- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #369.321
Yüzme hiit mi dediniz o kısmı anlamadım canım. Hiit e girmez yani yüzmeyi hiit yapacak kadar yüzemezsiniz profesyonel seviyede yüzücü olmanız lazım onun için.
Yüzmeyi mi sordunuz canım :)
Yüzme hiit mi dediniz o kısmı anlamadım canım. Hiit e girmez yani yüzmeyi hiit yapacak kadar yüzemezsiniz profesyonel seviyede yüzücü olmanız lazım onun için.
Hedef60kgolmak sen bir hızlı bir yavaş yüzme olarak mı dedin ? Ben öyle yapıyorum
3 4 dakika hızlı yüzme 2 dakika kurbağalama hiit buysa böyle :)) hem insan kalbini çok fazla yormuyor hemde yüzme sürem totalde uzuyor sende bundan bahsettin sanıyorum bundan fazlası zaten ecezin dediği gibi bizi aşar
Hallettim kaptanım salonda karmaşa vardı düzene girdik bugün şükür :)Sendende kuzum ne demek işimiz ortak sonuçtasen bu hafta yoğunsun herhalde değil mi
Balım biz burada kilo vermek isteyenlere hiit yazıyoruz ama hiç yüzme yazmadık :) Yani demek istediğim hiit için gereken nabzı yüzme ile yakalamak zor olur bunun yerine bölgesel hiit egzersizleri, yürüyüş bandı, bisiklet, koşu vb ile nabız yükseltip daha hızlı yağ yakımı yapabilirsin. Ben 2 gündür hiit yaptırıyorum bir öğrencime bende onunla yapıyorum o da bende terden boğuluyoruz üstüme giydiğim giysi resmen makineden çıkmış gibi ıslanıyor. Ama müthiş bir enerji açığa çıkıyor ve yağ yakımı tabi. Açık havada yapabilirsen oksijen girişi ile daha muhteşem sonuç alırsın bu arada hiit de aklında olsun :)Low impact hiit desek arada yavaş arada biraz hızlı
Hallettim kaptanım salonda karmaşa vardı düzene girdik bugün şükür :)
Balım biz burada kilo vermek isteyenlere hiit yazıyoruz ama hiç yüzme yazmadık :) Yani demek istediğim hiit için gereken nabzı yüzme ile yakalamak zor olur bunun yerine bölgesel hiit egzersizleri, yürüyüş bandı, bisiklet, koşu vb ile nabız yükseltip daha hızlı yağ yakımı yapabilirsin. Ben 2 gündür hiit yaptırıyorum bir öğrencime bende onunla yapıyorum o da bende terden boğuluyoruz üstüme giydiğim giysi resmen makineden çıkmış gibi ıslanıyor. Ama müthiş bir enerji açığa çıkıyor ve yağ yakımı tabi. Açık havada yapabilirsen oksijen girişi ile daha muhteşem sonuç alırsın bu arada hiit de aklında olsun :)
@Hedef60kgolmak
İnternete killer cardio yaz İnstagramda Google'da yabancı kaynaklardan çok güzel hiit egzersizleri bulabilirsin onlardan kendine bir program oluşturup haftada 3 kez bile yapsan felaket bir yağ yakımı yakalarsın metabolizmanda hızlanır zamanla :)
valla ben simdi eve vardim sehir disina büyük bir bahceye gittik coluk cocuk yoruldum tabiHerkes pazar gezmesinde mi :) hayırdır
Hoş geldin cnmmmmHellooooooooo ben geldim ne yapıyorsunuz bakalımm
İyiyim balım asıl sen nasılsın?Hoş geldin cnmmmmnasılsın?
Ben daha iyiyim şükür kuzum. İyileşiyorum inşallahİyiyim balım asıl sen nasılsın?
Oh çok sevindimBen daha iyiyim şükür kuzum. İyileşiyorum inşallah
Nerelerdesin sen ya ne yapıyosun?Oh çok sevindim
Selamlar kızlar nasılsınız bugün biraz ağrım var kendi başıma iş açtım onun ağrısını çekiyorumbakamadım geçmişe keyfim yok pek
Gecmis olsun, bol bol su icmek ise yarayabilir.Selam kızlar.. Dünden beri baş ağrım var.Bugun 3 tane ilaç içtim de biraz kendime geldim. Şimdi ev işlerini halledim. Akşam spor yapmaya çalışacağım.
Sağol canım benimki başka ağrıGecmis olsun, bol bol su icmek ise yarayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?