- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #369.301
arti donem donem bende de oluyor, o yuzden gunluk tartilmamak cok onemli. haftalik tartil diger gunler sinirini bozmasin o yuzden. hergun tartilirsan odemli oldugun gunler canin sikilirYanı dün sabah aynı bugün artı kilo
Cezanı tamamlamış sayılırsın :))
Aynen öyle cuma pazartesi hariç tartılmayın kızlar stresrn başka şey değilarti donem donem bende de oluyor, o yuzden gunluk tartilmamak cok onemli. haftalik tartil diger gunler sinirini bozmasin o yuzden. hergun tartilirsan odemli oldugun gunler canin sikilir
Ayy çok geçmiş olsun tühhh neyseki annenin ev müsaitmiş yoksa çocukla tam rezillik olurdu bizim ekipten birinin daha başına gelmişti bu ama artık yok buralarda mezun oldu gitti o da kuşun yuvasına kıyamamıştı bozmamıştı ofisi bir basmıştıkizceler, basimda fena bir bela var. balkonumu mesken tutan kumrular yuzunden buun evimi bit sardi, bahsetmistim, bugun ilaclama firmasi gelecek, annemler memlekette, bizde bir ksc gun onlarin evinde kalacagiz. bu hafta evi temizleme filan ihmal edebilirim buralari. kilo bildirimi yapamam tartiyi almicam yanima cunku. ama bugun tartildim o kiloyu yazarim size yarin.
menu bildirimlerini yapabilirim de, cok katilamayabilirim sohbetlere simdiden bilginiz olsun.
Sen gel ederiz tabiii balımAğlayacağım.Ama çok az kaldı. Hissettim sanırım, durduk yere bi bakayım dedim. Regl’me az kaldı. O bitsin döneyim diye düşündüm. Ama kilo aldım. Beni kabul edebilecek misinizzzz?
Hayırdır canım ne oldu?Selamlar kızlar nasılsınız bugün biraz ağrım var kendi başıma iş açtım onun ağrısını çekiyorumbakamadım geçmişe keyfim yok pek
doğum kontrol hapı migreni tetikliyor birde uzun süre kullanımı zararlı diye Spiral taktırmıştım geçen hafta o da daha ilk haftada kaymışHayırdır canım ne oldu?
Ah canım çok geçmiş olsun snadaa aynı günde 3 ilaç ne yapıyoruz o böbreklere Allah bilirSelam kızlar.. Dünden beri baş ağrım var.Bugun 3 tane ilaç içtim de biraz kendime geldim. Şimdi ev işlerini halledim. Akşam spor yapmaya çalışacağım.
Geçmiş olsun kaptanım ya yarın randevu almakla en iyisini yapmışsın . Bizi de haberdar et artıkdoğum kontrol hapı migreni tetikliyor birde uzun süre kullanımı zararlı diye Spiral taktırmıştım geçen hafta o da daha ilk haftada kaymışAllah'tan hemen kontrole gitmiştim az bir kayma dedi doktor takip edelim flann regliye kadar bekleyecektim olmadı bunu çıkartır yenisini takarız dedi amaa bugün müthiş bir ağrı ve ara kanama yaptı yarına randevu aldım bakalım yarına kadar çekeceğim ağrıyı belliki.
Geçmiş olsun cnm ya. Haber et bizede tmdoğum kontrol hapı migreni tetikliyor birde uzun süre kullanımı zararlı diye Spiral taktırmıştım geçen hafta o da daha ilk haftada kaymışAllah'tan hemen kontrole gitmiştim az bir kayma dedi doktor takip edelim flann regliye kadar bekleyecektim olmadı bunu çıkartır yenisini takarız dedi amaa bugün müthiş bir ağrı ve ara kanama yaptı yarına randevu aldım bakalım yarına kadar çekeceğim ağrıyı belliki.
Yok canım benim leylifer yapıyordu artık yapmıyoruz katılım olmuyor diye :)EceZ biz olcum yapmıstık ya onlar sende mıydı? bakayım bı ıncelmısım mı?
Bende sildim kaptanımİnan bende şimdi ona baktım ne yaptı anlamadım çünkü :))
Herhalde grup sayfası sanmış özel mesajdan bana walk konulu mesajdan ama kilosunu dönmüş çıkmış
@cgdmk sana pek faydamız olmuyor gibi hissediyorm canım listeyede düzenlilik olmayınca alamıyoruzşimdilik listelerden çıkarıyoruz seni düzenli katılım yaparsan ekleriz yeniden
Ben yapamadan siz yetişmişsiniz çok teşekkür ederim haftaya bendeEceZ cim sana zahmet müsait olduğunda bu hafta kim cuma hedefini tutturdu kim tutturamadı tabloda bir paylaşabilir misin son kilolarımız bunlar :)
Cuma Zayıflama Yarışması - 5. Takım
@emnis sayın kaptaniçem bugüne kadar verdiğiniz emekleriniz için çok teşekkür ederim ama seninde dediğin gibi benm dengem yok Bi anda kilo alıyorum sonra versem de size zararım dokunacak alt grupta menü bildirimi dışında bir şey yapamıyorum üst grupta olmam sakıncalı dönem başlıyor benim...www.kadinlarkulubu.com
Olur balım ama ben toplu yazıyorum sonra şok yaşamaher ne kadar lıstede sonuncu olsamda sporda 1. olmusum uclarda yasıyorum sanırım
EceZ bu hafta sporda rakibe olur musun? persembe gunu yasaklıyım ( gerci carsamba eksi görürsem yasak yapmam yaptıgın sporları unutma yaz bende hırs yaparım biraz daha.
Onu da çıkardım kaptanımEline sağlık canım ♥
Dün demedim ama çok devamsız oldu @fancynancy de çıkaralım dün kg bildirimde yapmadı çünkü kendini hazır hissettiğinde döner nasılsa ekleriz
Allah razı olsun kraliçeeemEceZ ben yapayım canım müsaitken
Bakalım kimler dün hedefleri tutturmuş kızlar
����CUMA HEDEF TABLOMUZ
5. TAKIM ÇITIRLARI GÜNCEL KİLO CUMA HEDEFİ SONUÇ @Suskunhanim 54.9 54.6 ❤ 0zlem 73.3 72.9 Calypso95 68.6 68.3 @UmutluBen 76.6 75,6 @Ozgenurrrr 63.8 BİLDİRMEDİ @ayvacicegi 55.9 55.4 ❤ @Sibal57 81.8 80.9 SaskinAnne 82.0 81.8 ❤ @mavimli 83.3 82.5 ❤ @Amor-a 55.1 54.2 @redsonja87 54.4 54.0 ❤ kirmizigitar 66.4 65.5 ❤
Yüzme hiit mi dediniz o kısmı anlamadım canım. Hiit e girmez yani yüzmeyi hiit yapacak kadar yüzemezsiniz profesyonel seviyede yüzücü olmanız lazım onun için.valla canım spor konusunda yuzme hangısıne gırer en ıyıEceZ bilir gibi. ama yuzme vucudun bir bolumunu degıl her yerını calıstırıyorsun bu bolgecesel degıl bolgeselden daha guzel bısı :)
Ama 3 gunde 10 bin er adım atsan offf harıka olur nasılda guzel zayıflarsın.
Yüzmeyi mi sordunuz canım :)
5. TAKIM ÇITIRLARI | GÜNCEL KİLO | CUMA HEDEFİ | SONUÇ | |
@0zlem | 73.3 | 72.5 | ||
@Calypso95 | 68.4 | 68.0 | ||
@UmutluBen | 77.1 | BİLDİRMEDİ | ||
@Ozgenurrrr | BİLDİRMEDİ | BİLDİRMEDİ | ||
@ayvacicegi | 55.3 | 54.8 | ||
@Sibal57 | 81.3 | 80.5 | ||
@SaskinAnne | 81.7 | 81.5 | ||
@mavimli | 82.3 | 81.5 | ||
@Amor-a | 55.1 | BİLDİRMEDİ | ||
@redsonja87 | 53.5 | 53.1 | ||
@kirmizigitar | 65.5 | 65.0 | ||
| 70.0 | BİLDİRMEDİ | ||
A AKREPcg | 79.7 | 78.0 | ||
| 77.7 | 76.8 | ||
| 73.3 | 72.0 |
Geçmiş olsun kaptanım ya yarın randevu almakla en iyisini yapmışsın . Bizi de haberdar et artık
Teşekkürler canlarım tmmGeçmiş olsun cnm ya. Haber et bizede tm
Sendende kuzum ne demek işimiz ortak sonuçtaAllah razı olsun kraliçeeem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?