Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy çok geçmiş olsun tühhh neyseki annenin ev müsaitmiş yoksa çocukla tam rezillik olurdu bizim ekipten birinin daha başına gelmişti bu ama artık yok buralarda mezun oldu gitti o da kuşun yuvasına kıyamamıştı bozmamıştı ofisi bir basmıştı demek sık olann bir durum aklımızda bulunsun

Ağlayacağım. Ama çok az kaldı. Hissettim sanırım, durduk yere bi bakayım dedim. Regl’me az kaldı. O bitsin döneyim diye düşündüm. Ama kilo aldım. Beni kabul edebilecek misinizzzz?
Sen gel ederiz tabiii balım regli bitsinn bir tartıl söyle bakalım üzme tatlı canını 3 5 kg için hem meslektaşın var artık burada gel Hedef60kgolmak geldi ekibe pratisyen hekim orti yapayım sizi

Hayırdır canım ne oldu?
doğum kontrol hapı migreni tetikliyor birde uzun süre kullanımı zararlı diye Spiral taktırmıştım geçen hafta o da daha ilk haftada kaymış Allah'tan hemen kontrole gitmiştim az bir kayma dedi doktor takip edelim flann regliye kadar bekleyecektim olmadı bunu çıkartır yenisini takarız dedi amaa bugün müthiş bir ağrı ve ara kanama yaptı yarına randevu aldım bakalım yarına kadar çekeceğim ağrıyı belliki.

Geçmiş olsun kaptanım ya yarın randevu almakla en iyisini yapmışsın . Bizi de haberdar et artık

Geçmiş olsun cnm ya. Haber et bizede tm

EceZ biz olcum yapmıstık ya onlar sende mıydı? bakayım bı ıncelmısım mı?
Yok canım benim leylifer yapıyordu artık yapmıyoruz katılım olmuyor diye :)
Bende sildim kaptanım
Ben yapamadan siz yetişmişsiniz çok teşekkür ederim haftaya bende
Olur balım ama ben toplu yazıyorum sonra şok yaşama
Eline sağlık canım ♥
Dün demedim ama çok devamsız oldu @fancynancy de çıkaralım dün kg bildirimde yapmadı çünkü kendini hazır hissettiğinde döner nasılsa ekleriz
Onu da çıkardım kaptanım
Allah razı olsun kraliçeeem
Yüzme hiit mi dediniz o kısmı anlamadım canım. Hiit e girmez yani yüzmeyi hiit yapacak kadar yüzemezsiniz profesyonel seviyede yüzücü olmanız lazım onun için.
İnşallah tatlım hep beraber zayıflayalım EceZ belki müsait olunca aydınlatır bizi
Yüzmeyi mi sordunuz canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…