Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın
Ben dün ateşledim biraz
Dişimkırılmıştı 3 ay önce korkudan gidemedim iltihaplanmış boğaz ağrımda ondan sanırım dün ateşin cıktı annemde kaldim yazamadım
Motivasyon için yazan herkese ❤
EceZ annemdeyim bildirimi istersen dünkü +1 kilo olaraka yapabilirsin hatta +1300

Geçmiş olsun cnm. Gittin mi Dr.a?

Günaydın arkadaşlar,
Tartı sonucun iki üç tane çeşit çeşit
76.8 - 76.5 - 77 hayır bu kadar şiş ve kaç gündür kabizken nasıl böyle bilmiyorum şu fişli tartilardan bulacağım bugün. En yüksek olan 77 diyelim diğerleri mümkün değil açlık grevi yapmadigima göre 2 günde

günaydın büyük geçmiş olsun.diş ile ilgili problemi bende yaşadım tatilimin bir haftasını rezil etti. 10 gün antibiyotik + dişim çekilecekti nerde ise özel klinikler bu dönemde daha iyi oluyor bilginiz olsun. boğaz ağrısı da kesinlikle dişten benimde olmuştu.

23.08.2020
2 bardak su
sabah 10.30
2 dilim kepek ekmek, salatalık,domates,3 biber
1 dilim kaşar,1 dilim beyaz peynir,1 çay kaşığı bal,
1 yumurta
ara
bitki çayı
ara
1 şeftali,1 erik
18.00 akşam
yarı porsiyon çorba,2 tane biber dolması
ara
maden suyu limon sıkılmış

2,50 litre su, 15.000 adım

Geçmiş olsun canım

Canım biye böyle tartının pili azalmış olabilir bir değiştir istersen genelde o durumda hep farklı tartar :) günaydınnnn :)

Çok çok geçmiş olsun antibiyotiksiz geçmiyor bazen ne yapacaksın :/

ben akşamları çok yoğun oluyorum. sabah işe gelince yazmak daha iyi oluyor. ama sizin için sıkıntı olursa. akşam yazmaya dikkat ederim.
Sabah erken saatte Mehfam menü raporunu paylaşmış oluyor canım gece falan müsait oluyorsan yazıp çıkabilirsin :) çok vaktini almaz herhalde ertesi günü daha önce denemiştik herkes çok sarkıtıyor unutmalar artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…