Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun cnm. Gittin mi Dr.a?
Geçmiş olsun canım ❤
Çok çok geçmiş olsun antibiyotiksiz geçmiyor bazen ne yapacaksın :/
Teşekkürler
Yanagimacior ağzımı açarken
Tahriş olmuş iyice
Fakülte hastanesine gideceğim diş için randevu alayım ama onlarda haftaya verirler fazla hasta almiyorlar

Kızlar günaydın. Malum tatil olunca dün menü paylaşımı yapamadım ama yediklerime hala çok dikkat ediyorum. Dün arada yediğim bir dondurmayı saymazsak neredeyse tüm gün sabah kahvaltısı ile durdum. Yemek yemeye fırsatım olmadı gezmekten, sohbetten, kahve içmekten. Annemin her türlü psikolojik baskısına rağmen kilo vermeye devam Üstüne saatlerce yüzme ve yürüyüşte var tabii. Burada tartı olmadığı için bugün tartılamadım ancak perşembe döneceğim. Cuma tartılır bildirimimi yaparım. Bana da sürpriz olacak açıkçası.

Selam canım bakalım sana mı sürpriz olacak bize mi :)) iyi dinlemeler

Kızlar kirmizigitar ın selamı var o da okuyormuş ama malum yazamıyor ban yediği için cepten ulaştı bana ban sebebi hakkında onunda bilgisi yok bende kazene yazdım ama o da dün den beri siteye girmedi görmedi sanırım henüz dönüş alamadım yani
30 Ağustosa kadar banlı olacakmış maalesef

Paylaşımlarını copy yapayım
Bundan sonra akşam yazarsın kırmızı direk menü sayfasında yazarım reyyandan xx almayız :))

dunku menu
sadece bir gun onceki mangaldan kalmis yarim dilim antrikot, 2 bardak sekersi cay

EceZ bugun tarti yok ama dun sabah64,8 dim tarti yanlis tartmadiysa cuma 65.5 stres iyi gelmis

SaskinAnne için geçmiş olsun dileklerini iletti

Merhaba kızlar Fatma ben
Cherry Mom Neredesin beni yalnız bırakma
Gel canım hoşgeldin sevgi dolu 5.takım burada nasıl yalnız olasın hoşgeldin
1. Sayfada katılım formumuz var onu doldurabilir misin müsaitsen ve yine orada kurallarımız var onlarıda okuyup kabul ettiğini dönmeni rica ederim

ADINIZ: fatma
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:72.5
HEDEF KİLONUZ:allah ne verdiyse ama min 63
MEDENİ DURUMUNUZ:evli

MESLEGINIZ:mühendis
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet 7 ve 9
KİLO ALMA NEDENİNİZ: doğum ve öküz gibi yeme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: ne istersin ondan vereyim hasimato troidi, pko
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: yürüyen fil olmaktan çıkıp zarif bir kelebek olmak benim de hakkim değil mi

Aaa çok uzunmuş yaa
Ben çarpı atmam ona yoookkk zaten bugün de atmadım
Kullanıcı Adımı çarpıcı başı diye değiştircem

Özgüvenine hayran kaldım kendi ile dalga geçebilen insanları severim
Memnun olduk canım Esra bende takım kaptanıyım 34 yaşındayım 1 evladım var 4 yaşına girmek üzere
Yakın zamanda mezun oldum 82 den 61e burada arkadaşlarımın desteği ile düştüm sende daha önce mezun olmuşsun yine istersen yine yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…