- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #369.381
Geçmiş olsun cnm. Gittin mi Dr.a?
günaydın büyük geçmiş olsun.diş ile ilgili problemi bende yaşadım tatilimin bir haftasını rezil etti. 10 gün antibiyotik + dişim çekilecekti nerde ise özel klinikler bu dönemde daha iyi oluyor bilginiz olsun. boğaz ağrısı da kesinlikle dişten benimde olmuştu.
Geçmiş olsun canım ❤
TeşekkürlerÇok çok geçmiş olsun antibiyotiksiz geçmiyor bazen ne yapacaksın :/
Selam canım bakalım sana mı sürpriz olacak bize mi :))Kızlar günaydın. Malum tatil olunca dün menü paylaşımı yapamadım ama yediklerime hala çok dikkat ediyorum. Dün arada yediğim bir dondurmayı saymazsak neredeyse tüm gün sabah kahvaltısı ile durdum. Yemek yemeye fırsatım olmadı gezmekten, sohbetten, kahve içmekten. Annemin her türlü psikolojik baskısına rağmen kilo vermeye devam☺ Üstüne saatlerce yüzme ve yürüyüşte var tabii. Burada tartı olmadığı için bugün tartılamadım ancak perşembe döneceğim. Cuma tartılır bildirimimi yaparım. Bana da sürpriz olacak açıkçası.
Yaa manuel tartının gözünü seveyim
Bende istiyorum ibreliler daha iyi ya net temizYaa manuel tartının gözünü seveyim
Gel canım hoşgeldin sevgi dolu 5.takım burada nasıl yalnız olasın
Kuralları kabul ediyorumGel canım hoşgeldin sevgi dolu 5.takım burada nasıl yalnız olasınhoşgeldin ✌
1. Sayfada katılım formumuz var onu doldurabilir misin müsaitsen ve yine orada kurallarımız var onlarıda okuyup kabul ettiğini dönmeni rica ederim ❤
Hosgeldinn takımımıza Fatma
Hos buldumHosgeldinn takımımıza Fatma❤
Aaa çok uzunmuş yaaKızlarkirmizigitar ın selamı var o da okuyormuş ama malum yazamıyor ban yediği için cepten ulaştı bana ban sebebi hakkında onunda bilgisi yok bende kazene yazdım ama o da dün den beri siteye girmedi görmedi sanırım henüz dönüş alamadım yani
30 Ağustosa kadar banlı olacakmış maalesef
Paylaşımlarını copy yapayım
Bundan sonra akşam yazarsın kırmızı direk menü sayfasında yazarım reyyandan xx almayız :))
dunku menu
sadece bir gun onceki mangaldan kalmis yarim dilim antrikot, 2 bardak sekersi cay
EceZ bugun tarti yok ama dun sabah64,8 dim tarti yanlis tartmadiysa cuma 65.5 stres iyi gelmis
SaskinAnne için geçmiş olsun dileklerini iletti
Hoş buldum siz de kendinizi tanitsaniz olur mu kaynaşma problemim var kaçmaktan korkuyorum:)Hoş geldin takımımıza
ADINIZ: fatma
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:163
KİLONUZ:72.5
HEDEF KİLONUZ:allah ne verdiyse ama min 63
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:mühendis
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet 7 ve 9
KİLO ALMA NEDENİNİZ: doğum ve öküz gibi yeme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: ne istersin ondan vereyim hasimato troidi, pko
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: yürüyen fil olmaktan çıkıp zarif bir kelebek olmak benim de hakkim değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?