- 23 Mart 2016
- 30.765
- 91.812
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #369.401
MerhabaHoş buldum siz de kendinizi tanitsaniz olur mu kaynaşma problemim var kaçmaktan korkuyorum:)
Yeni üye çekinmiş olabilir yada henüz vakit bulmamıştır tatlım senle ilgili değildir daha ne yapabilirsin ki
Kaçma kaçma gayet güzel bı takım ki bende 1 haftaligimHoş buldum siz de kendinizi tanitsaniz olur mu kaynaşma problemim var kaçmaktan korkuyorum:)
Reyyan sen İstanbul da avcılar tarafında.mi oturuyorsun ?Merhaba
Kaynaşırsın merak etme buradaki herkes çok samimi
35 yaşında, 3 yıl görev yapmış, Kuran Kursu hocasıyım ama atanamadığım için şuan ev hanımıyım.
Evliliğimin 9.yılındayım ve çocuğum yok.
Mayıs ayında 51 kilo ile mezun oldum ama hâlâ takımın müdavimi ve Kaptanımızın yardımcısı olarak buralardayım.
Öyledir demiYeni üye çekinmiş olabilir yada henüz vakit bulmamıştır tatlım senle ilgili değildir daha ne yapabilirsin ki
Yok Konyadayım benReyyan sen İstanbul da avcılar tarafında.mi oturuyorsun ?
O nerden çıktı yahu :))Reyyan sen İstanbul da avcılar tarafında.mi oturuyorsun ?
Yok bı akraba uyuyo yazdiklari da tanıdık mıyız acep dedimO nerden çıktı yahu :))
He senin yazdıklarını okuyunca akrabama benzettim oda kuran öğretmeni şuan yapamıyor felan çok tanıdık geldiYok Konyadayım ben
:))Yok bı akraba uyuyo yazdiklari da tanıdık mıyız acep dedim
Anladım. Olabilir öyleHe senin yazdıklarını okuyunca akrabama benzettim oda kuran öğretmeni şuan yapamıyor felan çok tanıdık geldi
aaa bu hafta cok yogun basladi kusura bakma@Calypso95
U UmutluBen
@Ozgenurrrr
@Sibal57
mavimli
kirmizigitar
@ereeves
@amatordiyetci
Kızlar günaydın diğer arkadaşlar yollamış sizden de pazartesi kilolarını bekliyoruuuuz :)
hosgeldinizHoş buldum siz de kendinizi tanitsaniz olur mu kaynaşma problemim var kaçmaktan korkuyorum:)
Şu halimle dalga geçmeyeyim de ne yapayım dün alış veriş yaptım biri 46 biri 44 diğeri 42 bedenÖzgüvenine hayran kaldım kendi ile dalga geçebilen insanları severim
Memnun olduk canım Esra bende takım kaptanıyım 34 yaşındayım 1 evladım var 4 yaşına girmek üzere
Yakın zamanda mezun oldum 82 den 61e burada arkadaşlarımın desteği ile düştüm sende daha önce mezun olmuşsun yine istersen yine yaparsın✌
Oy peşpeşe ne güzel iyi cesaret olmuşŞu halimle dalga geçmeyeyim de ne yapayım dün alış veriş yaptım biri 46 biri 44 diğeri 42 beden
Memnun oldum canım benim de 2 bebe var oğlan 39 kız 17 aylik
tahmin ettim cünkü mesajlarda sikinti yokkirmizigitar konusunu yanlış yere açmış hanımlar bende sanıyorum ki konu hep benim şuan gördüğüm yerde ama biz görene kadar taşıyorlar tabi doğru yere.. bdv de konu açmış o BDv de konu açarken 40 kez düşünün banlanmayın
illaki konu açmanız gerekiyorsa kategoride sıkıntı yaşayan olursa gelsin danışsın birlikte bakalım cidden banlanmanız ekip içinde ki sorumluluklarıda devamlılığı da aksatıyor çünkü
ben de 44 ve 42 bedendeyim 38 beden hedefimŞu halimle dalga geçmeyeyim de ne yapayım dün alış veriş yaptım biri 46 biri 44 diğeri 42 beden
Memnun oldum canım benim de 2 bebe var oğlan 39 kız 17 aylik
Vayyy çok hoş görünüyorsun gebelik döneminde karnın tamamen dışardaymıs hakket. Ama dediğin gb boy çok büyük avantaj.benim belim hep cok inceydi, 62 den fazla oldugunu hatirlamam cok kilolu oldugun donemlerde bile. hamilelikle masallah kendini kaybetti.
boyum cok kisa, miniminnacik, o yuzden hamilelikte de bebek icerde yer bulamadigi icin tamamen disarsaydi, gobegimin kalmasi belimin kalinlasmasi surpriz degil toparlasa sasiriridim.
boy bu kadar kisa olunca kocaman popo kalin bacaklar ve gobek varken belin ince olmasi hicbisey ifade etmiyor
Bende srnin gbyim her pazartesp + her pazartesi + inan bıgazıma kadar doldum. Ama yapcak bişi yok sanırım inancımı bırakırsam patlarım diye düşünüyorum. Dayanmaktan başka caremiz yok takıldık kaldıkGünaydın
Galiba gruptan çıkacağım artık ne motivasyon kaldı ne bisey
Her pazar +1 kilo geliyorum
Bugün 83.1 geldim sonra cumaya kadar onu veriyorum
Dün kahvenin yanında küçük 2 parca sakızlı lokum yedim o kadar
Inanılmaz bir şişkinlik var biktim artık
Apartmanda sarımsaklı sos yapıyorlardi canım sarımsak istedi dün sadece 1 dis yedim
Sarımsak bir tek bende mi ödem yapıyor hep böyle
Artık kilo verebilecegime inancım kalmadı
Mehter takımı gibi iki ileri bir geri gidiyorum yıprandım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?