Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoş buldum siz de kendinizi tanitsaniz olur mu kaynaşma problemim var kaçmaktan korkuyorum:)
Merhaba
Kaynaşırsın merak etme buradaki herkes çok samimi
35 yaşında, 3 yıl görev yapmış, Kuran Kursu hocasıyım ama atanamadığım için şuan ev hanımıyım.
Evliliğimin 9.yılındayım ve çocuğum yok.
Mayıs ayında 51 kilo ile mezun oldum ama hâlâ takımın müdavimi ve Kaptanımızın yardımcısı olarak buralardayım.

Reyyan sen İstanbul da avcılar tarafında.mi oturuyorsun ?

Şu halimle dalga geçmeyeyim de ne yapayım dün alış veriş yaptım biri 46 biri 44 diğeri 42 beden
Memnun oldum canım benim de 2 bebe var oğlan 39 kız 17 aylik

Şu halimle dalga geçmeyeyim de ne yapayım dün alış veriş yaptım biri 46 biri 44 diğeri 42 beden
Memnun oldum canım benim de 2 bebe var oğlan 39 kız 17 aylik
Oy peşpeşe ne güzel iyi cesaret olmuş
Bedenlerden 42 yi sectim o ne öyle yahu insanın alışveriş yapasıda gelmiyor zoraki olmadıkça sende yapma zayıflayınca zevkle alırsın

kirmizigitar konusunu yanlış yere açmış hanımlar bende sanıyorum ki konu hep benim şuan gördüğüm yerde ama biz görene kadar taşıyorlar tabi doğru yere.. bdv de konu açmış o BDv de konu açarken 40 kez düşünün banlanmayın
illaki konu açmanız gerekiyorsa kategoride sıkıntı yaşayan olursa gelsin danışsın birlikte bakalım cidden banlanmanız ekip içinde ki sorumluluklarıda devamlılığı da aksatıyor çünkü

tahmin ettim cünkü mesajlarda sikinti yok

Vayyy çok hoş görünüyorsun gebelik döneminde karnın tamamen dışardaymıs hakket. Ama dediğin gb boy çok büyük avantaj.
Bende srnin gbyim her pazartesp + her pazartesi + inan bıgazıma kadar doldum. Ama yapcak bişi yok sanırım inancımı bırakırsam patlarım diye düşünüyorum. Dayanmaktan başka caremiz yok takıldık kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…